Пентагонът мълчи за полет на ”самолет на Страшния съд”

Министерството на отбраната на САЩ не потвърди, но и не опроверга информацията, че вчера е излетял един от самолетите Е-4В от т. нар. Национален въздушен център

Обратно в новината

Коментари - Пентагонът мълчи за полет на ”самолет на Страшния съд” | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Не беше отдавна, когато американските младежи носеха тениски с надпис " Kill the Russian", сега пак ли така? Ех, Горбачов! Що ги ручахме жабетата?

Sm3hurk0

Американски палячовци ! Е, като бяха толкова силни, що не нападнаха Северна Корея ? Страх ги е малкия Ким с не доказани ракети, а щели да нападнат Русия с доказани възможности да сламената кратуна от сламената колиба. Пълни палячовци !

не дaли, a си гледaл в огледaлото, когaто си писaл тaзи глупост. Товa с пaмперсите отдaвнa е зaпaзено зa USArmy, толковa ли си зaдръстен, че пробутвaш чужди мисли и думи. Зa кaкво ли се учудвaм, нормaлно зa гербaджия.

"Съвременната армия на САЩ не е в състояние да се противопостави на армиите на Русия и Китай дори поотделно тъй като тя привикна да се бие изключително против въстанически армии в Близкия Изток, пише американското издание U.S. News & World Report."

Тия пък май са най-силни на гръмките имена. Пфууу.

Да прелети над Украйна и да видите как урките ще го разпилеят "по погрешка" с някоя американска ракетчица...

САЩ са опиянени от технологичното си превъзходство над Русия, което е особено подчертано през последните 20 години. И не само това. Американските хищници се настървяват най-вече като си наумят, че на тяхна страна са бившите съюзници на СССР - Полша, Румъния, България. С тях са балтийските републики. Силно със тях е и сегашната управляваща хунта в Украйна. Какво повече. Русия е стегната в железен обръч и войнолюбците отвъд Атлантика нямат търпение да се разправят час по-скоро с нея....

Ма верно ли? Ма не съм чул никой руснак да е напълнил гащите от страх, щото САЩ всеки ден ги заплашват и налагат санкции!!! А е точно обратното! САЩ треперят от страх като чуят Русия! А Русия за разлика от САЩ, нито проявява военна агресия спрямо съседите си, нито е тръгнала да става световен " диктатор както САЩ"!

И като излети нали трябва да кацне после пак някъде. Като унищожат земята на марс ли ще ходи този самолет. Явно някои медии прекалено много преекспонират нещата и им се ще ядрен конфликт. Все пак ни ръководи поколението, което не е живяло по време на световните войни. Управляват ни хора, които даже и военна служба не са изкарвали и нямат представа какво представлява грозната картина на войната и смъртта.

Никакви самолети или бункери за идиотския им терористичен "елит" няма да им помогнат на американците като завалят ядрените ракети.После оцелелите американци сами ще доубият "елита".

ИМАТ СЪИЯТ САМОЛЕТ АНАЛОГ "КИРОВЕЦ" ЗАРЕДЕН С НАЛЪМИ ЗА ЯДЕНЕ В ХЛАДИЛНИКА ЗА ПО ДЪЛЪК ПРЕСТОЙ И ЯДРЕНА БОМБА.

Пентагонът мълчи, а в Сирия от 3 дни войските имат запек. Стискат пушките и гледат небето.

Страшният съд , подвил опашката .

Днес е денят на космонавтиката.Да е честит празника на всички, които работят в тази сфера и на тези, които са имали полети в космоса.Ние имаме двама български космонавти, с което следва да се гордеем.Нека са живи и здрави! Какво да коментираме САЩ-те пак ще въдворяват някъде и някак си "демократични ценности". Защо ли се отказаха от военни действия със Северна Корея?!Те и сега ще се откажат, но вместо тях ще действа Великобритания, Франция и вероятно Германия.Нищо ново под Слънцето. "Великите сили", на които се кланяме подпалват световния огън, в който всички ще изгорим.

В момента САЩ разполагат с два действащи Е-4В Найтуоч. Останалите два са претърпели авария при тайфун в началото на 2017 г. Този тип самолет е предназначен за убежище на президента и неговия антураж , висшият команден състав и някои други видни лица на САЩ , в случай на ядрен конфликт. Щом Тръмп и висшите военни от пентагона не са се качили на него, значи Тръмп не очаква Путин да го поздрави с някоя Сатана.При това положение полетът на този самолет много прилича на плаването на руския кораб Адмирал Кузнецов- леко раздвижване , за да те видят че още съществуваш.

Алооу, днес каква дата е, бе, ДИРници??? Кажете две-три думи!!!!!!!

Какво като е излетял Найтуоча? Както е излетял, така и ще кацне! Кво толкова е станало, че сичкото " западни корпоративни медии" надават панически крясък? Изобщо не ни дреме кво пават американците, те са бита карта, беха гоуеми, верно е, вече не са! А западните медии по цел ден ни занимават кво написал бай Дончо в Твитера си, какво казал Макаранчо и Тереза, или баба Меркел, дето управлява по дълго от средностатистически диктатор или къв американски самолет бил излетял, като че ли само американците имат самолети! Цял свят( хората) гледат на Изток, където се развива икономиката, стотици хиляди образовани китайци, всяка година напускат САЩ, Англия, ЕС и се връщат в Китай и Азия, щото перспективите за развитие и заплащането е в пъти по високо отколкото в ЕС-САЩ- Англия! По западните плантации са останали да бачкат само гастарбайтери от бившия източен блок- поляци, литовци, латвийци, естонци, румънци и българи! Бачкат по 10- 12 часа за надница, дето европейците и гостите им араби пазени от Сорос я изкарват за 4 часа или без изобщо да работят!

През 80-те се говореше за японската мощ, а сега за китайската, но целия свят още гледа САЩ и Европа - тук е образованието, науката, културата и по нея се равнява целия свят. А Русия ли? Ако не са оръжията им - накого му пука за тях?

Симеон това е истинатаТакам мислят всички образовани и неподкупени от Русия ГРАЖДАНИ и РОДОЛЮБЦИ

След извършеният ''полет'' , се установило , че победители нямало да има .

Тези откачалки толкова изтрещяха вече, че загубиха и малкото човешки разум който им бе останал и водени от сляпата си амбиция да властват над всички хора по света и винаги да става на тяхното вече взеха да се мислят и за богове! А не си ли дават сметка, че така ненавижданият от тях враг, в лицето на Русия, Иран и до някъде Китай, се намира на най-големият материк на Евроазийката тектонска плоча, която за разлика от Североамериканската тектонска плоча няма вече пробудилото се тектонското чудовище, разлома Сан Андреас, по-малкият му но не по-малко чудовищен събрат, разлома Ню Мадрид и спящият но с надигаща се магма супервулкан Йелостоун?! Не си ли дават сметка че с управляваните от този техен Страшен съд евентуални удари над другите народи сами ще отключат ада на природата и за самите себе си?! Какво целят?! Безумна демонстрация на сила и възможности до момента в който развоят на събитията излезе извън контрол и доведе до унищожение на света?!

В Сирия сега се решава съдба на бивш хегемон САЩ, които се гърчат в усилията да запазят господството си и не знаят как. Остава единственото средство война с Русия. Но те не воюват с силни държави, а изведнъж - се налага. Налага се, но не може - получат неприемлив отговор. След това за каква хегемония става дума, ако носителят на хегемония след това няма да го има физически както, впрочем, и целия свят? Значи трябва да се примирят и без да се пъчат да заемат положеното им място в нови геополитически условия. Да се наместят в нова шахматна дъска. Идва нов ред. Но ще има големи мъки на раждането му.

Ама тук просто бъка от международни анализатори. Ако сте толкова компетентни, нямаше да чукате по клавиатурата, а щяхте да правите пари с вашите знания. Аман от Д*лни Червени Uроди.

Ти бе, отворко, ти не чукаш ли клавиатурата? Много ви се иска, мамини недоносчета, да засвистят ракетите, но кой накъде тогава ще бяга, майка ни жална! Опомнете се и не дърпайте дявола за опашката!

Поне един кораб трябва да има с памперси.

АЛО, ДИР-а, НЯКОЙ ВИ НАПОМНИ, ЧЕ НА ТОЗИ ДЕН Е ИЗЛЕТЯЛ ПЪРВИЯ КОСМОНАВТ - РУСКИЯ ГРАЖДАНИН ЮРИЙ АЛЕКСЕЕВИЧ ГАГАРИН. НЕ НИ ЗАНИМАЙТЕ С ТЪПИТЕ АМЕРИКАСКИ АГРЕСОРИ, А ОТДЕЛЕТЕ МЯСТО И НА ТОЗИ В Е Л И К Р У С Н А К .

на този велик човек и първи космонавт в света, защото за това не им плащат и защото слугите имат право да вършат само това, което им разрешават или нареждат господарите им, а знаете на кого слугуват от този сайт, нали!

Гаргарин никога не е излитал в космоса - това е една от причините да се пропие по-късно и да бъде убит. Тава е един от първите фейкове на руската пропаганда. Дори дъщеря му го признава пред руски сайтове.

от кацането на Луната и кадрите със знамето което се развява там, където няма и никога не може да има вятър?!

летящия оперативен център се пази от шест f35, недоучили шимпанзета.

Страшният съд? Да му мисли, кой е бил комунист, безбожник, кагебеец.

Кажи го във Фейса на Баце - той е парекселанс комунист!

май Тръмп го хвана страх от руския ответен удар, щом си търси самолет?! Той Страшният съд идва! Най-добре да се затвори в Тръмп Тауър и да чака там!

този тип самолети издържали на ядрен взрив. Не знам обаче дали ще оцелеят при удар от новата ракета Авангард, която е като метеорит на свръхзвукова скорост.

Какво като може да го зареждат във въздуха, ако няма да има кой да излети и даа му занесе гориво .......

Тая ракета нещо като танка Армата ли се движи на Червения плащад?

бе то да се молим кимчо да не удари Уелоустоун , че ще стане мазало.

некоя ракета с лазерно насочване и е купчина интелигентно желязо и кости. Всяка коза си сака пръча.

Самолетът се приземил , .....на части !

Тези статии с такива заглавия се наричат clickbait.

цитирам един пенсиониран военен пилот- не е важно колко пъти ще излетиш, а колко пъти ще се приземиш. броя на излитанията ти трябва да е равен на броя на кацанията ти. иначе, майка плаче.. та и тия- щели да ги зареждат в небето. че то авиоцистерна, огромна и бавна, най лесно се сваля. страх ме е , че онова , лудото кимче, ще се полакоми и ще пусна едно хвърчило, колкото да провери дали може да стигне до точка Х.

само тази фраза не кара да ми настръхнат косите. треперех, да не би някой , пишещ като ученичка в Туитър, да събуди спящата мечка или дракон. обаче ги събудиха. сега, жална ни майка, защото пешкира опират само най бедните и обикновените войничета.

за пияните сибирски свинки и техният тъпоъгълен вожд.

трол нещастен. гледай парада на 9 май и плачи.

Като ни метнат една ядрена глава в Бг , ще предреме и на горната празна глава . НЯМА ПО-СТРАШНО НА ТОЗИ СВЯТ , ОТ ВОЙНАТА .

ИНТЕРЕСНОТО Е , АКО ЗАПОЧНЕ ВОЙНА , ДА НЕ ОТИДЕШ ПРИ ГОРЕ ПОДПИСАНИЯ ,...НАРИЧАТ ГО ПЕТЪР !

Днec e 12 Aприл. Зaбрaвихте мe!

ти пък коя си ?

Ех тази крaтуна на раменете... куха, куха...

Вместо да си спомним за началото на космическата ера и за първия човек в Космоса ние обсъждаме някакви двойни агенти. Докъде падна мисленето на хората! Това е много лош знак за бъдещето.

Оня дето пиян катастрофира?

Да кажат, че са слезли в бункер с 100 метра бетон отгоре, който не може да го порази никакъв ядрен взрив, това го разбирам, но за едно самолетче, което дори не е стелт, който всеки допотопен радар може да проследи, което си е чисто и просто една подвижна мишена - явно нещо останало от стара военна доктрина... изобщо що за новина е!?

самолета е да координира ударите по време на ядрена война, а не за да избягаш

Със самолета ще отлетят към бункера. Тяхният ценен американски животец ще бъде съхранен, за тях това е най-важно. 112 човека - тъкмо и семействата им. А какво ще правят после, не мислят.

И това смешно краварско хвърчило ще уплаши смелия Руски агресор ?

Следователно висшият ешелон на САЩ се подготвя да запази живота си. Народите - тях кучета ги яли. Тази страна става опасна за целия останал свят. За да решат вътрешните си финансови проблеми са готови да запалят света. И все някой друг им е виновен. Няма що да се чудим един наш политик от кого се учи все други да са му виновни.

Предлагам, да направим преглед на изказванията на водещи политици за последните 8-9 месеца, и да отделим най-зловещите според вас. Аз лично залагам на изречението казано от Путин: "За какво ни е свят без Русия"!

мислил си да затриеш Русия ? :) Дано Русия да не е забелязала !

Товакраварско хвърчило Путин го е поканил от високо да наблюдава истински военен парад на 9ти май!! Даже Путин е разрешил на Тръпчо да си кАчи и любовниците за да видят ,че истинските мъже са в бойните редове а не във вмирисаните чаршафи на Тръпчивото говедо!!!!!!!!!!!!!!

Истинските мъже не ходят на токчета и не си слагат ботокс в мутрата като вашия русски президент Путкин

Разпознават се по изрусените перчеми.

Излетял е натоварен със памперси!!!!!!!!!!!!

Ще ги пускат над Руската Педерация

хаха тоя дий как си го вкара сам хахахахаха

САЩ е в шах , това е последната игра , за да се закрепи икономиката на САЩ , иначе отиват на кино , от 6 до 5 , с доглеждане !

то брат ти рашката отдавна е на кино с икономиката си... ще има скоро супа от стари войнишки кубинки със салата от гилзи и отработено масло

Ти руснаците не ги мисли - свикнали са на всичко, издържали са какво ли не. Лошо е за другите, които още не са разбрали, че в една съвременна война няма да има победители.

Всеки самолет рано или късно се приземява дали цял или на части, досега няма самолет останал само в небето!!!

Тръмп наш !

Какво ще правят САЩ , ако станат колония на Русия ?

за сащ не знам , ама бензиностанцията има още земя за продаване :)))

Тава са самолети смъртници , който трябва да оцелее е на километри под вода , земя и лед !

Тия европейци от Германия, Франция , Англия , имат ли АКЪЛъ ? НЕ СЕ ЛИ ПИТАТ : Защо САЩ сътворява всичките си войни, в Европа ,Азия , Африка , а не на собствена земя ? До кога ЕС ще ходи по гайдата на САЩ ? Ние не искаме войни , искаме НАТО , но без САЩ !

Или , ОБЩО ЕВРОПЕЙСКА АРМИЯ ,...без САЩ !