Съдия Панов е бил блъснат от руснака, откарал го в болница

Руският гражданин, който е закарал в "Пирогов" съдията от ВАС Лозан Панов, е човекът, който го е блъснал на пешеходна пътека на столичния бул. "Арсеналски".

Обратно в новината

Коментари - Съдия Панов е бил блъснат от руснака, откарал го в болница | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

този руснак е много съмнителен. трябва да се провери по каква работа е дошъл.

то пък чак такава опашата лъжа да пуска и да си мисли,че сме наивни си е направо подигравка с нас,не на нас - просто г-на да си завърже торбичката л лъжите и да си гледа работата, не че сме толкова умни,но не сме толкова наивни,че да ме се вържем, тези да ги дрънка на Боко-тиквата,сега е сезонът на тиквите- големи и кухи....

Гадно е да те отнесат на пътя но когато става дума за някакъв си съдия и руснаците са хора.

В първите точки от партийния устав на БКП (бсп) и Атака е записано: 1. "Ако те прегази руснак с камион по едната страна, прости му, все пак е Полубог, ти стани и му дай другата си страна да те прегази" 2. "Руснака дори и да греши, пак е прав, все пак е Полубог" 3. "Руснака не ти е татко, но може когато си пожелае да ти е. м. та, все пак е Полубог"

Не мога да се сетя за случай в новините от последните години шофьор да блъсне някого и веднага да го натовари и да го заведе в болницата. Или ще избяга или ще се върти като ударен около блъснатия, който продължава да лежи проснат на мръсния асфалт като купчина ненужен боклук. От терасата си съм гледал как една блъсната на пешеходна пътека бабка си лежа там близо половин час докато дойде линейката. Чантата и обувките и също се въргаляха на пътя. Наоколо сеирджии и никой не се сети да приведе малко в приличен вид, да се погрижи за достойнството на това допреди малко живо човешко същество. Затова моля отдайте дължимото на старанието на този човек да окаже помощ. Да не казвам, че ако беше българин сигурно историята щеше да звучи по-различно.

русофилството ти е достигнало до кретенизъм !

още по-друго е да даваш "компетентни" мнения без дори да можеш да пишеш правилно на български...

друго е, като ме сгази европейски гражданин. Ништо че 4 месеца бях прикована към леглото и той не е понесе наказание. Важно е че е европеец

Аве тия паметници на армия окупатор въздигнати в знак на благодарност от националните предатели докога ще ти търпим

Дали пък не се повтаря случаят Максим Стависки. Когато пиян-залян блъсна кола, уби човек, и тежко осакати едно момиче. И го пуснаха. акто преди това саго пуснали мицифайките, които са го спрели за превишена скорост Руснак да си в България - при такава съдебна система няма как да те вкарат в затвора. Можещ да трепеш наред и най-многоте за което може да те осъдят е я подписка, я пробация. Сега, всички можете да видите коло струва родната съдебна система - връзкар ли си няма как да те осъдят. И пак 7-те посланници от ЕС са ни виновни. Те, целият ЕС, САЩ и Папата Римский. Само не родната съдебна система.

Страхотен ник - супер точно описания на БГ мъже.

От правописа личи, че си рускиня. Когато Бг мъж те е уредил да си живееш живота в Бг е бил страхотен. Сега като не ти харесва вече, няма пречки да се върнеш от където си дошла и да си намериш по-хубав. Чао...

V Rусия болните са наи-здравите болни и в BGг е таkа;болен здрав носи!нищо чудно,ако има виновен,тои да е нашия! по- пешаходни пътеки не се тича,ходи се бавно,за да не ти ходят после бавно други.пази Bоже.pisha s trasliteraciq-nqma glavni bukvi!?

Този руснак ни показва вярната посока - тези съдии трябва да бъдат изблъскани от обществото ни. Со кротце, со благо и со мъничко твърдо убеждаване реформата в Съдебната система трябва да се състои - без нея всичко останало няма смисъл. Тя е главната пречка за развитието ни.

Продажните медии веднага написаха ,че бил руснак.Нали е закарал в болницата пострадалия,не се е скрил?За бития лекар нищо не пишат ,кой го е бил ,от тия които си плащат здравните или от неплащащите.За сведение точно в София има много голяма фирма руска и американска и не е само една.Там заплатите са доста високи.Осигуряват на пълна заплата,а не както при по вечето български работодатели.Държавата печели от такива фирми.

Нормалното състояние на руснаците е да са в лек транс....това не е тайна за никой:))))

Руснаците ни са били кръвни братя....Че къде къде е чуло и видело руснак да има кръв....По вените му тече алкохол.

Руснаците са ни точно толкова братя, колкото и зулусите.

Баффф мааа му тия пиени патки кви братя са ни ве.

Абе, друго си е да те блъсне православен братушка. Не боли.

Радвай се. Тепърва има да те блъскат...

Малко ни са циганите та и руснаци да ни дойдат в Родината да ни избиват.

ти или си малоумен , или някой ти дава някакви дребни кинти постоянно да пишеш простотии по всички теми

Пияния руснак е добър шофьор, с точен мерник, добронамерен и хуманен. За това не са го арестували явно.

Аз съм дребен но коварен и ръката ми е дълга, бързо парирам всеки неудобен щом на мен ми не отърва.

... шофирайки след употреба на алкохол и са го пуснали с подписка. Смешници!!!

че то ние вечно сме пияни, защо се чудиш?

Ако валеше сняг, снегорин щяха да пратят. А както знаем при снегорина празно няма.;)

До Президента на РБ.тук. Г-н Президент Пълно е с руснаци в България в нарушение на визовия и паспортния режим.В контекста на Шенгенската перспектива това е пробив в националната сигурност.Разполагайки с правомощията на държавен глава наредете пълна проверка на руските граждани на статута им.Това се отнася и за кандидатите и получилите Българско гражданство руски граждани

Вижда се ръката на кремълските убийци.

щеше да е в руски затвор, пратен там от Путин. Този е явен путиноид, дошъл да плаши българските съдии.

Гениално! Добрия руснак е само затворения от Путин руснак! Всеки път като стане дума за Русия успявате да ни изненадате с нови висини в русофобската мисъл, давайте все така, да видим до къде ще стигнете...

Марш бе блядь мръсна, копейка смардлива!

Инцидента настрана, на мен ми хареса реакцията на потърпевшия. Първата реакция - оттеглям си кандидатурата за Коза Ностра, че за малко ми се размина.. На второ четене - ааа просто инцидент било - участваме отново. Бог да пази избирателите на ББ, ЦЦ и техните протежета..явно сами не могат да се опазят :)

Обяснението на Лазаров звучи като на Цветанов: Аз не съм ЦЦ, аз съм Цв.Цв.

Трябваше да го убие, един престъпен магистрат по малко.

Пропуска е "голям простак"

И ко мълчаха като мушнати гайди а не обявиха веднага на първа страница на весник Труд-Руски кавал блъсна на пешеходна пътека кандидата за висш шеф в съдебната система.Това си е отвсякъде КГБ постановка.

Ко думаш у Труд да напишат-Никогиш.Амчи те и за оня руски кавал де го фана камерата у магазина в Поморие да краде салам миналата седмица пак не написаха.И за другиот руски кавал Стависки дет утрепа човек пиен пак не написаха

България уби дете-на първа страница кога им дадоха интефа от Кремъл да плюят Костов дето не им пусна самолетите да направят десант в Прищина и им изгони дипломатите кога контраразузнаването ги хвана по бели гащи че правят партия в България

Когато чета изявлението на Лазаров което е дебилско, малоумно, селяндурсо, некомпетентно, се сещам за дискотеката в сграда на министерство на икономиката зад бившото американско посолство. Собственик- наследника на бизнеса на Жоро Илиев. Чудя се какво ли обяснение би дал за това, че в тази сграда се помещава дискотека и сряда, петък и събота се посещава от целя подземен свят, синчета на депутати и обръчи от фирми, който пръскат по 3 до 5 бона в заведението, ангажират шофьори, нсо та и т.н. да ги развозват със скъпарските автомобили паркирани там. На всичкото отгоре, ролята на регулировчик играят селяндурски мутри с х6 тици, а патрулката стой на съседната пряка и проверява младежи?!?!

Как ли би обяснил този абсурд ?!

Баси лъжите! Скоро не бях чул толкова несвързани неща от МРВ на една място. Като че ли пак шеф там е ЦЦ... Имам дежавю!

Как точно го е закарал? Първо го блъска, после бяга, прави едно кръгче и връща се, натоварва го (на друга кола?!) и го закарва в болницата?! ... Как така не е важно какво е казал руснака? Може да е натопен?! И нали е имало хара свидетели? Те как не са познали колата и руснака - че 2 седмици се водеше от неизвестен шофьор и се търсеше колата? А бе големи каши в това МВР. А Намерихте ли Сертов вече?

Ясно е, че е напълно случайно, както и със съдебния помощник. Чужд гражданин, руснак - значи Путин съботира реформата за да може да си прокара енергийните проекти. Ей смешниции!

деер

Да, обаче , уплашеният магистрат не казва защо се отказа!!!!! Ако не е поемал ангажименти в тъмната стаичка едва ли ще се оказва толкова лесно от един ежедневен за българина инцидент - и то закаран в болницата от виновника.........

По времето на социализЪма, подобна новина (ако изобщо се появеше в медиите), щеше да звучи така: Пешеходец блъска кола на съветски другар на пешеходната пътека!

Точно така. Скоро Лазаров ще е в руското посолство с Борисов и скоро ще има изявление: ама то не е било точно така, подведен съм. Уволнил съм тея където ме подведоха. Съдията е блъснал руснака и съдията се е наранил. Руснака го е откарал с неговата кола.

То и по правешко време Аспаруховият мост блъсна един сальфецкий кораб.

Шило

Мента Стоянова ( регистриран ) 22.12.2014 12:19 Ами до тук с конспиративните теории за блъскането. Явно е било инцидент, след като човекът е откарал съдията веднага в болница. Кратко и ясно! Съгласен изцяло!

Ако беше пиян бг щеше да избяга от мястото на престъплението,а руснака поне е закарал човека до болницата. да го съдят според закона като е пил и шофирал. Но съдията се уплаши оттегли си първо кандидатурата,а после явно разбра,че инцидента е случаен и пак се кандидатира.

Това, че не избягал, оправдава ли го, че е седнал пиян зад волана?

И все таки ние сме славяни, а не англосакси или юдеи. Скитали сме се паралелно с угрите. Даже Кубрат се е съюзявал с русичите. Това не може да се зачеркне.

абсолютно тва винаги е било перфектно извинение да ни трепят руснаците яко а няма проблем нали сме браточки

Поне да беше се обосновал кога и как са ни трепали. Виж как ние българите сме се предавали един друг и сме се клали като еничари помня, как англосаксите са решавали за нас историята ни - сщо. Само не помня да сме се клали с руснаците. Освен...Святослав дето ни ступа и после се настани в Плиска по приятелски.

Кстати, Кубрат е живял в изгнание в Константинопол и е бил покръстен. Там се е сприятелил с руски князе и им е помогнал да в битките с татарите. Така че кармата толкоз лесно не се зачерква.

Хан Кубрат в съюз с руснаци?????????? Момче, като се пишеш българин, вземи поне историята на България прочети. Плашим се от такова необразовано племе.

Момиче. Момиче съм. Ти вземи поне Википедията. Та той е поребан на Полтавщина. И Велика България е била обкръжена от славянски земи. Но са воювали най-вече с хазарите и прочее неславяни.

Де си видел тука славянин ве

Е па да не сме турци?

Ако българските власти глобят фондациите на Сорос за нарушения на данъчното законодателство с милиони, така както направиха наши партньори от ЕС, то Сорос моментално ще закрие фондациите си и в България. Троловете ще са безработни или най-много ще пишат отзиви върху рекламни продукти с мнения. Този ден ще дойде и то много скоро.

новина от последните минути! излезе видео от което ставя ясно че сорос лично е управлявал руснака посредством джипсийес и джойстейк и радиоактивна водка тъпкана с нанеботи!!!!! сорос - гад

тролче некадърно,а защо не искаш да направят един одит на хелзинския комитет да видим там колко копейки са потънали?

путин най-накрая успя да измисли добра ракета круз самонасочваща се движеща се по релефа!!!! нарича се пиян руснак в кола (трябва да се излезе с по-добро име)

Имах си аз да не е блъснат от Руснак!!!! Петко Сертов също е откаран от Руснак в Гърция! КГБ се размърда, но червените гниди ще си получат заслуженото!!!!

Поредната "новина" за лошия руснак, който блъска добрия българин. Продължава облъчването на българина от медиите с цел настървяване срещу Русия... Препоръките от "консултантите" пратени то чичо Сам се изпълняват методично!

Е какво, да мълчим за престъпленията на цигани и русняци срещу Българите.

Това е тактика ползвана отдавна: настройвай хората един срещу друг! Така по-лесно им се дърпат конците.

От самото начало беше ясно, че съдията е бил блъснат от руския изрод. Господ да пази България от комунисти и русофили!

Ти от коя лудница пишеш? Ако не беше луд, действително щеше да си жертва (отдавна изгнила). Българи, американци англичани и други "демократи" не карат ли пияни и не са ли изроди. Личи си, че ти си запенен позеленеял от яд изрод. И как разбраха след един месец, че е бил пиян.

както казва народът: разминало се е било е малкият дявол само малко ме притесняват тея дето са на копчетата с ядрените ракети и руският стандарт да няма после - земи гумичката и изтрий белгия от картата

За какво ти е Белгия?! И там само араби...

как успя в едно кратко изречение да събереш толкова омраза към европа и толкова расизъм :)))) задобряваш...

До днешна дата никога никъде в цял свят не е разкривана организация свързана с руски мултимилиардер, който плаща на определени хора да извършват пропаганда, цветни революции и т.н. За разлика от това, почти във всички соц държави включително в Русия са провеждани полицейски акции срещу евреина Джордж Сорос директни организации свързани с негови организации, който плащат на хора да тролят, протестират като съвсем съзнателно манипулират най-вече от американската мрежа на неправителствени организации и про западни медии. Чудя се, кога ли някой ден ще арестуват тези хора и в България и ще си намерят място в затвора, така както си намериха тези платени активисти места в затворите на бивши соц страни, включително членове на ЕС.

нарича се русия тая организация :))) нквд има бюджет за България още от началото на миналия век :))) защо мислиш че сте толкова много такива като теб :))) де факто България и русия са с различни интереси още от съединението :)) ама вие покварените от нквд още не можете да го проумеете :))

Ами терористи са си руснаците....няма спор.Убиват все едно са си в Азия.

Ама то ти си азиатец по произхода, какъв подход искаш към теб?

Ако додат зелените отпускарски човечета, представяте ли си к'во ни чака ???

Не е необходимо да се казва, че руснака е употребил алкохол. Това е нормалното състояние на мужика. Трябва само да се напише- руснак блъсна пешеходец.

не е случайно че водката се нарича - руски стандарт това е стандарта на руснака: постоянно на водка :))) а пешеходци пешеходни патеки детайли от пеизажа :)))) добре че не е станало натюр - морт :)))

*пътеки :))

Щях да се учудя съдията да го беше блъснал ТРЕЗВЕН руснак. На морето какво ставаше последните години?

Съдия Панов е блъснат от руснака, откарал го в болница Тези , които вярват в световната конспирация, може би ще кажат , че руснака е бил от тайните служби.

възможно е.. другите нямат пари да ходят в чужбина - дори и България.