Москва плаши да ограничи полетите над Русия при още санкции

Русия може да ограничи полетите на западни компании във своето въздушно си пространство, ако ЕС наложи нови санкции срещу нея, заяви премиерът Дмитрий Медведев.

Обратно в новината

Коментари - Москва плаши да ограничи полетите над Русия при още санкции | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Страхотно се получава. В отговор ЕС забранява на руски самолети да летят над негова територия и да се приземяват там. Омръзна ми където и да съм в Европа да слушам руска реч и да гледам нагли руснаци как се държат на улицата в заведенията в музеите и парковете.

Представете си колко хубаво ще бъде когато всички полети от ЕС до Русия престанат да съществуват. Няма да се налага да виждаме блядовете по улиците и да слушаме мякия и език. Хайде бе Путин , изолирай я тази Русия още малко.

ДЕЙВИД БАУИ: ПРЕКЛАНЯМ СЕ ПРЕД МЪЖЕСТВОТО НА ОПЪЛЧЕНЦИТЕ 09.09.2014 by Светът днес in Светът. bowie2Британският певец Дейвид Бауи, който отпразнува тази година 67-та си годишнина, направи едно твърде неочаквано изявление. В интервю за The Daily Telegraph той не изключи възможността да пее в Донецк. Прекланям се пред мъжеството и волята за свобода на гражданите от Източна Украйна. Те се сражават за своята независимост, те са против цялата т.нар. западна демокрация прогнила и лъжлива от главата до петите. Да, вероятно там сега не е безопасно, но, повярвайте, аз също мечтая да бъде герой, макар и само за един ден, каза Дейвид Бауи.

А руснаците дали зачитат история? Дали си спомнят сравнително скоро какво се случи с Хитлер, когато тръгна срещу всички?

Мухльо чети какво пишат великите хора по горе и то живяли цял живот в западнат адемокрация!

Повече и по твърди санкции....

Защо им се каниш. Време е и вие малко да ги ужилите тези надути педали от ЕС. Спрете им полетите през вашето възд. пространство за 3-4 мес. и когато пресметнат щетите си всички санкции ще бъдат премахнати. Тези в Брюксел до кога ще се нагъзват на Обама и ще му вървят по водата?! Не разбраха ли най после, че ги подвежда и цели най вече ослабване на ЕС и Еврото, разделение в Европа и по лесната намеса във вътрешните им работи и политика. Черньото в белия дом не иска Европа да е силна и обединена. Ако Русия и останалата част на континента се съюзът ще бъдем голяма сила. Американците го знаят. Ума , опита и технологиите на западните държави заедно с военната промишленост, безбройната работна ръка, безбройните природни богатства на Русия. Всичко това взето заедно прави една силна икономическо и военно територия. Един велик силен съюз.Американските хитри и лукави евреи и педали не ни трябват.

Като народ ние можем да се гордеем, че всичките ни народни деятели и патриоти: Г.Раковски, Л.Каравелов, В.Левски, Хр.Ботйов, А.Кънчев, П.Волов, Г.Бенковски и проч., са биле против официална Русия. Никога те не са апелирали към нея, защото са знаяли, че нейний камшик повече боли от турския. Русчук, 1-й Март 1886 г. З.Стоянов

ВОЙВОДАТА ГЕОРГИ БЕНКОВСКИ: Моята цел е постигната вече! В сърцето на тирана аз отворих такава люта рана, която никога няма да заздравей. А Русия нека заповяда! думи, изречени непосредствено след потушаването на въстанието в IV революционен окръг, предадени чрез "Записки"-те на Захари Стоянов.

Танев това го пише в сайта помак еу. там пише също че 1878 година било почнало робството

Колкото и да им е неприятно на някои, изходът от битката за налагане позициите на световните играчи е ясен - Русия ще се окаже победител, даже и без един произведен изстрел, защото за разлика от американците държи на лицето си пред света и проявява повече искреност в изявленията и действията си. И преди съм го писала - борбата е за преразпределение на сферите на влияние. Но нещата вероятно са по-комплицирани и се преплитат с енергийно-икономически и идеологически проблеми. След разрешаването на спора с Украйна руснаците ще искат Балканите в своята сфера на влияние.

Няма какво да се чудите,налагайте забраната за полети и не само.

сесессере рано или късно ще се насере!

..та къде щели да летят иначе руските самолети...: Сешерна корея..Китай..може би,Венецуела...? ..опппааа! :)

Руснаците се изолират от гейовете. Лоша новина за всички обратни!!!!

Напротив, броят на гейовете в Русия са увеличава стремително! Някой по-долу беше предоставил статистика от броя на посещенията на сайтове за ана..ал..н се..с : най-много са от Русия, следвани от Китай и САЩ! Като се има в предвид броя на жителите на съответните страни изводите са повече от тревожни! Дори и в любимата ни БСП висшите кадри открито признават , че са гейове: Нидал Алгафари , Наско Папа..зов и още, и още ...

Блудницата Европа запретна отново гащи пред говедарите-господари.Напляскаха я пхо задника и толкова.... Тролове, ще ви намалят надницата.Неищо не пишете за товмае ктак Путин ви принуди да наричате опълченци сепаратистите и да седнете на една маса с тях-.Да се съгласите на децентрализация, която Путин предложи още през Март Марш да чистите дойч кенефите...

Boeing и Airbus да забранят експлоатацията и поддръжката на своите продукти в русия! Тези рубладжии си позволяват да фалират и наши банки, фалират си туроператорите и т.н. Да го д.ухат!

Ако някой не е разбрал, Западът налага санкции по морални съображения, после мисли за материалната си изгода или загуба.

Каквото почукало това се обадило??

Хитросста на руските управници наистина е впечатляваща ! Ще да забранят полетите над матушката им и ще има забрана за руски самолети да летят на Европа. И тогаз мечтата на путю рушнаците да си стоят в кочината ще бъде изпълнена 100 % ....да здраствует се се сеРе 2 !

За 2013та Руснаците са 3ти в Света по брой туристи.Според с какво ще летят тези туристи??? Кой бега от парите бе какче???

Ото фон Бисмарк е казал: ''...Никога не предизвиквай руснаците! Те ще отговорят с невероятна простотия, която ще накара всеки здрав разум да изпуши..''

Виждам,че някои в този форум с олигофренска лига,стичаща се по крайчеца на устичката потриват ръце и обясняват, как Запада ще унищожи Русия.И после какво, питам аз.Кой ще се засели на тази територия.Ще стане част от САЩ,ще си я разделят европейците?Ами, ако на това не му се вика агресия, кое е тогава?И не мислите ли, че притисната в ъгъла, която и да е държава ще става сговорчива?Особено такава с ядрен потенциал.Дори да го взриви на собствената си територия,проблемите на света отново ще приключат.

Само дето не разбрахме какво искаш да кажеш...

Шотландците трябва на Путин краката да му мият и водата да пият. Ако не са Крим и Донбас, щяха да видят референдум на куково лято. То затова и Камеран се репче толкова, Путин му подпали чергата.

Кретен, имаш ли идея как се организира референдум в бяла държава ?! Решението е взето преди години и никой не праща зелени човечета да ''убеждават'' шотландците...

Глупости, ама тотални глупости на таркалета. Това да не ти е референдум руски стил, насрочваш за след 2 седмици. Шотландския референдум се общъжда от поне 10 години, сериозно навлезе в устите на властта преди 5, когато Шотландската националистическа партия получи мнозинство в шотландския парламент, а самият референдум (дата, въпрос и условия) беше насрочен преди 3 години. Какъв Донбас, какъв Крим, какъв Путин.

Нещата не започват от Донбас и Крим. Ти спомняш ли си как негласно Путин даде Косово да стане независимо, а?!

Пълна забрана на руснаците да влизат в ЕС!Ето една асиметрична санкция...

Ха-ха ... ! Последната, извънредна новина е, че санкциите се ОТЛАГАТ ! А иначе не разбирам оная антибългарска паплач, която не иска газ, туризъм и търговия с един близък геостратегически съюзник.

Русия не ни е съюзник!Още по малко стратегически...

Смехурко, ако не са руснаците, Златните и Слънчев бряг щяха да са ........ , ако е така, гътците защо не ги изгонят, а? Ами Турция? На голи задни части, чифте раждясали пищови!!!!

Що не направиш едно социологическо проучване по цялото черноморие ,колко от българите ги искат руснаците тука и после ще си говорим.По нагли и безцеремони клиенти и собственици на имоти, едва ли има в света!Те ни имат за рая тука, вие им се кланяте русофили нещастни...Айде да вземете да милеете първо за България и после за "братска" Русия...

Също така и пълна забрана на израелци да влизат в Турция и на турци да влизат в Израел БЕЗ вазелин ! Защото ще се поцепят двата братовчедски катуна, а така също разправят и че много боляло ! :)

Имаш нужда от лечение ,сам си знаеш...

Очевидно , Путин гледа много филмчета с Том и Джери...

Кой каквото гледа - за това се изхожда!

Японците правят саке от водорасли! ..Плюс малко азиатска хитрост!!? Ръшите направо ще го докарат с мирис на сьомга!

Гоподин Медведев, кажете на Г-н Путин повоче да не се це,емони с тези!!!Той знае какво да направи и е крайно време!!!

времето, започна да ги сваля. Първата жертва е малайзийския боинг.

Москва с това трябваше да започне!Огромни разходи за авиокомпаниите и глад за бензин и много път за пътуване!

Един наистина експертен анализ ,на известният израелски разузнавач Яков Кедми . Ако някой се съмнява че е пристрастен заради произхода му от СССР, трябва да знаете че му е забранено да влиза в Русия! https://www.youtube.com/watch?v=f-jXtB6uOUE&list=UU_J-5n0COUTOz8XLNSl5J3Q

Москва може да спре полетите над Русия, не да ги ограничи!!!

След това Москва може да спре полетите над цялата планета, ако поиска!!!

След това Москва може да спре полетите над Уран, Нептун, Юпитер, Меркурий, Сатурн и Марс :)

Това с което плаши малкият с айфона е всъщност това което отдавна цивилизованият свят отдавна трябваше да направи сам. Да се лети над тази дивашка страна е просто опасно. Няма друго място в света където да са свалени толкова много граждански самолети, като последният беше само преди месец и половина. Така, че това не може да бъде никаква заплаха. Това си е просто услуга

уса-рите свалиха самолета еурогеиски

Две истини има в цялата тази история и в реалното положение на нещата в света: едните са продадени да шушка на съвестта си на САЩ, а това е ЕС, а другата (Русия), която не се подчинява, не се продава, не се прегъва и пази достойнството си и това предизвиква уважение независимо от мръсната информационна война срещу нея. Черният Американски Задник от африканския произход побеснява защо Белия човек не му се поддава. Задникът излезе патологично самолюбив и личи без съмнение, че е лично засегнат от Путин. Наблюдаваме един бандитски спектакъл как една Голяма чернилка с дебела тояга бие свои васали по тиквите им и ги стимулира на подвизи срещу Голям Бял Непослушник, който има наглост да има свои граници до базите на НАТО. Например, дори и най силната държава в ЕС Германия е окупирана от Черния Задник. 25% от цялата мощ на НАТО се намира в Германия.Иди мърдай след това. И разбира си не е въпрос кой е Бял, кой е Черен, а за помислите им и действията. А Задникът е черен отвсякъде.

Западните мошенници подучиха укропите да се подпише Кучма, който е Никой под Минските споразумения.Така направиха и с Янукович, който свали милицията от площада , а те вкараха тюлените и майданците в правителствените сгради и извършиха пуча. Сега укропите ще получат всичко по пълна програма, респ. говедарите....

анонимен

Много са ви тъпи ходовете- не можете да влезете в регистрираният ми ник и за това пишете със същият ник, но нерегистриран.Много сте елементарни , руските мурзилки - мозъкът ви е гладък като кора на пъпеш:)

западняците пробват да се гаврят с Ръшата!! Всички летят безопасно над нея до Япония, Китай..., а налагат санкции и не дават лебо на ръшите!? Де го има тва??! Сиренето трябва да бъде с пари!!

Модераторче... беше точно по темата. Беше точно за санкциите. не ми говори кое е и кое не е спам. Ставаш смешен вече.

Хелоу а въй ат куда? Казала руская високо надарена девачка.

Ох само да не наложат ембарго на вносните патки, че на кой ще духам аз и ще се почесвам.

Моника?

Нищо няма да излезе от това примирие-на комунисти вяра не може да се има. А "санкциите"на Путлер -будят смях! По-добре рашаните да започват да се запасяват с картошки,че пак иде криза.Когато управляват комунисти-винаги има кризи и го отнасят об.хора а виновен винаги е "лошият Запад".

обарни внимание на граматиката!! *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Медведев некадърно пиянде лижач на Путиня, само гаргите ще изплашиш. Русия е страна на пияндета и курви. Оцеляват само заради едните петрол, газ, метал, и то ги продават сурови като базови суровини, щото иначе трябва акъл и работа. Пет олигарха и милиони нечовеци дето като си пият водката или си начешат шундата и мислят, че живота им е прекрасен и Путкин е голям лидер. И били братски народ, откраднали ни азбуката, били се за нас, за да ни владеят, абе миндили.

Лельо, кат та гледам и ти май си от Русия.

Ей овчар, селски кривак.

Трийте нагоре!!

Орлин Данев

Цепеняк,откъде нагоре да трият ма рожбо ? От кръста нагоре, или направо от пръстите на краката нагоре ? :) :) :)

На Путкина. Ти си рядка паплач и позориш нацията си , тъй като човек уважаващ не други, а поне себе си няма да си служи с уличната, долнопробна, пиянска лексика все едно си изваден от канавка при това оценяваш с увредения си мозък почти 150 млн.държава създала една от великите цивилизации. Ти си един боклук под краката на българи.

Колко фурни леб,има да изядеш още ,докато станеш"Путкина"! :)

Чешете си езиците, колкото си щете. Ако знаете в каква клоака сте заврени и колко се интересува някой от мнението ви, изобщо няма да си хабите клавиатурите. Нито някой ви пита за мнение, нито някой ще ви чуе. А, тези които си въобразяват, че ФОРМИРАТ или манипулират мнението на другите, направо да се гръмнат. Толкова жалки, ограничени, прости, завистливи, злобни хора може да има само в България. За това и Господ често - често ни наказва. Обсъждат световните проблеми! Та и "мнения" дават! Галоши. Живейте си с мисълта, че някой ви чува. Да, ама, не.

Който трябва чува, Петрововов.

Ако "чуваш" само отзад, продължавай. "Бъди комунист /атакист /!"

Ми ти бе налъм дръвен. Другите били галоши, ми ти къв си - цървул дрипав, марсол с марсол, мъстия такава помиярска, маймунке мръсна.

На теб и майка ти не искам да споменавам- гнус ме е!

маи ща вращам вседми клас ,да научиш граматиката,а? *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Пак да "повтарям " майка ти ли? Не! Мерси!

Русия не може да изплаши никого. Тя се гърчи в рецесия, изолация и мизерия. Доходите на руснаците намаляват, но те са свикнали да живеят под човешкото равнище. Едва ли заслужават повече.

Абе момче, санкции не се пише "санкций" и Китай не се пише "китаи". Неграмотен си, че чак си смешен, а си тръгнал международното положение да ни разясняваш.

Стига сте си чесали езиците. Санкцийте които ЕС налага на Русия са смешни и по-скоро са показни за да не излезем много слаби. Русия може да вземе пари от китаи примерно без никакъв зор, съвсем дриги ще стане ако Русия обаче спре да купува Държавни цени книжа от ЕС ... Най-добре ще е да се оправят без да си мерят много много пишките защото обикновено ние го издухваме най-много :(

КОЯ СТРАНА ПРОДАВА 1 518 800 км2 от териториятра си за 7.2 млн долара на американците? (2 цента за акр земя) (справка - България е 110 994 км2)

7.2 милиона ЗЛАТНИ ДОЛАРИ - Колосална сума за края на 19-ти век

"по курсу 2009 года примерно 108 млн долларов" - от руската википедия. хайде - значи по 30 цента на акар.... при оценяване на 180 милярда след това като намират злато и нефт американците. Ама тогава вече челюстите на руснаците бяха забити отзаде и се хапеха здраво.

Помисли трезво и си отговори на следния въпрос: Можеше ли Русия или по-точно СССР да задържи Аляска след Първата световна война? Жокер: Полша, Финландия, а по-късно и Монголия се отделят! 2-ри жокер: Как си представяш комунизъм в Америка? Втори въпрос: Кой щеше да завладее откъсналата се територия, при това напълно безплатно? Жокер: Чия територия са днес Хавайските острови?

А сега ти помисли трезво и си отговори на следния въпрос: Коя от страните ще надне тази територия след като Русия е в Атлантата, а в нея се включени също САЩ, Канада, Англия, Франция, Италия, Япония. А също ми кажи дали трябва да си затраховам къщата в Сахара с/у преминаващи ледници.

А коя страна подарява Флорида и Калифорния, просто тъй за да изкофти Британската Империя-)

Някое индиянско племе ще да е като се ориентирам по положението им. Или имаш някой друг коренен жител в предвид? ! ;-)

да забранят полетите ,да забранят корабите ,влаковете да затворят магистралитеи да затворят и крана на газта. тогава русняците сте останат сами в степта и ще си говорят с ветровете за светлото бадеще на русия.

Джонииии...слабограмотнико,дано при баба ти те затворят...

като гледам санкциите ще са ограничени само до това да не се дават кинти на руските петролни компании. което си е супер малко, доколкото русия яко инвестира в пропаганда и лъжи против ЕС

като са толкова лоши ЕС защо газпром иска да тегли заем от тях?? да не би да са свършили кинтите в русия?

И в същият момент руските застъпници предвиждат краят на ес до...2 години:D Интересно- от къде ще тегли заеми газпром след 2 години- май от презрените от руснаците....сащ, ако ес го няма:D:D:D

Разумно-Ако кредитора се разпадне, кой ще си търси кредита?

Колкото и да не се харесва Путин на някои, толкова повече се издига като личност. Евала му,за това , че има респект към руското и не се продава

... лошото е че има и апетити към чуждата територия...

имаше опасност от преяждане но го удариха през палците

Всички тия санкции в дългосрочен план ще имат положителен ефект върху Русия.

Мдааа, липсата на френски сирена се е отразила мнооого тежко. Обикновенните руснаци страдат от санкциите с други думи. Както е тръгнало може да се стигне до там японските коли да заменят европейските бракми на руския пазар.

На всяко действие има противодействие.Но в политиката това е път за никъде.Първи почна ЕС.И това е най малкото , с което може да отвърне Русия.

Да. Това е най-малкото, защото друто няма, с което да отговорят. Това все едно да те заплашат с уволнение, а ти на свой ред с напускане!