Пътнически самолет кацна аварийно на Летище София

Пътнически самолет на нискотарифната турска компания Pegasus Airlines "Боинг 737" кацна аварийно на терминал 2 на Летище София. Няма пострадали пътници.

Обратно в новината

Коментари - Пътнически самолет кацна аварийно на Летище София | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Еми който има пари да ми лети със самолет, докато ние работим, да си носи последствията...

Нещо или не разбрах, или не прочетох правилно, защото полетът е от Анталия за Амстердам, самолетът прелитал над Румъния /!?/, пък пилотът поискал да кацне в София /!?/. Ами то няма логика, защото се връща назад. Да не би в Румъния да няма летища? Какви са тези маневри или са ни пуснали нещичко, което ще стане явно по-късно.

В София има база на Lufthansa Technik, която обслужва Boeing 737 и Airbus 32S. Не е въпросът да кацне на най-близката писта, а да може самолетът да бъде ремонтиран в последствие.

Да кацат кумшиите, нали си плащат. То и моя един от двигателите ми не работи, но аз продължавам защото никоя писта не ме иска.

Иншаллах Pegasus Hava Taşımacılığı :D Ако Иншаллах ще лети.... Ако Иншаллах ще пада...

Нашите гастарбайтери под прикритие добре работят.Тук двигателя не работил тук па забравили да затегнат гайката ...Незатегната гайка доведе до щети за над 60 милиона долара За щастие не се е стигнало до човешки жертви Публикувано: 28 авг. 2015, 18:15 Вашингтон, САЩ Следователи установиха причините за пожара, възникнал през април на борда на разузнавателен самолет от въоръжените сили на САЩ, съобщава "Си Ен Ен" позовавайки се на отчет, публикуван от командването на военно-въздушните сили на страната. Причина за огнения инцидент, който излезе на Пентагона 62,4 милиона долара се явява невнимание при ремонтни дейности. Неспособността на ремонтната бригада да затегне гайката, която свързва кислородната тръба с бордовата кухня е довело до изтичане на кислород и получилата се въздушна смес се възпламенила", пише в документа.

На място са пристигнали две пожарни коли и четири линейки на Спешна помощ , егати силната подготовка за 170 4овека в самолета ( по бъларски )

пак фалшиво обаждане за СПЕШНАТА ПОМОЩ!Е,това е безобразие-тия лекари не ги оставиха да си починат!!! :)

Като се има предвид как толерирате българофобите във този сайт, съм сигурен, 4е и пилота е бил българин или румънец.

Бакшишите на аерогарата със сигурност са полудели. 100% съм сигурен, че резняците като миналия път са се уплашили и са платили на бакшишите да ги возят до Турция.

Сори,ама са били холандци.ха-ха-ха.

Интерсно как се каца на Терминал 2? Пистата за излитане и кацане на Летище София е една (съответно обща за двата пътнически терминала)! Ще трябва да е бил голям майстор пилота, за да кацне точно върху Терминал 2... :D:D:D

Линейките от някоя конкретна частна болница, която обслужва летището ли са, или от тези на Спешна помощ, дето простосмъртните трябва да ги чакаме от 20 мин. до 2 часа, за да пристигнат?

Бях на ШЕЛ Цариградско шосе. От 14:20 до 14:35, минаха поне 5 пожарни и над 10 линейки.... Интересно, като се оказа всичко е О'к, бройката драсрично намаля. Не дай си Боже, ако беше станал инцидент, щяха да се окаже, че цялата налична техника на София е била там....

Какво от това? Кацнал, кацнал! Няма самолет дето е излетял и да не се е приземил (приводнил). Другото е срещу физичните закони, които познаваме.

Този дето дава минус, иначе ли мисли? А, мисли ли?

Това още Нютон го е измислил.

Смешници...(коментаторчетата)

И защо като е бил над Румъния е поискал да кацне в София, а не в Румъния, или в Сърбия?

Да, наистина е странно. Букурещ е бил по-близо, със сигурност.

му уйдисвало на завоя ....

Пътнически самолет на нискотарифната турска компания Pegasus Airlines "Боинг 737" кацна аварийно на терминал 2 на Летище София. Сега освен три гарги и 8 брабчета има и един самолет кацнал на терминала.....

Очевидно 23-а (засега) + авторът на тази мисъл, си нямат и представа къде кацат самолетите.

Добре че не се е разбил във някой от станциите на Метрото,че метро щяхме да видим вече през крив макарон.

то туй метро се возят само бокувисти, по-добре да го бяха улучили да понамалеят малко враговете на балгария пък да видим после дали ще строят метро... мрасници мръснииии...

Пич, ти си безднадежден случай, честно! Да знаеш, няма лек за твоето състояние...

Да си носиш тапи за уши, че ти е много летлив мозъкът. И последните пари ще отлетят.

Херкулес

Мислиш ли, че знае, какво означава "летлив"?

Помниш ли преди време ти казах , че по-проS от тебе нема как да срещнеме. Сега си още по тъп

Колега gangnam style,моля те преди да остроумничиш по форумите научи къде и защо се употребява буквата Й.