55-годишен мъж се обеси заради дългове

55-годишен мъж от Благоевград сложи край на живота си заради дългове, предаде БГНЕС.

Обратно в новината

Коментари - 55-годишен мъж се обеси заради дългове | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

И в нашето село днес се обеси човек заради заем от банка 2500 лева.Толкова ли струва човешкия живот?

Г-н Тошков,съжелявам ви. Абсолютно неграмотен човек сте.когато не сте информиран и не сте запознат. Некоментирайте.Ниският стандарт на живот ще погуби хората. Всички проблеми произтичат от това. Ние в момента не живеем просто вегитираме,борим се за оцеляване. Дано успеем!

Спасението не е в кредитите, а в Терминал 1 и 2. Най-евтино излиза. Човек все пак да гледа да си оправи нещата така, че дори средствата за терминал 1 и 2 да не са от кредити.

Самоубил се е и е оставил близките му да се разправят с дълговете. Един вид дезертьорство. Обаче жена му на тоя Валери може да съди банката за непредумишлено убийство, защото банката е докарала човека до суицид. Безцеремонният психически натиск също е начин за убийство, както е в случая. Жената да съди банката и ги ухапе с няколко милиона лева.

Бог да го прости човека! Но какво им става на мъжете в България? Върви, че разчитай на такъв!

научи се да разчиташ на първо място на себе си, а не чакай на други да те влачат за ръчичка през целия ти живот.бог да го прости човека, той си знае какво му е било да направи тая крачка:( имайте поне малко респект към човека.

kgb777kgb

Истината поражда омраза ! Това ли стана и с вас "мили" цензори ??? Цели постове ми изчезват , " ай пи " адреса "баннат"- ако имате нещо лично кажете ?! Истината все някога излиза , колкото по-късно толкова по-зле !!!

kgb777kgb

нещо не се харесвам на цензурата ???

емчи сигурно от убавия живот в тая държава се е обесил нещастния човек!?

мили хора влезте в интернет и прочетете планът "Ран-ът" това е план от края на 1989 год за унишожението на България ние в момента сме в този сценарий-икономически геноцит на хората в държавата,самоубийствата ще стават масово явление .Свиквайте с това или всички да се вдигнем и да си търсим правата - не да спим никой не ни е виновен . Европа иска нашата държава като географско понятие ,не като хора вътре в нея.Затова управляващите водят тази унищожителна политика срещу нацията.незнам защо хората не прозрат факта че ние сме експеримент... Защо сме държава с най-нисък стандарт? отговорете си на тези въпроси и прочетете този план....ще разберете за какво става въпрос.

аиде стига вече с тоя план. това, че ние си правим простотията, никои от вун не ни натиска. а и да ни натискат, в краина сметка ние трябва да се оцтояваме като нация. само да се оправдаваме с другите не става. народа ни е такън предателски и разединен.

Наистина са големи кожодери...никъде в нормалните страни няма толкова голямо обирджийство и всичко това на фона на мизерията в БГ... а държавата нищо не прави, още по-малко обществото...

Това го има навсякъде. В САЩ хора в това положение не се бесят, ами обявяват банкрут и дълговете им се заличават. После обаче нямаш право да вземаш кредити и да имаш кредитни карти. Жалко за човека.

Няма причина за паника, ще става все по-лошо!

Боже, Боже, колко мъка има по тоя свят, Боже :((((( Горко на семейството му :(((((

И аз имам големи кредити. Взех ги при заплата 1500 лева в България. И при много по-ниски лихви естествено. Банката да си иска заема от тези, които промениха условията. Аз едва изкарвам за текущите си разходи, и тук работата много намаля. Ама не мисля да се беся, да се обеси този дето ми даде кредитите!

Дянков каза че вече трето тримесечие вървим нагоре...да прав е само че в друго направление - самоубийствата вървят нагоре. И то единствено защото на хората им е "много добре" от това вървене на горе. Жалко за човека защото е в години когато може да направи нещо, жалко за семейството му защото заедно с мъката ще трябва да плаща и тези дългове..от "пълните" си джобове от добрия живот в България.

И аз имам много кредити, просто не им ги връщайте.Аз поне така правя.Те измислиха тая криза , и те да се оправя.

А стига бе ,верно ли толкова просто било. Добре че ни отвори очите, умнико!

Само знаете да плюете- ами за жена му и децата остават магистралите и спортната зала в София, нищо че те са от Благоевград. Вместо да открива предприятия, Боко Тиквата откривал нови работни места на магистралите. За какво г-н Тиква, за просститутки ли?

Как само там? Ама той и в моловете - места за продавачки открива с хиляди! Народа като се бил юрнел да пазарува парцали - щяла да дръпне икономиката!!!

Този човек кога ще се вози по магистралата. Такива като него в пълна безисходица са много.

урунгел, пише се без изход какво като е имал кредити,много хора имат , но не всички тръгват да се бесят,трябва здрава психика за да се издържи на кредитното бреме

Ахам, и трябва да си уникално прост - подобно на тебе. И какво? Всички хора трябва да са силни и красиви като тебе ли бе, шимпанзе?

ДОРДЕ Е МЪНИЧКА ЗМИЯТА,ЕЛАТЕ ДА СЕ СЪБЕРЕМ.Това е истината хора.Някой знаели колко хора гладуват в България,здравеопазване,застраховки и данъци,данъци,данъци...... Евала на кабинета,евала IPON.

сега жена му и децата ще се чудят как да плащат кредита....

това ли е добриа живот в България господин Борисов?

Дянков ли ви е виновен когато купувахте плазми,джипове,ходехте на екскурзии и почивки в чужбина,издържахте по 2-3 любовници,а сега не можете да си изплащате кредитите????????????????!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Да, Дянков е виновен и ще обясня защо смятам така. Той спрая плащанията към бизнеса, за да влезем в по-малък бюджетен дефицит и да го погалят по главичката господарите му от Америка. Освен това негова е идеята ако се откажеш на 10 % от това, което имаш да получаваш по фактура от дължавни структури да си получиш парите по-бързо. Да той е виновен за малоумната идея да развива бизнес с рестрикции и увеличаване на данъци. Аз когата взимах заем икономическата среда беше друга, нямаше как в анализа си да предвидя това некадърно управление на държавата, което разсипва всичко недоразсипано от червените. мир на праха му на човека, но сега близките му ще изплащат кредита, не е това разрешението на проблема.

Е то освен икономически има и политически анализ. Като не знаеш как се прави, що се хващаш на хорото на кредитите? Да си беше платил на някой да ти каже. От декември 2006 се знаеше какво ще се случи, ама то у нас нали нямаше да има криза според един другар.

Много точно казано!

Пич , информация от личен опит вчера - срещу 20 % си взимаш останалите 80 до вечерта . Мамицата им - да си купят свещи днес с тях.

може и данеси прав при тази безработица всеки испада втова положение *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Дянков е виновен априори! Виновен е, че се е родил и просле, че се е върнал в България. Със сигурност света щеше да е по - хубав без него... .

Човече, много си прост. Като не можеш да кажеш нещо смислено по-добре замълчи. Хората не слагат край на живота са за това, че им идва скъп бензина за джипа и прочието простотии дето си написал. Мир на праха на този човек и кураж на всички, които са в това положение. Няма да им се даваме. На пук на цялата система, на пук на всички алчни банки и чиновници, на пук на целия Евросъюз, на пук на целия свят, на пук на вас...Аз отказвам да умра, аз ще живея!

Да,виновен е. Нали неговите американски учители зарибиха хората с лесни кредити,накараха ги да живеят далеч над финансовите им възможности и ги поробиха тотално... Не говоря само за България.

Явно горкият човечец не е чел изявлението на Дянков иначе сигорно щеше да се застреля . Бог да го прости но при този ръст обявен от кабинета все повече хора ще се гърмят от кеф

Ако знаеше горкият човечец, че Дянков му е под носа, на вечеря във "Воденицата" над Бл., можеше първо него да застреля!

Лека му пръст на човека. Не е чул, че Дянков каза - ПАРИ ИМА! Докога ще ги търпим тия?

До кога?