Обвиниха съдия, че взел €350 000, за да регистрира мюфтията

Председателят на Висшия мюсюлмански духовен съвет (ВМДС) и бивш главен мюфтия Недим Генджев съобщи, че е сезирал Висшия съдебен съвет за решението за регистрация на мюсюлманската конференция от 12 февруари, която преизбра Мустафа Алиш Хаджи за главен мюфтия.

Обратно в новината

Коментари - Обвиниха съдия, че взел €350 000, за да регистрира мюфтията | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Жено, хич не ме интересува колко е красив Генджев. Важно е дали е истина това, което той казва.

Ако някой иска да си представи дявола, само трябва да погледне Недим Генджев. Ужасен е просто! :(

И познайте кой присъства на нелигитимната конференция, проведена на 12 Април, на която за главен мюфтия беше избран Мустафа Алиш Хаджи. Не познахте - американският посланник Уорлик. Там той беше специален гост и ухилен до уши се ръкуваше с Мустафа Алиш Хаджи. С това той открито оказа политически натиск върху българския съд, като легитимира незаконния мюфтия. Пордното доказателство, че САЩ и Турция работят заедно против суверениетА на България.

Прав е този със страшната физиономия, земите масово в югоизточните райони се изкупуват от фирми зад които стоят турски холдинги и след някоя годинка България сте осиротее и няма да е вече 111 000 кв.км и това под носа ни се случва сега! отворете си очите ПОЛИТИЦИ и НАРОД до де не е станало необратимо късно!!!

много сие прав господин генджев *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

тая мутра с кеф да я размажеш

Не по-малко пари взеха от клуб гелосани и за закона за вероизповеданията! Лично комуниста Максим даде парите на Борислав Цеков за да го легитимира като патриарх, но документите все още се пазят и доказват обратното!

Много е хубава територията на България,петрола свършва ,скътаните ислямистки пари и подкупни Българи скоро ще ги докарат тук.Високите дувари на спец кварталите не ще ги опазяти продажниците.

всички занимаващи се с религии са мафиоти.. вярата няма нищо общо с бог или божествата.. вярата се възползва от това като казва че работят за бог.. ами кога бог ги назначи?? или те под предвид "бог" искат да каят някож човешки мафиот ?? някви мутри се самонозовават за божии пратеници и събират хората в сектанцки групи, правят ги квото искат, настрожват ги едни срещу други, взимат им пари, измислят си празници от които печелят и дърят робите в клетка.. нито тоя,нито оня другия муфтия, поп или кожто да е, е честен.. всичкките са мафиоти лажеещи хората за власт и пари

тоз с мутра по грозна от на прасе и дявол се занимава с духовенство? малее, малеееее.. абе те хората не виждат ли кви уроди им говорят за духовенство и прочие.. само по муцуните трябва да им е ясно, че тия са боклуци и трябва да ги заколят

Да, за съжаление това са те грозни-изродени същества, които под прикритието на религията алчно разграбват, лъжат, мамят, експлоатират бедния народ. Всичките под съд за десетилетия разграбване на бедните съотечественици!

БЕРАТ АЛБАЙРАК-като висш щатен служител на МИТе участвал преди години вьв финансирането на ЧЕЧЕНСКи ДАГЕСТАНСКи терористични подривни групи които са се биели срещу руснаците организирал еи финансирал доставки на ОРЬЖИЯ БОЕПРИПАСИ кактоитранспортирането на хероин от иран за финансиране на крайнорадикални ислямски партии и сдружения и групировки -в бьлгария холдинга ЧАЛИК участва вьв завода ШИШЕ ДЖАМ вТьрговище кьдето са инвестирани 370 милиона както ив тец марица изток с фирмата ГАМА ТЕКНОЛОДЖИ като уговорката еинвестиции в слаборазвити етнически раойни срещу зЗАТВАРЯНЕ ОЧИТЕ за пьлзящиата ИСЛЯМИЗАЦИЯ на БАЛКАНИТЕ като ибезпрепятсвено преминаване на 81 ТОНА ХЕРОИНкоито всяка година захранват пазара на наркотици в страните от ЕС

В такъв случай, питам се защо ЕС спи? Или те ще се събудят чак когато и баба Елизбет почне да взема наркотици със следобедния си чай? А пък току-що влязлата в двореца Кейт Мидълтън нахлуе шалвари?! Като има МИТ, нали има и Интерпол, и куп още европейски разузнавания. За американските такива не казвам нищо - те, американците чакат нови пушилки от взривени небостъргачи, за да реагират срещу ислямизма.

Благодарим за информацията хаджи, ще му вземем на съдията 50 % данък!

CALIK HOLDING -е собственост на зетя на турския министьр председател Реджеп Тайп Ердоган-Берат Албайрак който е женен за дьщерята на премиера Сюмие Ердоган холдинга притежава банките Aktf Bankasi и Is Bankasi -който се занимават стекстил строителство финанси ТЕЛЕКОМУНИКАЦИ орьжие инаркотици ;Aktif Bankasi- притежава и мажоритарен дял от 60 процента на НАЦИОНАЛНА БАНКА на АЛБАНИЯ-Bank Kombetare Tregetare топлата врьзка на ТУРЦИЯ с АЛБАНИЯ е бригадния генерали главнокомандващ ТУРСКИЯ ГЕНЕРАЛЕН ЩАБ на ТУРСКАТА армия-ИЛКЕР БАШБУГ -който е100 процентов АЛБАНЕЦ-ШИПТЬР ЧИЙТО РОДИТЕЛИ ЕМИГРИРАТ ПРЕЗ 1943 ГОДИНА ОТ МАКЕДОНСКИЯ ШИПТАРСКИ КВАРТАЛ НА битоля В ТУРСКИЯ ГРАД -АЙФИЬОНКАРАХИСАР в южна турска провинция недалеч от анталия;в сьщия град скоро на посещение бе и бьлгарския протурски евродепутат МЕТИН КАЗАК -найвероятно на инструктаж при началниците от АНКАРА

в свиленградско и по границата масово се изкупуват земи от холдинги, навярно турски с поставени фирми и лица, шапа сте обезлюди страня, сте им купят земите на хората големите туски холдинги в родопите се води промиване на мозаци на бедните онеправдани от дарявата хорица *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

АЗ имам 40 години стаж като специалист МИО. Пенсия - 400 лева. Докарах си инвалидност от работа в полза на България Питам - откъде накъде един български гражданин с турско самосъзнание ще има 350 000 щатски долари за купуване на съдии? Вие виждали ли сте купчината пари на такава стойност? Има ли държавата ни служители - кадри на Симеоново, които да се сепнат и да схванат, че школата на МВР не произвежда политици, а ПОЛИЦАИ? Какво е това курвенско поведение на онези, които лапат от нашите данъци за заплати? Кога ще ги видим да си изпълнят конституционният дълг и не да гонят задаващите въпроси, а да разследват враговете на нацията ни, които с лекота вадят милиони левове за открито подкупване на съдебната ни антисистема?

ми много просто кой ги е дал CALIK HOLDING и MILLI ISTIHBARAT TESIKLATI-МИТ -ТУРСКО РАЗУЗНАВАНЕ та тоя сьдия трябва ден и нощ да го АНАТЕМОСВАТ а православната цьрква веднага да го отльчи ЗА ВЕЧНИ ВРЕМЕНА

Правилно от къде имат тези пари тези хора? А ,че няма съд и съдии в България го осетих на гърба си. Съдиите са на страната на имащия в България!!! И това е демокрацията, скоро ще свърши и за тях парата! Затова не ни искат в евросъюза !!!

Ако съдията е взел тези пари - работа на Цветанов е да има разследване. На мен обаче по-интересно ми е кой точно е дал тези пари - Хаджи? И главно - откъде има толкова пари?

В едно предаване на Светла Петрова присъства иранския посланик, за да опровергае, излезлите в печата или в ефира обвинения, че Иран захранва с млн. долари бълг. ислямисти.

Откъдето и да го погледнем, трагичен е историческият факт за насилственото поислямчване на една от най-цивилизовинет древни държави -Персия (днешен Иран). В момента оттам идва най-голямата опасност като рел. фундаментализъм и верска нетолерантност (макар и прикрита и не така афиширана, както в други ислямски страни), която може да взриви света. И като се свърже това с ядрената програма на тази страна, "логично" е да очакваме събития около Иран.