Регулаторът глоби всички телефонни фирми

Комисията за регулиране на съобщенията (КРС) взе решение за налагане на санкции на всички 20 предприятия за обществени телефонни услуги.

Обратно в новината

Коментари - Регулаторът глоби всички телефонни фирми | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Мтел са интересни-на примата ми тарифирафа неправомерно такси.Обадих се,извиниха се,казаха,че скоро ще оправят проблема и ....сеха,че ми върнаха импулсите по сметката!А на баща ми в техния офис му казали,че прима вече не се продава и той зел ,че сключил нов договор?!?!

е и,пак сме с най-високи тарифи в европа.

И 500 000 да ги глобят - все тая. Ще си ги "избият" от потребителите за няколко дни.

5000 е глобата ми, ако съм сбъркал нещо при попълване на данъчната си декларация. до 5000 е глобата на мобилен оператор, че цеди нервите и парите и нарушава правата на над милион българи. Странно! Мноооого странно! Такива са глобите и за картелни споразумения, за вредни храни на пазара... Много странно!

бягаите от м-тел.това са наи-големите бандити /разбираи измамници/

Аз пък съм доволна от Vivacom.Преди бях на М-тел и плащах една и съща сума всеки месец независимо колко говоря.Имах безплатни минути само към няколко приятели.Минах на vivacom и сметките ми намаляха!Засега не са ме разочаровали.

Глоби от по 5000 000 лв. това ще ги стресне

само един от форума изрази негатевизъм от мтел,глобул и т.н....което ме навежда на мисълта,че всичко е нагласено,нали все пак всички са глобени.аз най много съм разочарован от мтел,после от глобул,смятам да видя как е виваком,там разговорите са най изгодни

Ами замисли се защо е така? Дали пък враговете от МТЕЛ и Глобул пишат срещу БТК : -))) Едва ли! Просто БТК се промени много. Като започнеш от вечно намусените продавачки в магазините им, минеш през 1-2 месечните повреди и то в големите градове, телефон 123 на БТК ( Виваком) и чакането цяла вечност и стигнеш до грозните слуховете за корупция, както и уродливата им дирекция "Човешки ресурси" ... Няма конспирация, просто хората пишат истината :-))), не че някой ще чуе! Голяма чистка трябва в БТК, много голяма ...

За БТК мога да кажа само едно - долни мошеници ! Доколкото разбрах са в много лошо финансово състояние и няма да преживеят кризата. Което е много добре, защото целенасочено мамят клиентите си.

Тези от виваком когато прибират парите от сметките - всичко им е наред, обаче ако отидеш с някаква молба- все те мотат докато ти скъсат нервите, като си мислят че ще те откажат да си закриеш номера. Но ефекта е обратен- аз закрих всички номера само заради това. Да фалират и да се пръждосрат по дяволите. Подариха им БТК царските мекерета, сега живеят в палати и имат за 3 поколения напред Хонорари. Пък ние да плащаме. СТИГА!

Глобявайте ги всяка седмица, създавайте им правила и срокове непрекъснато и ги гонете до дупка, докато се научат, че и ние влязохме в Евросъюза!

ИМаше кабелна повреда която успяха да отстранят след 17 дена, казваха,че срока е 10 дневен. Не ни намалиха от таксите. Подадох молба да прекъснат моб.телефон, поради житейски извънредна ситуация, за да не плащам таксата. Отговориха ми след 37 дена, без да ми решат въпроса. Можеше и да не ми отговарят писменно, целта ми не е да кореспондирам с тях ,а да ми решат проблема , който имах. Хора не се лъжете С БТК-ВИВАКОМ. Те се интересут само от печалбите си на ваш гръб. Бягайте от там.

Да ги бяхте глобили със строго мъмрене бе смешници

5000 лв.?! Това за хвалба ли е?! Това е срам! Да си бяха замълчали по-добре, отколкото да се пъчат с тия мизерни "глоби". Ако бяха по 5 млн. лв., тогава вече щях да ги поздравя, но както всичко в тая територия дето я населяваме и това е пушек само.

За БТК глобата трябва да е 1 000 000 евро и трябва да я налагат всеки ден, докато не спрат да мамят абонатите си. Няма по-скапана фирма в цяла България.

Глобили ги с по 5000 лв.,тези майтап ли си правят?!

БТК не са фирма, те са уникални измекяри. Фалита им е въпрос на време.

Е браво бе , нещо по нищожна глоба нямаше ли - 5000.Да им бяхте купили и цветя.Трябват сериозни глоби и то ежедневни а не като отидеш да им кажеш 4е ги напускаш като достав4ици на комуникационни услуги и се по4ва едно ходене по мъките.Те немогат ли да разберат 4е с тези проблеми които създават на абонатите още пове4е ги настройват никога пове4е да не се върнат към въпросния оператор каквито и промоции и оферти да им предлага.

докато имса толкова малки глобита така щени изнудват трябва даим вземат по 50 000лева

Е каква е тази глоба? Само един лиценз за телекомуникациии е около 2 млн. Това е смешна глоба. И докато не са заплашени с отнемане на лиценз нищо няма да се получи! Само от далаверите си те могат да плащат глобите и да не им пука!

Малко е... Аз бях абонат на Виваком за стационарен и интернет.... От 10 месеца - 4 месеца има някаква кабелна повреда.... И ме лъжат постоянно, като се обаждам, че срокът е за еди-кога си... Отсвирих ги.

А бе тая е много голяма.Да не би да ги заболи.

Трябва по 5 лв. да е глобата. 5 000 лв. им е много. Ще вземат да фалират.

Когато плащам месечните си разходи на мобилния оператор, никога не поставям условия как и за какво да използват парите ми. В този смисъл те едностранно ме изнудват да плащам за броя на приятелите,до които искам да ползвам безплатни минути? Вие не живеете в държава,а в частна фирма.Съединението давало силата,но разделението им прави печалбите.Така парите стъпкаха националният ви идеал.А Ботев и Левски останаха само футболни отбори.Които навиквате с У-У-У!

Те много ги глобили.поредна подигравка с народа.

абонат съм на всичките оператори. виваком, въпреки многото негативи от миналото си, ми харесва най- много в момента. имат абонаменти много-по изгодни от другите оператори, покритието им е не по-зле, фиксираните им телефони са с много по добро- качество от тези нови уж фиксирани телефони, които предлагат мтел, глобул и пр.

Радвам се на това споразумение, за да се отърва най-после от "услугите" на БТК/виваком, които не искат да прокарват кабел в новопостроена сграда само Задири един абонат, защото не струвало....

Все едно ББ е приемал законите, в които пише, че максималната глоба е 5 бона.. абе хубаво е да се плюе и е трудно да се мисли, нали?

Да сте чували, че закони могат да се променят!!?? Явно мислите, че този закон е природно явление. Хихи.

Определено могат да се променят, но това става под въздействие на гражданско общество, а не на форумни мрънкачи. Нали се сещаш, че за да има промяна трябва да протестираме или си мислиш, че в Народното събрание четат форума на дир-а и веднага реагират?

От 1 месец нямам телефони в офиса си заради БТК. Всеки път съобщават различна дата за отсраняване на повредата и все в срок от 10 раб. дни след поредното ми обаждане. Явно не регистрират обажданията за повреди. Първо чакам по половин час някой да ми отговори, след това започват подигравателни обяснение, все едно аз съм длъжен да им знам повредите по кабелите и къде пият кафе и пушат цигари техниците им. Сменям телефоните, сменям ги веднага : -((((

Също нямах 1 местелефон но това не им попречи да ми вземат пълна такса. Всичко е лъжа и измама за симулиране че вършат нещо

Още на 2-рия ден трябваше да подадете заявление за промяна на оператора. Т.е. запазвате си телефонните номера, но минавате към друг оператор. Такива могат да бъдат мтел, глобул, спектър нет, интерруут и много други - общо около 20 броя. Щом не сте го направили - не си знаете правата и недейте да ревете.

С тия гъделички ли ще се плашат телекомите?! Това е поредната подигравка на малоумната българска държава. По-малко от 1 милион не трябва да има санкция за тия монополисти. Изобщо държавата трябва да наложи минимум за каквато и да е санкция на всички монополисти в страната, независимо от бранша, глоба 1 милион лева! Ако трябва да се пълни хазната, ББ, направете го веднага!

Най-големите смотаняци са тези от БТК (сега Виваком). Тях трябва направо да ги закрият. Некадърници.

5 бона - ухапала ги е бълхата - трябва да 5 бона за всеки ден! - тогава ще се стегнат и ще свършат работа.

И тези като се стреснаха......Хаха.

Телекомуникационните фирми с глоби от по 5000 лева ли ще ги плашим?

това е ползата от евросъза !