Пенгезов и други магистрати на съд за злоупотреби с европари

Военно-окръжна прокуратура-София внесе в съда обвинителен акт срещу 8 души, сред които 3-ма съдии, за нарушения по проект по ОП "Административен капацитет".

Обратно в новината

Коментари - Пенгезов и други магистрати на съд за злоупотреби с европари | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

В главите са като две капки вода със Делянчо!!!!!!!!!

През 2010 г. Волен Сидеров като шеф на комисията за контрол на ДАНС от парламентарната трибуна в прав текст каза, че ТРАКТОРА Е СВЪРЗАН С ОТВЛИЧАНЕТО НА ДВЕ 13 - ГОДИШНИ МОМИЧЕНЦА . Да повторим пак - ТРАКТОРА Е СВЪРЗАН С ОТВЛИЧАНЕТО НА ДВЕ 13 - ГОДИШНИ МОМИЧЕНЦА. Трактора беше назначен в ДАНС от Сергейчо, а те двамата / Сергейчо и Трактора / са 'продукт' на кукловода на мафията от дс Л. Гоцев от кръга 'монтерей'. Дали Волен Сидеров е казал истината ? А какъв е смисълът да лъже и защо Трактора не е в затвора заради това си тежко криминално престъпление ? Каква може да е съдбата на отвлечени 13 - годишни момичета ? Как мислите ? Сергейчо Сталинишев спи ли спокойно заради това престъпление на Трактора, който е негов ортак ? Скоро Сергейчо ще го изритат от ПЕС ... Защо цацаратурата се прави на глуха и сляпа за това престъпно деяние на Трактора ? Не беше ли Пенгезов онзи, който пусна Трактора от ареста на 12.10.2010 г. ?

Дреме му на шапката на серГЕЙ. Спи си като къпан. Можеш да си сигурен.

само по физиономията му става ясно че е мошенник

И?

ПО-ИНТЕРЕСНОТО Е КОГА ЩЕ ГИ ОПРАВДАЯТ,ЧЕ СА НЕВИННИ КАТО КАПКА РОСА ?????????????

Много ни дойде да гледаме толкова много представления!Колко са различни новите управляващи от предшествениците си!Шум,шум и мислите,че някой ще бъде осъден?Блажени са верующите.Един следвал препоръките на Дянков, друг на еди кого си и всички излизат накрая чисти.Не е този начина нещо да се оправи.

Aми,...така е!! генерал Tонев шеф на военна болница и депутат, обвинен в кражба.., генерал Kирчо Kиров шеф на разузнаването също, пенгезов военен съдия същто,военни прокурори същто, хр.бисеров депутат същто, цв.цветанов банкер KTB същто, бивш министър на вътрешните работи осъден?!... и още кои знае колко има и в по ниските етажи на властта по провинцията?! Tоест, където да посегнеш....батак! A, ако ти не си платиш две вноски по 500 лв. за ипотечният ти кредит за 60 кв. жилище...ще ти е..т мамата, него ще ти вземат и гащите ти от задника!... и то същтите тези хора ще помагат на банките "изедници" и ще те осъдят даже,.. тези крадци! Yжас! Mетастазите са плъзнали из целият организъм на държавата!.. лустрация трябва незабавно!.. и всички изчадия и издънки на бившата държавна сигурност, трябва да се изкоренят и изрежат от дъно, иначе няма оправия! Tе са, преплетени като свински черва и се държат като удавени за сламка вече 25 години! Eто, това е наи важната реформа! Hо, за нея,..трябва някои които има здрави топки!!

humfry

За такава реформа трябват и хора, много верни хора, а не купчина ренегати, готови на всичко за пари.

Всичко е добре, но неслучайно повтаряното изписване на "същто" доста разваля работата.

Xубавото е, че си ми разбрал и схванал смисъла! A, за правописа, може и да си прав. Hо, за мен е по важно, че съм стигнал и до теб, а не повтарянето на "също" ?!

Първоаприлска шега ...

Като свински черва са се навързали. До един са за затвора. Кога ще ги изчегъртаме всичките крадливи и лъжливи т.нар. управници в държавата ни, не знам, но вече взеха да прекаляват.

Честито, скоро ще ги пуснат и ще ги повишат в началник,директор и др. подобни.

humfry

"19 май 2014: "1 825 000 лв. даде кабинетът за компютри и звукозаписна техника за новата сграда на Софийския районен съд (СРС)." Или ще купуват няколко хиляди компютри, тоест вече би трябвало да са ги закупили, или ще минават през 10 фирми посредници и ще са на много добри пазарни цени."

Това е май една от сполучливите първоаприлски

Малко са, но всяко начало е трудно. Да са надяваме, че ще има още съдии и най-вече осъдителни присъди.

Временно отстраненият председател на Софийския апелативен съд Веселин Пенгезов обвини главния прокурор, че е ръководен от "Делянчо и Доганчо".

В СГС колко подсъдими и осъдени вещи лица работят? Знам 5-6 "криминалисти"

Тази Мария Дивизиева не беше ли първа приятелка с Моника Станишева ?

Вчера в дома на Мария Дивизиева се събраха над 40 дами, за да разчупят погача. А в ролята на орисници влязоха малките Дария - щерката на Сергей Станишев и Моника Йосифова и Виктория - 7-годишната дъщеря на бившия царски министър Николай Василев. Съпругата на Станишев Моника бе довела на бебешкото парти и малкият им син Георги, който се роди дни преди Йоан Стоянович.

Моника Йосифова - Станишева е пиар експертът, който от 3 години стои зад партията на Волен Сидеров Атака. Това издаде единствено пред link отлично осведомен източник от централата на националистите. Сидеров е наел жената на Сергей Станишев, когото години наред обругаваше по села и паланки, още от 2012 г., твърди запознатият с врътките на побелелия патриот.

Честит 1-ви Април!

тикво, ти ли си ?

Дано да има полза от това обвинение,защото от години вече по медиите излизат бомбастични заглавия кой какво крал,ограбил,злоупотребил с държавни пари и после съда ги оправдава и пуска без присъда!Пример: Вальо Топлото и десетки други случай в т ч. министри- Цв.Цветанов,Цонев и т.н. Това е лицемерие и прах в очите на обществото ни! Затова хората не вярват вече в нищо и в сърцето и душата им бълбука възмущение,отвръщение и дълбико разочарование от управляващите държавата ни на всички нива. Къде барнеш всичко загнило и вонящо!

браво за коментара !

аттака сега и някои депутат...

И сега като започнат едни дела край няма.

Е, виждате за какво се използват т.н. европейски пари, които де факто са част от нашите вноски: ОПАК Информационна система за прозрачност във военните съдилища??? Ми то само като видиш заглавието ти става ясно, че някой ще се облажи. Я фирмата изпълнител (малко таблети за правилните фуражки и софтуер за дебилите от ЕК). Не се заблуждавайте, че парите са малко. Има доста такива кухи програми и проекти по тях. Спомням си един подобен проект, за уволнените/съкратени миньори в едно село. И какво направиха - интернет клуб, да се чудиш, да се смееш ли или да плачеш. Аз да бях на мястото на миньорите (без заплати от 6 месеца), направо в кметството с кирките!

Как така хидрата / Независимата Съдебна Власт /ще си вади сама едното око? Туй да го видя няма да повярвам.

Дъщерята на Пенгезов беше една от получилите право на строеж в Приморско като социална слаба. После ПОУВОЛНИХА Пенгезов за 3 /три/ месеца за уронване на престижа през 2011 и го вьрнаха на работа, за да може да се пооблажи оше...........................

Има ли някой наивник, който си въобразява че тези мошеници ще бъдат осъдени?

Не се застъпвам за никой - но погледнете цифрите, за които става въпрос. Пари за семки, в сравнение с парите, които течат към разбойниците по европейските проекти. Дебелян изпълнява заплахата си - намерили са му 'цаката' на този и заплахата 'през крив макарон' влиза в сила. Мафията не обича непослушните, особено от съдебната система.

Престъплението е извършено до 2010 г. Вече сме 2015 - всичко вече е заметено. СТИГА НИ ХВЪРЛЯХТЕ ПРАХ В ОЧИТЕ !!!

Толкова писания, опак-мопак. 40 000 лв уж крадени, уж не. Накрая ще има едни 200-300 лв глоба, като на Сергей, и сме дотам.

ще внесат такса "спокойствие" и това ще е....

деер

1 април ли е ?

Един френски дипломат каза че в съдебната ни система има загнили ябълки. Дипломатичен е дипломата. Ако не беше дипломатичен, щеше да каже че цялата ни съдебна система е загнила и е в основата на бедността и корупцията.А този съдия го наказваха, връщаха го загнилите ябълки и пак и пак и ....Не се чудете защо престъпниците са на високи постове и има кривораздаване.

ГУСПУДИН ДЬО КАВАЛ НЕЩО СЕ Е ПОКРИЛ - ОСОБЕННО СЛЕД КАТО БИВШЕТО ВОЕННО АТАШЕ НА ФРАНЦИЯ В БЪЛГАРИЯ (СМЯТАЙ ФРЕНСКИ РАЗУЗНАВАЧ) СЕ ОКАЗА ЧЕ Е АКЦИОНЕР ВЪВ ФИРМАТА ДЕТО КУПИ ВИВАКОМ ОТ ЦВЕТАН ВАСИЛЕВ :))

Боко е виновен!

оо,не, не , ние всички заедно му помагахме в простотиите! един истински мафиот начело на BG , по-голяма простотия светът не виждал сигурно !

Почваме като Румъния.Браво!

Бойко Борисов каза вчера, че понеже гърдите му са големи, ще кърми.

Съдът трябва да се прочисти и да работят здраво, а не да се правят на началници и да правят пари от европрограми. Както са предложени европрограмите май са си покана за корупция и имат доста съмнителна стойност. Вместо да ги дават на заводите за машини и производство- то само за глупости и реклама отиват големите пари...

Че това не е ли новина от миналата година?

ВОЙНАТА МЕЖДУ КЛАНОВЕТЕ НА ЦВЕТАН ВАСИЛЕВ И БОЙКУ МУТРАТА СТАВА ПУБЛИЧНА .... ИНТЕРЕСНО Е КОГО ЩЕ ГО ГРЪМНАТ ПЪРВИ ... ... БОЙКУ ОСВЕН ЙОЦА АМСТЕРДАМА И ВОВА КРЕМЪЛ-А ГО ВКЛЮЧИ В СПИСЪКА :)))

Лицата на съдиите в България могат да бъдат ползвани като илюстрации как мръсотията в делата и мислите се пренася се отразява на облика. Де що съм видял съдия, всичките са едни мазни, с едни перверзни очички... Цялата тази система трябва да отиде в канала и да се създаде нова. Няма едно читаво място, като почнеш от призовкаря в Н-ския съд и стигнеш до председателя на ВКС.

Шега за първи април.

играе ли мечката при комшиите ще доиде и тука

тук не са го публикували, но ББ на форум на ГЕРБ казал, цитирам по памет: "Не се подвеждайте по румънците! И ние сме арестували министри и министър-председател сме арестували - Стефан Софиянски, и се оказа, че са чисти". Неам думи и неам нерви.

ами сигурно е забравил да уточни , че са чисти пред мафията, което е наистина вярно...

има изключения - например Луканов, като го арестуваха се оказа чист, но после го застреляха

тиквата е права : в BG има само лош матреал и всичко трябва да иде на сметището ! в с и ч к о !

Ще ги посъдят, посъдят, пък после ще ги пуснат да си вървят по живо, по здраво!

Румъния вече е много напред пред БГ. Който е бил там наскоро знае !!! Секуритате беше сравнително бързо унищожена,а КГБ нямаше влияние там.Тук обаче реформа в съдебната система може....но ако Москва разреши !

Секуритате беше унищожена и влиянието на КГБ елиминирано защото самото Секуритате пожела така....Тука държавна сигурност се държи все едно са вечни васали на Москва, затова 25 години само козметични реформи!!!!

На вас за всичко Москва и КГБ са ви виновни! Ако Русия има определящо влияние в българската политика, защо България е в НАТО, защо има американски военни бази тук, и защо за времето на "прехода" не се е реализирал нито един голям руско-български проект, а всички бяха провалени от "десни" български правителства? Защо сме гласували за налагането на санкции на Русия? Външните сили, които определят политиката в България по скоро са в Вашингтон, Брюксел и Анкара, а не в Москва!

ВОЕННО ВРЕМЕНЕН ТРИБУНАЛ!!!

БРЦК

Работя в частна компания. Ако получа СМС от някой който се опитва да повлияе на работата ми или нещо подобно трябва веднага да го съобщя на съответния отдел. ЗАЩО този боклук не е съобщил за СМС-ите на Пеевски , а сега като го обвиняват ? Само за това заслужава затвор !

Всички са хора на Боко. Боко е виновен!

То няма съдия по съдилищата на всяко ниво, който да не е за Народен Съд. Всички са вкюпа. Съдиите трябва да бъдат съдени по едни други неписани закони където тълпата определя наказанието! Нужное с възпитателна цел за бъдещите им колеги, за да усетят народната любов, която са си заслужили с личните си действия и морал.

морал ли ???хахаха

Под "морал" имах предвид нормата от правила , а тя може както да е правилна, така и изкривена както е в случая с българските съдии, те произнасят присъдата в "ИМЕТО НА НАРОДА" и в полза на монопола като се занимават професионално и организирано с грабеж, пример стотици хиляди съдебни дела спечелени от топлофикация за принудителна продажба на загуби от сградна инсталация и всичките спечелени в нарушение на куп закони, включително приети по европейски директиви и наличие на очевидна принуда углавно престъпление по наказателния кодекс. :)

Когато "отиват на съд" бъде заменено с "ефективно осъдени", обадете ми се да ви кажа "браво". Сега не ме занимавайте с поредната ПР акция за симулиране на дейност!

Май СГС може да го оправи само военен съд!!!!! КАто са почнали СГС да стигнат и до ВСС!!

Гарван, гарвана око не вади. Всичко ще се потули, виновни няма да има.

Никой ли не разбра, че ако журналист не разрови лайната, нищо не се случва в тази " държава". Тук мафията си има Държава. Законите са написани да я обслужват и да няма виновни и осъдени. Висши чиновници не носят наказателна отговорност за стопански престъпления. За подкуп виновен е този, който го дава, а не този който го получава..... , а народът да го духа. Това е жалката действителност. Всичко друго е ала бала...

Да законите и конституцията бяха писани от КГБ през 1990та заедно с мафиота Андрей Луканов и други комунисти станали олигарси след това!!!