Антируските санкции одобрени от всички с ”писмена процедура”

Всички страни от ЕС са одобрили с писмена процедура въвеждането на секторни икономически санкции срещу Русия заради дестабилизацията на Украйна.

Обратно в новината

Коментари - Антируските санкции одобрени от всички с ”писмена процедура” | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

лъсна истинското лице на хамриканскаа демокрация. От 1877г. никога не сме били по -зависими и по-продажни. Никога като член на Варшавския договор и СИВ не сме били поставяни в такова унизително положение. Да ви е честита псевдодемокрацията и новата робия. Съвремените кирякстефчовци очаквам с нетърпение да се э залигавят с банана на обонго

по убеждение ли ги пишеш или по инерция? Когато Живков на практика подари на СССР българския златен резерв, акумулиран преди 1944 г. (24 тона) или предложи България да стане 16-та република колко независими бяхме? Иможе би бяхме горди, а не се унижавахме? Примерите, драстичните в тази посока, са десетки, може би и стотици! И не сравнявай Варшавския договор с НАТО и СИВ с ЕС - разликите са огромни!

не се сравняват несравними неща. По времето на СИВ и Варшавския договор, бяхме, много по-независими от сега със запазена гордост, спокойни, здрави и богати, с образование на ниво с 9 милионно население. Сега сме бедни, болни, патрави/ на първо място по онкоболи в Европа и най-бързо топяща се нация като приноса за това е на НАТО и ЕС и подържащата я у нас платена плутокрация чийто представител сте и вие/ и зависими, деиндустриализирани, пак благодарение на платената плутукратска маса ....войниците ни мрат за чужди интереси в чужбина, децата ни бягат с ужас от насадената псевдодемокрация. Описвам нещата, такива каквито са, защото не съм псевдодемократ и кирякстефчовец и не си заравям главата в пясъка пред истината, защото не съм платен американски драскач. Що се касае до 16 тата република, такава така и не станахме, но сега дори не сме 53 щат на УСА а сме им просто та просто едни васали ....щом това повече ви топли дерзайте, развивайте се, но по този начин...народите изчезват/справка-индианците/, на където и ние заради такива като вас сме се запътили с бодра крчка

никога не сме подарявали златния си резерв на Русия и на когото и да е било.....стига с тези мантри....моля ви, четете повече, образовайте се, освен ако не изпълнявате специално поръчение

Кучетaтa ги вързaли нa къс повод,подписaли се ,че ще изпълнявaт зaповедите нa госпидaря си,гнус ме е от тaкивa продaжни ку....и !

ЕС -ЖAЛКИ СЛУГИ И НЕЩAСТНИЦИ !

САЩ се присъединили към санкциите на ЕС срещу Русия? - МОЛЯ ТИ СЕ! Е гати порнографията. Защо ли Пуитин не потопи Доналд Кук?

НАШИСТИТЕ от България!

Та сега... ще фалират ли фирми, или вече няма фирми да фалират? Ще остават ли хора без работа или няма да остават?

В цяла Европа се притесняват от това, което става, само у нас се радваме. На какво? Ако не си виждал море разходи се до нашето и виж рекламите по магазините. Надписите са на български и руски. Как да си затрия препитанието (не бизнеса) с някакви санкции от които имам само вреди?

Ооооо... писна ми от теории на вероятностите, тъпи конспирации в главите на малоумни хора и простотиите им. Дошъл тука и ти затворил нещо си... я се гръмни. Българина иска "далавера" не му се бачка, незнае как да обработва земя. Комунягите се постараха да се затрие замеделството това умение. Аман от болщевишки изказвания.

Преди около месец, че лично съм изнесъл 5 ТИР-а с череши и 3 с кайсии. Продължавам с праскови, но ако има санкции ще пострадам, а покрай мене и производителите. Заплащането е според това което искат за стоката си, ама от ЕС май няма кандидати.

Какво предлагаш? Още едно поколение да превива гръб на Руските мераци за доминация над Европа, защото, ТИ, ЛИЧНО, изнасяш череши?

Разбира се, украинците свършиха мръсната работа на САЩ, чиято цел е да се наложат санкциите на Русия. И вече Киев дава заден ход: "украинските власти смятат да върнат Донецк и Луганск под свой контрол не със силови методи, а чрез преговори, обявил външния министър на украина Павел Климкин в интервю за агенция Ройтерс. "Няма да атакуваме тези градове", цитира го агенцията. Климкин уверява, че властите се надяват да възстановят контрола си върху тези градове по пътя на политически процес, а не с бойните действия. "Готови сме да предоставим повече свобода, по-голяма отговорност на регионите, политическа и икономическа власт по места", казал Климкин. Нещо, за което Москва настояваше от пролетта насам.

Лъже като брадат индобългарин

АМИ ДА ЩЕ ГО ОДОБРЯТ НАЛИ НИКОЙ НЕ ИСКА ДА ИСПУСНЕ ХРАНИЛКАТА !!! А Е ПРОТИВ ВЪН ОТ Е.С.!!!

РИА Новости. Виноделы Крыма попросили президента РФ Владимира Путина ограничить импорт винодельческой продукции из стран Евросоюза, которые ввели санкции против России. превод по смисъл Кримските винопроизводители са помолили Путин да ограничи импорта на вино от страните, които са въвели санкции срещу Русия. Който иска да намери новината ще види нещо интересно. Кримчаните твърдят, че зад политическия елемент някои еврочиновници прикриват недобросъвестна конкуренция. ;)

Изглежда тук повечето пишещи са мазохисти. Та помислете малко, след неминуемия отговор на руснаците ще ни чака време, през което на всички стоки ползващи за изработка газ или петрол цените ще летят нагоре. Горко на родните селскостопански производители когато се сблъскат с неминуемата зверска конкуренция на големите производители и ниските им цени. Мислете и колко от вас ще останат без работа, след като се прекрати износа за Русия и чуждите фирми ни атакуват отвсякъде! Обяснения за малоумни? Да, но и неистовата радост от това какво ще стане, не само, че озадачава, ами и навява мрачни мисли - за нас и нашето бъдеще!

Абсолютно си прав - жалко е! По-лошото е, че неразбирането на някои, вече става вредно и опасно. Редно е да се запитаме, ние които си даваме сметка за нещата, как да постъпим? Само с писане по форумите, няма да има ефект. Предлагайте нещо....

Това което го казваш се нарича РЕКЕТ на МОНОПОЛИСТА. И явно ти харесва. Такива като тебе предадоха ЛЕВСКИ. "Склонена гава сабя не я сече" Нали това ни проповядваш сега?? Или ще го изопачиш по друг начин сега или ще прескочиш с въпрос на друга тема?

Напиши поне в кое училище си ходил да изучаваш тия премъдрости та хората да знаят къде не трябва да записват децата си!

И още нещо. Това което изнасяме за Русия ако го изнасяме на европейските пазари ще струва поне 6-7 пъти повече. Само, че някой износвачи за Русия правят договори за ниски цени изкупни цени и последващи проценти от печалбата. Както на времето направиха със зърното - помниш ли? Ако го бяха изкарали на м/ународния пазар щяха да вземат 10 пъти повече, но нямаше как да го продадът толкова бързо. Така, че не плаши хората. Цената на една диня тука в Германия е 1 еврно на килограм.... прави си сметката. В Русия една диня не можем да продадем, една ябълка, една пиперка.... само олио.

И какво ще изнасяш на европейския пазар ? Кои стоки поименно!!??А ? Платен драскач!

Ама още живееш в 19 век. Добре, един килограм диня струва 1 евро. Хубаво, но колко килограма ще продадеш? И не мисли драги, че в България ядем доматите с колците. При нас 1 кг гръцки дини са 30-40 стотинки. Нашите производители реват, че е евтино и техните стрували двойно! Да , ама сети се кой се купуват от хората! Аман от платени малоумници!

Би ли споменал 3 фирми. Само 3 фирми, не повече. Само 3 койото ще фалират при прекратен износ за Русия и хората ще си загубят работата. Да ти кажа под секртет - неможеш, защото бращолевиш болшевишки пропагандни глупости който си мислиш, че могат да станат. Но не и неща основани на факти и калкулации.

Москва посреща с показна храброст новите санкции на Запада..ха..хаСтава въпрос че Русия се появява КАНИБАЛИЗМА 1942гкато начин за добавяне на храна.Има доста писано от оцелели деца от канибали (сега пенсионери).Интересно четиво от ранга на Стивън Кинг.Храна има по улиците на Русия колкото искаш.Газ имат да си сварят дечицата.Само солта е проблем.ТАКА ЧЕ РУСНАЦИТЕ ОТ ГЛАД НЯМА ДА УМРАТ

VIPER

Ако не беше идиот и беше чел история , щеше да знаеш защо се е случило това. Седни и прочети малко къде се е случило това и защо и после се изхождай тук

Путин забрани полски яблани и груши...Сега руснака ще яде салам от месо...ха..ха

Някой ако те " и беше" за слива нямаше да се "се изхождайШ тук"

забравилси умник да напишеш и за 2000т птици от хамерика и 1000т телешко от полша еми на санкциите с санипи станция а тан нема лабаво!!!!!!!!!!!по всичко личи че месото се връща от там от където е дошло!!!!!!!!!!!!!!!!или ще ни го пробутат на нас като 5 качесво хора !!

Канибалите ги показаха това са първите заселници в Америка . Изяли са 13-14 годишно момиче, преди 3-4 дни имаше филм за него .По черепа направиха възтановка как е изглеждала .

Искам да спомена един велик евреин, един от най великите дипломати на 20 век. Запитан защо пренебрегва европейската външна политика, той моментално отговаря дайте ми телефонът на европейската външна политика и въпросите са прекратени, Днес 40 години по късно би могло да се каже, че телефон на европейската външна политика има, но политиката като такава я няма

VIPER

Ало евроатлантиците... Вървете в Либия да браните с оръжие евроценностите бе хаха Упс! Май краварите си набиха пърта оттам заедно с посолството си... Но нищо , вие достойно ще ги заместите

Ето една реч на немската евродепутатка Dr. Wagenknecht изнесена в Брюксел пред Меркел и останалите ( можете да гледате видео матеряла в youtube ) Ако бедността в Европа продължава да расте и социалното неравенство излезе извън контрол, то така и Европа ще загине. И в това Вие също сте виновна г-жо Меркел. С Украйна Европа претърпя още едно поражение! Къде останаха красивите ви обещания към украинци казани от Вас преди няколко месеца - против олигарси, бедност и корупция? Сега Вие поддържате правителство в което 4 министри принадлежат на националсоциалистическа партия, които открито встъпват против Русия и водят жестока война против собствения си народ. Вие поддържате президента, който в своята предизборна кампания похарчи милиарди, олигарх, който по нищо не се отличава от Янукович по корупция, гангстерски методи и дела. Защо г-жо Меркел скривате от обществото как с ваше знание богатите олигарси на Украйна финансират честните армии в Афганистан? Скривате как те безскрупулно ограбват страната а в това време огромна част от населението живее в угнетена нищета. Вие скривате, че заради поддържания от вас майдан - болшинството украинци не могат безопасно да живеят и излизат по улиците. И това за съжаление не е руска пропаганда а страшна реалност. Водите дебати за санкции, които да навредят на немската и европейската икономика , в това време американските нефтови и газови концерни - доволно потриват ръце! Мир и безопасност в Европа е невъзможен без Русия! И затова правителството на Германия задължително и решително трябва да встъпи против пагубната военна политика на Обама. И накрая: освободете се г-жо Меркел от военната политика на САЩ, независимо как се нарича - Обама, Расмусен и т.н Френския историк Емануел Тот каза: Германия е следващата! Със своята роля немците сега способстват за предстоящата катастрофа към другите европейци и в един прекрасен ден към самите се беси!

за политик! Има топки колкото всични политици заедно. Помияри и подлоги.

Нормално е да има комунисти и в немския парламент. Идиотите се раждат навсякъде.

са публикували снимките доказващи обстрел на Украйна от Руска страна. Който иска може да ги разгледа.

VIPER

Малко им е.С танковете и авиацията трябва да влязат.Да вземат пример от САЩ , как стават тези работи и как се защитава интерес зад граница

ИДИОТ !!!!

САЩ и ЕС са най могъщите съюзи! Видя се никои срещу им нищо не може! Амин!

Грешиш като приемаш, че материалното богатство е всичко. Величието е в идеите и човешкият дух. Налагането на воля със сила е всъщност липса на добри идеи. Не може да има просперираща цивилизация, която е наложена със сила. Това са взаимно изключващи се неща. Градивната сила е любовта, омразата разрушава.

Може ли да попитам, защо никой не коментира държавния дълг на САЩ?! И какво ще се случи с тях ако държави като Китай, Русия,Базилия (БРИКС) държащи около35% от дълга си поискат парите обратно!!!

Защото тука се очаква да се коментират сериозни теми ;)

Ми никой не коментира, щото държавния дълг на США не касае джоба на българина! Що се касае до митичния БРИКС, Русия там е последната дупка на кавала, нещо като придворен шут! В БРИКС хората бачкат, в Русия само пиянстват и дигат наздравици!

абе Аржентина, що я пропуска? Нали стана първа дружка на Путлер? опаа..забравих, че е във фалит, за N-ти път

Ми всички дружки на Путин са такива! Путин прави сдружение на фалиралата Русия с всяка друга фалирала държава! За да плачат в хор, колко са лоши Щатите и Европа, дето не щат да ги хранят на аванта!

Абе тролчетата, нали Путлер си умираше от смях и си играеше джобен тенис за санкциите, що сега ревете?

Очаквам нова порция скимтене от страна на Путин и обкръжението му покрай тази новина, а това е само началото на санкциите.

ние и с "писмена процедура" и без писмена процедура знаем кои сте и на кой ще търсим отговорност, ако ни нахакате в някаква война, която очевидно е целта на американско-еврейските престъпници.

я недей да плашиш, болшевишко говедо такова! Със Сибир ли заплашваш, нещастнико ? Яд те е, че Путлер потъва и нема да има рубли за тебе май, а?

Кой си ти бе дудук?

няма да се плашиш, като те гледам вече са ти го 'хакали', пък не знам дали е било по време на война

прости герберастки нещастни ястреби едновременно. Плаша тези, които като българомразеца - Плевела искат да ни направят курбан на американо-еврейските престъпници. Не съм съгласен заради идиоти като Плевела да загивам аз и децата ми. А за простаци и тъпанари като вас въобще не ми дреме, но когато паднат бомбите, те няма да питат кой да изпарят, и кой да оставят жив. В този смисъл вие сте абсолютни, брилянтни герберастки кретени с промити мозъци.

Повръща ми се от тия, дето се радват, че цената на газа щяла да се повиши. Вие деца имате ли, безродници? Или освен за путлер червените ви полирани мозъци за друго не мислят...Гнус!

и българомразци от герберастите като теб не съм виждал.

Руските олигарси ще принудят кагебейското жуже да изтегли муджехидините си от Украйна.

В Украйна управлява олигарх, който не ще да води преговори със собствените си съграждани. Нужни ли са такива като него в ЕС? На мен лично не ми трябват, тука си имаме достатъчно.

Ако някой дърпа юздите на европейските лидери, европейците за какво гласуват?

Куба издържа на американските санкции над 53 години (от 1961) и показа на Сащ, че номерът със санкциите не работи!

Удачен пример, дано и в Русия да се сетят какво ги чака :)

Северна Корея се крепи, но да не живееш там.

а от къде знаеш? Ходила ли си там или от цнн?

Питай кубинския народ, дали санкциите на САЩ не са ги докарали до мизерия.

Вижте какво фашизоидни елементи и сега САЩ купуват петрол от РФ, преработват го и го продават. Ако искаха да направят нещо, що не спрат да го купуват? Щели да спрат технологиите за фракинг. Та най-добрите технологии в това отношение са канадски! Цялата работа ще се окаже, че Путин и Обама качиха Европа на шейната...

Тука много се говори за тези евроатлантически ценности. Някой ще обясни ли точно какви са? Чувал съм, че узаконяват греха и го издигат под лозунги за човешки права, като в същото време заклеймяват нормалното. Само съм чувал разбира се.

Скоро сащ ще вкарат към човешките права и задължително гей участие! Ако не - санкции и демократично бомбене!!!

Санкционната оргия на Брюксел не се основава на факти и доказателства за някаква вина на Русия! Санкционната оргия се диктува от Фашингтон и показва тоталната неспособност на ЕС да играе самостоятелна роля в световната политика.

Хм, май все пак на Путлер ще му го наобонгат до макарите.

Света отива на зле. Както е тръгнало в зоологическите градини на Изтока ще се появят клетки с надпис "жив американец".

""Света отива на зле. "" ако позволиш да ти допълня, и осмисля изречението "Света отива на зле, за Путлер и Лаврата". Въпроса е, това трябва ли да ни тревожи, или да ни радва? Според мен (и много като мен) - второто !

А кой се е подписъл от името на България ? Ако е малоумният президент / защото правителство няма / да обясни сега по телевизията защо ? Тия санкций с нищо няма да накарат Русия да направи каквото и да било и мисля че на всички освен на нас това им е ясно. Тъпи двулични европеици. Но нека да дочакаме зимата, тогава ще си проличи кои диктува парада :)

страни са се подписали, значи България участва в този фарс.

Каквито и да са другите злини не са Русия! Наситихме и се до повръщане !

СЕГА ЩЕ ЮАКАМЕ ТАКИША КАТО ВАС ДА СЕ НАСИТЧТ НА ТЕРОРИСТ НОМЕР ЕДНО САЩ

Ммм ?

Цивилизования свят е по-обединен от всякога в усилията си да предотврати появата на нов Хитлер. А на тия в Кремъл вече санкциите не им се виждат толкова смешни, колкото преди 2-3 месеца. ПТН ПНХ

ПИПО

Сега "ония от Кремъл" като вдигнат горивата, ще видиш как се кара зима. Вдигнат ли се горивата, вдига се всичко останало. Немеца може и да не усети 100-200 евро разлика в бюджета, но българина кървава пот ще пуска. "Появата на нов Хитлер", идиот с промит мозък.

Колко ниско се навеждаш пред Путкин за да не се случи това? Хващаш ли се за палците ... склонена глава... сабя... знаеш нали? ама пък до колкото съм чувал доста боляло от склонена глава... Я разкажи...

България има находище на конвенционален газ в Черно море. Въпроса е кой нени дава да го разработваме. Дано в резултат от натиска върху Русия да успеем да се откъсне от мечата прегръдка.

Смешен рев от путинофилите. Първо - санкциите били смешни. Второ - Русия щяла да отговори реципрочно. Трето - Новите съюзи ще компенсират загубите. Оказа се, че една от бурно рекламираните международни икономически договори с Аржентина, обяви несъстоятелност. Четвърто - най-смешен е плачът на VIPER . Прилича на апел от талибан за спазване на човешки права...

ха ха ха... това беше много точно. Как да му обясня на кавала, че дори той не знае какво иска да каже в крайна сметка и каква теза иска да защети.

ама виж VIPER-а какъв US ник си е сложил :) Иначе се оказа путлерофилче, и то доста злобно

Идиотите от ЕС май не мислят трезво, съвсем скоро Русия ще се отправи изцяло към Индия и Китай, и тогава ще ги питам аз как ще фалира Европа без Руските пари!!! На кой пазчитате за помощ на страхливците от Уса ли?

Какво? Ще достават реусрси и газ на американските заводи в Китай ли? Или си мисшиш, че китайците сами са си ги построили и развиват технологии в тях? ой миличкия колко е заблуден... М/у другото да те питам? С каква операционна система е компютъра ти? Руска? Китайска? Сигурно windows е руски, а Линус Торсвалд е Китаец.... смешко... смешко....

""съвсем скоро Русия ще се отправи изцяло към Индия и Китай, и тогава ще ги питам аз как ще фалира Европа без Руските пари""" - Ааахаахахахаа : ))))) Развесели ме искрено : )) А как ли ще се оправят САЩ и ЕС ако Камерун ги загърби и се обърне изцяло към Гамбия и Нигер ? Ммм ?

Тогава Лавров що риве? Ако под "Руските пари" имаш предвид газа, трябва някой да ти обясни, че стока и пари са различни понятия. Когато някой доставя газ срещу пари, той взема, а не дава пари.

Не може, а дали ще доведат е въпроса. И ако доведат до какви стойности ще са. И ако обича ЕС и САЩ да ги покрият!

а за дестабилизацията в либия, сирия и ирак какви са санкциите и срещу кои? политиката е гадно и долно нещо : за едни убити цивилни ни продуха главите, а за други почти нистхо не казват. гнус и поврат

Оставете някоя и друга санкцийка и за Израел.Те доста смърт посяха в Газа или те са "от нашите" и им е позволено!Двуличници подли!

ъъ.. това в Газа, не е ли в отговор на онези десетки ракети с които Хамас засипа Тел Авив преди 2-3 седмици ? Каквото повикало, такова се обадило, или имаш нещо друго наум ?

Добре, че е само писмена, а не военна процедура

Лято е санкциите вървят с пълна пара ама идва и зима господа европейци.

Заплашваш ли ни с нещо или и ти си страхливец с принципа за склонената глава и сабята???? Хайде стига сме живели в страх. Да... със страх най-лесно се управлява ... както в Русия, както в Китай, както в Северна Корея.... Трепери мижетурко. Трепери.

VIPER

Ей точката...това си ти - една наакана кафява точка на гащите

постоянно ни пришиват към руските енергийни доставки?

Орлин Данев

Напротив-точно-обратното- и Герб,и БСП,и ДуПеСе,и Дефлораторския блок са подложни юдео-масонски и евроГейски васали! Те не искат газ от Русия,те искат газ да си караме от САЩ и Катар с кофи! (както каза нашата Магдалена Ташева)

Днес е един велик ден за обединена Европа и още по важно за нас е че и ние сме вече наравно сутвърдените демокрации. Днес всички ние обединени около евроатлантическите ценности се изправихме срещу тиранията и диктатурата.

VIPER

Да.Видяла жабата , че подковават вола и тя си вдигнала крака...

Вола или коня... все си мислих, че конете са с подкови... но щом казваш... ти си експерта по едър рогат добитък.

големите УС банки показаха пръст на ядящия банани..

Ние ви знаем кои сте тия"вие"-феновете на Кончита Вурст-обединени около евроГейските ценности!Дупе да ви е яко!Руснаците настъпват!В скоро време ще се срещнем с вас в бъдещите размирици по улици и площади!

тебе да не са те оправяли феновете на Коничита, че сега толкова плюеш по тях... сигурно много приличаш на нея, за това.... Само гейове и Кончити са ти в устата... ха спри се малко с простотията си.

За един по-добър свят без Русия!

VIPER

И по-студена зима....

Офффф... аман от тъпото мислене на рекетиряния тъпак - "Склонена глава сабя не я сече" Да си мълчим, че да не ни се случи случка.... добре, че Ботев и Левски не бяха на този принцип.

Доста народ се е пробвал и накрая или се е тровил или си е теглил куршума кат бай ти Адолф(последното пробвало се нищожество). А и иде зима.... Та като не щем Русия ще има шистов газ и ГМО. Да ви е сладко :)

Орлин Данев

Ще има шистов газ в България,ама на "върба у шестък"!По-скоро ще има гражданска война между русофили и русофоби!

"Доста народ се е пробвал и накрая или се е тровил или си е теглил куршума " - и Рейгън ли?

Добре тия санкции не водели до загуба на България. Защо не кажат колко сме загубили от износа към Украйна след като американските отрепки спретнаха тая революция и на колко милиона хора в Украйна съсипаха живота за десетилетия да тънат в наистина мизерия.

Не разбирам какво е странното, че процедурата е писмена! Така се прави в Европа, това да не е Кремъл с устните инструкции към бандитите в Украйна.