Самолет на Пригожин кацна в Беларус

Кремъл заяви, че не разполага с информация за местонахождението на лидера на наемническата група "Вагнер"

Обратно в новината

Коментари - Самолет на Пригожин кацна в Беларус | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

На козяците им се стори че пише "кацнал в Бургас" и малко се из-по-на-акаха

Пригожин не го чака още много живот, ще падне отвисоко, дали след месец или година. Няма да липсва особено на никой май...

Путин като го провесят на Червения площад, тука пак ще има хора, които ще цъкат с език и ще му се възхищават как хитро се измъкнал от Хага... :))))

Един по различен вариант на събитията, по различен от западната пропаганда. Пригожни си поигра на театър. С 4-5 хиляди войници направи парад, като парадите по случай октомврийската революция. Огледа се. Услуша се. И ......нищо не видя! Освен възторжените вопли и очаквания на западните медии и дибили, нищо друго! Най демонстративно властите не му обърнаха внимание, или поне вниманието, което е очаквал. Оставете какво пишат драскачите. Има бойна авиация, артилерия, ракети и сумата други знайни и незнайни оръжия, които можеха да използват, ако смятаха че столицата е в опасност.. Ако искаха можеха за нула време да размажат по асфалта движещи те се мишени (камионите на Вагнер). От разстояние, от много километри, без да влизат в директно стълкновение. Само че - не! Казаха му - Искаш да дойдеш в Москва? Ами заповядай! Ами сега какво правим? И на децата е ясно, че с 5000 наемника не може да се превзема 10 милионен град. И 1 милион армия зад него. И ПОДВИ ОПАШКА! Това е само част от видимите събитията. Но има и още нещо, което не се видя. Пригожни се уплаши ( уплашиха го) по някакъв начин. Защото, не само нареди на армията си да се завърне в лагерите си, но и изчезна! Като стар играч, не може да не му е ясно, че песента му е изпята. Колкото и да обещават, че няма да го преследват. Най малкото, даде лош пример. И то във време на война.Тия неща не се прощават, навсякъде по света. Факт е, че от събота вечерта никой не го е виждал!

Дааа, картечните гнезда в Масква ги оборудваха, за да раздвижат аскера, нали? :))) И не са били 3-4 000, а 20-30 човека, нали? :))

а и тия хеликоптерчета дето дадоха фира са били картонени, вътре в тях хора не е имало ...

доста глупости изчетох по темата, но твоята теория удари дъното.

Хора, синът на Песков нали беше Вагнеровец? Какво ще го правим него сега? - Чук в главата - Разстрел пред строя - Полет от прозореца - Счупена бутилка в задника

ами самия Песков - 'баща на враг на народа' (по Сталинските разчети). Тоже РАССТРЕЛЯТь!

Ако може някой русофен да ми припомни - кога путин се е сражавал на фронта че нещо ми убягва

Кога някой американски президент или генерал на НАТО се е сражавал на фронта? Не знам какво искаш да кажеш........

Лукашенко така твърди - "И се сблъскаха двама души, които са се сражавали на фронта." Но на феновете на путин определено им е трудно да мислят. путин не е и помирисвал военни действия.

Стига ни занимавате с тия руски престъпници,да се избиват там докато един не остане,ватнишката им мама.

Пич!! Не разбриаш ли че, ако не говорят за Пурин и Русия трябжа да говорят за тях, и те не искат това!! Задай си въпроса защо.......

Това е много по-интересно и заинтригуващо.... Хънтър Байдън (53) тревожи баща си още повече: синът на президента на САЩ Джо Байдън (80) е изгонен от секс клуб. Президентът намира за достатъчно неудобно, че синът му изобщо е в подобни заведения. Но Хънтър Байдън е начело на унижението: според основателя на клуба той е „хващал жените за задните части“ и затова е бил изгонен. Всичко се случи, след като Хънтър Байдън призна за данъчни престъпления и незаконно притежание на оръжие във вторник . Членството в частния клуб SNCTM в Бевърли Хилс, Калифорния струва до $75 000 на година. Хънтър Байдън пожела да остане анонимен и плати 10 000 долара на клуба чрез свой познат и съмнителна компания, което в крайна сметка доведе до това, че основателят трябваше да се обяснява пред данъчната служба. След това той направи публично достояние членството на Байдън. Деймън Лоунър няма добро мнение за сина на президента. Основателят на SNCTM каза пред New York Post за тази вечер , че се е държал „като разглезено дете“. Хънтър Байдън е наистина лош човек - не е добър човек. Той просто не е." През 2018 г. членският внос на Байдън беше платен от мистериозна жена, която каза, че е била придружена до клуба от красив мъж. Когато Лоунър искаше да научи повече за него, тя каза, че „името му е Хънтър и идва от известно политическо семейство“.

Ти кажи за малък Тошко - Живков?

Да, Тошко Живков е същото разглезено синче като Хънтър.

нещо за синчето на Песков или това на Соловьов ?!

Напротив, герои сте Лизгопуткин! И ти, и Путкин, и Приговню! В оня филм на ужасите - войната в Украйна, където загинаха толкова невинни хора. Вие сте героите-злодеи!

не думай...ми в Югославия, Ирак, Сирия, Афганистан, Йемен, Либия и т.н. виновни ли загинаха!?

Пък моля другарке по време на Римската империя е било още по-страшно.

Ма за тебе светът съществува от миналата година ли!? Ми поне 2014 не помниш ли...барбекюто в Одеса... Гурмящите климатици в Луганск!?

Все по плану ! Путинския план сработи ! (Срамоти).

Кой ще дойде на Шипка? Навални или Медвед ?

България не е свободна. България практически не съществува като държава от 9.9.1944-та. Държава ли е, когато чужда армия те окупира. Храниш я 3 години. След това й плащаш репарации 20 годин. Сменят ти правителството, обществения строй и ти пратят НКВД да ти наредят специалните служби и полиция, а армията ти я пратят на фронта в най-тежките сражения и след това те запишат на СТРАНАТА НА ГУБЕЩИТЕ. Решетников си беше честен: Вие сте нашия троянски кон в ЕС и НАТО.

България не съществува от 1989... Финанските във валутен борд...Армията на хартия и чужди военни бази тука... Политически се управлява от Брюксел...под заплаха от спиране на еврофондовете Аз независима държава без финанскова, военна и политическа независимост не знам..

След 1989 закратко България се опита да съществува като самостоятелна държава, но бързо беше завладяна от руската КГБ мафия и техните агенти тук. Изкупиха държавата на безценица от имоти, до рефинерии и комуникации, до бившето ЧЕЗ. Решетников ни нарече "Руския троянски кон в ЕС и НАТО, което показва, защо въобще бяхме допуснати да се включим. Преди месец Възраждане извика началниците на служби на изслушване в парламента и се видя, колко са "независими" и на кого служа - подсказка на Руската федерация.

Абсолютно сте прав. С една корекция - така е от 1944г., когато бе окупирана от СССР до 1989г. След това от съветска станахме американска колония.

Аз нямам и 2 години останали..

Новина от днес : РосгВардията щяла да получи тежко въоръжение - танкове и артилерия.

Войната с НАТО идва.......само въпрос на време и не знам що се радваш!

Росгвардията може да воюва само със жени и студентчета. Жалко че не успяха да покажат бабаитлък пред пригожинските урки..

Да си ходи

Асоциацията на българските алкохолици ли представляваш

Къде да си ходи, бе мушмул? Че той си е у тях!

Кремъл не знае къде е, но знае къде ще бъде скоро - 2 метра под земята ... където е мястото на всички, които не са с нас

Песков каза "президентът Путин винаги държи на думата си" Ама разбира се - всички помним как се кълнеше че няма да напада Украйна...

Последните догатки на руския гений са , че всичко е организирано от ЦРУ. То хубаво да са виновни враговете , ама вие ставате много жалки ако могат така да ви гъбаркат.

Ква стана тя...Белорус има ядрено оръжие и неконтролируемия Пригожин е там.... Утре кат думне...Путягата ще кажа...мммм сори...не съм язе Отделно вагнер са на северната украинска граница...на 100 км от Киев... Честито...

Тоя сигурно е паднал неволно докато пуши на 6хил метра височина от "забравен" отворен прозорец на самолета.

Путин стана за смях на целия свят.

Само че, никой не се смее.........

РУСНАЦИ ИЗБИВАТ УКРАИНЦИ, УКРАИНЦИ ИЗБИВАТ РУСНАЦИ, А СЕГА ЩЕ БЪДАТ ИЗБИВАНИ И БЕЛАРУСИ! Избити американци, англичани, французи, немци, белгийци, нидерландци, датчани, австрийци - НЯМА! Що така, бе хора, нещо да ви светва лампичката КАКВА Е ЦЕЛТА?

Питай ботоксния плужек - негов е 'плана' по който всичко вървяло..

Ами в САЩ и Великобритания нямат болшевици, бре, дърт и кух пръч! Между другото цялата олигархична върхушка на Путин са юдеи.

ми да си седят на дупетата и никой никого няма да избива

С метежа се получи много добре. Голяма част от петата колона продажната прозападна крадлива измет се показаха като плъхове от дупките. Но радостта беше за кратко. Часове. И шока беше голям. Една част от боклука изчезна от Русия още в събота. Друга вече е в арестите. ФСБ "разговарят" с тях.

ДЕЙСТВИТЕЛНО 'С метежа се получи много добре.'... за Украйна. Раша изгуби най-боеспособната си дивизия, а двамата турбо-некадърници Шушумигу и Герасимов запазиха постовете си.

Путин ще раздаде медали на защитниците на Масква! На Убитите полити! И на мен

Русофили, Путин останал без любимите си памперски за възрастни. Тъй като руснаците и памперси не могат да направят, а западните страни са блокирали достъпа на руснаци до стоките им, другарят Путкин остана без памперски покрай пуча и сега го завиват като бебе от соца в огромни пелени. Другарят Путкин не е доволен, защото огромната пелена прави късокракото му телце на Джудже да изглежда още по гротескно. Моля, русофилистици, помогнете на другаря Путкин. Купете памперси и изпращайте на адрес: Мацква, Кремъл Бункера на Джуджето - 7 - 120 етаж, за Джуджи Путкин Мършата

Да са живи и здрави пилотите умрели абсолютно безмислиено.

Вдовиците са получили по 3 броя долни гащи, бутилка водка "Путинка" и ще могат да купят Москвич без ред. За съжаление, кожените шуби са свършили и вече раздават на веселите оркски вдовици китайски долни гащи.

Тоя тъп боксьор Лукашенко явно много са го бъхтали навремето в пияната кратуна, че да говори такива глупости. Призовава в никакъв случай да не ги правят на герои двамата с Вовик - ха, ха. Нещо друго да призове? Примерно в никакъв случай да не ги определят за стройни красавци и секс символи? Колкото са това, толкова са и герои тия...

Кремъл заяви днес, че не разполага с информация за местонахождението на лидера на наемническата група "Вагнер". Как е възможно, нещо създадено и от КГБ да е в неизвестност.

Тоя на някаква орбита ли е бил та каца чак сега!?!

По-долу написах, че "стареца" ще се гърчи в страх и ми напляскаха минусите. Та... Ето ви един реален вагнеровец, който преди пуча се казваше "AP Wagner", каналът има 200К последователи. Днес той вече не се казва така и снимката му е сменена. И вижте какво пише не бот, а реален боец. Този е бил и в Сирия по-рано. "Спасибо тебе Пригожин, что подарил тувинскому дегенерату и своре окружающих его ничтожеств прекрасный праздник. Их персональный День Победы. Ради этого ты даже пожертвовал самым боеспособным подразделением в России со своим кодексом чести, традициями и богатой историей. Теперь благодаря тебе музыканты навсегда останутся всего лишь очередными клоунами у пидорасов во главе с тобой, самым главным черным клоуном." https://t.me/apwagner/9198

Си сра на сората с тия олигарси, които го заобикалят. ГРУ активира политически Пригожин точно защото е наясно, че искат да върнат държавата в 90 те. Реакцията повсеместно на хората е, че искат да емигрират в Белорус. А мафията на военният комплес зад Шойгу си реди изложението Армия 2023 и подписва договорчета за лапачката. Да кажеш, че "метежниците" не са срещнали подкрепата на народа е малоумие. Или тоя няма достъп до интернет и му дават на лист да чете какво да мисли. Давоският Черен интернационал е приготвил Русия да си я разцепи на тепсия. И противно на фашизираните европедали, Руският народ няма да остави тая работа ей така. Пригожин показа истинското лице на олигархата. Путята е загубил връзка с реалността и ще си плати цената. Рицарят на Малта - лекето Шойгу и господарите му ги нямаше никакви. А са се изтупали да си ръкопляскат. Лукашенко, хитрата лисица, са вдига гарнизон на Вагнер точно до границата с Полша. Уж незначителната Беларус в близко бъдеще ще има излаз и на море и ще контролира най-сериозната специлизирана армия на планетата - Вагнер. Къвто и мизерник да е, думите, които каза са точни на 100 процента. Никой не е герой, нещата щяха да приемат фатален характер за всички. Нямам идея как я мислят тия олигарси в Русия, но видимо следващата им мобилизация няма да е успешна. Мотивацията на войника не минава през кухи заучени фрази. На фронта няма политика и попипване. Евала на ГРУ, че пуснаха този вирус в обществото. Либерастията на партията на олигарсите ще влезе в конфликт с народа и ще загуби. Марш за справедливост 2 предстои. Но не под контрола на еврейските олигарси. Ще е страшно.

Много ясно. Сега строят лагери на 200 км. от границата на хохлите. Когато укропитека бъде унищожен голямата част в перемогата Вагнер ще тръгне към киев и ще обеси зеления наркоман и цялата нацистко-фашистка сволач около него

Или да се върне за Путин ?!

Те от една година го унищожават укропитека под Бахмут. Резултат - бити и е*ани, мажат рани с вазелин в Беларус. Сигурно се разполагат по близо до границата, защото то от веднъж не се става, ама от толкова много пъти е взело да им харесва. Аз се питам вие от фабриката за тролове на Олигофрена ли сте или от цирка на Ботокса. щото и двете кантори за пред закриване.

Нека малко да се погърчи, докато го докопат неговите войни да му се порадват.

Самолет, свързан с основателя на руската частна военна компания "Вагнер" Евгений Пригожин Продължавай бе Лили. Как е свързан с Пригожин. С кабел или корда за въдица. Откъде ви намира сорос толкова прости кухи лейки

почива си. Толкоа пътуване изморява,я. Отдал се е на заслужена отпуска. Вие много държите да го гледате. Ма той пък не иска да го гледате.

честито Лукашенко.

Кво стана са? Англосаксонската мафия и техните подлоги иска да вярва че всичко беше истина, другите че всичко беше цирк. В случая, като и в много други, истината е по средата. Нещо подобно е било планирано като цирк - никой с повече от 2 мозъчни клетки няма да повярва че човек като Пригожин може, дори и да иска, да направи такова нещо без знанието и разрешението на Кремъл. Но нещата не се развиха на 100% според планът - нормално за всички хорски планове! Чий план се развива както е предвидено? Цирка е бил за вътрешна употреба. Не за външната публика. Да се покажат потенциални бъдещи метежници в Русия и да ги изловят. Не за да се премести Вагнер в Беларус. Но, в предвид убитите пилоти, няма как Кремъл, официално поне, да прости на Пригожин и да не го опандизи. А не върви да го затвориш след като човека е следвал Кремълският план! Та за това, в "изгнание" у Беларус. Пригожин продължава да е човек на Путин, и новата му заповед е да стои извън границите на Русия но на място където пак може да бъде полезен на Русия. Тва е. Друго няма в тази история.

Лукашенко си играе с огъня. Ако си мисли че ядрените оръжия на негова територия му дават сигурност много се лъже. При някакъв инцидент, дори у случаен първата жертва ще бъде Беларусь. Едно е да пуснеш атомна бимба в Минск, съвсем друго в Москва. Чисто юридически Беларусь е независима държава. И употребата на ядрено оръжие от нейна територия автоматично ще последва от ответен удар. С който Беларусь ще бъде унищожена. Много е по безопасно, отколкото употребата на ядрено оръжъсрещу Русия. Тъй че... Да внимава в картинката.

Не знам оттук нататък дали готвача ще посмее да лети със самолет.. и кой ще е безумен да се качи с него.

И сега какво - Лукашенко се сдоби не само с ядрено оръжие, но и с боеспособна армия, разпердушинила най-добрите украински военни, в съотношение 1:10. Не е луд тоя, в който се озовава баницата...

Не-нищо от изброеното не е вярно йахахах

Лукашенко се сдоби с таралеж в гащите! :))

остава само за награда да го присъединят към терористичната федерация

Армията му БЕШЕ 60 000, щедро снабдена с боеприпаси (докато неговите хора бяха на високи постове в Абароната) + авиация, ПВО и пр. Сега Раша като му прибере урките, остават му няколко хиляди с леко стрелково оръжие на 'пионерски лагер' в Беларус. Тежко оръжие - тц, батката вече си го даде на орките. Антиметежен консултант..докато е жив. Изпята му е песента - Москва беше негова, но нямаше топки. Сега я с храна ще се задави, я в банята ще се подхлъзне..