Коментари - Хляб в чаша вода издава за оцветители | dnes.dir.bg
назад

Хляб в чаша вода издава за оцветители

Най-лесният начин да се провери дали хлябът съдържа утайка от кафе, карамел или други оцветители, е да се сложи филия в чаша с вода.

Обратно в новината

Коментари - Хляб в чаша вода издава за оцветители | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

От мелниците излиза еднин вид брашно и след това се влагат добавките, за да се получи разликата. Или както каза нашият "Бог" - шменти капели.

днес хората по цел свят ядат...химикали, краи!

Ако оцветителите са неразтворими във вода, а в други съединения, както и, ако са образували неразтворимо във вода съединение след приготвянето на (сместа за) хляба, тогава резултатите от теста с филията дали ще са верни?

хляба които производителите правят е буклук дано един ден си платят затова като се разболеят от рак на стомаха амин

... най-високо съдържание на захари в теста е било установено в хляб с наименование за диабетици... !

Гербаджиите по заръка на ЦРУ са инструктирани от Боко Борисов,да оцветяват хляба и така да отровят българският народ.Целта е да остане само ,,добрият,, им материал..

ТОВА НАПРАВО СИ Е ПРЕДУМИШЛЕНО УБИЙСТВО...!ИМАМ ТОЛКОВА ПОЗНАТИ И БЛИЗКИ, КОИТО СА ДИАБЕТИЦИ...

не се занимават да използват толкова скъпи оцветители! къде отиде ти - това да не са ти наркОтици или допинг, че да влагат толкова :-)

и така всяка бг кухня с малка лабораториика за тестване на боклуците с които ни хранят, защото няма адекватни санкции за нарушителите

да! Няма що най-големият ни проблем е съдържанието на хляба! То имаше една приказка "Всичката Мара фтасала...", та и нашата работа....

"Нилана" е фирмата на бившия военен министър , който е подсъден за доста нещица , но пуста алчност - защо да не изкяри и от кофти хлебец . ПАК ГЛАСУВАЙТЕ ЗА КОМУНЯГИ , ТУРЧУЛЯ И ЦАРЕДВОРЦИ . О-о-о забравих ГОЦКО.:)))

Не купувайте хляб. Купете си хлебопекарна.

Добре, че са изпълнителните директори!

Цонко, бре, я кажи за кой да гласуваме! Поне аз съм глупивичък и не мога все да измисля за кой, та помогни ми, моля.

Да,колко си прав,както винаги.Ние от Герб имаме специални магазини,както имахте вие навремето.

Аз имам хлебопекарна и си я ползвам със стахотно удоволствие, особено за пълнозърнест хляб. Но кой дава гаранции, че брашното, което си купувам за хлебопекарната, е натурално и истинско (т.е. в него вече на са вложили съответните оцветители, подобрители и т.н.)???

Престанах да купувам " Нилана " веднага щом разбрах , че е собственост на николай цонев. Ама те и другите хлебопекарни са в ръцете на криманални индивиди , така че явно трябва да откажем и хляба , млякото , месото , плодовете и зеленцуците , изобщо всичко ...

Бабената ти,брашното сам ли ще си го мелиш?Обърни внимание какво пише на опаковките на брашното, повечето са с многото витамини Е, с набухватели,оцветители,дал Господ,не е като да няма.Аз поне като купувам брашно ще каже човек,че кола избирам по половин час чета опаковките, ами мога да ти кажа,че почти няма брашно без нищо друго.

Да прощаваш, приятел, но хлябът на Нилана е със страхотно качество. А това, че Нилана е нечия собственост, няма никакво значение. Цонев направи много за армията.

Е.Малев освен изпълнителен директор е и собственик.А що се отнася до хляба да не ни прави на глупаци.

ДА МУ ПИСНЕ НА ЧОВЕК!ВСЯКО НЕЩО ДА СЕ ИЗСЛЕДВА ПРЕДИ ДА КОНСУМИРАШ,ДА НЕГОВОРИМ ПЬК ,ЧЕ КОЙТО НЕ ВИЖДА ТРЯБВА ДА СИ НОСИ УВЕЛИЧИТЕЛНА ЛУПА ЗА ДА РАЗЧЕТЕ СЬДЬРЖАНИЕТО!СИРЕНОТО ДА СЕ ПРОБВА В ГОРЕЩА ВОДА ЗА ДА СЕ РАЗБЕРЕ ИМА ЛИ ПАЛМОВО МАСЛО.ХЛЯБА В ЧАША ВОДА ЗА ДА СЕ РАЗБЕРЕ ДАЛИ ИМА НЯКАКЬВ ОЦВЕТИТЕЛ.НИЩО ЕСТЕСТВЕННО НЯМА ДА ОСТАНЕ ЗА КОНСУМАЦИЯ.ЗАТОВА ЩЕ СЕ РАЗБОЛЯВАМЕ И УМИРАМЕ

и като се замислиш, че по света всичко е с еврейски пари, се сещаш за първия милион на Ротшилд... и се връщаш в пещерите. няма чисти пари в България. или са кървави, или са чужди за предателство или препиране, или са мошеннически. Но хляба на Нилана не е лош. Не е само той, обаче, а има и по-добри.

За нищо не стават тези хлебопекарни,майсторе,освен да вариш ошав в нея...Бабини деветини

правилно правилно

аве не е правилно-правилно, но има истина.

И като четеш етикетите и си губиш времето има ли ефект? Аз ще ти кажа - НЯМА! Тя опаковката може да е направена още миналата година. За партидите да не говорим. Ужас е! И не само при блрашното.

Явно никога не си ял хляб от хлебопекарна.Става страхотен.Единствения проблем е ,че се увеличава леко консумацията на хляб,особенно ако е топъл.

След 20 г. най после да се разбере кави боклуци яде народа. Хляб с оцеветители, набухватели, катофено нишесте, премесен хляб и т.н. А СЕГА МУ ВДИГНЕТЕ И ЦЕНАТА.........

В Германия хлябът е доста по/добър от българския. Но ако си купите франзели от обикновена хлебопекарница във Страсбург ще се изсмеете на немския хляб и неминуемо ще извикате: Vive la France!

стандарт Пирин за хляба, Рила за олио и Черно море за заплати.

абсолутно сум сугласна. в англия даже е малко по-зле от булгария щото е и недопечен.

В "Нилана" доставят само един тип брашно, а продават повече от 10 "бида" хляб !!! А от собствените си кафенета си набавят боклука от еспресо машините и го слагат в "хляба" !!! Напуснали работници ще потвърдят този и други факти !!!

Драконови закони за нарушителите на стандарта при хранителните продукти.

за бога братя некупуваите :д

това е целта да се очисти тази територия от мързеливи цигани и изкуфяли пенсии :) за бога братя некупуваите :д

и ....серат химикали :д