Самонастанил се в общинско жилище в София се барикадира и заплаши да се запали

Служители на общината опитаха да изведат криминално проявения 42-годишен мъж и брат му, но се стигна до намесата на полицията

Обратно в новината

Коментари - Самонастанил се в общинско жилище в София се барикадира и заплаши да се запали | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ㅤ

Че нека се самозапали, бре! Един въглен по-малко...

Веднага да се издигне за районен кмет

Кой плаща наема, данъците, комуникациите, поддръжката? Къде е кварталния и фатмаците седящи за паспортната регистрация? Див русский Комунизм.

Полиция, пожарна, линейки, барикадиране на квартала. Тоя бездомник им изкара заплатите на нищоправците. Как се активизират само когато има за правене нищо, обаче иначе хич ги няма

И снайперисти също

Коментари бол и никой не пита отде аджеба тоя има туба с бензин да се залее? Тука некви чак се възмущават, че разбираш ли полиция пратили за бедните хора! Абе алоу, вие видяхте ли, че са криминално проявени? Че хората наоколо са пропищели от силната музика? Вие с детето си ще минавате ли покрай тая къща? Деа и меките китки! Да ги застреля полицията да видим други ше се самонастаняват ли така! Наркомански сборища и безразборна проституция заляха всички градове заради вашата педерастия!

Това е по-добро от всяка виагра. Съветвам всеки да го опита поне веднъж в живота си - ще подобри сексуалния ви живот многократно, прочетете го сами: -------- https://marketl.ink/biocom

Обезвреден с електрошок при данни, че се е залял с бензин. Добре, че не е се е наложило да викат пожарна да гасят.

Някоя ЛГБТ организация ли ще настанят, вместо горките хорица

Спецполицаи и снайперисти? За самонастанил се човек в общинско жилище? Абе, вие сте ненормални бе, нещастни симуланти от МВР! Какви снайперисти, бе? Ще застреляте човека ли, бе?' На умряло куче нож вадите, а? Боклуци негодни! Това ли е най- големият престъпник, бе?' Снайперисти за човек без оръжие... Хахахха... Мишки нещастни.

Защо Митрофана удари катинара на църквата.

Значи-идва някакъв селянин от Айдемир, намира безплатен апартамент, и решава да се настани в чуждата собственост. И като идва полицията-почва да хленчи, иска безплатното.

Е някой поп от БПЦ.

Да се пали! Ко чака още.....айде, че съмна!

Поне танк да бяха пратили, какво се излагат с тея кекави снайперисти...

За да се самонастани, то е било празно. А как стои празно, когато ни убеждават, че няма достатъчно жилища и се чака ... там разрови ли някой и види що журналя са получили, настанени са, купили са на преференциални цени общински жилища, а са далеч от критериите и ще разбере защо Хекимян и ко са слепи, глухи и неми за реалните проблеми и корупция в София и не само.

Да ги настанят при КУРОРТИСТИТЕ!

Се намесила ама се наложило да се намесят! Ясно!

аз пък мислех че са пратили Азис

в Банкя на тулупа в двора да го настанят ..нали тиквун прави всичко за хоратаи обществото

Изпратени снайперисти за клошари.....боже господи...,