Съдия Мирослава Тодорова осъди държавата в Страсбург, погазена е свободата й на изразяване

ЕСПЧ обаче отхвърля оплакванията на магистрата за нарушено право на справедлив процес, заради това, че не е изслушана от ВСС и в първия дисциплинарен състав срещу нея не е имало съдия

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Боковците пак са си разчиствали сметките с неудобни и сега пак народът ще плаща на Боко Борисов масрафите.

Те така си действаше мафията,начело с боко и цв.цв.Когато фактите и Европа говорят всички герберасти трябва да замлъкнат сега и завинаги....

Тая много мрази държавата и народа за да иска от тях пари.

Ако Боко Тиквата не беше нарувашал законите, за да си разчиства сметките с неудобни, сега нямаше "да иска пари". Гербо-депесарите по-добре взимайте солидарно да събирате пари помежду си да плащате обезщетенията, заработени от вожда ви и от Гешефта, да покажете съпричастност, хи хи хи!

Съдията си е права за себе си. Потърсила си е правата от началото до край. Сега питам, защо пак ние ще плащаме, а не нашите тогавашни управници?

Къде видя нещо за плащане ? Нищо не пише в статията. Въпроса е ако правилно е била отстранена, но в процеса е допуснато нарушение по една или друга причина. Трябвали да наказваш магистратите инициирали процеса? Това е малко като при ареста на сериен убиец той е бил ритнат. Да в случая Страсбург потвърждава че неправомерно е ритнат но не отрича че е сериен убиец справедливо осъден след това. И ти искаш тоя разкрил убиеца и арестувал го да плати за това че го е ритнал.

Гербо-депесари, вместо да ломотите нелепи простотии, почвайте да събирате пари да плащате солидарно поредното обезщетение, заработено от тиквеното ви правителство.

Явно по основните и обвинения не са и приели аргументите. На колко е осъдена България за "погазване на свободата и на изразяване"? Заради съдии като тази съдебната система е тромава и делата се гледат десетки години вместо седмици или месеци.

Това което пиша не се базира на натрапени внушения. Имам личен опит. Тодорова е слаб съдия. Претупва задълженията си, а хора разчитат на нея за справедливост. Би било добре всички съдии от горния ешелон да се пратят на стаж някъде на запад. Панов има няколко години стаж в Австрия и си личеше.

Има разбира се по лоши съдии .. Като споменахме добрия и лошия редно е да споменем и злия ... в тази категория поставям Ченалова която пусна убиеца от Солос двама заклани в гръб с нож ... било самозащита! Тия анонимни съдии, които оправдаха Стависки там поне не ставаше дума за психопат който ходи на дискотека с боен нож.