Самолет кацна аварийно в Хирошима, 23-ма души са пострадали

Пътнически самолет на южнокорейската компания "Асиана еърлайнс" извърши аварийно кацане на летището в японския град Хирошима. Най-малко 23 души са пострадали.

Обратно в новината

Коментари - Самолет кацна аварийно в Хирошима, 23-ма души са пострадали | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Преди около 70 г и една US бомба се приземи в Хирoшима....... Пострадалите бяха със стотици хиляди повече......

понякога е опасно да се спи на работа!!!

Да го погледнем от към добрата му страна - поне ще има материал за нови епизоди на самолетни катастрофи по НГ.

Бас държа, че е би от тъмнозелените.

Cамолети падат, воини се водят, стрелби, убииства, ужас!.. психяса този свят?! Eдна свястна новина, за нещо хубаво не съм видял месеци наред!!

Светът не се е изменил ни на йота. Но има забрана за небългарските СМИ (то български няма) да публикуват новини за успехи, смешни или добри дела. Само лоши новини. Да психясват българския народ, да го разединяват и да го готвят за още по-големи изпитания - войни, приватизации, кризи. Хибридна война - води се наполовина от СМИ, наполовина с оръжия.

преди 2000 год. А иначе захранването на публиката с ударение основно върху отрицателни новини е целенасочен прийом, прилаган в целия свят.

Скоро ще почнат с все по-тъпи извения... Спокойно. Моят съвет е само да не се лети със самолет, на който пилотите не са българи.

или руснаци :)

така "заспиват" и на летище софия и после багажите олекват.

Ох, човекът трябва много да е бил изтощен и му съчувствам...Ама освен, че той се е напикал от страх, като се е събудил, колко ли други зарад него и те... :)

Пътнически или бомбандировач B-52?