Вашингтонският Капитолий бе евакуиран за кратко

Вашингтонският Капитолий и околните бизнес сгради бяха евакуирани за кратко вчера, след като малък самолет навлезе в забраненото въздушно пространство на града.

Обратно в новината

Коментари - Вашингтонският Капитолий бе евакуиран за кратко | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Учение, за което янките не искат да си признаят.

Като ви е мръсна съвестта така ще умирате от страх. Как ние българите си спим спокойно. Щото ние не сме изорали света и не сме го направили на дран перушан!

Голям страх ги тресе американците! А, муха да бръмне и те са в бойна готовност за евакуация!...Щирлиц, ти нали се подвизаваше в Германия, какво правиш там над Вашингтон?!!

Глупак. Как можа да провали хубавия сценарий за филм. Ама така е, американците са си объркани по рождение. То на тая държава така и е тръгнало още с откриването и по погрешка от Колумб.

Глупакът,очевидно си ти! Но по-отчайващото е, че хора като теб дори не осъзнават стабилноста на своята ограниченост.

шубето еголям страх особено при опашатите в джунглата 0)))

Тези от Капитолия пак са се нашмъркали. Що не вземат да хванат гората и да оставят света да живее в по-добро време и на по-мирно място.

Нема да се плашите. Ние сме готови да защитаваме американскта демокрация и сигурността на братския американски народ чрез увеличаване на военното присъствие на наши сили в близост до Вашингтонският Капитолий и околните бизнес сгради.

ГЕРБ заминаха за САЩ вкупом. Ще се чудят как да спрат "Южен поток" с американците?

тренировчица...

Изводът е : 1.Ако Славната Червена Армия се предвижва към Вашингтон на големи транспортни самолети никой няма и да разбере,че Америка вече е станала част от Руската Федерация.Ако е на малки може и да ги засекат. 2.След като Ил-96 със зелените човечета кацнат на моравата до Капитолия, няма да е необходимо да се извеждат цивилните от околните сгради.ГАЗПРОМ направо може да си отвори американския офис в Белия дом. 3.Обама след като получи мускулна треска от половинкилограмовите гирички в Полша реши да се пробва в голфа.Няма лошо.То и без това файда от него няма.Поне няма да пречи Русия и Китай да направят Земята по-нормално място за живеене.

чакаме ви 100 години да идвате, заредил съм рубли за макдоналдса и кво беше там имам специална камера за подводницата, дето ще излиза на статуята на свободата, само нз още колко трябва да чакаме, вие все чакате, ние живеем, жалка история, кога ще фалираме за да знам, от колко десетилетия все е скоро, скоро и те така

Че вие сте фалирали вече бе приятел )) И ако имаш вече паспорт на янки да знаеш че ти,децата ти жена ти,тъщата и де за кой се сетиш дължите по 58 000 $ на калпак. Там няма мърдане.Китай е приготвил сопата

Имам чувството, че САЩ много скоро ще изпаднат в ситуация "свободно падане". Започна още от "историята с кулите в Ню Йорк", след това се юрнаха да воюват по света, създадоха финансова криза в последен опит да останат над всички, миналото лято едва закърпиха бюджета а за това, въобще не ми се мисли. От друга страна, когато гледах парада на 9ти май в Москва с всичкото им ново, модерно оръжие осъзнах едно. Русия се стяга за война

НароденСъд 2

....или поне този път се е подготвила за евентуална изненада. Едно време, когато СССР се срина и повлече след себе си соц. лагера, поне имаше доблестта да го направи тихо и без катаклизъм. Дали САЩ ще имат достоинството да постъпят по същият начин? Аз лично съм притеснен...

Да , абсолютно си прав . Когато на смяна е модератора Мануел Насименто , очаквай подобна реакция т.е триене на коментари , които очевидно не съвпадат с неговите виждания за нещата . Смешно е

Golem strax i paranoq gi trese

пилотчето с уан уей тикет то гуантанамо

хапчетата

Като се татуираш не пиши

Колко ли е струвал инцидентът - гориво+амортизация+хонорари за плотите и наземния контрол? А пропуснатото работно време на администрацията?

Викаш американците никой не ги обича,а руснаците щото са любимци на всички са в пълна изолация от целия циливизован свят.Руснаците са един балон пълен с лайна

НЕДОПУСТИМО!ЗАТОВА ТРЯБВА ДА СЕ ИНСТАЛИРАТ НА 430КМ ОТ ВАШИНГТОН РУСКИ РАКЕТИ ЗА ДА БЪДЕ СТОЛИЦАТА НАДЕЖДНО ЗАЩИТЕНА.ТАКА ИСКАТ И САЩ ДА ИНСТАЛИРАТ ДО МОСКВА РАКЕТИ! !

Малии тия голям страх са брали представям си какво трътлезене е било по коридорите:-)

Това е бил по-малкия ми брат СУ 0,24, само бели прави, калпазанина му с калпазанин.

свърталище на убийци и спонсори на тероризма-?????? Амин.

Сега съдът освен за причиненият стрес и неимуществени вреди ще осъди пилота да изплати в троен размер и изгорените калории на дебелите задници за бързото им изнасяне от Капитолия.

Поне ще живее...май... Преди няколко месеца една американка с автомобил се беше объркала около белия дом, в паниката си понечила да избяга от полицията, разстреляха я като куче, барабар с малкото детенце на предната седалка. Слава богу то поне оживя.

Ако продължават да тормозят света накрая няма да могат да спят спокойно нито един ден!

Защо малък? На най-великата държава в света се пращат и най-големите самолети. Най-добре ято. Те много обичат да пращат самолети по света. Нека да са по-гостоприемни. И защо се плашат. Нали са смелчаци?

Руски шпиони, дето хабят ресурса на американските самолети ;))

КАКТО КАЗАХ - жълта плявва! ЗДРЕВНИЯТ МИНИСТЪР СИ ОТИВА! ЗАЩО НЕ СЕ АФИШИРА ТОВА????ЗАЩО НЕ СЕ КОМЕНТИРА????ИЛИ НЕ Е ПО- ВАЖНО????

Те всичките са пътници май

Еми неделя е, никъде нищо не се случва, дори и господ почива.

БИ ТРЯБВАЛО ЗАВИНАГИ ЧОРБАРИ

Няма спасение за хамериканците. Започнаха да се крият в миши дупки ...

жълта плява....

изтребителя Ф-16 са бутал малкия самолет до набиране на свръх звукова скорост

Да беше ги дръннал по чуторите.

ЩЕ ТИ СЕ, АМА НЕЕЕЕМА.

Не е шега работа. Пак някой да си джасне самолетчето, ще стане война.

Голяма новина, я по-добре я скрийте някъде, че не е интересна.

Значи Обонго е възприел "Стратегията" на женерала Бойко Столицата да се охранява от "Дюнерджии", и диви каратисти

Голф през работно време...На какво ли ми напомня???

Българския модел на ББ има последователи!!! Как няма да се "гордеем"!

Тия станаха като съветския Кремъл,навремето един германец си беше паркирал самолетчето на Червения площад,то и по демагогия се настигнаха

За германци може. Те знаят пътя към Москва и обратно ... Но хамериканците нямат тази възможност. Тях руснаците ги от 20 000 м височина

Много ги обичат затова,както и израелците където вчера с ракети са обстрлвали суверенна сирия