Самолет кацна принудително заради бележка с надпис ”бомба”

Самолет на „Турските авиолинии“ извърши принудително кацане в Казабланка след сигнал за бомба на борда му, който се оказа фалшив.

Обратно в новината

Коментари - Самолет кацна принудително заради бележка с надпис ”бомба” | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

И все пак самолета е най-сигурният транспорт... В кола е стотици пъти по-вероятно да ти се случи нещо. А и в днешно време самилетите са си като градски транспорт , за съжаление , колкото и да са подсигурени има нещастни случаи! Но пак са много по сигурни от всичко друго.

тия хора ептен изтрешеха... малко като вица: дискотека... яко парти... всички денсят яко... Диджея решава да надъха още тълпата, намалява леко музиката и изкрещява по микрофона : - Хайде да избухнееееееемммм!!! ... От средата на дансинга се чува вик: - Алах акбааааар!!!! ;)

Автобуса от КасПичан за Долно Уйно спукал гума след като се наложило да отбие за малко, понеже на "пилота" му се допикало. Разследването показало, че гумата се спукала при преминаване през бодливата тел, ограждала пасището, в което пилотът пожелал да се облекчи.

Така е с еврогейските и хамериканските самолети! Господ е с православните!

Добре си беше, като незнаехте че света съществува...Сега незнаете какво да правите с този факт. България е в Европа, ако още не сте схванали. Териториално имам предвид...

Страхувайте се и си стоите закрепостени, че не останаха балами да ни работят за без пари (българска заплата).

Шупето е голям страх- сега всеки 2 самолет ще каца принудително ако на някой му прилошее от махмурлук,запек или разстройство. Нова заповед- в тоалетната се ходи само по двама с придружител стюардеса.

мюсуманите ще се качват преди християните и католиците 1 час предварително докато си кажат моливите ,християните и католиците половин час преди тръгване и останалото време за заемане на местата и съответните преди полет задължителни неща

Ванга е предсказала "Тея от горе ке падат доле" и за българите в чужбина "Ке съжаляват , ке бъде невъзможно да се върнат" . При тези обстоятелства - край на пътуванията със самолет, трябва да си луд, преди имаше един риск, сега са 10 пъти повече, пътуването със самолет се превръща в руска рулетка.

Дай си адреса да ти пратя един часовник с кукувица ,та на всеки час да те подсеща колко си узкукал.

Tимоне, на много такива смелчаци като тебе съм носил цветя , както изглежда и ти скоро ще гушнеш букета, за глупостта която си написал не ти се сърдя, отдавам го на твоята некомпетентност и неграмотност, и да знаеш не се пише "узкукал" , а "изкукал".

Стига сте цитирали тая проста македонска селянка, де. И си стойте у вас, като ви е страх.

глупак!!!

глупак!!!

При първото четене на новината видях само Търкиш от къде лети и часа и ми се сви стомаха, защото точно в този момент майка ми беше във въздуха с тях... Интересно как нещата се променят когато си лично засегнат.

как щяхме да загубим най добрия ни междугалактически фудболист кръжайки като ранен щъркел на банкя и то поведе крак........Трети пореден зловещ инцидент с А320 Руски Еърбъс повтори екшъна с нашия правителствен Фалкон Публикувано: 30 март 2015, 14:29 Обновено: 30 март 2015, 14:27 Москва, Русия.Още по темата От борда на правителствения самолет : Кръжим над София, има технически проблем : Правителственият самолет кацна след петото захождане. Борисов за Фалкон-а: Спасихме кожите някак . Самолет А320, собственост на руския авиопревозвач Аерофлот и изпълняващ полет от Москва до Букурещ, днес се върна на летище Шереметиево около половин час след излитането си, съобщи Интерфакс. Причината е отказ на шасито да се прибере, след като самолетът се отлепил от пистата. Кацането е минало нормално и няма проблеми за пътуващите в самолета. В момента машината е закарана в техническия отдел на летището, където ще й бъде направен обстоен преглед и установена причината за възникналата неизправност, потвърдиха и от пресслужбата на Шереметиево. Това е трети поред инцидент с А320 след трагедията в Алпите миналата седмица и драматичното приземяване в канадския град Халифакс миналата нощ. АБЕ ЧУДЯ СЕ ГОСПОД ДА НЕ ТЪРСИ БОЦИ?

Ами... влизаш в самолета и първо се прекръстваш (не че е много удачно за конкретния превозвач)...

"Бомба" било част от корица на книга с автограф на Томба ла Бомба :)

Предчувствам заглавието на следващата статия: "Летете само с Аерофлот и Сухой суперджет". Аварии има, имало е и ще има. Постоянно на повечето самолети има дребни проблеми. Постоянно на хора им приложава и много рядко стават сериозни инциденти. Инциденти има и в Русия, и в САЩ и в Европа, и в Китай. При извънземните също сигурно има инциденти. Престанете да политизирате спора и да поствате глупости какви ли не. Ако репортвате за всеки, получил спукано тъпанче по време на полет, ще станете link, а не Дир.БГ.

Стига бе, последната чаша кафенце искаш да им вземеш от устата на хората.

на борда на ербъсите и боинг трябва да се качва поне с калашник ако не по сериозно нещо,задължително парашут и брадва за заключени врати.

Ще си купувам парашут и ще пътувам с него.

Лесна работа всеки да има парашут. Проблемът е как ще го използваш? Много катастрофи стават при излитане или кацане. А ако във въздуха нещата са напрегнати, няма как да отвориш и да скочиш - а и сам няма да си сигурен кое е по-опасно.

За малко да кажа, че руснаците са виновни отново, а то руснаците пак спасяват ситуацията.

Това са подробности...виновна е Русия. Не мога да разбера западния страх от тия руснаци...Всъщност май се досещам. Станаха неудобни веднага щом разплатих дълга си към МВФ

Запада се страхува от Русия, колкото Перхидролената Златка се страхува от ДПС.

И какво точно руснаците са спасили? И "пак"? Или мислиш, че е можело да откажат на самолета на Луфтханза да се приземи, или да не приемат болния пътник. Да, това по-би им прилягало, но едва ли биха го направили - толкова санкции им стигат, на горките.

повишените мерки за сигурност и безопасност ще рефлектират върху цените на билетите

ujabg

Конспирация!

Повече със самолет няма да пътувам!

Самолетът е най-удобното и бързо превозно средство, тъй, че не се отказвай от него. С коли стават много повече катастрофи, та и от тях ли да се откажем? Всеки ден в небето летят стотици самолети и кацат успешно, но за тях не се говори. Важното е човек да има достатъчно късмет, за да не се отзове на неподходящо място, в неподходящ момент.

Абсолютно правилно,НОООО с кола все пак имаш шанс да оцелееш,а със самолет - НИКАКЪВ!!!

Айде... от канстрофа към тероризъм,инфаркти и прочее саомо и само да не питаме за Боинга от Украйна? Кво стана там?

Има ли пилот в самолета...

...а в кабината?!