Мелбърн е най-спящият град в света, Токио - най-будният

Австралийският град Мелбърн е най-спящият град в света - там хората спят средно на ден по 7 часа и 5 минути, сочи допитване на в. "Уолстрийт джърнъл".

Обратно в новината

Коментари - Мелбърн е най-спящият град в света, Токио - най-будният | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

...наистина странно, толкова много да спят през деня, а какво правят през нощта?

Доста странна статистика, аз пък си мислех че повечето хора спят по 8 часа, възрастните по 6, а децата по 10-12..... Не знам кой спи по 5 часа на ден.

Така би трябвало да бъде. Но не е. Отделно пък освен количеството е важно и качеството на съня. Но кой да се замисля? В град над милион е безмислено да се живее ( то не че е живот). Комуникациите позволяват информацията да достига навсякъде. Но обратното просторът и чистият въздух, природата през интерент не могат да се 'ползват' . А в града дори да си в много добра обстановка в личния си дом излезеш ли на улицата става лошо. уморени хора, изнервени, озлобени по -разни причини. Ако са спокойни то е по- скоро заради преумората и матрицата , която ги вкарва в руина на раобта и консумация

Това е - Париж на южното полукълбо. София - прочетете Дънов и за влиянието на реките течащи на север и характера на хората около тях.

Токио ряпа да яде, я елате в Студентски град да правите проучвания, пък после изнасяйте статистика ;)

А София е най-убитият.