Канада въведе нови санкции и срещу Газпром

Канада въведе допълнителни икономически санкции срещу Русия, се казва в изявление на премиера Стивън Харпър, публикувана на сайта на правителството.

Обратно в новината

Коментари - Канада въведе нови санкции и срещу Газпром | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

са тези превъртели слуги на сащ. А с какво старообрядеца Дугин им е виновен е абсолютно непонятно?

Гоуему кккопейккуу-длънтшаниьи съ лазньесьи ....;-) ТА ! - да Отчетем най-Важното ЗА Нас-Всички Българ(к)ите : - Йощ през 2010та - в Канада Има НАД 130К Българ(к)и .

А защо никой не пише за Косово, нали и те въведоха санкции против Русия, а не са в ЕС, така че трябва да ги споменавате отделно!!!!

bira_more

Пропуснали сте вълците. Те също няма да могат да правят мототурнета из Канада.

Тия защо не си пасат мечките Гризли и не си ринат снега? От кога станаха голямата работа? Само гладни въшки от източна Европа напират за гражданството им?!

а колко по-срамно е, че нито една гладна въшка от източна Европа не напира за гражданство в тайгата? Нито един арабин не иска да е бежанец в сибир... това ли е по-жалко или модерна и икономически силна Канада?

според мен си заблуден, като всеки гласоподавател на бсп или на хер болен.

много ме радват контрамерките на путя... много по-силно влияние имат върху руснаците тези мерки, отколкото всички други санкции на ЕС, Канада, Норвегия, Япония, Австралия взети заедно.

Скоро и ЕС и САЩ ще санкционират същите тия фирми!! Канада е винаги първа.

Сургутнефтегаз е собственост на Путя!! А Сургут преди няколко дни беше залят с нефт. Това руските СМИ не го съобщиха.

Тея па кои бяха някакъв северен американски щат ли, населен предимно с елени?

Жиците на Гугъл се оказаха много-по Опасни от тръбите на Газпром !! ..... Се оказа след постояннте доказателства за Подслушване на АНС-САЩ на Всеки Навсякъде !! Добро попадение на коментатор в друга статия !Браво !

Интересна работа, колкото повече "санкции" налагат краварите от ФАЩ и от присъдружните им обори, толкова повече рейтинга и одобрението на чичко Путин, отиват нагоре!? Колкото повече са твърденията на момчето с Кенийски корени, временно настанено в Бялата къща, че икономиката на Велика Русия се сривала(!!!???), толкова повече растат Договорите на Русия с водещи икономики в света за доставки на стоки, ресурси и услуги за много, ама за много милиарди!?

И санкции срещу слънчевото затъмнение да въведе... А защо Германия, E.ON, Shell и OMV строят с Газпром още един газопровод в Балтийско море? За какви санкции говорите...

Общото на всички руски проекти за газопроводи че са на етап "Мечти кремльовски"..ха..ха

щерев ,-а твоята мечта?Ти,копел,що живееш на този свят!Вземи да се гръмни!

Щерева, аз знам 4 неща: 1. Крим е част от Руската Федерация. И контрол над Черно море не се пазарува за $5 млрд. 2. Украйна в този си вид скоро няма да влезе в ЕС. 3. Украйна скоро няма да бъде и член на НАТО. 4. Цветните краварски революции в близост до руските граници са обречени на неуспех. Всъщност това Путин каза на т.нар. Запад, но не с думи, а с действия.

Кой е този Харпер? Премиер на една дребна държавица, суровинен източник и полуколония на южния си съсед. Не гледа, че с падането цената на горивата не може да върже бюджета на Канада, а най-богатата провинция-Алберта се срина. Там загуби избирите от партия с доста силен ляв уклон. Държи се като невъзпитан тинейджър.

Вряка под полата на САЩ.

Понеже на всички нормални хора тук им писна от простотиите на Щерев и Гееца, предлагам да въведем икономичекси санкции, като не им отговаряме и не им слагаме минуси. Така и заработката им ще падне. А да ги опровергаваме и убеждаваме, няма смисъл.

Това не ти е форума на Атака,Зависимая Газета и комсомолская правда да нареждаш кой да пише и кой-не!!! Тук има свобода на словото и не можете да разстрелвате както Политковская..

Не става въпрос дали форумът е такъв или онакъв. Глупостите и простотиите, които пишете само замърсяват форумното пространство. Всеки може да има мнение и да се опитва да го изразява по някакъв начин. Но Вашите усилия са насочени само към писане на глупости, неаргументирани твърдения и показно преклонение пред всички ония, които съзнателно или не искат да унищожат или най-малкото да съсипят България. Независимо от правото на собствена позиция, всяко безобразие трябва да има някакъв край!

Свобода на словото :-)))) Много пъти са ме рязали з анищо защото не съм техен човек. Но пък техни хора повтарят по 100 пъти една и съща простотия, за да разводнят мненията по наболели теми. Тогава няма "това е спам" или "Това се повтаря"

Руското посолство само хвърля парите на фалирала Русия като е наела"такива "таланти" като вас :)

А американското вилнее от кеф,-ГЕЙПАРАДА В СОФИЯ Е ФАКТ!Скоро за домажно на ваши деца ще им дават да учат свирки!Как в германия,холандия,латвия и др!Честито!

Подкрепям. На Щерев ще му направя само един последен коментар.

Ест Газпром-ест Русия,нет Газпром-нет Русия.

Какво би трябвало да означава "месТни продукти"? Продукти месТно производство, или все пак МЕСНИ продукти? Защо не си скъсате дипломите, господа "журналисти"?

Путин е не само тъпо ченге, това е опасно луд човек.Развитите съвременни държави бяха склонни донякъде и в някои области дори да си сътрудничат с Путин / Имаше и общи учения между НАТО и Русия, подготовка за общи действия срещу тероризма/, да го поддържат и да му помагат. При посочените две условия. И тъкмо тези две простички, неизбежни за едно сътрудничеството между Запада и Русия Путин условия не спази. Първо започна да нарушава договорите за доставка на нефт и газ и да използва тези доставки за политически цели, най-вече за политическо изнудване. Второ вместо да мирува и да се грижи за държавата си, отвори войни на Чечня, Грузия и Украйна, да страхува всичките си съседи, а и не само тях. Тъпотии, които бяха тържествено определени като изправяне на Русия от колениченето И развитите държави, решиха да озаптят Путин. Със санкции, не другояче. Западът няма никаква изгода да разкъсва Русия. От разкъсана Русия би имала изгода една друга, ама съвсем друга държава, ще стане въпроси и за нея. ... По някаква на пръв поглед странна, но иначе обяснима неизбежност, сегашната Путинова Русия обслужва не за друг, а омразния Путину Запад. Обслужва го, благодарение не на някой друг, а на самия Путин. Обслужва го, защото печалбите, които руските олигарси приятели, съмишленици, или по-скоро съучастници на Путин трупат от износа на газ и петрол отиват чрез офшорки не другаде, а в западните банки и в западните икономики /стопанства/. Тези пари не остават в Русия по една много проста причина всеки гледа да ги вложи в печеливши дейности и начинания, не в губещи. За това изтичане на пари Путин, въпреки явната си глупост,все пак се досети, след едно петнайсетина години управление. И нали глупостта е нелечима - реши да върне тези пари в Русия силово. Като обяви помилване и сигурност за всички пари, които се върнат в страната, независимо от начина по който са били откраднати, за да послужат най-после Руската, а не на западните икономики. ...

Щерева, тази дивотия, дето си я постнал, кой ти я даде за разпространение? :))))

ти ли си номер 1 сред олигофрените?

Щерев, ти се изчерпа и затова някой е решил да напише нещо от твое име, което доста надхвърля речниковия ти запас. Не че е нещо по-умно и впечатляващо, но явно толкова си можете.

"да страхува всичките си съседи" Изглежда, че не е писано от българин.

или е превеждано с гугъл преводача....аххахахаха

Санкциите продължават, Втората Студена Война продължава, в Русия всичко отива на зле Диктаторът на Кремъл се радва

Геец, прайдът приключи, върни се в реалността!

ВСВ продължава благодарение на Путлер-малечко палечко....Просто руснаците в своята история няма друго с което да се гордеят...ха..ха.ха.. А и там вече има много факти за съветската окупация по-.жестока и от фашизма на Хитлер..

Щерева, за съветската окупация на СССР ли говориш? :))))))

тъй като за русофилите русия е светът те приемат разпада на русия като край на света! няма трета световна има разпад на последната империя

Още ли те държи еуфорията от неделя, лелче?

идва трета световна ,а нас ни слагат на първа линия заради продажните ни лидери .и това ли е смешно?

вас сидерастите ли?

Големи смешници излязоха руснаците.

пука му на гаспром за въжката канада

А на теб вече и хапчета няма да помогнат :)

Канада е разтревожена, че Русия увеличава военния си потенциал в Арктика и е готова да защитава интересите си там с оръжие в ръце. Това заяви канадският външен министър Джон Беърд.На алчните кремълски алкохолици цялата планета няма да им стигне....

Няма да ти дойде акъла на тебе, не може да ти плащат толкова много краварите, ти си си облъчен.

На собствена територия ги увеличава или заплашва малки държави и разполага свои войски на чужда територия? Ами да сте мислили кого заплашвате с оръжие бе? Все едно да трупаш оръжие у моя съсед насочено към мен и като изляза и те опердаша да се жалваш...

МРАЗЯ РУСИЯ,МРАЗЯ БЪЛГАРИЯ ,МРАЗЯ ПРАВОСЛАВИЕТО,ОБИЧАМ ДА МРАЗЯ.АЗ СЪМ ЮДА

време е за хапчетата..

Шило

Бъзика се с другия >>>. Спокойно.

канада тея световни терористи тея империалисти сволачи

МАЙ СЕ РАЗРЕВА ПУТИНОИДЕ, ХАХАХА

шегувам се бе :))) нали всеки против москва става изрод украинците от първи братя станаха укри - нехора :)))

САНКЦИИ ДО РАЗПАДА НА РФ, ХАХАХА

Много правилно са се насочили голяма част от коментаторите, че реално Канада използва ситуацията в Украйна за да окаже преса над Русия заради споровете свързани с интересите в арктика. Канадския премиер на скоро обяви, че Азов е терористична организация, но въпреки това ще подкрепят Украйна. На практика това е обявяване на война с Русия. Дали Канада се замисля като спокойна и добре уредена държава, че това спокойствие може да бъде нарушено много лесно с новите стратегически и тактически умения на учтивите руски войници, който в мисия свалят камуфлажи, отличителни знаци и се сливат отлично във всяка среда?!

Пак си сложил оптиката на обратно...Смешник !

Канадците газ пикаят заради Арктика и затова съскат толкова много точно срещу тези руски фирми. :))) Да съскат, на никой не му дреме!

А въпросните "санкционирани" дали им дреме за това? Да не би роснефт да продава на Канада??

Кaнaдa е еднa жaлкa държaвицa от която никой не се интересувa,мекере нa ФAЩ ,нещaстници !

Канада е една държава с Мексико и САЩ. Икономически и военно. Разлика има в това кои накъде имат право да се предвижват свободно. Понеже щатската армия е постоянно навън, канадската национална гвардия има право да навлезе в САЩ и да стреля....в случай на бунтове и безредици. САЩ имат следните единствени приятели: Канада, Турция и Израел.

Канада отдавна е под Контрола на Ционисткото Управление на САЩ! Таен договор е подписан от Управляващите Партии и богати фамилии на Мексико и Канада да спазват политиката на САЩ !

Канада, която е на ръба на фалита налага санкции на Русия?Смешни санкции !Причината са фашистките бандеровци, които избягаха там.

Да напишеш, че Канада е на ръба на фалита, когато в Путлеристан заплатите паднаха до 200 евро, магазините са празни и рублата стана 60 за долар трябва да си яко прост и малоумен. Нищо лично, просто фактите са такива :))) Канада, която е една от най-стабилните икономики в света. Не знам какво си пил, пушил или най-вероятно сънувал, ама не е на добре менталното ти положение

А ти им подаваше писалките на подписването, че си толкова светнат?

още санкции за тов. путин. прекрасно!

Не че някога са внасяли и изнасяли за Крим. Не че населението им може да намери Украйна на картата или знае кой е Дугин, ама нейсе!

деер

Аз предлагам да закрием Реал Мадрид. Да обезглавим всички брейкъри... Всички фенове на белия балет да ходях да пият хвостовите хранилища в Канада!

САЩ само да си помислят, че ще кихат, в Канада веднага вадят кърпичка и тичешком им я подават с плахо "Наздраве".

Явно има проблем с битумния нефт и злобата е истерична!

ЯКОВ РОТШИЛД - 4-ТИ БАРОН РОТШИЛД ИМА КАНАДСКО ГРАЖДАНСТВО .... А НА ТОЯ ХОДОРКОВСКИ МУ ПРЕХВЪРЛИ АКЦИИТЕ НА ЮКОС ПРЕДИ ДА ГО ОПАНДИЗЯТ , А НАСКОРО ПОРОШЕНКО АКЦИИ НА ШОКОЛАДИТЕ РОШЕН :)))

Хммм...що не питате Господин Стивън Харпър колко руски пари държи клона на Канадската Кралска банка в Англия например? Що останете много объркани и очудени от това как говори едно а въщност не прави нищо или прави точно обратното. Но може и да сте свикнали вече с западното лицемерие!

"Руски пари" - Публи?

КВО ИСКАТЕ ОТ 51-Я НИ ЩАТ ???? ..... КАНАДА ЧЪРЧИЛ НИ Я ДАВА В ЗАМЯНА НА АМЕРИКАНСКАТА ПОМОЩ ПО ВРЕМЕ НА ВТОРАТА СВЕТОВНА ВОЙНА ЗА ВЕЛИКОБРИТАНИЯ :))))

от Масква...

Ще си го преместя в другия крачол.

Каква гордост да си пудел.Жалка история.

ТЪПА ОФЦА ОРЪГНЕ ЛИ ЕДНА ?

И к'во? Канада не беше поканена да участва в АБИИ и затова, типично по канадски, ще наложи санкции на Русия. На Китай не смее, щото е голям и бие лошо. На Германия, Великобритания и Австралия също не смее, щото няма да купуват канадски БТР-и по НАТО-вска линия. Изобщо мъка ви казвам!