Съобщенията на папа Франциск в Туитър са най-препредавани

Съобщенията на папа Франциск в Туитър са най-препредавани в социалната мрежа измежду съобщенията на лидери от целия свят.

Обратно в новината

Коментари - Съобщенията на папа Франциск в Туитър са най-препредавани | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Другари от ДИР-а, заглавието Ви дори не е манипулативно, а откровена лъжа/ което Ви става традиция/! Много "голям професионализъм" се иска за да анонсираш , че съобщенията на Папа Франциск са най-препредаваните в света - 14 млн., след като на Президента Обама са 43 млн! Нищо не сте забравили от наученото по време на ЗРЕЛИЯ СОЦИАЛИЗЪМ в България!

Голяма работа са социалните мрежи - не знаех, че имало и нацистко число - мислех, че това са големи хора със здрав разум, а не подрастващи с кодови фрази в лексикона.

Хората са си с много здрав разум. Затова и държавата им е здрава, как си представяш една много здрава и стабилна държава като Германия, а пък хората в нея с нездрав разум? Напротив, точно обратното е - в България хората са си изгубили разума, ама тотално! В Германия само заради едно число са готови да свалят реклама заради връзка с нацизма, докато в България се развяват червени знамена, плакати със сърпове и чукове, носят се тениски с ликове на Сталин, Ленин, Путин, а народа се хили тъпо и даже някои се радват!!! По заведения окачват портрети на Тодор Живков... абе лоша работа.

Хората решават в какво ще вярват и в какво не, а ако управляващите не могат да повлияят на общественото мнение, тогава проблемът не е на общественото мнение. А тази голяма компания определено не е свалила надписа от голяма грижа за народа, а от притеснение, че ще и спрат печалбите.

големите държави водят поради чисто демографски причини. САЩ, Индия, Русия... Папата обаче е "лидер на мнение"!