Съобщението за смърт на Ангел Христов с печата на частна болница, управителят отрича

Съдебномедицинска експертиза ще доказва дали 54-годишният мъж, известен като единия от братя Галеви, е издъхнал от масивен инфаркт

Обратно в новината

Коментари - Съобщението за смърт на Ангел Христов с печата на частна болница, управителят отрича | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Просто няма такава държава!

Бога да прости умрели! Ама лицето на снимката е много, много дебилно, мутренско, нагло, просташко, долнопробно! Има ли връзка с деянията? Всичко смърди на измама, на отмъщение, който дири, намира и все в тая посока. За него щеплачат само родителите и децата му.

Не виждам какъв е проблема с този смъртен акт! Разбира се, че болницата ще издаде съобщение за смърт и заедно с личната карта в Общината ще съставят акт! Няма тук никаква драма и никакво нарушение на закона. Това, че малоумните ченгета са продажни и заради това са проспали пребиваването на брат Галев е съвсем отделен въпрос. А изявлението на т.н. вътрешен министър, че Христов преминал границата или нелегално или в часовете в които маже да се премине без проверка е....ама мноооого меко казано тъпо! Тоя идиот е просто за обесване! Що не вземе и да публикува работното време на граничната полиция, та да знаят издирваните кога са часовете за преминаване!!!!

Чакам коментар от сестра Галева.

Общество Крими Темида Политика Инциденти Свят ... 10:14 | 06.06.2023dir.bg 19 ° Днес Общество Крими Темида Политика Инциденти Свят Спектър На фокус ... Лайф Звезди Шоу Мода Здраве и красота Отново в час Мама Дом Любопитно VЯRAFIED ... Корнер Футбол three-matches-logothree-matches-logo Тенис Волейбол Баскетбол F1 Бойни Сектор К Любопитно ... Бизнес Икономика Банки и финанси Енергиен пазар Компании Кариери Пазари Имоти ... IT Наука Технологии Комуникации Джаджи Crypto Web Games Ревю ... Auto Impressio Ателие Сцена Кино Букви Ноти Лица Носталгия Калейдоскоп Афиш URBN Матинe WOR(L)DS bizarre stars directions style columnists screens thegamechangers ... Trip Новини Пътеводител Препоръчано Семейно Photo Trip Video Trip My Trip Топ дестинации Games Каталог Най-популярни Най-нови Новини Ревюта Zodiac Хороскопи Астрология Matchmaker Късметче за деня Мъдростите на зодиака Вкусотии Рецепти Шефски Теми Пинизи Видео Популярно Любопитно Video Матине three-matches-logothree-matches-logo Game ON Hot Spots Днес Лайф Корнер Бизнес IT Impressio URBN ... Podcast Директно в новините Какво могат парите? Trendy SportCast Събития dir.bg Коментари Коментирай Коментарът е успешно добавен. Към новината (219) Избрани (0) Подреди по: Покажи първо последните реплика +0 -0 2023-06-06 10:14:11 Не е излизал за да влиза (нерегистриран) Сменя се борда и старите слуги остават извън борда. Има опасност някой по-лабилен като Геле да проговори за престъпната дейност на МВР и началството ЦРУ и Посолството. Затова започнаха да чистят оцелелите. Издирвани неиздирвани , старите мишки усетиха нещата и всички се разбягаха, защото знаят на всеки 5 години системата се самопочиства. Сиситемата това е новото име на посткомунистическата мафия. Целия държавен ресурс е в ръцете на системата. Това е държава в държавата. Който проговори или има вероятност да проговори умира. Галевци никога не са напускали, никога нищо не им е конфискувано, никога не са напускали. Червени , оранжеви , зелени бюлетини за хора от системата нищо не важат. Добродетели са защото чарджеха автокъщите с по 100Е на продаден автомобил и възстановиха няколко църкви. А яиновския поп Георги който пребиваше в кръчмата колебаещите се във вярата , облажи също покрай тях и сега е регионален бос във вероучението и никъде не мърда без пистолета си. Един от добродетелите им беше, че пребиха бившия бос на ВИС2 Васко Василев-Клеменцата за това, че на един Гьоргьов ден вместо агне им сервира яре в ресторанта си , изяде як бой а от ресторанта останаха руини. Те когато биеха никой не можеше да се прибере на самоход, всички минаваха през интензивното, по едно време се бяхя насъбрали осем човека там и това започна да поражда притеснения сред полицаите, но не сред всичките , половината бяха твърдо на тяхна страна, влючително шефа на икономическа, а и баш шефа който им е почти съселянин. Трябва докато не са избледнели нещата някой белетрист да напише роман за дупнишката Коза-Ностра, ще се получи топ хит.

Леле мале,куче влачи,диря няма.

Сипаха му и на него.А оня другия се чуди вече дали да не се осветли и да говори.Става дума за много пари и скрита и нерегламентирана власт

е била да бъде погребан в село Ресилово. Някъде е умрял, но обещанието е изпълнено и тялото е било закарано.

Няма такава държава.

Какво пречи една частна болница да издаде съобщение за смърт? Болницата да не би да е полиция или разследващ орган. Лекарят констатира, че току що пристигналият пациент е починал, взема данните от личната карта и удостоверява истински факт, т.е. смъртта, с истинските лични данни на лицето. Свършва си работата и преминава към следващия пациент. Полицията какво очаква от лекарите? Да се превърнат в доносници ли? И то защо? Защото полицаят на границата, на когото това му е работата не е съобщил където трябва. Така можеше и издирваният да бъде спасен. Макар че в ареста е по-голяма вероятността да почине поради липса на грижи и внимание от полицията. Ще кажете - ами тя полицията не е болнично заведение. Ами да, не е. А болницата да не би да е полицейско заведение?

Щом е за пари, всяка чаСна болница ще направи каквото и се каже от който и ги даде! Часното е свръх продажно, искла само пари, пари и пак пари! Ама насреща да не дава и прави нищо! Ей ги черешарите - на нивата няма и 2 лева килото, в магазина минава и 12 лева! БГ търговеца е затвора!!!!!!!!!!!

Гнусно откъдето и да го погледнеш.

В нашите закони няма ли нещо в посока "умишлено възпрепятстване на следсвените дейности", как така отказвал да каже от къде е взел покойника , как така болницата отрича да дава обянения, ОК пред журналисти добре, ами МВР-ците и прокурорите нямат ли механизми да ги принудят да споделят тези факти за следствето? То, че гледам много сериали по кабеларката ясно и , че явно очакванията за корумпираните тулупи на всички нива на държавното управление са утопични , ама поне си размърдайте мозъците за някакъв по-достоен сценарий..

Всеки Ангел Христов ли са проверявали, да не е търсения Ангел Христов, по границите през тези 10 години? Името не е екзотично и запомнящо се, а и физиономията се променя, дори и да няма хирургическа намеса. Смешки ни разправят.

проверяват всеки Ангел Христов като им светне червено на мониторчетата, поне в другите държави така правят - не са малко случаите на по погрешка аретувани и отведени по летищата хорица, заради съвпадения на имена. Пък и едва ли ще се случи в един ден ще пътуват всички ангел христов-та да се задтруднят толкова:)))

Големи някакви случайности взеха да се случват в БГ-то... атентати, катастрофи, инфаркти..

Издънихте агента на ДЕА и предателя сега цял свят знае хахахахаххааххахахах

да излезе, че това изобщо не е тоя Ангел, а съвсем друг, например Гошо от долната махала. И....абе къде е Геле?!!!

Жената на Ангел Христов,с която са си живели до последно в палата в Ресилово знае всичко.Само един разпит ще изясни загадката

жената ...ми тя не го е виждала от десетилетие поне , милата поболяла се е от мъка, нищо не може да каже..стиа сте тормозили вдовицата, двойна мъка е тва;)))

Ако беше умрял в сладкарницата на Кирил Петков, щеше да е по-лесно

Добре, че не е в плевенския шадраван, че и жената на П.С. не може да го разпознае!

Никой не признава да е издавал смъртния акт, но пък е умрял..и един поп го казва..е дали е умрал или не...въобще не е сигурно..

Как, кога и защо се е появил в имението си, е най важният въпрос. Другото е просто. Получил остра криза в къщи, обаждат се за лекар в болницата в Дупница, от там пращат лекар и до като той дойде... болният починал. Лекарят констатира, вади кочана на болницата и пише. После се издава дупнишки смъртен акт. Изглежда просто. Но останалото е важното: Как, кога и защо се е появил в имението си?

Нещо е щял да каже човекът, за това е повикан, ама другият клан го е надушил...

Очевидно т.нар. Брат Галев е дошъл тук преди доста време, за да се лекува в българска болница. Как са го приели в тая частна болница и как са го лекували нелегално, се сещаме сами - давани са пари под масата. Само че пациентът взел, та умрял и сега работата се размирисва. Явно е прекарано тялото отново нелегално от болницата обратно в къщата му , за да се каже , че е "починал в къщи". Лично за мен този управител на частната болница вече трябваше да е в ареста, а не полицията да търси все още помагачи на брат Галев из Дупница..

Това не е истина, оторизирано лице може да констатира смъртта - обикновено личен или дежурен лекар. Историята намирисва още от излитането му от Йоханесбург.

другите страни нямат ли болници? И пари е имал и фалшиви документи.., Защо ще идва в болница тук, където всички го познават и от докторът до чистачката могат да го издадат?

дали изобщо щяхме да разберем за смъртта му, ако не трябваше да ни отвлекат срочно вниманието от ротационния кабинет? Да ни е честит американският хибрид между плазмодий и жирафа!

защо трябваше да дойде точно в този момент за да се гътне от инфаркт у БГ-то?!

Когато светът е в краката ти - умираш като куче, па и не може да те погребат. Това е Мафио-България!

Шефовете на всички служби, трябва да бъдат сменени.И половината личен състав на полицията,начело с министъра .

Главната отговорност е на министъра! Въпросът е не как така е умрял без министеро да научи пръв, а как и защо не е бил задържан от пУлицията

Документи за смърт объркани, изтекла лична карта, ама не е проблем. Трупове висят на улицата по среднощ. Добре, че избягах от скапаната държава.

>>>Добре, че избягах от скапаната държава. Да, наистина е добре. Само, моля, не се връщайте !

Няма да се връщам, спокойно. Идвам чат пат за шкембенце. С изтекла лична карта, означава автоматично, че е нелегален/съмнителен и трябва да информират полицията. Може и преди няколко години вече да е умрял. В нормалните държави даже и адресната регистрация е нещо много сериозно. 5 души ако са регистрирани на адрес без да са семейство става лошо и полицията почва проверки. В България има случаи на 200 до 1000 души регистрирани на адрес..... Без коментар.

а там няма ли сума ти клошари изобщо без адрес, без документи....да се търкалят под мостовете, градинки, входове?

там като види бездомникът полициа, веднага вади редовна лична карта, застраховки и личен лекар за смъртен акт

Има една детска игра-пиян морков.Всеки прехвърля топката на другия, а един само я гони докато се ошашави.Тази игра я играят с народа вече 30 и кусур години.

Ама народа си иска тази гра, кой му е виновен! Ей на, на секи избори, избират едно и същое, въпреки че до тофгава са го попържали!? ...

Е като няма за кого или избираш най-малкото зло, което води до никъде и прояваваш самоуважение и отиваш за гъби, с което си осигуряваш едно ядене, но и това не води до никъде. Имате ли трети, работещ вариант?

Третия вариянт е всички кандидати на изборите да хапнат гъби.

същия като са го наобиколоили фамилия галеви за смъртния акт пък не е посмял да откаже. Сега не смее да си каже. И на него не му е лесно...

Нищо подобно. Въпросният доктор винаги се е познавал тях и те са се лекували при него. Съвсем съзнателно си е съдействал, с подозирам, че и сам е предложил.

Абсолютно вярно, докторите в днешно време са най обикновени шарлатани ,дори лай...на ядат за пари

Прочетох че е умрял от тромбоза. И аз съм имала, но тя се овладява с лекарства, които трябва да вземам цял живот. Но не умрях.

Браво на тебе!

Понеже по цял ден с Пламен няма какво да правят, Ангел е вдигал тежести да изглеждат яки и респектиращи.Сигурно е вземал стероиди и наркоти и ето го резултата, сърцето се е пръснало.

един български Дон Корлеоне и всеки се скатава умрял от страх. Дейба кочината.

Да не се окаже накрая, че тоя гангстер изобщо не е мъртъв и тялото не е неговото и всичко е просто постановка, за инсцениране на смърт, да бъде прекратено преследването срещу него?...

За да спре да го търси Интерпол... Ти да не мислиш, че е много приятно цял живот да се скатаваш и да не можеш да отидеш където си искаш?

ДБ подкрепиха радев. ДБ са прикрита руска комунистическа партия.

Всички вкупом гузно започнаха да отричат.

Е няма такава държава.....

Труп има ли?

Що не пипитате хората в Дупница и околията за братя Галеви, та да ви се изясни, че населението там не питае никаква неприязън, а точно обратното, към тях?

Смеят ли да не питаят.Питай битите и водените за носа от Пламен. Апропо не е работа на частни лица да са господарите в един град, а на общината и на държавата.

Па що е бит нЕкой? И е най-нормалното нЯщУ, когато я нЕма държавата, някой да изпълнява нейните функции.

Па министаро вика : защо не е обадено на МВР-ето, че Галев е починалл Та аз като почина баща ми на МВР ли трябваше да се обадя или на личната докторка?

Абе той май е жив ми се струва! така като чета “новините” оставам с впечатление, че той е жив а това е мафиотският му театър с който ни занимават нашите “прекрасни медии”

Ей, как един уплашен доктор може да издъни идеалната конспирация. Човекът щеше да си живее щастливо със семейството си някъде из Америка, а сега...

В крайна сметка починал ли е този човек?!

не е починал, умрял е! и не е човек, а изрод разплакал много човеци!

Тоз който падне в бой за изгода, той не умира! Него жалеят мутри и олигарси и медии статии за него пишат.

Защо да не може да се издаде смъртен акт? Нали е умрял?! Докторът или болницата, какво общо имат с това, че интерпол го търсел? Те издават смъртен акт т.е. обявено официално, че Ангел Христов е умрял! От тук нататък е работа на полицията и на граничната полиция, как и кога е влязал и защо изобщо никой не го търси???

Че се е споминал трябвало да остане в тайна май? То пак може да остане....да видим аутопсията...

Май ще се окаже, че слуховете за кончината са силно преувеличени. А тук мога да си извадя документ и за участие в Пуническата война.

Утрепаха човека и сега се чудят, как да оформят нещата документално.

Много мътна история - кой е умрял и къде, кога защо има ли или не смъртен акт и т.н.

Не само по Коледа стават чудеса! Стават и срещу 1000 лв например или дори 100,зависи на какъв доктор хайванин са попаднали, на умен или на проЗ!

че има много некадърници и само печелбари сред докторите е факт, ама чак да не разберат дали е умрял...

Не ни занимавайте с тези вече. Пукнал някакъв гангстер. И по добре. Пък взели по медиите да показват имението им - създадено чрез рекет, изнудвания, побои и сигурно убийства. Не искаме да ни занимават с всеки престъпен боклук, който е успял да се измъкне от държавата не без помощта на нефелните ни правоохранителни и съдебни институции. Видя се каква държава сме - този престъпник е издирван с червена бюлетина от Интерпол и е успял да влезе в страната без да го забележат. На всичкото отгоре някакъв си поп го величае като дарител. Църквата е една паразитна и напълно излишна институция. Какъв Шенген, какви пет лева?

Stanko

Сега:смъртният акт се експертизира-подпис,печат и който е издал документ с невярно съдържание го отнася Нали по температурата на черния дроб се установява преди колко дена е починал?При положение,че може да се определи поне приблизително времето на смърта.Изобщо трябва да се разнищи тая работа и който е лъгал да понесе последствия.

колко си убаф, опс. умен. Ела у наше село, шъ си пръф измежду магаретарите.

Ние знаехме, че в България се внасят мигранти, боклук за утилизиране и украинско зърно, но вчера разбрахм, че се внасят и ТРУПОВЕ. Това сигурно ще да е някакъв нов и доходен бизнес!!! Вероятно и затова държавата ни мирише, та се не трае!

Тази поредица от скандали в т.н. държава цели пълно объркване на електората. Всичко ще бъде покрито и ще се освободи терена за спокойни светли бъднини на управляващи и управлявани от тях.

Начи на мумиите в Египет могат да разберат кой сезон и коя година са умрели по разни следи от прашец, семена и прахоляк. Нашите що не се напънат по дрехите да разберат от коя държава е дошъл и кога? А най лесно е да видим какво е ял кебапчета или бургери.

Нашите всичко знаят, но нали е мафия, мълчанието е злато.