Медведев: Русия бе подложена на 2 външни шока наведнъж

Русия е изправена пред безпрецедентни предизвикателства, но за страната започва "нова епоха", заяви Дмитрий Медведев.

Обратно в новината

Коментари - Медведев: Русия бе подложена на 2 външни шока наведнъж | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Аз съм против наложените санкции. Това са полвинчати санкции и тяхното действие е полвинчато. Това не значи, че Русия не заслужава да бъде санкционирана за това което прави. За съжаление ЕС не може да наложи други санкции. Той просто не е готов. А руснаците са свикнали да оцеляват. Те оцеляваха толкова години при царизма, после оцеляваха при социализма, та сега ли ще ги плашат. Напротив, тези санкции ги обединиха и социологическите прочвания показват, че рейтинга и на Путин и на Медведев се е покачил. Няма как да налагаш санкции на една страна и в същото време да си зависим от нейния петрол и газ. Ами ако утре руснаците кажат стоп на газа, какво ще правим ние и някои други като нас. Били наложили забрани на някои физически лица и фирми да ходят в Европа. Много важно. Тези, на които им е наложена тази забрана могат да отидат някъде другаде. Да му мислят бедните руснаци, които и без санкции не могат да отидат никъде. Някои тъпоумни и недалновидни ръководители от ЕС считат, че като огладнеят руснаците сами ще свалят Путин. Това някога може и да стане но не сега. Съзнанието на тези, които са най-зле е най-промито и на тях дори и през ум не им минава тъкава мисъл. Ако Европа можеше да си го озволи, истинските санкции щха да са пълните санкции. Затваряне на границите за всички от Путин до последния бедняк. Спирането на всякакви икономически, културни и спортни контакти. Просто поставянето на Русия в пълна изолация. Но както вече казах ЕС не е в състояние да наложи такива санкции.

Какви са тези пасивни конструкции , като "бе подложена", все едно не става дума за лице управлявало активно 15 години и създало сегашната ситуация. Учудва и аборигенското изсулване и ошумоляване, все едно случилото няма връзка путиновото управление , ами пада като зло сред аборигени. Все едно не Путин докара руснаците до суровинен придатък зависим изцяло от цената на нефта, ами процесът с дигането и падането на цените на пазара е разделен на две: досега при високата цена благодарение на путин живеехме добре, сега пък като цената падна не путин е виновен , ами зли сили ни изложиха на шок, който удари като градушка, без наше участие и все едно не ние създадохме тази некокурентна зависима от цената на нефта икономика. Същото и с войната : не ние направихме първото следвоенно прекрояване на граници в Европа и присъединихме пряко част от суверенна съсадна държава като Украйна , ами все едно не го предизвикахме ние агресорите , ами лоши хора ни санкционират за това. Ако има кой да вярва , толкова по-зле за руснаците

Оцелява Русия при санкциите-план Рейгън 2!Затова Пут.смекчи тона и чака новия президент на САЩ!За пръв път Пут.призна нещо важно "не трябвало да налагат своята сталинска система "т.е.ОКУПАЦИЯ на бившите страни от Соц лаг.Глада променя!Сега няма да може да прави и оръжия,което само може Русия!Мужиците до кога/вече 16г./ търпят Пут.!?Военните им го налагат!Но санкциите макар и слаби дават резултати-казва Медвед.!В САЩ от 59 г. не ебило така добре за живеене!Пак по свет.данни за моя изненада най-добре се живее в Токио и най-зле в Москва,а какво ли е в провинц.на Русия!ЖАЛКО за изстрадалия руски народ-не случи на вождове..........

buRgbuRg1

:) Добре де , Нали според КГБе дрисливото Пусле , според кремълските КомИнтерн мафиоти и нашите комКопелдаци Рашата дори печели от санкциите ! :) Значи трябва да продължат , колкото по-дълго , толкова по -силна и велика ще става мамаша им Раша ! :) Защо пРашките реват срещу санкциите тогава , защо не се радват червените урковци крадливи и макаци дриСливи ? ! :) :)

buRgbuRg1

:) Санкции до дупка , и ще клекнат , ще легнат дори пРашките ! Гладна кучка фурна събаря ! :)

Релевантната субсидиарност на журналята у Дира е ДОНЕЙДЕ ДОРИ значима по подразбиране.Да ви пикам на журналята.

ДОНЕЙДЕ ДОРИ Да ви пикам на журналята

Харесва ми този човек, въпреки че няки го наричат "кучката на Путин". Как само го казва: "Ние оцеляваме", не живеят, а оцеляват! Това е съдбата на руснаците!

"... а донейде дори...". :)))))))

Нали санкциите не действаха, ва ушанка пияна ? Що не вземете да наложите и вие санкцнии на САЩ и Европа да ва иба у нещастниците :)

Какъв "шок",бе Медведев? Шок е да ти падне керемида на главата,земетресението е шок.Нещо изненадващо,непредизвикано,непредвидимо! Не са две нещата-едно е - това нещо от вас е предизивкано.Ако не беше агресията нямаше да има санкции. Забележете изразът"Ние разбира се оцеляваме. " За оцеляване се говори!

ТОЗИ ГНОМ СИ ПРИЗНА, ХАХАХА

Pesh0

Дира , пак пишат . през ред от изказването на Медведев , което им изнася . Медведев казва още . За безработицата Медведев каза, че настоящето й ниво от 5,8-5,9% леко превишава миналогодишното и е важно да се запази този показател. В социалната сфера, решението за повишаване на пенсионната възраст в Русия трябва да бъде взето след многостранно обсъждане , като се отчете демографската тенденция и ситуацията в обществото, отбеляза Медведев . Очевидно е, че всеки бизнесмен трябва да мисли за приходите, но не всяка печалба е възможна при днешните условия Рекордната реколта през 2014 г. е пряко доказателство за реалните гаранции за продоволствената сигурност на страната и увереността в това, че спекулативните изказвания за празни рафтове в руските магазини, често звучащи от чужбина, са били и си остават мит, каза Медведев. И други работи , ама не разчитайте на дира , да разберете , какво е казал .

САЩ ще направят всичко за да се спасят за сметка на Русия.Стокообмена на страните от БРИКС вече не е в долари,което хвърля в паника собствениците на САЩ.Отхвърлянето на долара е край на еднополюсният модел.Новият световен ред на клана Буш остава в миналото.

buRgbuRg1

123 Стокообмена на страните от БРИКС вече не е в долари, а в тугрици и драхми 123

Каквото и да направи Русия: 1. Някой друг е виновен. 2. Някога някой е направил нещо по-лошо. 3. А ти самият си неблагодарник.

Не плачи другарю Медведев.....Ами вземете изхвърлете джуджето от Кремъл и нещата може и да потръгнат!!! :-)

НИКОЙ НЕ ИМ Е ВИНОВЕН НА БРАТУШКИТЕ ДА ВИЯТ НА УМРЕЛО!!! КОЙ ГИ НАКАРА ДА АНЕКСИРАТ КРИМ, И ДА ВОДЯТ ВОЙНА В УКРАИНА!!! ЕВРОПА ЛИ??? АМЕРИКА ЛИ, КОЙ,КОЙ,КОЙ????

Тъпите български ,евроатлантически тролове от държава без суверинитет и авторитет коментират Русия??Ха Ха Ха

Без достойнство, без суверенитет бяхме по времето на СеСеСеРе

Ти клоун в цирка ли работиш бе Мундьо рязан ?

Русия ще я има и ще се върне към растеж до 2 години по всички прогнози. Европейските фирми обаче на този пазар ще бъдат заместени от руски, китайски, корейски, японски, ... индийски, ... и много трудно ще се върнат. А Франция поръчки за оръжие в Русия вече ще види през крив макарон. Само САЩ гледат отдалече и потриват доволно ръце.

Създадоха си само два шока рашаните. Не ми се мисли, какво ще се случи, ако си създадат и трети.

САЩ и Васалите им ЕС , Изкуствено създават проблеми на Русия,за да Забавят Развитието и ! Слагайки Пръти в колелата на Русия, тяхното силно Намаляващо Развитие ,не се забелязва !Но смразяващ Факт ! Русия се научава да се справя без Внос от Запада ,но те не могат без Безкрайните суровини на Русия ! САЩ са пред Фалит !Истински ! А ,Доларът все по-Често НЕ се Използва като международна валута !!!! Което Вече води до превръщането му в Една от Валутите ! До пропадането му !

buRgbuRg1

1 Доларът все по-Често НЕ се Използва като международна валута !!!! ЩЕ ИЗПОЛЗВАТ МОНГОЛСКИ ТУГРИЦИ , СЕВКОРЕЙСКИ ВОНОВЕ , СРЪБСКИ ДИНАРИ И ГРЪЦКИ ДРАХМИ

По другите медии пише, че Медведев бил доволен, че са овладяли ситуацията и казал, че това далеч не е бил най-лошият възможен сценарий. Обаче нашего трола няма как да заработи ако не е подходяща почвата, а?

да позная че почват със ТАСС и завършват на ру ;)

Тази тема не събира коментари, защото някак си не хвали рашаните, но за онова желязо Т-14, всичкото експерт е там.:)

умишлено или по недоглеждане, преводача не е написал, че това са 2% за Q1 за 2015, а не годишно?

Да де. Q1 на 2015 спрямо Q1 на 2014. А Q4 на 2014 завършиха с 1.5% ръст.

чекайте бе... какво сте ми написали, сега каква статия излиза. Аз от 6 месеца поствам тука и получавам от вас пари за това, че санкциите нямат сила в Русия и че бълха ви ухапала от тях. Вие сега почнахте да говорите други работи. що не ми пратихте материалите предварително. Какво да пиша сега?????

Само да попитам ...ТУК САМО КОМЕНТАРИ ВЕЛИЧАЕЩИ КРАВАРИТЕ И ОЧЕРНЯЩИ РУСИЯ ЛИ СЕ ПУБЛИКУВАТ? Виждам много простаци , чиито коментари си стоят а са пълна простотия, но са срещу русия ....а когатп се напише нещо положително за русия се трие от модера!!!

Трудно се пише срещу истината а може и опорни точки да не са спуснати. Изненада ви мечкаров с това обръщане на палачинката.

За това ли се пънахме с тия санкции и закани цяла година?! То не бяха речи, то не беше истерия срещу Русия и за кво? За 2% от бвп-то й.

само Сорос опука десет пъти повече за тролове и после да ги лекува с психотерапевти същите.

щом от 2% изпадат в ШОК милите ми Кремълчанчета... да не са объркали цифрите ;)

Русия още никога не се е сблъсквала с такива предизвикателства заради собствената си глупост.

си , а не мечок!

ихааааа... много смислен коментар. дай да те правим началник на БАН. безсилието на един руски трол :))))) ха ха ха.. хо хо хо...

Цивилизованият подход на евроатлантическото съобщество към агресията на империята на злото дава своите резултати. Без дрънкане на оръжие без кръвопролитие само изключително с икономическо въздействие на азиатите им беше показано,че техното място е в сибир и да не пречат на разпространяването на евроатлантическите ценности

К'во оцеляване, бре, Мечкаров- сваляй байраците на половин прът, самобичувай се и викай патриарха да бие камбаните и служи опело с много темян и много свещи, че Евразийщината ви погина ! Не чуваш ли, че и псетата на Путила вече вият на умрело, барабар с каракачанчето, дет му го хариза Баце :-D

Къде да ги слага тия байраци? На Т-14 ли?

БългАриец

На "Волга" комби- смятам, че най я бива за катафалка :-) :-) :-)

Най-големия шок беше когато бе наложено пълно ембарго върху всички храни и лекарства от Европейския съюз. Опа, това си го направихме самите ние тъпите рашки.

че за компенсация на кризата намалиха цената на водката. За тия уроди това е напълно достатъчно!

Сега е времето да си припомните крилатата фраза на Ницше "Това, което не ни убива, ни прави по-силни" и да я осъзнаете. В същото време това е възможност да си дадете с/ка за грешките и да внесете ред и разум в собствената къща, т.е. да я направите по-ефективна.

Нема начин как да стане. Всички знаят че враговете на руслямия са отвън. вътрешните врагове ги изтреби др. Сталин. та сега рушняците са в бело, невинни,безгрешни и заобиколени от кръвожадни врагове.

Процесът е двупосочен. Русия се научава да живее без Запада. Западът се научава да живее без Русия. Да им е честито на всички!

Тоталитарната империя на злото Русия трябва да бъде смазана безмилостно!

император на злото, ще ти пожълтеят гащичките. Стига сте приказвали глупости, само да си чувате гласеца, щото иначе никой не ви обръща внимание.

Тоя не знае кво говори! Това бяха само гъди-гъди! Шоковете тепърва предстоят, идва на власт Макейн, и нефта става 9 долара, като при Рейган! А не се знае кво ще измислят Китайците за да си върнат заграбения от Русия Сибир!

пиш-пиш , гъди мъди и ти като пиеш си замезвай, приятел.

България също е подложена на няколко шока - никакви енергийни проекти, никакви платежоспосбни туристи , участие в хибридна война заедно с НАТО, банкова система под карантина,цигански изстъпления и още няколко , НО България е свикнала и никой не се оплаква

"Русия още никога не се е сблъсквала с такива предизвикателства като днешните, заяви руският министър-председател" Ма тя работата се оказа май дебела, а, Мечкаров ? Да помагаме ли и ние с ТИРче сухари и шльокавица за 'славните освободители' на Крим от лошите татари, или на кльопачите на пенсионерски картофи и на бездомни помияри у Донбабве ?! ;-)

Разбира се , че ще помагате - когато е за работа -викат магаретата / даже и магарийците /...

БългАриец

Магарета или не, ама крадлив мужик за работа те търси- казвали са ми го стари хора за времето на окупацията на България от тях през ВСВ. А за днешно време го видяхме всички- окрадоха си съседите и си фалираха държавата.

При тази физиономия по-подходящо ще е вместо писалка,в ръката да държи Макаров или ТТ.

плачИ ми съъъъ... все си мислих, че днеск ниАма да рИвЪ ма пак ми сЪ плачИ.... ех тези санкции, ех тази ниска цИна на петролЪ.... все за нещо ще намери да се начумери... ту му млякото горещо ту па друго нещо

Става много срашно-скоро!

За кого , не страшно ами много страшно?

Да не съм на мястото на руските мужици! Че от криза на криза та дори и две на веднаж,стават все по-силни а живота им все по-добър.... В коментарите по-долу четох дезинформационни руски простотии че видите ли доста руснаци се връщали в Русия защото живота станал добър и условията за инвестиции също. И нашите хапльовци наивни вярват,досущ все едно че са прозди хамили .... До пет,или десет години години руснаците ги чака разпад а не американците.И тогава руснаците ще си ядат оръжията,което вече се вижда тук-там.

Явно не четеш по много или си се объркал. По никакъв начин не съчувствам на мужиците - просто цитирах тия числа на завърналите да ги сравнят с 200 000 хиляди на година които напускат руслямията.

Ще стане интересно, когато се появи и трета.:)

Ей интересно и забавно нещо е интернето, глейте какво намерих: хттпс://link/wiki/ПрограммавозвращениясоотечественниковвРоссию Цитат: В 20062008 годах в Россию переехало чуть более 8 тыс. человек, в 2011 году участников программы было более 31 тысячи, к концу 2012 года 63 тысячи.[32] В 2013 году в программе участвовало более 36,8 тыс. человек Яка далавера а? даже руснаците сами не щат да се връщат па вие обяснявайте колко е гот там...

Значи вече са се върнали! А ти, проста камило, повеждай кервана.

Модераторите, що не пускате да се цитират и други източници. Дир.бг не е пъпът на интернета. link = ru. wikipedia. org

Ей, ако не е тоя пуст нефт, и в Москва щяхте да берете тревата и да я готвите на яхния. Некадърници такива.

Перестройката не свърши работа. Не свърши работа и демократизирането на Русия. Русия е в навечерието на революция. или на нова перестройка?

Медведев и Путин се редуват в класацията за най - голям русофоб.:)

Както вървят нещата, такива ще бъдат новините след 100г. "Много Японци закусват бълграско кисело мляко. Учените спорят дали българия е била държава, регион или вид крава. За съжаление историческите документи не споменават думата българия и затова ние може никога да не разберем. Гледайте в следващия репортаж пожар на Руски галактически крузер връщайки се от Алфа Сентурий.."

А дали ще има Русия след 100 години или дори след 20 ?