Съдия поискал 25 000 лева рушвет

Съдията от Окръжния съд във Велико Търново Славчо Петков е задържан с подкуп от 6000 лева.

Обратно в новината

Коментари - Съдия поискал 25 000 лева рушвет | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

не ги е получил от обвиняемия а ги е намерил докато e отивал към колата си

Този съдия е много глупав. Вместо да каже на крадеца да си вземе адвокат и да му плати ХОНОРАР от 30 бона (5 за адвоката и 25 за него), както правят нормалните съдии и прокурори, той директно си иска парите.

састо толкова малко е поискал трябва повеце-нямали конкуренця *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

и ще върне ли предишни подкупи в хазната, като му се направи ревизия на доходите и харчовете....

хубавото е,че си без образование!ако беше садия ще-е да си като този-лажлив и крадкив!личи си ти! *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Щом комунистите скочиха срещу Цветанов,това означава, че той работи добре

ВСС- някаква мухлясала институция и щяла да се самосезира т.е ще си го преместят от левия в десния крачол. Ето това е ВСС: заглавие от вестник: "Членове на ВСС избраха децата си за съдии" Сряда, 13 Май 2009

Да му ревизират всички дела на този съдебен боклук!

българия......

Ех, Славчо, Славчо. Мошеник си беше, такъв си и остана. Дребна и нещастна душица. Некадърна при това, ама кадрова политика, какво да се прави.

В случая термина "кадрова политика" би могъл да бъде заменен с името "Сава Дълбоков".

Съдияяята, съдияяята, съдияяята пея аз.

Прав/а/ сте. И много жалко, че малко хора знаят за какво става въпрос.

А колко и какво е откраднал този тип, за да ииска да си спасява г*зеца с 25,000 лева??? Ето това ще е новина! Още по-интересно е какво ще се случи с крадливия тип - ще го осъдят ли или ще си остане с краденото понеже е натопил съдия???

Какво казва един, който не е съдия: "Кой какви пари е давал или е мислел, че дава - това изобщо не ме интересува. Не ги познавам тези хора, съмнявам се, но не мога да бъда категоричен. Категоричен съм, че аз и ГЕРБ не сме спонсорирани, но дали на местно ниво някой се е подвел, не знам..." Съдията може да каже същото...

Не вярвам. Съдия си има верига и няма сам да отиде да получава пари. пак ни баламосват. А инак как ще построи да кажем 6 апартамента наведнъж?

Новина щеше да бъде ако съдията не е взел подкуп. Погледнете решенията по което и да е публично известно дело от последните 20 години. Погледнете и което и да е дело в районните съдилища които просто генерират ,,спам,, с решенията си които направо са безумни с доводите които излагат за прекратяване,отлагане ,пускане под гаранция, издаване на изпълнителен лист без доказателства и т.н. Съдебната система е бандитска централа.Там е гнездото на мафията в държавата и то на всички нива. Тя е машина за ограбване на бюджета и доходите на нормалните граждани пострадали от бандити.

1+

лошото е, че май в повечето случаи престъпниците нямат сметка да съобщават за корумпирани съдии, защото именно готовността на тези съдии да вършат служебни прстъпления и да взимат подкупи, осигурява на престъпниците свобода и никаква присъда. Въпросът тогава е, как ще се стимулират престъпниците да подават сигнали за подкупни съдии? Ако беше така противният тип ахмет догат или онзи още по-проривен сводник-"доцент" алексей петров трябваше да са подали двата сигнала за най-мащабните подкупи в размер на милиони левове взети някога от корумпирани съдии в българския съд, за да отсъдят "правилната" присъда.

лошото е, че май в повечето случаи престъпниците нямат сметка да съобщават за корумпирани съдии, защото именно готовността на тези съдии да вършат служебни прстъпления и да взимат подкупи, осигурява на престъпниците свобода и никаква присъда. Въпросът тогава е, как ще се стимулират престъпниците да подават сигнали за подкупни съдии? Ако беше така противният тип ахмет догат или онзи още по-проривен сводник-"доцент" алексей петров трябваше да са подали двата сигнала за най-мащабните подкупи в размер на милиони левове взети някога от корумпираните съдии в българския съд, за да отсъдят "правилната" присъда.

Драги, много мърша има в стадото, но проблемът е, че през последните 10-15 год. тази мърша "целенасочено" се стимулираше да се възпроизвежда и да се разпространява. В един момент (а той вече е почти дошъл) се оказва, че няма нормален и неподкупен човек, който може да сложиш на отговорно място в изпълнителнат власт, за да работи държавната машина що-годе добре. И Б.Б. много бързо осъзна тази ситуация и поради това назначенията му са такива, че да може да ги контролира и да държи в страх, за да не го прповалят. Колкото до съдебната с-ма е достатъчно човек да се разходи из центъра на София и да види в какви и колко на бр. сгради се помещават отделните части на тази институция. Може би в Б-я нейните чиновници са най-много на глава от населението в целия ЕС. Да не говорим за заплатите им на фона на останалата част от населението.

хмм а обвиняемия какъв е, за какво престъпление го съдят? Крадец на дребно ако е няма откъде са извади 6000 за подкуп. Абе големи суми се цитират...нещо ....нагласено ми се струва. пък и магистратите са умни хора, не ми се вярва да изпростее толкова този че да рискува живота си за 6000 лв :) поживьом - увидим :)

Умни но и корумпирани.Тия 6000 лв са аванса.

какво просто: не ми се вярва седем човека осъдени( и оправдани на първа инстанция) за има -няма 7хил.,да дадат 26х. подкуп? нещо не се връзват нещата?

Много прости и лакоми са:)))

ооо,че са лакоми спор няма,но кой е тоя дребния крадец,дето в най-лошия случай го чака условна присъда ,да се бръкне за 25 хилки!

Това е безобразие.Като такива подкупни съдии се чернят и останалите магистрати, които работят честно. ТРЯБВА ЗА МАГИСТРАТИ- СЪДИИ, ПРОКУРОРИ,СЛЕДОВАТЕЛИ И ПОЛИЦАИ ДА ИМА СПЕЦИАЛЕН ТЕКСТ В ЗАКОНА И ДА ИМ СЕ НАЛАГАТ ПО СТРОГИ НАКАЗАНИЯ.БЕЗОБРАЗИЕ ОТ ТОЗИ МАГИСТРАТ

Какви наказания бе направо трябва да бъдат изхвърляни от съдебната система и да им се забрани дори като адвокати да работят тези бандити.

Това е безобразие.Като такива подкупни съдии се чернят и останалите магистрати, които работят честно. ТРЯБВА ЗА МАГИСТРАТИ- СЪДИИ, ПРОКУРОРИ,СЛЕДОВАТЕЛИ И ПОЛИЦАИ ДА ИМА СПЕЦИАЛЕН ТЕКСТ В ЗАКОНА И ДА ИМ СЕ НАЛАГАТ ПО СТРОГИ НАКАЗАНИЯ.БЕЗОБРАЗИЕ ОТ ТОЗИ МАГИСТРАТ

Нека цялата съдебна система да се вдигнем и да стачкуваме. Искания - рушвета да не се третира като престъпление.

Въпрос за пет стотинки от играта "Стани богат": Отговорете след колко време ще си го пуснат съдията по живо по здраво: а/ веднага б/след 24 часа в/след 36 часа г/след 72 часа За жокери се обадете на Цецо Цветанов.

Още един въпрос: На Цветанов му се губят 120 "бели" бона, а на този съдия му се намират 25 /6/ "черни". Кой е виновен? а) съдията; б) Цветанов; в) двамата са виновни; г) двамата са невинни.

Може и да зададем и още въпроси. Вальо топлото , баба Цеца ,Р.Овч и други хубавци са на свобода. На тях им се губят (ХХХХХХХ милиона бона - информацията е секретна и е държавна тайна знае я само съдът) Част от тия бончета са в сметките на Вальо топлото и понеже стана студено топлия въпрос е: Къде са останалите бончета от държавната тайна за да бъдат тези убавци на свобода? а)В сметките на съдиите от районните съдилища б) В сметките на съдиите от апелативните съдилища. в) В сметките на съдиите от върховните съдилища . г) в сметките на съдиите от висшия съдебен съвет Питам и чекам верния отговор

Понеже Вуте се изока че се изокам и аз нема да излагаме маалата :) . Та на мене съдията ми е турил запор на пенсията че не съм си плащал парното на село без да ме е викал у съдо. Сумата ми е удържана и сега доде ново запорно съобщение за същата сума пак без да са ме викали у съдо. Та въпросо е: Къде са отишли моите пари дето не ги дължа щот немам парно на село па топлофикация си ги иска пак. а) у съдията издал изпълнителния лист б) у съдията изпълнител турил запоро в) у контролния орган на съдо г) у министъро на кривосъдието

тои на мене като на Нане ми туриа запор на пенсията ма ме викаа у съдо щот топлофикация искала да и платя фактурите дето ги била писала и ми ги била пращала. У съдо съдията ме пита що не съм плащала па я му викам че немам договор а той вика как да немаш те у един местен и един централен всекидневник са го напечатали. Ма аз немам и парно па той ми вика как да немаш те тръбите на топлофикация ти минават покрай курника и кокошките ти се топлят и снасят топли яйца. Ма викам как тъй бе те си снасяха и когато тръбите не минаваха , а съдията вика не е тъй те от топлофикация искат експертиза с вещо лице да се направи и аз съм я назначил. Давай те викам щом и вещо лице сте назначили и те взеха ,че пратиа Гого пачата от долно кошарево щот бил завършил университета по топлотехника дето го откриха в горно нанадолнище и он дойде мери им на кокошките температурата и каза ,че била повишена с 30 % и това било от тръбите на топлофикация дет минавали покрай курника и ме осъдих да знаете па я не съм обжалвала щот пари немам и доадеха и ми земаха кокошките Та въпросо е кой ми изеде кокошките? а)съдията б)вещото лице Гого пачата в) съдия изпълнителя г) юрисконсулу на топлофикация

292 ако се изокаш очаквай включване и от стрина Мара

Eееееее браво! Tия престъпници са на н и в о! A тия резили нямат ли край в нашата Podina!? D о к о г а!?

Как не ги е срам полицаите за арестуват член от независимата съдебна власт!!! Е както като е взел 5 000 от 25 000 лева ами, те парите също са неприкосновени за полициите!!! Те може така с тези мизерни заплати от по 3 000 - 4 000 лева и бонуси от по 6 000 - 8 000 лева, как да преживяваме съдиите!!! Не може така искаме повече !!! ;-)D

Сега е моментът да арестуват Цветанов за рушвет от два апартамента.

Теб също трябва да те арестуват, защото притежаваш ТЪПА сабя и НИСЪК интелект.

Ти обвиняваш ли го??? Да не ти се наложи да го доказваш пред съда:))) Ще ти струва поне 25 000 лева :)))))))))

СЪВЕТВАМ ВИ ДА НЕ СЕ ОБРЪЩАТАТЕ И НАДЯВАТЕ НА СЪД В.ТЪРНОВО И РЕГИАНА. ТОВА Е ДРЕБЕН СЛУЧАЙ, ИМА МНОГО ПОВЕЧЕ,НО НЯМА ДА БЪДАТ РАЗКРИТИ ЗАЩОТО ПЪЗЕЛА Е СЛОЖЕН. ТУК ИМА ПРОКУРОРИ И СЪДИИ,КОИТО НЕ ЗНАЯТ КАКВО Е ТОВА КАЗУС. АДВОКАТИТЕ ПОЗНАВАТ САМО ОБРАЗА НА ЕВРОТО.

Така е, един такъв глупак се подвизава в София от В.Търново, дрисльо някакъв 20 и нещо годишен сложен за съдия. Пише с правописни грешки даже:)))

Не е необходимо някой си Цецо да ни казва как съдят съдиите.Изпитваме го на собствения си гръб.И не е необходимо да си виновен. Колкото по-явно делото е в твоя полза,толкова по нагъл е съдията.Само ,че този е бил балък и отишъл сам на срещата . Колегите му отдавна практикуват този бизнес чрез трети и четвърти лица.Не вярвам ,че има съдия,който не го прави.

МНОГО МНОГО СИ ПРАВ.

Колкото и да се пъчат за тяхно съжаление истината е гола, и ние си я знаем че е така ,но съдиите не я виждат ,защото са с превръзка на очите вън от съдебната зала и без превръзка в нея.

газ пикаете а?

Поздравления!Най-после този човек си получи заслуженото.Моето семейство е потърпевшо от този изнудвач,но има още прокурори и съдии свързани с него.

Аз само не разбрах кой си е признал, че парите всъщност са били 25 000 след като са открити само 6000. Кой ще е тоя мазохист?! Самият съдия или неговият "снабдител" ?!?!

Чакай сега! Съдията е искал 25 хилки, ама оня му цъфнал само с 6,000! Та съдията хванал и звъннал на бопаджиите, защото крадльото не донесъл точната сума...

пускаи всички мнения !без пристрастие! *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Хем подкупни, хем не тъпи ...."поел курс на непримиримост към всякакви форми на корупция на магистрати" , а каквъв кър имахте до сега бе келеши?

Е оставете го човека деца има да храни горките сирачета. БТВ 25 000 са му достатъчни за да подкупи съдията които ще гледа делото му за корупция.

тия лайна в съдилищата и сега си миришеха , ама сега започнаха да изплуват над водата

По комунистическо за право в университета трябваха червени протекции- огромен брой рабфаговци. След това дипломи се купуваха на кило от русе. И какви искате да са ни съдиите, като такъв им е умствения капацитет.

Хайде да не се обиждаме сега, ако в Русе дипломите ги даваха на килограм то във Варна и Бургаз ги даваха на тон !!!

БургаС, неграмотнико.

Като ми каже някой че е завършил 'Право' (по-скоро "криво") а и не само в някой свободен университет и ми става смешно. Скоро имаше скандал с Благоевградския, там на президента някакъв съветник Камен някой си, и бившата манекенка Калканджиева, завършили 'Право' само за 1 година и се сдобили с дипломи:)))) Бургаския просто няма нужда от коментар. Където си плащаш за образование, там си купуваш дипломата, учил не доучил.

само не започвайте да припявате на Цецовите олигофрении, че ето всички съдии са такива и затова са пуснали най-омразния му трактор

Я си трай, Свърши ваш'та Иде ред

Всички съдии са такива-без изключение!

Абсолютно си прав, на мен ми бяха прехвърлили част от двора на един съсед, и аз научих чак когато дойде съдия изпълнител. Разбрах че такива дела се водели и без присъствието ми :))) Същия лумпен съдия после си отмени решението и нещата се оправиха, но кой ще ми върне парите за адвокати, нервите и времето? Така че съдиите са идиоти в поне 99% от случаите! И кажете ми този съдия за какво е? Според мен за пребиване с камъни! Съседа явно си му беше платил за това решение!

Ами балама (или лаком) е човекът. Защо не направи една фондация на името на жена си (или някой силно негов човек). И оня като направи дарение на фондацията - ГОТОВО! Нито пипа стотинките, пък и мноого трудно може да се докаже, че има връзка едното с другото! После една консултация на фондацията за 50 бона и е готов! (е, и за 49 бона може да е)

Е Добро Утро. Каква сензация. Напраааво не е за вярване.

lвзел ги е назаем

Съдите в БГ са подкупни отдавна. Това е само върха на аизберга. Най-напред трябва да се започни от ВСС. Там е пълна свинщина.

и тогава ще се разбере кой какво е дал, дал ли е и защо.