Льо Пен обеща на Путин, че ще махне санкциите

Лидерката на крайнодесния Национален фронт Марин льо Пен обеща на Владимир Путин, че ако стане президент на Франция ще обмисли отмяна на санкциите.

Обратно в новината

Коментари - Льо Пен обеща на Путин, че ще махне санкциите | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Тази е едно наистина много рядко противно същество. "Краставите магарета през десет планини се надушват!" Нещо като френският вариант на нашия рецидивист Болен Сидеров, но много по-мъжествен и с пола. Само дето не си е правила актови снимки, доколкото аз поне знам, но де да зная, може КГБ и Путини и за нея да имат някои любопитни снимки както за Перуката...

бе то , путин и тръмп подкрепяше, и всички русолюбци в него се кълняха, пък кво стана? кукиш!

Голяма картинка тя!?Дребния самодържец Путятин Первий Късий и доста по-едрата от него френска шматка, леля Пеновца!?Или с едно, още по-пояснително изписване-леля ПенОФЦЪ!

Атаките срещу Марин Льо Пе, са обясними ! Много ясно е казано ! "Манюел Макрон, човекът на Ротшилд, кандидат за президент на Франция" ! Какво още не сте разбрали ?

А на Ротошилд пък също му плаща проклетият Сорос, нали така? Или беше обратното май? Абе няма значение, важното е, че тези са виновните за всичко, налъ тъй?

Тя нищо не може да направи.Путин и е обещал пари,ама ще я излъже защото няма

Татко също обеща да ми купи колело, ама друг път!

но на думи. Франция ще избере Еманюел Макрон.Пути пак се е хванал с неподходящия.

След истеричната кампания,срещу Франсоа Фийон, Марин Льо Пен,може и така да стане.Обаче не се радвай,да не стане като с брекзит и Тръмп.

има импийчмънт, ако се заиграе с руснаците. Вече е в час. Трябва да си Пути, за да мислиш, че от теб зависи нещо в една работеща демократична страна.

JMM®

Много жалко е падението на Путин, след като се надява, че подобни лумпени като тази женица ще му оправят икономиката като му свалят санкциите ...

Къде е казала, че ще ги сваля?!! ЩЕ ОБМИСЛИ дали да ги свали. Пък и Русия свикна и вади полза от тях.

Наричайки Марин Льо Пен"лумпен",обиждаш 30% от гласоподавателите във Франция.Обиждаш водещата партия в момента!Кой си ти,че можеш да заявиш нещо подобно?!

Фашистите се подкрепят!!!

Поредната евтина рубладжийска подлога!:)) Жалка и нещастна! Доказателство докъде може да падне една личност , макар и представител на една велика европейска нация, дала много на съвременната демокрация! До дъното! За няколко сребърника! Тази порода е за изтребление..у нас ги има доста!

Ти не познаваш французите, явно. Те са горди и никога няма да станат подлога на някого. Даже лигльото Оланд отвреме навреме се сещаше, че е французин и се опъваше на ЕК.

Путин казва, че не се страхува от санкциите, а се хваща за всеки, който може да му обещае това. И кой е жалък, пак помисли.

Глупако,всички френски банки отказаха заем на "Националният фронт",водеща политическа партия в момента.Демократично нали?!

И тази е рубладжика като Тръмп на хранилка при Путин. Би било страшен удар по демокрацията ако Путин успее да назначи президент във втора страна от алианса и то от най значимите. Подобно нещо не бива в никакъв случай да бъде допуснато защото това ще е смъртно опасен удар по евроатлантическите ценности.

Ти си демократ,колкото аз китаец!Бил ли си във Франция?!Не можеш да видиш бял човек по улиците в Париж,освен туристи.

Чифи страх ли те е? А? Чифи страх ли те е? А? Ние сме червени болшевики и излизаме от ЕС и не ни пука за ваште гардеробни измислици. Махаме се Чифи -бай-бай

се чепати на Путин заради парите на руските олигарси.

Тотална излагация и падение!И като гледам и Путин като с ръкува с нея едва я търпи,но какво да се прави -интереси.Тя закъсала за пари,той иска някой да отмени санкциите на дружината,пък войната в Украйна да си гледа работата,да се точи,важното е някой да отвлича вниманието и да тръби за правата на олигарсите!И тази ако е политик?

разбира се, че ще махне санкциите. ако тя не ги махне, тои ще и махне главата. нали за това и се плаща.

парцале нескопосани , защо плачете на чужди гробища бре ... ако гледате новини само франсетата ( народа ) се бори за правата си и живеят наи-добре от всички европеици !!! много ваканции , 35 часовa работна седмица , соцuaлни придобивки ... елате в америка да видите как се рабoти тука... ебати робитe бел при това !

ти па ко праиш в хамериката братчет? иди въ францията, а още по убаво у росията ба!

Я ги питай какви им са данъците във Франция,колко са готини,стигат за 70% от печалбата,ти недей,не знаеш как реват французите от данъци,и тези за имотите им включително.Е ако си само на заплата и квартира ,не те засяга толкова ,но фирмите са експлоатирани,същото е и в Италия! Иначе има добавки за децата по 300 евро и там се подпомага многодетността и майките които отгледат и изучат 3 и повече деца се пенсионират с 15г. трудов стаж!

Не знам как е във Франция, но в Швеция всеки, който има единен граждански номер има право на безплатно лечение и лекарства(по 180 евро годишно за посещение на лекар и лекарства по рецепта, плащани от собствения ждоб, не си струва да говорим)

Още ли се чудите защо нормалните хора не приемат тия пишман националисти на сериозно? То това е пълна порнография вече. Още малко и ръката ще му целуне пред камерите.

Махйте се от съюза и ние ще ви последваме.

Няма да стане ние сме най големите лизачи.

Какво и е криво на Марин? Пълен контраст на тоя лигльо Оланд. Именно затова не се харесва на другите лигльовци от ЕК. Свят им се вие някой като почне да говори истината, каквато я виждат народите - populi. Няма значение дали ще я изберат за президент. Важното е, че идеите и набират сила и следващият президент ще трябва да се съобразява с настроението на народа.

тя е прекрасен човек! не случайно другарува с путин! той пътеводна светлина на интернационалните социалисти и на нашето ляво бсп, а тя крайнодясна националистка! той изоставен от жена и дъщери, тя изгонила баща си, от създадената от него партия! възхитителни са и двамата!

Леля Пени и тя "поощрява" "многополюсния "свят, да не остане назад,само дето никой не казва колко ще са тези полюси, какви ще са различията ,а иначе перефразирано нашата Земя не може да има повече от два- северен и южен все още с ледове ,които обаче за голямо съжаление бавно се топят, бъдещето е несигурно,ако не се спре алчността на магнатите за големи печалби от горива!

Татко ще ми купи колело, ама друг път. Ще стана президент на Франция, ама друг път.

Нашите лидери далновидно търсят римския папа за внимание и подкрепа. Мадам, търси "господаря на Кремъл" за внимание и подкрепа. Ако безсмъртният Наполеон Бонапарт бе все още жив за нищо на света не би се навил на руски поклон. Но ето, намери се една мадам, която се възбужда да бъде в центъра на светското внимание и е готова на всичко, за да я помисли някой за Бонапарт! Тя ще се продаде на всеки ли? Не тя вече е гледала този фашистки филм и би работила за еврейския световен комитет.

Още една руска пръчка която "изобщо не" се финансира от Кремъл и "изобщо" не се е курдисала за инструкции в Москва! Теиз санкции срещу олигарсите много хляб изядоха,все от бедни духом и необезпечени финансово кандидати за президенти и премиери,та и у нас така като в Европата,де!С тази разлика че тук държавата финансира кампаниите ,но не отказват и още да я за почивки на баби и дедовци,за разни нерегламентирани подаръци на възрастни хора само и само да им вземат гласчетата,да не говорим какво става по старческите домове,където деменцията си е казала думата!! Г-жата от снимката дължеше дебела сума на руска банка, нямаше за кампанията ,но от нейде и придойдоха и сега като загуби което е сигурно ще я яде на Путин хурката!

Русия има интерес от санкциите. Те спират изтичането на чужда валута от Русия, оправят има баланса внос/износ, развива се руското производство. Путин не иска да се махат санкциите. Темата е смешна.

Браво на Льо Пен, новия президент на Франция!

Жертва на популизма...........

Ще ти се, ама няма да стане, ха ха.

И за Тръмп квичахте ,че няма да стане ама, се случи, така, че времето ще покаже.

добре де, някой може ли смислено да ми обясни, защо тези тъй благотворни за россия санкции , изправили россия с колен, възстановили земеделието, промишлеността и стабилизирали икономиката и тъкмо импортозамещението набра сили, тази иска да ги маха? че россия без санкциите ще си стане пак петоразрядна страна!

От отряд за блокирането на границите ли си ! Разумно и далновидно !

Ние сме ,все пак ,почти на фронтова линия . .Така че , обичкам Мари ЛьоПен !

то и тати каза че ще ми купи колело, ама .......когато льо пен отмени санкциите

И аз обмислям покупката на Бентли... ма явно не са много добри. Почти никой не ги кара. Ша си карам ГоуфЪ

От Дитройт , после РБ , после Крим . .не виждам нищо съмнително , документ , ол-инклусиф .

една нощ с нея , друго не ми се мисли !

Милена: Неам нерви! Марин льо Пен: Неам кинти!

Ердоган обеща 11 дневен отпуск за гласуващите турци в БГ, и безкрайни колони автобуси от Турция, и всички тия удоволствия ша са ви безплатни{:-(((

Наистина ли не разбрахте, че не ни пука от автобусите? Най-много да прецакат ДПС, което е много хубаво.

Е как да не ти пука ве тъпел, уж избори в България па ше идват турци да ти гласуват!хахахах Смешен паляконоид!

тая крайно дясна империалистка мисли злото на братска нам россия! ще махала санкциите! та санкциите нали са благотворни за россия,и лоши за запада?

Всички фашистки партии са зад Путин

БЕГЕЕЕЕ ЦА ПОЩУРЯ ОТ ЯТ

ЗА съжаление на запад няма суверенитет !За тях решават - помним този които трябваше да е президент но хамерика му устроиха ку=ви и се провали като политик.А ТОВА Е БОБАТА МЕЖДУ ГОЛЕМИТЕ БАНКИРИ ОТ ТИПА РОШФИЛД И РОК ФЕЛЕР - ИМЕННО ТЕ НИ КОМАНДВАТ

Я пак?

сега ако тази спечели изборите ще каят че путин и хакерите му са ги манипулирали хахаха

Ще ги спечели, на 32-ри Април.

И свирка ще му направи на Путя. Само пари да даде късия. Но той има. Последните години само чрез КТБ и Белене прибра 5-6 милиарда от България.

лъжлива тролска

Нещо си изнервен? Ще загуби БСП, приеми го. Не се връзвай повече на прогнозите на Голфара и Червеногъз Кольо.

Само че парите на КТБ не ги прибра той,ами един друг чичко ,чрез своите поставени в Бг лица,или т.н. "агнешки главички" !

Който плаща той поръча и музиката. Тази и свирка ще направи ама на Путин му харесват момчета.

на , ето , може ли ? Да , може . .Идиотското брюкселско зеле да си отива там , откъдето дошло. .След официален Брексит на 29.март и Юнкър ще се съгласи , на бас ! Не само това , Баба Меркел ще се изказва , покана , дабе , дабе де ... .Шнапс за всички , ракия да се лее !

После почнем да изкупим Фолксвагени , нови , почти нови , спрени от движение в странта на Иванка Тръмп . .При тях съдбата им : скрап . .При Нас : възобновен парк на колите , съответсващи на техническите норми . .Да си отворим очичките .Да свалим оглушките .

да споря с никои имам няколко въпроса към вас . след като америка е пример за демокраця , след като е ограбила и разрушила много страин в света , а у тях никога никои не е воювал , а само са печелили от всички воини : 1.защо има толкова бедни , необразовани и без медицинска застраховка американци ? 2. защо 80% от тях са длъжницио на банките , било за къщи или коли ? 3.защо има само 2 партии които знаем от много години ? 4. защо не могат да направят 1 свястна кола 5. защо нямат традиции като велика наця ?

Мама А-Мерика ли ? .Ама , бабиното не върви . Има достатъчни мексиканки .

Ти да си чул някой да емигрира от САЩ? Замисли се върху този факт.

Чул ? Не , но прочел съм . Ги има в статистика , ЕК . Не се настаняват за десетолетия , а предпочитат живота на колела . Процентуално никак не малко . От общото в диапазон 1 до 5 процента . .Това че никой от тях не се е загубил в РБ , друг въпрос .

да бе ..прав си . И аз това се чудех досега . защо толкова хора бягат натам а не към болшевишка Русия или Венецуела където и медицинска помощ има и всички са еднакво бедни . Прости хора еййй.

пропуснал си един въпрос, и надявам се нямаш нищо против да го задам вместо тебе: 6. защо бягат в россия?

ЗАБРАВИ ЕДНО - ЗАЩО НЕ СТЕ НА САПУН - И ИМЕННО ЗАРАДИ ТЯХ 400 000 000 ЕВРОПЕЦИ СА ЖИВИ И ЗДАВИ И ДО СЕГА ЖИВЕЕЕЯТ В ТАЗИ СТРАНА КЪДЕТО СА РОДИЛИ И ТО СВОБОДНИ - А АКО БЯХА КОНЦЛАГЕРИТЕ - ЛЕПИЛО И САПУН

Купуваме VW в Detroit . .Ето , нов модел търговски . На Доналдо не му потрябва , ние вземаме .

Кандидат за президент на Франция дава обещание на Пусин?!?! Изродена работа!!

Троянският кон на Путлер в ЕУ! Моментално трябва да се спре с това руско шпионство и подобни индивиди пратени в Сибир при стоят ментор, ако тази "дама" стане президент на Франция то това би означавали край на ЕУ, както и милиони висящи в нищото бежанци от войните на Путлер, ограничаване на правата на малцинствата и всички ЕУ свободи които сме постигнали до сега

БЕГЕЕЕЕЕЕЕЕЕЦ!

Истинската Франция е тази, на стойностните хора, а не на педалите!

Е да на рашките може да обещаеш всичко те на такива като нея и сиферов за това им плащат пропаганда брато

Какво му пука на Путин и руснаците за санкциите? Льо Пен на нас и на французите да обещае че ще ги махне.. че им се съсипа фермерството и на тях и на нас!

съсипа фермерството и на тях и на нас!

БЕГЕЕЕЕЕЕЕЕЕЦ!

президент на Франция напук на либерастите! Тя, Путин и Тръмп ще направят света по добър (напук на либерастите)!

Сложи към тях и Ердоган и светът наистина ще стане "прекрасен".

Изпростя народа в татковината ей! Абе тъпигьозино Путин ли посети Льо Пен или обратното?

ТАЗИ ПЪК КЪДЕ Е ТРЪГНАЛА-"НАШАТА КУРНЕЛИЯ" ВЕЧЕ ГИ СВАЛИ.ПЪК И НАШИТЕ КИСЕЛИ КРАСТАВИЧКИ РАШКИТЕ ГИ РУПАТ КАТО ТОПЪЛ ХЛЯБ.

"Льо Пен обеща на Путин, че ще махне санкциите"..ха.ха.ха Аз обещавам а наложа двойни санкции на фашистка Русия.

Нероден Петко лесно се обещава!