Съдии излизат на протест заради уволнението на Мирослава Тодорова

Часове след безпрецедентното решение на Висшия съдебен съвет (ВСС) да уволни дисциплинарно съдията от СГС и председател на Съюза на съдиите Мирослава Тодорова, магистрати се обявиха в нейна защита и заявиха, че излизат на протест.

Обратно в новината

Коментари - Съдии излизат на протест заради уволнението на Мирослава Тодорова | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

защо говориш от името на бbлгарите? и от мое име! kои ти дава това право? Aми ако го изберат бbлгарите втори мандат?! и защо не!!!

Не че защитавам госпожата, ама като ще увол яват Тодорова, що не започнаха с Красимира Янева. Или там не се бара, зото Цвъки ще ги пляска през ръчичките. Аршинът е двоен отвсякъде - който ни съди, под ножа, а семейната дружка под чадъра. Преди две седмици в Пловдив не приеха запис и искат нов по делото на съдийката срещу министър Цвъ Цвъ, а вчера ВСС я уволнява. На това му викам репресия и запушване на устата от всякъде. Кофти подарък за ББ - докато той се кефи и реже нови ленти по магистрали, зад гърба му Цеци си прави вендетата.

Анархията и тъпотата на управлението на милиционерската хунта на десния Борисов - оня с Винету и филията са мас - ни доведе до анархия. До протести дори на съдиите! До фактически разпад, приспиване и бяла смърт на държавата. Дои спиране на икономиката, до скок на цените на всичко, до невъзможност да продължаваме така. Около нас ври икипи, народите махат некадърните и крадливи ръководители и натрапени типове във властта, а България е блато, в което самодоволно грухтят в калта герберските свини. Улиците са пълни с лумпени по къси гащи, космати криви крака, потници и джапанки, с вид на олигофрени. Това е част от разбирането за демокрация - не само вътрешно, но и външно хората вече преиеха стандартите на посредствените провинциални пришълци в градовете ни. До циганията, чалгадисването и профанизацията на бита ни. Ето ви резултатът от вашите продънени надежди. Това ли искахте преди 23 години?

Тъпотията е в твоята глава.Ако твоите деца бяха изнасилени и чакаш тоя боклук-М.Тодорова- да ти напише докладната щеше да мислиш другояче.Такива това заслужават.

на ЕК и ще видиш кои са боклуците в съдебната власт.

Така и не проумяхте/ама то трябва да има с какво/ че е издадена и влезнала в сила присъда, която не се стопира от забавянето на мотивите.

защо говориш от името на бbлгарите? и от мое име! kои ти дава това право? Aми ако го изберат бbлгарите втори мандат?! и защо не!!!

Писал съм, пиша и пак ще пиша все едно и също 1. Всички съдии под ножа 2. Всички адвокати под ножа 3. Всички счетоводители (без мен) 4. 98 % от циганите И започваме да варим напреде - тва е положението

А имбецилите като тебе какво да ги правиме..., а....сетих се - премиери!

Гориките, къде обаче бяха да протестират когато изнасилвачите се разминаха с присъдата си?

Това мога да го оприлича само на поговорката: "Хем насран, хем голям!"

да почнем орначало...как започна кариерата и??? разкажете малко повече за семунарите ви на кк боровец,които са ежегодни...разкажете за отличничките,които не знаят основите на римското право.... и ще си направим изводите,как е почнала кариерата на всеки или всяка судя,чиито морални ценности са останали в мечтите.... хм))...вун всучки вие,които оправдавахте преступници..вун!!!

jingiby

Да живее ВСС - най-лоялният към Цоко и Боко ВСС на света!