Откриха оцелял под корпуса на разбития самолет

Кметът на колумбийския град Меделин Федерико Гутиерес съобщи, че под корпуса на катастрофиралия самолет е открит шести оцелял.

Обратно в новината

Коментари - Откриха оцелял под корпуса на разбития самолет | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

abasador

тъжно, и жестоко когато толкоз нелепо загиват хора ... съболезнования за роднини и приятели. мила, Наде, да бе понаучила още малко от чуждите езици, щеше да преведеш Копа Судамерикана, много по-точно и съвсем на български .... Купа на Южнаамерика! Лек ден.

Нещо като Шампионска Лига в Европа, но за Южна Америка. Известната българска връзка е Машадо, който освен че игра в ЦСКА, твърдеше и че едната му баба е българка. На единият оцелял футболист му ампутирали крака. Странно при тези снимки, как изобщо има оцеляли.

Играл май 8 мача в Левски Рафаел Бастос пък е напуснал отбора седмица по-рано, за да играе за дубайски отбор и не е бил на самолетта. Странно е, че бивши футболисти тук, са стигнали на такова ниво - финал в Южна Америка.

Е не се спряха да свалят самолети тия сепаратисти еййййййй

И пак в Донбас, нали?

Фири

Гледал съм как карат самолета в тубата. Фана ме страх. Има иляди копчетляци за кво ли не.Он не кара самолет ми превключва копчетляци битер ел. техник!Ми крайно време беше да изгори бушон и да нема монетка от 5 или 50 стотинки да запълни дупката! Ето до кво водат кредиотните неметални карти! всичко метално се сваля пот пасажерите с металотърсач на земята!

Това с катапултите е сложна работа. Не си ли мислил, че ще е добре цялата кабина с пътниците да се изстрелва от фюзелажа при катастрофа. Така всички се приземяват с два-три товарни парашута. Е, пилотите стават на кайма, то не може всички да се спасят.

Не отдавна Руснаците обявиха,че работят по този въпрос...но кога ще стане реалност, не се знае...

Има такава разработка от руски инженер.

Не се опитвай да мислиш,а си пий лекарствата.Или ти вече си ударил 4-5 грозданки:))

От там допълниха, че машината на чартърната авиокомпания LaMia е подала сигнал за извънредна ситуация заради електрическа повреда, след което е изчезнала от радарите Ако бе Стоичков на борда, щеше да оправи електрическата повреда и немаше да паднат. Той е завършил за ел. техник в Харманли.

Фири

Поди секоя седалка катапулт! То без пилота цъкне ено копче нема моат го задействат.Но сичко е бизнес! Щото съм се возил у самолет! Паднах се с двама дебели и я у средата! По ено време ми писна на дедовее и резко им теглих по едно колено у разплутите баджаци и по един лакът у шкембетата се свият! Изгледаха ме странно но я бех готов и на бой и се принудиа да се примират с новоналоженото положение!

Ти смятал ли си какво ще се случи структурно с корпуса, ако изведнъж хвръкне цялата горна част на самолета, че да има откъде да минат седалките с катапултите? Изтребителите имат такива седалки, ама при тях хвърчи едно стъкло и толкоз. При пътническия самолет откъде ще мине седалката ? Айде измисли го, сметни го, подай патент и после черпи от спечелите милиони.

Оцелелите вече ще заобикалят летищата на километри а самолети ще гледат само на картинка.Първата работа като се приберат в къщи да се напият за здраве.

Няколко пъти съм попадал в автомобилни произшествия. Едното много тежко, но дори не ми е идвало на ум да се откажа от пътуването с автомобил дори и в България.

аз предлагам и на автобусите катапулти!а защо не и на леките коли!става тъкмо младите ще си правят и селфита!

Тия добър чартър са заформили, лекинко е по-дълъг от обсега на самолета

Пусни си жалба,че нямат катапулти и ми дай входящия номер.

Фири

Чудо големо. Щото ако пътниците имаха катапулти на седалките и тавана на самолета се взривяваше контролирано при катапултиране жертвитещяха да бъдат 6 а оцелелите 75. Но зарад икономии и печалба те са като беззащитни мишки. Отказва мотора и всичкина кайма некои и опечени. Не ползвайте самолет!

Тъп си Саше, тъп си...!

Фири

А ти куту си умен мри. Оти военните самолете имат катапултираща седалка?

Рядко ограничен екземпляр!

Фири

Не обсъждаме баща ти тук малкия, а липсата на безопасни системи при самолетите.

Човекът тамън му мина една "мисла" през главата празна и ти го засичаш!

Според статистика за миналата година в световен мащаб при автомобилни катастрофи са загинали 1 200 000 души, а при самолетни- 640! С две думи- който има да живе- ще живее, както и тук има оцелели. Сега ако ти намаш пари за самолетен билет, това вече е друго нещо.

Една "катапулта" колко ли тежи?! Нищо работа да си ги носим от къщи ;)