Сакскобурготски: Да не политизираме НАТО и да не всяваме раздор с други страни

Независимостта е нещо относително, трябва да се съобразяваме с действителността, смята бившият премиер

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Явно е жив още... Не знаех....

До кога все бивши които не са показали никакви добри резултати за държавата ще се изказват и имат мнение за бъдещето?

Като се замисли човек,какво ли не ни мина през главата. Вече сме забравили голяма част от личностите,които са ни "ръководили". Министри,депутати,председатели на Народното събрание. Огромна кохорта. Повечето изчезнаха от полезрението ни и консумират властовите "дивиденти". Това с пълна сила се отнася за така наречените "царисти". Иначе,не мога да отрека,че Сакскобурготски го бива да говори разумно. До там.

Така се прави дипломация, казваш много и все хубави думи. И вълка сит, и агнето цяло. А всъщност оставяш нещата да се случват такива, каквито някой друг си е наумил. Най-изгодната позиция за потомствен монарх.

ППМ

Ейии! Отърване от тоя нема !

Роско няма ли да излезе с новия си тапет за независимостта от Русия и зависимоста ни от Америка

++++++++++

Супер

Тези години аз погледнах с други очи на Симеон Сакскобурготски. Стана жертва на подлите игри на българските политици. Ту му върнаха резиденции, ту със съд искат да ги вземат. Специално за Врана - купена не е с пари на интенданството, а с лични средства на Фердинанд. Вярно е взял назаем и от руски цар, и от европейските крале. И никакво право нямат българите да вземат този дворец. А облика на София - парк (не знам как сега се казва) всичко е посадено с усилията на Фердинанд. Направено с голяма любов, и хайде сега да оплюваме и двамате. Типично за българите.

Един път съм съгласен със Стареца ! Още му работи пипето и го е казал точно !

Симеон Сакскобургготски,НОВИЧОК,Катасрофи по пътищата, Има ли във БГ раследващи журналисти да не информират кои колко краде от тези където са на власт.??? Стига с тъпи теми и безмислени!!!!

но НАТО по принцип си е военно-политически съюз ! Иначе е прав, че трябва да се съобразяваме , защото сме били и сме много малки и ще отнесем нечий гняв !

Би било разумно да се кандидатира и за кмет на София. Да внесе малко цивилизация в диалога, че много цивилизовано звучи. Отделно само един от Британските му (севералтаймсремовд) племенници да дойде на гости и е спечелил с огромно мнозинство.

абе , спокойно може да изкара черното бяло ,с благи думи и удобни примери .Но за едно е прав , не бива да се руши а да се надгражда , но за съжаление у нас се развиват едни таланти по злоба ,завист , омраза ,доносничество и всевъзможни интриги само и единствено лични облаги и власт , затова и проклетата територия продължава да затъва

няма оттърване от тоя.До кога?

нато е група за мръсни поръчки и външнотърговски отдел на сащ с 40 абоната

Nikos

Както се вижда, ти си доста неграмотно човече, но пък държиш да си дадеш "компетентното" мнение! Как я бил платил Враня, и какви заеми взел! Явно малко си ходил на училище, а и не знаеш от къде да научиш истината за тези неща и този отрязък от БГ историята! А знаеш ли този "БЛАГОДЕТЕЛ" Фердинанд, колко влакови композиции със злато и национални културни ценности открадна и изнесе извън България? Добре би било, когато се произнасяш за някоя личност, то поне да научиш нещо за нея, ако не си сварил да научиш нещо жизнено важно от българската история!

Сакса е готин!!

Щеше да оправи България за 800дни че един приятел пита

Все си мисли за 'парламентарната' монархия горкият. Ами не успяхме да му върнем дори връх Мусала, та да си го вземе... или, поне, да го заложи! НАТО не е партиино, само дето разполага ядрени и други ракети в множество страни и ги насочва към други и не го прави тотално безраборно. Ако това не е политика - със мед на симеончо брадата да намажеш. Разделяй и владей е добър принцип, но обединявай и кради е още по-добър. Владеенето иска отговорност, затова парламентарна монархия сънува Симеончо. Там хем си имаш власт, хем си имаш и Боко да отговаря на всякакви въпроси. Ама се сещам за няколко бивши генерала дето няма да са много съгласни да СДС(стани-да-седна)ействат.

Някой взема ли още на сериозно мадридския шмекер?

Замислих се, върху изказването му, че : Мислел, че.... една "Парламентарна-Монархия"... би било по добре за страната ???? Какво ли намеква, за какво ли страда или мечтае??? Да се промени конституцията и да приемем модела на Великобритания ли ??? Браво ,...на тези години да си мечтаеш да ставаш МОНАРХ !!?????? ;))

Няма управник от 1989г насам който да има неговото ниво . Преди 1989 имаше един , който беше държавник.

Референдума за премахване на монархията е МАНИПУЛИРАН. Защо да не се направи ново допитване до народа, дали парламентарна република с президент или парламентарна република с монарх ?

Комнизъм няма никъде в Европа,но монархии в Великобритания,Испания,Швеция,Холандия,и още.... Затова пийте си хапчетата и пазете злобата си за себе си

За тоя дебил който искаше да сменя полупроводниците с цели проводници ли говориш?

ИМАЛ Е В ПРЕДВИД БАЩА ТИ

"Това, което е полезно за България, го чувствам като нещо естествено да го правя. Имало е и монархии преди 3000 години, имало е диктатури, републики и всякакви режими. Една парламентарна монархия мисля, че е най-демократичната система, но това си е мое мнение",

Защо Г-н Сакскобурготски един мандат,а Б.Б.вече три мандата?!Г-н Сакскобурготски един мандат,защото е прекалено интелигентен за този бълг.народ.Народът ни обича всички да сме в блатото.Като казвам всички,значи всички.Изводът остава за вас!

Най-вероятно да, но всъщност обикновено не, макар че може би евентуално, но в крайна сметка зависи, понеже нали така и така, но все пак не винаги...

Да отива при "професор" Вучков.

JUDES

Аз пък си мисля, че ще е най-добре да се въведе „Републиканска Монархия“ управляваща с „Демократична Диктатура“ . . . почакай, не беше ли обратното? Абе бла, бла, бла, в крайна сметка не опира ли всичко до това у кого е Кокала и у кого е Ножа който реже Баницата и варди и кокала и баницата? Тук е важно само дали те са „у наште“ или „ваште“ са ни ги отмъкнали. Тук някой би казал: А къде са идеалите? Къде са ценностите? О да, не е ли най-ценният идеал да гепиме всичко ценно на идеалната за нас цена? На останалите да оставим позитивното мислене с ракийката и салатката. Апропо, това за Триумфалната арка ми хареса. Евала!

ТОВА МИ ЗВУЧИКАТО"ОБОСНОВАНИ ПРЕДПОЛОЖЕНИЯ"

Не бях комунист но станах но тук ще ви подкрепя

еми... от по високо място не може да дойде. признанието, че никога не сме били независими!

Еми изреченията започват с главна буква и едва тогава може да се слага препинателен знак на края.

Ставаш за професор.Много говориш,но нищо не казваш!Браво!

няма основно образование(може да се провери в чужди сайтове)!!!Лицето не трябва да дава политически коментари,съвети и мнения!

и как да не политизираш военен съюз, като той си е основно средство на политиката?!? КОкото до независимостта нма такава държава ,кото да е независима след като е във някакви връзки с другите.

ако няма главна буква в началото на изречението, това променя ли му смисъла ? Урока по правопис е в другия сайт !

и аз като него нямам основно образование така ,че не се притеснявам от забележките ти! Това разбира се няма да промени факта,че лицето на снимката няма основно образование! Знам,че ти не верваш!

ако НАТО не е политизирано, не зная кое би било политизирано ! НАТО беше замислен и създаден като военен съюз на държавите около Северния Атлантик , самото му име го показва , а сега е пръснат по целия свят ...Какъв отбранителен съюз може да бъде, като оръжията му са предимно нападателни,той е инструмент за политически натиск . Справка, отношенията между САЩ и Турция в последно време .НАТО е паравана за агресиите на САЩ по целия свят !

Всеки може да се изказва за гражданина Симеон Сакскобуртготски както си иска,но за мен това е човек който наложи докато беше премиер министър -уважение към политическият опонент и трезво расъждаващ за външната политика.Това се учи с години ,за това те готвят и години,само сега в бившите държави от източна Европа всичко знаем и всичко можем като ръководители и за това сме на това дередже.Народа беден а тези които сега са богати им е през.. за народа ,и за международното положение:(((

повечето от вбившите източни държави са много напред това,ше България не е сред тях, не се дължи на това,което си мислиш.

Интересни прякори има дядото- Горския, царъ крадец, хазартомана, Мони 800те дни. Нещо се срамни етикети за аристократ.

Мумията сега цар ли го играе? Сори майна, охранителчето вече узурпира тази длъжност.

Ще виджите вий оназ красавица щерката на тоа, кат ви стани ина царица, мож и кралица. Те са вилика джинастия. Ей тугаз жва гледам....

Какъв е този Кобур? На пистолет? О, май имате предвид Coburg, КобурГ, град в Германия.

Ко речи?

Ей туй нещо Сталин го спаси! Иначе Георги Димитров щеше да приключи с тъй наречената царска фамилия. Сталин му пише "царската фамилия да не се пипа"