Директни полети до Ню Йорк и Чикаго от пролетта

Още от пролетта може да започнат директни полети от София до Ню Йорк и Чикаго.

Обратно в новината

Коментари - Директни полети до Ню Йорк и Чикаго от пролетта | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

..не, но от години турската национална компания е една от най-добрите в Европа и света. Всеки ден изпълнява по три полета от Истанбул до Ню Йорк и отделно други полети до Чикаго.Най-добрият вариант е ,,България ер,, да сключи споразумение за междинно кацане в София поне на два от полетите през седмицата,например понеделник и четвъртък или вторник и петък. Иначе това начинание едва ли би имало успех,ако продължаваме по български да работим. Линията на ,,Балкан,,до Ню Йорк бе закрита поради слаба натовареност и грешна политика.

ПИПО

ДИР, ама сте сложили една снимка...

Шикагоу не беше ли фалирал преди няколко месеца? Бездомни, някакви тъмнокожи спят по пейки върху кашони, някакви безкрайни предградия с ръждясали ламарини, запуснати комини, тухларници и свинарници до хоризонта. Какъв трябва да си за да напуснеш красива България за да дишаш мъглите на пропаднали гета.

ела да видиш чиkаго и тогава говори. невероятен, чист, величествен... за миналата година е номер 1 дестинация за сащ и с право.

..с Детройт!

Ха така! Ще им напълним самолетите с домати, ябълки, праскови и краставици /последните могат и да се ядът/. Плащане - преди доставката.

Това е много добре! Единственото, което липсва е директни полети до по-туристически дестинации. Всяко лято, за да стигнеш до Сейшелите, Малдивите или Мавриций, трябва да пътуваш по 20 часа. Има само някои чартърни полети, които са ужасни.

Ти пък си лесен. Или си купи самолет, или ако не ти се харчат лични пари, стани премиер.

А над Украйна ли ще се лети ?

Само да се надяваме, че на правителството на САЩ няма да хрумне да разбиват някой от самолетите до Ню Йорк както го направиха преди 13 години!

Добра новина за пътуващите до Америка.

За цигани другарката Бокова ще урежда безплатни билети , а другарката Сталинка Георгиева ще помага на американците за социалното бедствие.

Може да ни докара индианци пък! Пак е по-добре от цигани, араби и негри.

Браво на БиЕйчЕър, разрешително от САЩ имат, чаката, разибара се, компетентните бюрократи в България. БиЕйчЕър искат да летят до Пекин и Шанхай, но правата са дадени от правителството на Бойко на Българя Ер, тимаджиите. Не че, България Ер имат самолет за да летят до Китай, но държат правата, колкото да спъват работата на друг, който иска и може! Така е бизнеса в България, нещата ставата с мноооого клизми!!

ХАхахахахаха! ПАК БОЙКО ВИНОВЕН! ЕЕЕЕ РАЗВЕСЕЛИ МЕ! ПРОСТАК!

За господина/госпожата, която не знае BH Air - Болкан Холидейс, собственост на Цеко Минев, Първа инвестиционна банка, Юлен, фирмата, която иска да разсипе Витоша с лифтовете. Тоя си е баш комунист от едно време и винаги е бил добре с всички. Никой не му пречи за сведение! Нека всеки си направи сметка сега колко бързо ще им дадат разрешителните.

Билетите за роми ще са с намаление по силата на международна програма за интеграция на малцинствени култури към ЮНЕСКО. Това ще доведе и до положителен ефект в интеграцията на малцинствата у нас, а и доста безработни ще намерят реализация в САЩ.

къде е тука новината, нали за туй са летищата

E,наи-накрая.изчакахме се!браво!

...Теди? За едното връщане на всеки 5 години ти пречи да смениш в Амстердам, Франкфурт или Рим? Ако изобщо си У америката де!

ЗА 50-60 ДОЛАРА/ЧОВЕК/ВЕЧЕР/ ИМА САМО ХОТЕЛИ В КОИТО НЕ Е ПРЕПОРЪЧИТЕЛНО ДА СЕ СПИ ... ... ТАКА ЧЕ ПЪЛНИТЕ КЕСИЙКИТЕ С ПАРИЧКИ И ИДВАТЕ ПРИ НАС ДА ВИ ГИ ВЗЕМЕМ :)))

мияч на чинии като теб да взема чужди пари, освен трохите, които му се полагат като възнаграждение, хахаха! Макар че, гледайки неграмотността ти, едва ли и за мияч на чинии си се уредил, даааа....

Тоя Детройт май само на картинка си го виждал. В Дейтона бийч спах за 40 $ на вечер в хотел с басеин и изглед към океана. Във фалиралият Детройт, сигурно може и къща да си купиш за тия пари. Така,че не се отваряй много. "И ние сме пушили цигари Кент, и сме яли бонбонки Тик-так!

КАЖИ И ЗА ВЪЗДУХА - ОНЯ СЛАДЪК МИРИС НА КРАК КОКАИН И БИРА ОТ СТАЯТА НА КОМШИИТЕ :)))) ... БАСЕЙН - ДАЖЕ И АЗ ИМАМ В ДВОРА :)) .... БАСЕЙН В ДВОРА С ПРЕЧИСТВАТЕЛНА Е НЕЩО НОРМАЛНО В КЪЩИТЕ АМЕРИКА .... :))) ... ЗА 3 ДЕНА Е ГОТОВ - ЕДИН ДЕН КОПАТ ДУПКА И ДВА ДЕНА МОНТАЖ ... :Ѝ)

Еднопосочни билети -безплатно.

Не ми требват доларите им, не ми требе ню-йорк, нито стар-йорк, нито уошингтън. Да си стоят те там, ние тук, ни не требат.

Е то е за тези на които им трябват. Който иска да седи на село си седи. Това, че някой не иска да мръдне от село и да си представя, че свят няма, не значи че всички искат да са коне с капаци. Отвъд бустана има цял свят :)

ИМАМЕ МНОГО КУЛТУРНИ ЗАБЕЛЕЖИТЕЛНОСТИ : - ПИЦА ХЪТ, СТАР-БЪКС, ПАПА ДЖОУНС :)

На летището тренирали със самолета, а в Посолството на САЩ тренирали да издават безплатни визи за българи, защото нямало как да ги отменят изцяло

Това са чудесни новини, защото само Турските авиолинии са им конкуренция, а който не ги харесва и предпочита удобството на директния полет ще има алтернатива. Това ще гарантира и доста други приходи за София. Остава обаче проблема с визите, неразрешим за сметка на изпратените ни контингенти по разни "горещи" точки

Ако цената на билетите е добра аз бих ги пробвал макар че от калифорния предпочирам да летя директно до Еропа поне на връщане.

Самолетите няма да летят празни,хора от азиатските държави ще ги пълнят

Отдалече си личи ,че идва пак генерала на власт,догодина ще вържат метрото с летището и гарата,за да е по удобно на милионите ни емигранти ,патили от комунярски коалиции ..а кога ще чуем хубави новини за осъдените главатари на путашката шайка- гергуня,сопола,каута и пидал варадеро ага!

Е понеже са патили ще турнат комунист номер 2 на власт. Имам в предвид ББ .

Това не е новина, новина е да паднат визити, иначе ще си летят празни... Но вече желаещите да ходят там са много по-малко от преди!

Хората си имат американски паспорти и визи не им трябват

Като дете мечтата ми бе един ден да отида до Америка. Минало бешело време. САЩ дотолкова пропаднаха, че вече и холивудските им бози не ми се гледат.

A и много лъжат!!!!!!

Ние с Вас, нали сме истински социалисти, ще пътуваме до Москва, напук на световния империализъм!

как точно разбра че америка евпропаднала? средният американец е мбого по възпитан, трудолюбив, оцивчив от средният българин. америка е страхотна страна, а чикаго е може би наи хубавият им град. поне съм ги видял всичките големи с изключение на ню ю

Тази информация периодично си я пускате, срамота!!!Щели да правят тренировки.....глупости или поне не ги пишете така, отново прах в очите на хората.А полетите бяха пълни!Ама всичко се продаде най-печелившите линии бяха дадени да не кажа подарени на Великите!!!

Ъъъъ....това на снимката резултата от тренировъчните мероприятия ли е?! Ако е така, при нужда, ще ползвам друга авиокомпания :-)

щеше да знаеш какво е това.

Мии.. не, не знам какво е! Обикновено летя из разни топли дестинации и не съм виждал такова нещо! Би ли просветлил аудиторията? Вметката беше, тъй като това надали е най-подходящта снимка кореспондираща с темата, но както и да е - мир! Взимам си бележка! :)

Не трябва да си FF за да видиш, че пръскат против замръзване.

...това на снимката е процедура по "пръскане" на самолета с анти-обледенителна течност за да не замръзва. Това се прави през зимата, когато температурите паднат много... Не е ясно, обаче, защо точно такава снимка са "лепнали", към статията.

ujabg

За да има какво да се коментира!

След влизането на България в ЕС се наблюдава значителен спад на желаещите българи за екскурзия през океана. Каквото беше - беше.

Не само през океана, но и до западна европа, особено от тези, които са имали удоволствието да поработят 10-тина години там.

Хубаво. Остава да паднат и визите за САЩ, за да не летят полупразни самолетите.

Визите за българите никога няма да паднат.

Ще приема български самолети - това добре. Но в тях ще има ли и един свестен българин, или пак само няколко мутри, напазарували си имоти с краден капитал, пардон, усвоили средства по дестинации и локации?

Чети внимателна.Няма да ги пущат тези самолети за градския транспорт.

Да, аз съм свестен!

Да, ние също сме свестни. И не сме мафиоти !

Защо чак пролетта, изборите са тази есен и след тях се изнасяме, не искаме да плащаме на ББ парното!

той ще го спре централно, за да не мъчи хората. бегай за дръва.

... браво на BH!!!...пожелавам им успех!!!... и както се казваше в оная реклама: "от догодина до Ню Йорк и Чикаго, а после и до други градове.." като Торонто например...

:)) И до Маями .

Не, това ще се случи с директните полети да Чикаго и Ню Йорк. Машините, за директни полети, нямат капацитет за такива.

А310 до Ню Йорк. Защо BH да не може с А330?

Ко речи?!

Този самолет от крадената (вероятно?) снимка катастрофирал ли е?

това е самолет на continental обливан с I течност преди полет против замръзване

почистват го от обледеняване преди полет. що?