Путин: Използваме санкциите за ответен удар

Русия ще запази ответните мерки, докато западните санкции са в сила. Възползвахме се от тези санкции, за да нанесем ответен удар, който да ни помогне.

Обратно в новината

Коментари - Путин: Използваме санкциите за ответен удар | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Да е жив и здрав товарищ Путин,щото държи здраво границите затворени.Ако ги отвори,руснаците ще се разбягат по цяла Европа и ще ни залеят с мигранти,които като скакалци всичко ще опоскат.

Четейки коментарите се отвращавам, че куцо и сакато се натягат да се правят на палячовци с простотиите си ...

нали само оръжие най модерно произвеждаш никъде не се споменава сел стоп търговия икономика научни открития нещо за благото на народа ти На комунист вяра не кат ти каже добър ден виж слънцето този праши ЕС с санкций ще ядете автомати "Калашников"

Дрънканиците на Путьо отдавна са без значение.Мизерията настъпва яко а др.Медведев му показаха имоти за над 1млрд. В Чечня официално е разрешено жените в училище да носят хиджаб.

отдавна е банкротирал.

банкрутилала ти е простата тиква.

"нашите пазари за стоки, които можем сами да произвеждаме"...ха.ха.ха В руския резерват освен гюбре друго произвежда ли се..ха.ха

затворена система, убивайки конкуренцията от външните пазари. Целият соц. блок видя, до какво води това, след като се отворихме за световните пазари, а именно: не конкурентно способни огромни предприятия, които фалираха и оставиха хиляди без работа. Много по-добре е да си вземеш голф втора ръка веднага, отколкото да се чака за лада 10 години. По-добре и и в консервите да няма умрели мишки и урина на студенти и ученици, които на сила са закарани на бригада.

Видяхме как за 10 години Е.С.те разтвори още повече , ама откьм друго место те отвори, та Чак те разпра, с гЬзо към небето по цял ден на евронивата!хахахаха

благодарение на ембаргото, под което бяхме 45 години, така става. Обясних, защо!

Не знам колко им влияят санкциите ,но валутните им резерви са се увеличили до 400млрд. долара за първи път от две години. Санкциите на Запада имат значение ,но Япония,Ю.Корея,Китай Тайван,Малайзия не прилагат никакви санкции ,така ,че руснаците не са много притеснени .А в производството на храни -въобще. Санкциите горе -долу са като наказанията -Публично порицание от Другарският съд по време на социализма.

Лъжеш! Наш Иван каза ,че Путин е изхарчил парите.Ферщейн?

Само родните русофилистици не го разбират и реват срещу тях

валутно златните им резерви не са се увеличили, а се са се свили. Преди бяха два фонда - валутни и златни. Само валутният беше над 400млрд. и то, както те обичат да смятат в долари, не в тоалетна хартия - рубли.

Към "зашо" ( странен ник) Тези деца и жени ги видяхме. С бради и автомати. Защо всички правозащитни организации бяха при лошия Асад, а не при "ецата и жените" Докога ще продължавате с лъжите? . "ашо ( нерегистриран ) 03.04.2017 16:52 . Путин унищожава Русия хладнокръвно, като истински комунист - милиционер ! А днес и атентат, след кото Путин е отговорен за избиването на над 200 000 сиршйци, повечето цивилни, жени и деца! !!! "

Русия издъхва от санкциите на ЕС и САЩ.

Мошермута това са горивата! Смяташ ли? Вид топлива Цена за литр Аи-92 32.60 Аи-95 36.30 ДТ 34.50 Газ 16.90

Това еза тъпоръбестата мошара! А хляба тьпо ми мошермута тук в Русия струва 18 рубли ! А смятай го сега! Излиза точно -0,30 стотинки! Курсы обмена валют 01.04.2017 c 04.04.2017 ЦБ USD 55,96 56,14 +0,18 ЦБ EUR 59,81 59,90 +0,08 Золотая корона Обмен валюты USD Купить по 56,46 0,05 EUR Купить по 60,17 -0,01 Информация обновлена 03.04.2017 в 17:00

а колко струваше едно време? какво стана с рублата?

А колко струваше в България едно време, какво стана с валутнобордовото левче?

За желаещите : Погледнете в Марин трафик колко кораба има на пристанище Варна и колко в Новоросииск.,,Санкциите" вървят с пълна сила.

Всеки нормален читател тук вече знае как да различава тролските коментари. Колкото до Русия всеки сам може да прецени дали наистина санкциите не им създават проблеми. При тази цена на петрола със санкции или без икономиката им потъва а резервите им за година се свиха с 1/3. Да, Русия произвежда достатъчно за вътрешен пазар...защото не се конкурира с външни фирми. Това, че имат диктатор начело не прави руснаците лоши, но ние сме в ЕС, който те опитват да подкопаят откакто започна Украинската криза. Дано се разминем без голяма война този път, защото когато Русия рухне ще търси реванш защото там всички смятат, че ЕС е причина за собствената им неконкурентноспособност и мизерия.

Резервите СА ПРЕОЦЕНЕНИ по новият курс, а не са намаляли, смешник! Както и всичко друго, на козяк и от иконмика не разбирате, добре, че поне до 20 милиона можете да броите - толкова пари наливат всяка година американците за предатели в България!

Руснаците вече започнаха да пристигат по Черноморието. Те ще си пекат задниците, а петимата недоубити от социализма трола и избягалия предател в дойче веле ще продължават да дрискат в дир-а, щото нямат пари за повече. В същото време 400 000 руснака ще са на морето, 600 000 в Гърция, 350 000 в Испания и още 12 милиона в други държави.

а пък 10 милиона ще са лагер в Сибир. При това не само това лято и не за 10 дни

Докато има говеда, ще има и лагери!

и сега от къде родните ватници ще си купуват одеколон менте и сельодка

Путин нали е славянин и добротата му е в кръвта! Аз ако съм на негово място от Запада повече няма да внеса нито един килограм плод и зеленчук и какъвто и да било хранителен продукт- същите неща ги произвежда и Турция и Латинска Америка и кой ли не....но газ и нефт няма всеки????

тва монголоидно джудже, славянин? Я си помисли пак...

ХВАЛА НА ТАКЪВ ПРЕЗИДЕНТ!!!!!!!!!!!

След ,като неолибералните фашисти видяха че не им мина "цветната революция " в Русия ...започнаха пак с терора !?? Що се отнася до "санкциите"...Преди дни в Кранодарския край е имало протест на земеделците с искане контра санкциите изобщо да не бъдат отменяни !

либерален фашист а??? караш ме да се смея в толкова тъжен ден за русия!

Пич, тя държавата налива пари докато има... Вярата ти, че Русия има повече пари от ЕС и САЩ е малко пресилена май.

РУСИЯ Е СТРАНАТА НА НЕОГРАНИЧЕНИТЕ ВЪЗМОЖНОСТИ!!!ПРИ НУЖДА ОТ ВЪНШНА ЗАПЛАХА,БРАТУШКИТЕ СА СПОСОБНИ НА ЧУДЕСА,ЗА ДА СПАСЯТ РОДИНАТА СИ!!!ПОТЕНЦИАЛА ИМ Е ОГРОМЕН!!!

има и други брадясали лозунги - давай! Смотана дъртфелница!

Путин трябва да бъде начело на Русията поне още едно 5-10 годинки, за да довърши започнатото :) Никакво сирене, никакви лимони!

Говедата сега ще ревнат, че руснаците нищо не ядат. Ако питате Дойче Зеле, руснаците от 40 дена не са яли, а според Лойтерс - от 80. ИСТИНАТА?????? И С Т И Н А Т А Е, че Русия произвежда ВСИЧКО без потребителска електроника!!!!!!! Кораби, самолети, подводници, автомобили, камиони, машини с ЦПУ, военна електроника, спътници, обувки, пшеница (на второ място в света!!!), атомни реактори и цели централи, текстил, консерви (включително рибни, както и хайвер), електрически генератори, зеленчуци, каучук и изделия от него, безшевни тръби, електроди, мебели, лекарства, козметика, В С И Ч К О!!!! соросоидни лайняни говед- МРЕТЕ В ГНЯС!!!

Ключовата дума в изказването на твоя идол е "МОЖЕМ" а не произвеждаме. Пък яли или не, не е важно. Важното е да има за пиене. За замезване и миризмата стига

Кво да чета бе дрисък, простотиите на 5 изхвърлени от живота плужека, които имат единственото занимание са се осират цял ден в новините за Русия ли???

Ех, тия руски обувки, тия руски коли. То не трябва само формата донякъде, а и функцията да докараш, нали знаеш. Кажи руска марка обувки синоним на качество. :))

що им се ядосваш? Те са - едно си баба знае, едно си бае, а да не знае - пак си бае. Пусни ги да се кефят, ама все за Русия се пише и все Русия им бърка в...... . Русофрения - болест, при която пациента хем вярва, че Русия всеки момент ще загине, хем го е страх от нея.

Путин унищожава Русия хладнокръвно, като истински комунист - милиционер ! А днес и атентат, след кото Путин е отговорен за избиването на над 200 000 сиршйци, повечето цивилни, жени и деца! !!!

Офиициалното заявление от днес на аг.ФИЧ е ,че Русия има стабилен кредитен рейтинг /тя въобще не иска заеми/, ръст от 4%; дефицит 1,4% . Валутния резерв е оценен на 400 МИЛИАРДА ДОЛАРА!!! като 50% от него е в ЗЛАТО!!!! 50% от експорта на РФ е продукция несвързана с ВПК, и горивата, и е високотехнологична. РФ през 2016 изпревари САЩ и Канада по износ на зърно. А вие си джавкайте...

Кой не може да чете: Според оценките на Фич", инфлацията в Москва ще достигне 4% в средата на 2017 г. Освен това се очаква намаляване на бюджетния дефицит до 2,4% от БВП през 2017 г. и до 1,4% от БВП през следващата 2018 И накрая КРЕДИТЕН РЕЙТИНГ ВВВ-

Остави го, за глупостта хапчета няма

100 години финландия без русия финландия - минимална заплата: 1300 евро русия - минимална заплата: 100 евро кой ше плашите??? само оръжията ви останаха с което да респектирате! а това е много тъжно!

Абе ахмак, колко пъти хда ти пиша, гьотверен прост, че В РУСИЯ СЕ ТЪРГУВА С РУБЛИ????? Не с евро, кретен див, С РУБЛИ!! И един хляб е 80 рубли, серсем прост, а в България е лев!!

най-малко важното нещо на света е какво казва малоумен атакист като теб :))) ходи да носиш цветя сега на безпогрешната путлерска политика!

Колко лева са 80 рубли?

Изчислено в български пари, един хляб в Русия струва -0,30 стотинки, а педала със стрелкичките може само да го духа под вода ,че да не вдига пушилка!

ех, жалко! Толкова исках да си купя москвич, шапка с ушанки и ватенка, а сега разбирам че няма да мога... Моля ви другарю жужин, отменете санкциите!

А мозък има ли откъде да си набавиш?

Щом си с ушанка и ватенка - не ти трябва мозък.

Санкции,манкции,войски и кво ли не е временна заблуда. Факт, е че Русия през 17 г. няма резерв-деньги. Денги нет действуйте братушки. Народа се вдига недоволен. Не може 21 век да се живее като през ВСВ.Младите не рачат и не слушат. И сега на апела на Путев. Таварищ Путев,ама твоя личен съветник ти го каза: Суверинитет се пази с военизиране и НОВИ ТЕХНОЛОГИИ,където Русия е 100 г назад и хабер си нямат русите от новостите във всичко. А това насочва Русия Путев да лапнат дръвцето. Който това не види е сляпчо и емоционално хълца да стане това,което му се иска. МИСЛЕТЕ-Изостаналостта е ФАКТ. Късия затова слушка само военните,но казах това е 50% от необходимото..........................

Абе, що тъй българските магазини се напълниха с полски кашкавал, полска риба и полски ябълков сок бе? :))

Защото няма друго по-балъшко място , че да си набутат фекалиите там:(

И като руснаците се правят на ощипана мома, предпочитат да гладуват и налагат санкции, поляците изнасят в ЕС. Няма мита улеснена търговия - какво по естествено

докато се репчиш и дойде ответния удар отвътре

Семён Слепаков: В моей стране все есть.YOU TUBE

сега като земат да праят и епали западат ептен ши рухне

не разбирам от политика и икономика , но ми се струва че имаше прекрасни олимпииски игри , има формула 1 , а догодина и световно по футбол ... не мисля че това са негативни неща за която и да било страна

С прекрасен допинг скандал, преркрааасееен Едни 100тина човека умряха от лосион, просто прекраснооооо

Щом е руско е лошо, но ако идва от Америка ,ххм. Техните негри са по-бели и от шведите :)

Лошото е, че ответния удар докара много рашки в България - да вземат да си вървят обратно във великата рашка. И Путин не е вечен.

нищо няма да ти помогнат тея санкции дедо отиваш на бай бай заедно с терораша

Ти и тъпото дсб отивате на бай-бай. :)))

вече са там

кво се занимаваш с мен??? аз съм си ок не се притеснявай а дсб са малка група сравнително честни и свестни хора доста по-свестни от путлер и слугите му в бг това че заминават е зле за БГ щото всичко замина в чужбина тъпако

Ето! Вожда е доволен от санкцийте! Защо тогава тролите, Рядков и КУРнелия рИват да сме сваляли санкцийте срещу раССия! м!

Бързо ДИРа, оставете го Путин в Санкт Петербург взривили метрото, Бързо, бързо, че хляб няма да има.

Работата е там, че западните фирми направиха филиали в Сърбия и пак продават на руския пазар. А че руснаците призвеждат всичко - това е ФАКТ. Преди седмица си купих руско АТВ - "Рись". Е, няма такова АТВ! И по 45 градусов наклон се катери без да се плъзга и минава отвсякъде!

Купил си си китайско менте сглобено в рашка :))

Нищо китайско няма в него, идиот. Като не знаеш - не дращи глупости. Всичко по него е руско - включително и акумулатора, двигателя и окачването.

А,тесла-купи ли,си?За,да го ремонтираш,имам предвид...

Като загубихте изборите-деньги нету!

Бляд...

Абе уж от глад умирате, путлерастите, а пари за АТВ имате!

"Путин даде за пример агропромишления сектор, който през последните години отчита уверен растеж - над 3 процента) 3 процента !!!!!!!!!! ха ха ха ха ох миличкия ми той. от 100 картофа вече има 103 картофа и нахрани Русия... нищо че им спря на руснаците 1000 картофа :)))) А путлерчетата тука още си мислят, че запада спрял хранителните продукти за Русия :))))

Абе кретен, на 10 000 000 тона жито това е 10 300 000 тона жито. Ако ти си просещ парцал и си броиш картофите, в Русия ГИ ТЕГЛЯТ.

ФУРАЖНО дорогой! Питай руснаци как е хляба правен от него и дали не внасят истинско жито. Също както и СССР..

Много си в грешка - за последните 3 години Русия инвестира много в зеленчукари, овощари и животновъди - най вероят е грешка 3%, защото за миналата година са над 30% увеличени фермите им. Автогол, това си вкара Европа с тези санкции, защото утре ще вдигнат санкциите, а руснаците ще имат собствена продукция. Къде тогава ще продава земеделска Европа продукцията си?

Абе не знам дали са само 30 %,ама немците и холандците се сцепиха да продават на руснаците оборудване за промишленото животновъдство последните три години.И преоборудването и новите им мощности са несъизмерими с нашите мащаби.

Абе в изолация няма да може да прави икономика. Заблуждава се, но ако почнат да му бягат младежите- спукана му е работата. Е това лято хиляди украински младежи ще работят у нас...

и това повод за гордост ли е че наште фанаха да аргатуват из европата бе,та щели мързеливи хохльовци да ни работят

За Путин всичко е война, за Русия всичко е само и единствено политика Бизнес няма

Много добре.

не така бе Владимире,че соросите ще вият срещу луната,те и без това друго не могат

могат да вземат и по-високи средни заплати и да имат по-висок стандарт на живот без да са олигарси или мафиоти

другия път

просто е велик!

велико прост е! те руските фермери стачкуват вече от месец, щото не знаят че путин помага на фермерите руски! но ето , научиха!!

и ти ли си руски фермер та знаеш че стачкуват,аман от сороски простотии

Дали ще можеш да квалифицираш тези, които подкрепят санкциите срещу Русия, въпреки, че страната им загуби и продължава да губи много от това??? Щом си осведомен за руските фермери, сигурно ще можеш да ни кажеш колко загубиха нашите от преустановяването на износа на стоки за Русия...