Коментари - Хляб в чаша вода издава за оцветители | dnes.dir.bg
назад

Хляб в чаша вода издава за оцветители

Най-лесният начин да се провери дали хлябът съдържа утайка от кафе, карамел или други оцветители, е да се сложи филия в чаша с вода.

Обратно в новината

Коментари - Хляб в чаша вода издава за оцветители | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Драконови закони за нарушителите на стандарта при хранителните продукти.

абсолутно сум сугласна. в англия даже е малко по-зле от булгария щото е и недопечен.

стандарт Пирин за хляба, Рила за олио и Черно море за заплати.

В Германия хлябът е доста по/добър от българския. Но ако си купите франзели от обикновена хлебопекарница във Страсбург ще се изсмеете на немския хляб и неминуемо ще извикате: Vive la France!

След 20 г. най после да се разбере кави боклуци яде народа. Хляб с оцеветители, набухватели, катофено нишесте, премесен хляб и т.н. А СЕГА МУ ВДИГНЕТЕ И ЦЕНАТА.........

ДА МУ ПИСНЕ НА ЧОВЕК!ВСЯКО НЕЩО ДА СЕ ИЗСЛЕДВА ПРЕДИ ДА КОНСУМИРАШ,ДА НЕГОВОРИМ ПЬК ,ЧЕ КОЙТО НЕ ВИЖДА ТРЯБВА ДА СИ НОСИ УВЕЛИЧИТЕЛНА ЛУПА ЗА ДА РАЗЧЕТЕ СЬДЬРЖАНИЕТО!СИРЕНОТО ДА СЕ ПРОБВА В ГОРЕЩА ВОДА ЗА ДА СЕ РАЗБЕРЕ ИМА ЛИ ПАЛМОВО МАСЛО.ХЛЯБА В ЧАША ВОДА ЗА ДА СЕ РАЗБЕРЕ ДАЛИ ИМА НЯКАКЬВ ОЦВЕТИТЕЛ.НИЩО ЕСТЕСТВЕННО НЯМА ДА ОСТАНЕ ЗА КОНСУМАЦИЯ.ЗАТОВА ЩЕ СЕ РАЗБОЛЯВАМЕ И УМИРАМЕ

това е целта да се очисти тази територия от мързеливи цигани и изкуфяли пенсии :) за бога братя некупуваите :д

Да прощаваш, приятел, но хлябът на Нилана е със страхотно качество. А това, че Нилана е нечия собственост, няма никакво значение. Цонев направи много за армията.

Е.Малев освен изпълнителен директор е и собственик.А що се отнася до хляба да не ни прави на глупаци.

В "Нилана" доставят само един тип брашно, а продават повече от 10 "бида" хляб !!! А от собствените си кафенета си набавят боклука от еспресо машините и го слагат в "хляба" !!! Напуснали работници ще потвърдят този и други факти !!!

Добре, че са изпълнителните директори!

Не купувайте хляб. Купете си хлебопекарна.

Аз имам хлебопекарна и си я ползвам със стахотно удоволствие, особено за пълнозърнест хляб. Но кой дава гаранции, че брашното, което си купувам за хлебопекарната, е натурално и истинско (т.е. в него вече на са вложили съответните оцветители, подобрители и т.н.)???

За нищо не стават тези хлебопекарни,майсторе,освен да вариш ошав в нея...Бабини деветини

Бабената ти,брашното сам ли ще си го мелиш?Обърни внимание какво пише на опаковките на брашното, повечето са с многото витамини Е, с набухватели,оцветители,дал Господ,не е като да няма.Аз поне като купувам брашно ще каже човек,че кола избирам по половин час чета опаковките, ами мога да ти кажа,че почти няма брашно без нищо друго.

И като четеш етикетите и си губиш времето има ли ефект? Аз ще ти кажа - НЯМА! Тя опаковката може да е направена още миналата година. За партидите да не говорим. Ужас е! И не само при блрашното.

за бога братя некупуваите :д

"Нилана" е фирмата на бившия военен министър , който е подсъден за доста нещица , но пуста алчност - защо да не изкяри и от кофти хлебец . ПАК ГЛАСУВАЙТЕ ЗА КОМУНЯГИ , ТУРЧУЛЯ И ЦАРЕДВОРЦИ . О-о-о забравих ГОЦКО.:)))

Цонко, бре, я кажи за кой да гласуваме! Поне аз съм глупивичък и не мога все да измисля за кой, та помогни ми, моля.

Престанах да купувам " Нилана " веднага щом разбрах , че е собственост на николай цонев. Ама те и другите хлебопекарни са в ръцете на криманални индивиди , така че явно трябва да откажем и хляба , млякото , месото , плодовете и зеленцуците , изобщо всичко ...

и като се замислиш, че по света всичко е с еврейски пари, се сещаш за първия милион на Ротшилд... и се връщаш в пещерите. няма чисти пари в България. или са кървави, или са чужди за предателство или препиране, или са мошеннически. Но хляба на Нилана не е лош. Не е само той, обаче, а има и по-добри.

да! Няма що най-големият ни проблем е съдържанието на хляба! То имаше една приказка "Всичката Мара фтасала...", та и нашата работа....

Гербаджиите по заръка на ЦРУ са инструктирани от Боко Борисов,да оцветяват хляба и така да отровят българският народ.Целта е да остане само ,,добрият,, им материал..

Да,колко си прав,както винаги.Ние от Герб имаме специални магазини,както имахте вие навремето.

... най-високо съдържание на захари в теста е било установено в хляб с наименование за диабетици... !

ТОВА НАПРАВО СИ Е ПРЕДУМИШЛЕНО УБИЙСТВО...!ИМАМ ТОЛКОВА ПОЗНАТИ И БЛИЗКИ, КОИТО СА ДИАБЕТИЦИ...

хляба които производителите правят е буклук дано един ден си платят затова като се разболеят от рак на стомаха амин

Ако оцветителите са неразтворими във вода, а в други съединения, както и, ако са образували неразтворимо във вода съединение след приготвянето на (сместа за) хляба, тогава резултатите от теста с филията дали ще са верни?

не се занимават да използват толкова скъпи оцветители! къде отиде ти - това да не са ти наркОтици или допинг, че да влагат толкова :-)

и така всяка бг кухня с малка лабораториика за тестване на боклуците с които ни хранят, защото няма адекватни санкции за нарушителите

днес хората по цел свят ядат...химикали, краи!

и ....серат химикали :д

От мелниците излиза еднин вид брашно и след това се влагат добавките, за да се получи разликата. Или както каза нашият "Бог" - шменти капели.