Сакскобурготски: Да не политизираме НАТО и да не всяваме раздор с други страни

Независимостта е нещо относително, трябва да се съобразяваме с действителността, смята бившият премиер

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

а ти царско посмешище ,го направи отдавна.....СРАМЗА ТЕБ

Да не политизираме НАТО и да не дразним други държави. Дедо, бъди така добър да кажеш в прав текст кои държави дразним и всяваме раздор с тях. Аз се сещам само за една, която много се дразни, че сме в НАТО. А да се махаш вече, че съвсем ни писна от тебе.

Градът в Германия се нарича Кобург , а не Кобур.Кобур има друго значение в българския тълковен речник и се отнася за специален калъф за носене на късоцевно оръжие.Ако този господин не беше набутал едни хора с кобури във властта под давлението на един Почетен Председател ,сега нямаше да имаме три мандата на друг човек, за което господинът от снимката да е обиден на народа.Той трябва да помисли има ли за какво Народът да му е обиден , защото това е по-важното.Няма толкова значение дали един човек е обиден на един Народ.По-важното е обратното.Глас Народен-Глас Божи са казали хората.Дали парламентарната монархия е най-доброто, както наивно си мисли той, "облизвайки се за вечна власт", е съвсем различен въпрос.Разбирам го, че му се иска ,да настани дечурлигата си на трон , който цял един народ да "обгрижва" с данъците си, но няма да стане.Народът е мъдър , господине ! А Вие му станахте ясен , още с първите си действия преди години.

Искаме хан!

на тоя папардак,най-много му се смеят в кралство Испания,и от там на българските офци

Що го четем тоя цар, който даде царството си под съд?

Много е прав, но няма кой да го разбере. В България кратунковци и злобари колкото щеш. МНОГО ЖАЛКО!!!

Даа... Прав си е. Найстина че за политик нестава не е тайна.Но си заслужава трона човека. Всички бивши монархии си имат крале до ден днешен. Ама ние още се възстановяваме от социализма.

Сакскобурготски е всъщност Сакс-Кобург Гота, да не му бъркаме името. Както и имената на неговите внуци: Белтран, Мафалда-Сесилия, Олимпия, Тасило, Мирко, Лукас, Тирсо, Умберто, София, Симеон-Хасан - да са живи и здрави милите българчета.

Трябва да сме много тъпи за да не възстановим третото българско царство Нашите деди са умирали за тази идея Републиката е наложена от комунистите от Москва, те вече не са там

вече върви подписка за референдум за връщане на Монархията и за възстановяване на третото българско царство

върнете къщата на царя на българие

Как Коминтернът бил вдигнал потурнаците тука на възстание ей така, без да има нужда!?

Що за нелепо изказване. Че НАТО си е пполитизиран до козирката. И как казва: "да не го политизираме". Върха на нелепостта, да не кажа нещо повече...

Не се обаждай. Пиши завещанието и гушкай букета.

Няма ненаказано добро, вкара ни с авторитета си в семейството на най-богатите държави, за да може, сега такива, като теб да крадат (усвояват) Евро-проекти и да му викат: "крадлив дедо".

Това, че Царя управлява един мандат а бодигарда му три, не говори добре, за електората, ако са били честни изборите де, защото се съмнявам, винаги има манипулации. Царя е визионер, прав е като казва, че Парламентарната Монархия е най-демократичното управление, бих допълнил и това, че тези държави, са и най-богатите. Партиите в Б-я от 100 г. си играят на "Стражари и апаши", едните гонят другите, когато дойдат на власт мислят, как да се обогатят но не и да направят нещо визионерско. Цар Борис първи е садил дъбови гори, строил е църкви и манастири, поръчал е да се изписва книжнина, все дейности, който ще дават плод и след него за столетия напред. А днес даден партиен вожд мисли максимум, за 10 г. наред и каквото направи се нуждае , от ремонт. Безкраен ремонт-чисто източване.

НАТО е терористична организация окупирала България. НАТО-вец=терорист

Зъл демон, прът в колелото на прогреса за България, който спря демократичните промени и който бившите служби го използваха да стане премиер и така попречи на СДС да има втори мандат. Преди Симеон , Румъния беше зад нас и се унижавахме да ни поставят заедно с нея, сега ни изпреварват по всички показатели. Един посредствен чиновник, който няма дори висше образование и две думи не може да изговори на кръст, но успя с тарикатлък и благодарение наивността на българите да се възкачи на най-високия пост в страната ни.

Кое СДС бе Кънчо? Това на Орешарски ли? В Б-я управляват евреите, още от как се съставиха тричленките по болшевишки, къде е днес началника на кабинета- Борисов (ГЕРБ) и бивш министър на вътрешните работи ? Посланик в Ерусалим.

Суче се като мокра връв. Няма ясна мисъл. Всичко му е относително и според зависи... Ни Вако ни Тако... Колеблив човек не може да управлява.

Умен и уравновесен човек. Не го искам, обаче. Никакъв не е на България. Дедите му се натресли да бъдат князе и царе. Хубаво, времето е било такова. Сега е излишен, ненужен и всяка негова проява само напомня колко труден е пътя на хората в общия им живот. Чудо просто – заедно не могат, сами също. Та тоя Симеон сега е нещо като Ким Кардашиян, била известна, но никой не знае защо. Луди хора подържали монархията, някъде я подържат и сега, и тоя се бутал да бъде министър председател само защото има етикет – от монархическо семейство.

Глупост, след глупост, ти 15 годишна ли си, защото мисленето ти е на 15си. Царската титла и короната в частност е обединителен символ на нацията. Комунистите ви внушиха, че това е нещо лошо. Е, не е най-богатите държави в Европа са Монархии - Парламентарни. И България трябва да е такава, за да бъдем, като тях стабилни, демократични и богати. От векове казват: Един Цар, един Народ, един Патриарх. И друго казват: "Разделяй и владей".

Ей туй нещо Сталин го спаси! Иначе Георги Димитров щеше да приключи с тъй наречената царска фамилия. Сталин му пише "царската фамилия да не се пипа"

Г. Димитров е спасен, от Царя бе "Русия", а и той нищо не е правил, без Бащицата. След 9 сеп. в Б-я колят и бесят Болшевиките, няма никаква народна власт. Всички не послушни са изтрепани зверски, без значение, кой ляв кой десен. Дядо ми е бил ятак през 1947 организира стачка и познай какво му се случва!

е кво искаш да му се случи - карамфили да му подарят?

Ко речи?

Какъв е този Кобур? На пистолет? О, май имате предвид Coburg, КобурГ, град в Германия.

Ще виджите вий оназ красавица щерката на тоа, кат ви стани ина царица, мож и кралица. Те са вилика джинастия. Ей тугаз жва гледам....

Мумията сега цар ли го играе? Сори майна, охранителчето вече узурпира тази длъжност.

Интересни прякори има дядото- Горския, царъ крадец, хазартомана, Мони 800те дни. Нещо се срамни етикети за аристократ.

Всеки може да се изказва за гражданина Симеон Сакскобуртготски както си иска,но за мен това е човек който наложи докато беше премиер министър -уважение към политическият опонент и трезво расъждаващ за външната политика.Това се учи с години ,за това те готвят и години,само сега в бившите държави от източна Европа всичко знаем и всичко можем като ръководители и за това сме на това дередже.Народа беден а тези които сега са богати им е през.. за народа ,и за международното положение:(((

повечето от вбившите източни държави са много напред това,ше България не е сред тях, не се дължи на това,което си мислиш.

ако НАТО не е политизирано, не зная кое би било политизирано ! НАТО беше замислен и създаден като военен съюз на държавите около Северния Атлантик , самото му име го показва , а сега е пръснат по целия свят ...Какъв отбранителен съюз може да бъде, като оръжията му са предимно нападателни,той е инструмент за политически натиск . Справка, отношенията между САЩ и Турция в последно време .НАТО е паравана за агресиите на САЩ по целия свят !

и как да не политизираш военен съюз, като той си е основно средство на политиката?!? КОкото до независимостта нма такава държава ,кото да е независима след като е във някакви връзки с другите.

няма основно образование(може да се провери в чужди сайтове)!!!Лицето не трябва да дава политически коментари,съвети и мнения!

еми... от по високо място не може да дойде. признанието, че никога не сме били независими!

Еми изреченията започват с главна буква и едва тогава може да се слага препинателен знак на края.

ако няма главна буква в началото на изречението, това променя ли му смисъла ? Урока по правопис е в другия сайт !

и аз като него нямам основно образование така ,че не се притеснявам от забележките ти! Това разбира се няма да промени факта,че лицето на снимката няма основно образование! Знам,че ти не верваш!

Аз пък си мисля, че ще е най-добре да се въведе „Републиканска Монархия“ управляваща с „Демократична Диктатура“ . . . почакай, не беше ли обратното? Абе бла, бла, бла, в крайна сметка не опира ли всичко до това у кого е Кокала и у кого е Ножа който реже Баницата и варди и кокала и баницата? Тук е важно само дали те са „у наште“ или „ваште“ са ни ги отмъкнали. Тук някой би казал: А къде са идеалите? Къде са ценностите? О да, не е ли най-ценният идеал да гепиме всичко ценно на идеалната за нас цена? На останалите да оставим позитивното мислене с ракийката и салатката. Апропо, това за Триумфалната арка ми хареса. Евала!

Да отива при "професор" Вучков.

Най-вероятно да, но всъщност обикновено не, макар че може би евентуално, но в крайна сметка зависи, понеже нали така и така, но все пак не винаги...

ТОВА МИ ЗВУЧИКАТО"ОБОСНОВАНИ ПРЕДПОЛОЖЕНИЯ"

Ставаш за професор.Много говориш,но нищо не казваш!Браво!

Защо Г-н Сакскобурготски един мандат,а Б.Б.вече три мандата?!Г-н Сакскобурготски един мандат,защото е прекалено интелигентен за този бълг.народ.Народът ни обича всички да сме в блатото.Като казвам всички,значи всички.Изводът остава за вас!

"Това, което е полезно за България, го чувствам като нещо естествено да го правя. Имало е и монархии преди 3000 години, имало е диктатури, републики и всякакви режими. Една парламентарна монархия мисля, че е най-демократичната система, но това си е мое мнение",

Комнизъм няма никъде в Европа,но монархии в Великобритания,Испания,Швеция,Холандия,и още.... Затова пийте си хапчетата и пазете злобата си за себе си

Не бях комунист но станах но тук ще ви подкрепя

Референдума за премахване на монархията е МАНИПУЛИРАН. Защо да не се направи ново допитване до народа, дали парламентарна република с президент или парламентарна република с монарх ?

Няма управник от 1989г насам който да има неговото ниво . Преди 1989 имаше един , който беше държавник.

За тоя дебил който искаше да сменя полупроводниците с цели проводници ли говориш?

ИМАЛ Е В ПРЕДВИД БАЩА ТИ

Замислих се, върху изказването му, че : Мислел, че.... една "Парламентарна-Монархия"... би било по добре за страната ???? Какво ли намеква, за какво ли страда или мечтае??? Да се промени конституцията и да приемем модела на Великобритания ли ??? Браво ,...на тези години да си мечтаеш да ставаш МОНАРХ !!?????? ;))

Някой взема ли още на сериозно мадридския шмекер?

Все си мисли за 'парламентарната' монархия горкият. Ами не успяхме да му върнем дори връх Мусала, та да си го вземе... или, поне, да го заложи! НАТО не е партиино, само дето разполага ядрени и други ракети в множество страни и ги насочва към други и не го прави тотално безраборно. Ако това не е политика - със мед на симеончо брадата да намажеш. Разделяй и владей е добър принцип, но обединявай и кради е още по-добър. Владеенето иска отговорност, затова парламентарна монархия сънува Симеончо. Там хем си имаш власт, хем си имаш и Боко да отговаря на всякакви въпроси. Ама се сещам за няколко бивши генерала дето няма да са много съгласни да СДС(стани-да-седна)ействат.

Щеше да оправи България за 800дни че един приятел пита

Сакса е готин!!

бе бензинецът им някой път нее баш ама става

нато е група за мръсни поръчки и външнотърговски отдел на сащ с 40 абоната

няма оттърване от тоя.До кога?

абе , спокойно може да изкара черното бяло ,с благи думи и удобни примери .Но за едно е прав , не бива да се руши а да се надгражда , но за съжаление у нас се развиват едни таланти по злоба ,завист , омраза ,доносничество и всевъзможни интриги само и единствено лични облаги и власт , затова и проклетата територия продължава да затъва

Би било разумно да се кандидатира и за кмет на София. Да внесе малко цивилизация в диалога, че много цивилизовано звучи. Отделно само един от Британските му (севералтаймсремовд) племенници да дойде на гости и е спечелил с огромно мнозинство.

Симеон Сакскобургготски,НОВИЧОК,Катасрофи по пътищата, Има ли във БГ раследващи журналисти да не информират кои колко краде от тези където са на власт.??? Стига с тъпи теми и безмислени!!!!

Един път съм съгласен със Стареца ! Още му работи пипето и го е казал точно !

но НАТО по принцип си е военно-политически съюз ! Иначе е прав, че трябва да се съобразяваме , защото сме били и сме много малки и ще отнесем нечий гняв !

Тези години аз погледнах с други очи на Симеон Сакскобурготски. Стана жертва на подлите игри на българските политици. Ту му върнаха резиденции, ту със съд искат да ги вземат. Специално за Врана - купена не е с пари на интенданството, а с лични средства на Фердинанд. Вярно е взял назаем и от руски цар, и от европейските крале. И никакво право нямат българите да вземат този дворец. А облика на София - парк (не знам как сега се казва) всичко е посадено с усилията на Фердинанд. Направено с голяма любов, и хайде сега да оплюваме и двамате. Типично за българите.

Както се вижда, ти си доста неграмотно човече, но пък държиш да си дадеш "компетентното" мнение! Как я бил платил Враня, и какви заеми взел! Явно малко си ходил на училище, а и не знаеш от къде да научиш истината за тези неща и този отрязък от БГ историята! А знаеш ли този "БЛАГОДЕТЕЛ" Фердинанд, колко влакови композиции със злато и национални културни ценности открадна и изнесе извън България? Добре би било, когато се произнасяш за някоя личност, то поне да научиш нещо за нея, ако не си сварил да научиш нещо жизнено важно от българската история!