Албания и Черна гора ще прилагат санкции срещу Русия

Албания и Черна гора, които искат да се присъединят към Европейския съюз, решиха да прилагат икономическите санкции, въведени от ЕС срещу Русия.

Обратно в новината

Коментари - Албания и Черна гора ще прилагат санкции срещу Русия | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

е това и в гората да има санкции не го бях чувал сигорно горския ще ги глобява....

Преди мнооого години се говореше, че албанците искали да обявят война и на Китай. В крайна сметка се отказали, защото не можели да измислят къде ще могат да закопаят войниците от избитата китайска армия.

ТИ КАДЕ ВИДЯ КОМУНИЗЪМ ? МНОГО ПРОМИВКИ СА ТИ НАПРАВИЛИ ?

ЧЕРНОГОРЦИТЕ СА СРАМЪТ НА СРЪБСКИЯ НАРОД.И ТЕ КАТО АЛБАНЦИТЕ СИ ИМАТ ПРАВИТЕЛСТВО ДОМИНИРАНО ОТ ДРОГДИЛАРИ

Един чукча се изправил на брега на Тихия Океан и реве, та се къса в посока на Изток -- Изверги! Гадове! Бееееедняяяци! Да, Бедняци!!!! Голгъзци! Приближава се към него един руснак и вика: --Що така викаш, там е Америка, богата страна, що за глупости! Чукчата спира за малко, поглежда го с тъжен поглед и пак почва да реве: --Бедняци, Бедняци! Аляска купихте, а Чукотка не можахтеееее... Бедняциииии гадовеееееее!...

Тук коментара може да е само един: Видяла жабата, че подковават коня и тя вдигнала крак. Кой ви брои за държави, бе омирисници?

Ами то албанците освен дрога и проститутки какво изнасят!? Чернгорците май и това нямат...

Намирам за крайно недостойни и квалификациите, отправени от г-н Рогозин към българския министър на отбраната. Що се отнася до имплицитните обвинения в нелоялност, то бих желал да припомня на техните автори, че Република България е член на ЕС и НАТО и не дължи обяснения за свои суверенни решения на трети страни. Българското правителство дължи лоялност само на своите граждани и на националните интереси на държавата си

А няма ли и макетата да наложат санкции ?

в смотаните държави. и без това нямат стокообмен с русия. и аз нямам стокообмен с тях, така че и аз съм им пръднал на санкциите дето ще ми ги наложат.

ВИнаги така става. Силните държави само се репчат един с/у друг, а малките и бедни държавици правят каквото им се нареди. Така и сега Албания ще санкционира Русия....как бре!? с техния свит пазар, какво точно ще постигне!? Пълни алабалистики....

Защо ЕС не наложи санкции на САЩ и на някои от своите членове заради ролята им в украинската криза? Или заради ролята им в други кризи по света (Ирак, Афганистан, Либия, Сирия, Косово)?

Край. Щом и Албания въведе санкции, мисля че Русия ще обяви безусловна капитулация. Може би с едно единствено условие - албанския окупационен корпус да не достига до Владивосток. Да не сложат гребла на атомните подводници. Черногорския окупационен корпус ще се дислоцира в Санкт Петербург през зимата. Заради дългата нощ. Приготвят им специални легла със интегрирано към тях столче - ако случайно станат от сън да могат да седнат да си починат. Става все по-смешно от ден на ден. Много ме притеснява напоследък позицията на Фариорските острови.

всъщност Рияд сложиха важният акцент в този спор с решението си да намалят цената на петрола. Следи рублата и опитите на руснаците да продават горивата си в рубли.

"Важният акцент" сложен от Риад не е срещу рублата, а срещу петрола добиван в САЩ в последните посредством шистовите технологии. Изчислили са че ако задържат 1-2 години цената на около 80 долара на барел, фирмите добиващи нефт с технология "хидравлично разбиване на нефтени пластове" ще бъдат изхвърлени от играта. След това цените отново ще се вдигнат.

Мани, мани, ами Тринидад и Тобаго ако се включат , край ще е :)

умник роско е ходил без шапка в руската зима и затова сътворява безумия, само двете булки се трепят да го хвалят.

Санкциите на ЕС срещу Русия се оказаха санкции на ЕС срещу самите себе си,срещу собствените си членове.

Сърбия активно се борят да са 16та губерния!! Ами късмет с губернията и Митническия съюз! Защото ЕС ще го водят само през крив макарон!!

По добре 16 губерния на Русия, отколкото заден двор за отпадъци на ЕС, както в момента е България. Но това е въпрос на вкус.

тъпа бляд свободата е най-важното нещо, но откъде ще знаеш никога не си била свободна, само по гръб

На Турция и е баш през резаната карабина за ЕС!

Глобалистка демокрация връз балкански атласи

Аз нещо не разбирам или статията така е написана? Албания и Черна гора не са обявили санкции, но Катрин Ащтън (да й даде бог повече хубост), съобщава, че двете държави имали намерение да въвеждат санкции. От кога Ащън (дано не я сънувам скоро) стана говорител на държави, които дори не са асоциирани с ЕС?

Историята със санкциите е заговор между САЩ и дърводобивните компании от Източна Европа.

ЕДИНСТВЕНИТЕ ДЪРЖАВИ КОИТО ИМАТ ЩП-ГОДЕ НЯКАКВА ВАКСИНА ПРОТИВ ЕБОЛА В МОМЕНТА СА РУСИЯ И САЩ ... ... МОГА ДА ПОДОЗИРАМ И КИТАЙЦИТЕ И ГЕРМАНО-ШВЕЙЦАРЦИТЕ ..... ..... ПРОБЛЕМА Е ЧЕ ВАКСИНА НЯМА ЗА ВСИЧКИ - А КОГАТО ИМА ЩЕ СЕ ПЛАЩА ЯКО В ЗЛАТО .... ТАКА ЧЕ ЩЕ СКОРО МНОГО НАЦИЙКИ КОИТО НЕ СА СЕ УРЕДИЛИ В ВАКСИНА ОТ "ДЕМОКРАЦИИТЕ" ЩЕ ПЪЛЗЯТ НА КИЛИМЧЕТО ПРЕД ПУТИН :))

И аз съм за санкции срещу Гватемала, например, защото е далеч от нас и не ни пука за ответните санкции. Но при условие, че Русия е единственият доставчик на горива за България смятам, че санкциите срещу нея от българска страна е рязане на клон, на който сме седнали. В момента имаме най-лоши политици и дипломати в съвременната ни история, при което се търсят конфликти и не се използва дипломация за установяване на взаимоотношения тип: печеля-печелиш. Ние искаме да печелим, но ще изгубим както досега България е губела много пъти.

Напълно нормално. И двете държави за си патили от агресивен съсед и много добре знаят как се чустват украинците.

За пръв път в черногорската история политиците им се обръщат против Русия. Те дори си имат поговорка - с руснаците сме 150 милиона, без тях - два фургона. Черна гора участва с два отряда в Руско-японската война дори! Малък исторически анекдот. Винаги са изтъквали православната си общност с Русия. Е, Сърбия устоя на натиска, Черна гора не. Какво ли мислят обикновените хора там? Май никой днес не е щастлив с политиците си.

Повечето действащи политици не служат на националната кауза и на народите си , а на тайни завери. Твърде очевиден е идиотизма и неадекватните решения.

Тези санкции са малко като финансовите пирамиди. Докато смешните пудели решат да пригласят на големите, големите отново отново си възстановиха отношенията и ще въртят бизнес за сметка на малките глупаци. Първите печелят, последните губят. Не е лесно да си глупак и морален плазмодий в днешно време. Нещо мазохистично има в желанието да се слагаш постоянно на силните на деня. От тази позиция винаги си губещ.

Това ли са останалите глупаци след 27-те от ес и сащ, 4-5 пикливи държавици? :))) Няма по-смешно нещо от малка държава, която скача срещу голяма държава, нашето помиярче в президентството е типичен пример, но знайте, скоро, той ще се отрече от всичко, което е казвал и ще обвини господарите си от ес и сащ, че са го карали насила да говори така. :)))

Президента ли наложи санкциите?

Президента направи няколко непремерени изказвания. Преглеждам и немската преса, та Оланд и Меркел засега се въздържат от толкова крайни реплики. Това говори само за 2 неща: 1. Или той не мисли на какъв пост се намира и плеще ей така 2. Дерижиран отвънка да дава подобни интервью

А сега очаквам, накрая на месеца ЕС и ФАЩ да премахнат санкциите и техният бизнес да потегли с влакови композиции и на тумби към лошите "ръшки" в опит да се настанят на пазарят (където нещо е останало), докато "младите демокрации" ще "санкционират" още няколко години. Могат успешно да се предвождат от най-глупаво изглеждащият от пуделите - Роско-Поплювкото, когото Путин може да напдне всеки момент, а той ще се брани докрай с двата изстребителя, трите кугъра и четирите танка...

е сега стана като при хитлер - цел свет против него рре няма да го бъде путин

Нищо общо с Хитлер, но както и да е, простено ти е, неграмотността по исторически факти, в България е национална черта. :)))

Особено кандидат колониите Албания и Черна гора. Щото се скараха със Сърбия. Жалки държавици.

Светът все повече разбира каква опасност е съвременна Раша. Освен братята си в Сирия и Куба (тези са купени братя за 32 млрд долара), и Китай (който само се облизва на Сибир и чака своя час), Раша НЯМА истински съюзници. Раша е 150 млн население - НАТО почти млрд. Втората Студена Война е факт. На дузпата е самата Рашистка Империя

тази глупост колко пъти ще я спамиш?! Русия и САЩ си стиснаха ръцете. Сега България ще го духа тъпанар.

Това са му спуснали господарите му - това копи-пейства, простестърска му работа.

Пропуснал си Индия, Бразилия, Аржентина, Венецуела, Колумбия, Индонезия, Иран, Пакистан, Египет... все добри приятели и партньори на Русия, особено в борбата и срещу единоличната хегемония на Кравария и доларите и. Заедно с Китай и Русия отиват към 2,5 млрд., ако ще правим сравнение на база население. Ако сравняваме икономическа мощ нещата отиват съвсем зле за Запада. Не мислиш ли? Не мислиш явно. Зомбитата не го умеете.

Абе А л е к с и, ти да не би да гледаш телевизиите от онзи ден ? Пропусна ли вчерашните ? Не видя ли, че ФАЩ нещо омекнаха и взеха да гледат в друга посока ? Псаки взе да говори други работи ? И моля те погледни пак картата, виж коло е размера на ЕС и ФАЩ заедно, погледни рамера и населението на Беларус, Русия, Казахстан, Китай, Индия, Бразилия, Аржентина, Венецуела, Колумбия изпий едно успокоително и пак помисли какво бълваш тук!

да сапунена фабрика я први америка

Идиотизмът и шизофренията на Запада и САЩ стават все по шокиращи. Русия няма да се огъне, а ще се получи ефекта на бумеранга или както народа казва " който нож вади, от нож умира " !

...и сега Путин треска го тресе...

С една дума - свиркаджии! Винаги готови да "посвирят", та барем след време им подхвърлят нещо за благодарност. Да, ама големият демократичен брат не подхвърля а събира. И на заем ако вземе, после се дърпа и не ще да връща.

Напротив,то се вижда кой събира и коя част на света е по-добра за живеене! Друг е въпроса,че водките отделят много рубли за такива помияри и безродници,като Вас собствено,за да съсипват държавата ни!

Ето например България - по-добра според теб за живеене, горд член на ЕС със заплати от по 150 евро в прованса. Или другите бивши соц. държави - събиращи огризки подхвърлени от старите метрополии и водещи класациите по самоубийства и беизходица на големи части от населението.

Тези са толкова малки ,че Русия ако реши да ги удари ,няма да може да ги уцели и всичко ще се стовари пак върху нас.

хаааххахахаха хааааааааааааааааааааахахахахаха направо ме сцепи с този лаф хахахаха

Бай Ставри

Ти говориш ли руски?

че то сиромаха кога е имал късмет:)

в цял свят е плъзнал нов вид вирус и не подбира. Симптомите са -объркване кой си, от къде си и за какво се бориш. Допустими симптоми-объркване на мисълта, големеене, поради заблуда, че си някой или зависи света от теб, хиперфункция на устата, хипофункция на мозъка. Странични ефекти- Възможно е да получите болка отзад, но ще е кратка и мигновена. След това няма да чувствате нищо. Предпазни мерки-затваряйте си отверстията. Ако пропуснете доза, не я приемайте двойно, на един път.Повтарям за глупаците-дозирайте правилно. Нашата компания не носи отговорност, ако сте тъп, експериментатор или камикадзе.Допитайте се до вашия "пре...фармацефт" Последен превод от руски. Ние не носим отговорност, ако не сте прочели листовката.

Сега , за да не изоставаме, на някой "мъдър" български политик или президент ще му хрумне да въведем и ние санкции. Например: Не на руския газ в България през зимата!

И Нигерия е щяла да въвежда санкции. Ужас ! Шок и Ужас !

това е най-страшното, което може да се случи на Русия. Какви титани на санкциите и на мисълта. Албания и Черна гора. Брях. И какви ще са санкциите, казаха ли? Сигурно няма да пускат руски туристи, то пък на някой им бяха залипсвали техните забележителности. Или ще спре потока на туй-онуй?

Положението е критично! Науру също въвежда санкции.

кой е Науру? Ако е африканец добре, да наложи санкции за еболата.

Хитрите политици чакат до последно. Сега ще спечелят тези, който не наложиха санкции. Няма да се изненадам, ако Сърбия се откаже от членство.

да стане! Подбутнаха ги със провокацията на мача, но утре гледайте извъртане. Не било компоти, а кюлоти.Първо Турция ще им дръпне ушенцата, че не си стоят на задните части. Ха, на бас, ако не се отметнат до утре вечер.

ЕС се правят на мокра гъдулка и не искат да кажат на глас, че окупатор на годината е Раша. Подобно поведение към ЕС е от годините на Хрушчов и Брежнев и то при условие, че всички от ЕС искат да правят пари заедно с руската олигархия под милия поглед на Путин и то за сметка на руския народ. Подобно грозно двуличие компрометира Запада като защитник на човешките права и издава пълната шизофренна политика ако се сравни с отношението към заразата от ебола. Западът е в пълен несвяст ако се сравни поведението му в жизненоважни области. Крим беше измъкнат, но най- върлите защитници на правата на хората, англичаните стояха като замаяни след съботно дерби от Висшата лига. Даже казаха, че няма по никакъв начин да се месят в работите на Русия, незабелязвайки държавата Украйна и бъдещия кървав конфликт. Германците даже решиха да припомнят вината си за Втората световна война- яко за демократи, а? Сякаш всички в този ден трябваше задължително да забравят суверената Украйна и да мислят за Втората световна война. Колко са греховни и как осъзнават вината си в името на малко поделено руско богатство. Да не говорим за поведението на чехите и унгарците, които драпаха да избягат първо от Русия и после от комунизма, а в този ден забравиха за какво са агитирали. Днес демокрацията е фарс по вина на управляващата класа от търговци и техните зависими със селски манталитет политици. Днес Европа е изправена пред реален враг- невидимата ебола и като истински простаци, които искат първо да пипнат или да кусат, се отнасят като идиоти. Какво по- точно ще направят Албания и Черна гора? Ами ще вдигнат малко демократичен шум, а после Раша ще им продава газ на двойна цена, понеже местните цигани пак няма да плащат. ЕС си затваря очите за реалните проблеми с надеждата, че ще се решат сами. Ами всъщност винаги идва сутринта и времето за отрезвяване е болезнено.

Усилията ви да се изкажете уместно! Не се е получило нищо, защотот просто не разбирате какво се случва в света. Компетентността ви се свежда до медийни внушения и приемане на желаното за действително. Не знаем как да го кажем по друг начин, че да ни разберете.

А бе добре, ама не е ли добре на ваше място , след като толкова убедително поставяте теза , да се поясните какво става по света?

върна да чета, но какви били санкциите някой да обобщи?

Санкциите са заради предстоящото влизане в ЕС. Нашите съседки и хабер си нямат колко "хубаво" си живеем в ЕС и искат и те! Ако не искат може да им спретнат още един междуетнически конфликт.

ми да вървят бе, прав им път. Те не отиват при чужди. Цяла Европа е населена с тях.

Ако беше лесно да се имигрира в Русия, веднага отивам. Като гледам малоумните действията на тези измислени държави и съюзи, разбирам че Русия е последната надежда.

Напълно съм съгласен, напоследък и мен ми се върти подобна мисъл в главата.

Евaлa брaто,след кaзaното от тебе,просто нямaм кaкво дa добaвя,стрaхотен си,скоро не се бях смял тaкa непринудено,щях чaк дa се зaдaвя !

Къде ще продават албанските реотани? Е това ако не накара Русия да клекне не знам кое. Албания ако някой ден влезе в ЕС, аз го напускам!

Албанският реотан е албанската сила за векове наред! Да помогнем на другарите от Албания да свият повече "вечни реотани за сувенири, мили спомени и надеждни обещания.

https://link

Като прочетох тая световна новина, веднага се сетих за една подходяща за случая поговорка-ОРЕЛ МУХИ НЕ ЛОВИ. И разбира се един почти анекдот. Кацнал един комар на рога на бивола и зажужал- биволе, аз дойдох. Като видял, че не му обръщат внимание, отново зажужал сърдите-биволе, аз си отивам. А бивола отговорил-както не те усетих, кога си дошел, така няма да усетя и кога ще изчезнеш.

Предполагам, че макетата ги гони черна завист спрямо Украйна и поради това ги няма в списъкът със световни сили обявили днеска санкции на Русия

средновековния орисник -баронеса.

Ревяхте тук срещу Бегеец и Шарената, сега като ги няма е тихо и скучно

Ох екстра ми е. Няма кой да ме провокира с тъпотията си и намирам време да обърна внимание на жената, че иначе и тя го отнася.