Пенгезов в съда: Обрекоха ме на гражданска смърт

Софийският градски съд (СГС) даде ход на делото срещу бившия председател на Софийския апелативен съд (САС) Веселин Пенгезов, подсъдим за финансови злоупотреби.

Обратно в новината

Коментари - Пенгезов в съда: Обрекоха ме на гражданска смърт | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Тоя приказвал че ""Делото срещу него е Политическо"". Ами, ако всички Комунисти от БСП и БКП са Корумпирани Боклуци, може и да е политическо. Самите Комунисти какво ще кажат- Наистина ли всичките са Корумпирани ??? Ако е вярно, , трябва да ги уволняват НАРЕД , защото са боклуци всичките.

Ожалих го. А дъщеря му притежава множество имоти, живее в къща за 10 млн лева. Да я продаде и да помогне на баща си като няма доходи...

Как е позаслабнал завалията, хич без пари бива ли ?

Някакъв измислен проект, за прозрачност на съдебната система, щял да струва 700 000 лева. Ега си проекта. И какво са направили по него, освен да пребарат парите? И живат в белият дам при приятел, без наем.

Hа този думата чест не непознато понятие и вместо да се бори името си да ичисти ,тои реве ,че е безпаричен-типично за сродните му души...уууу

Като те гледам, тази шия не е от туршия!

Мале...Този ме разплака!Ами Пенгезов,попитай дъщеря са как се справя?Нали тя беше "крайно нуждаеща се"!Ако искаш съвет - грабвай баданарката и по сроежите!Ама не си гладенннн....Нали?

Окрадоха държавата и парите на този беден и опърпан народ, а няма грам справедливост, правосъдие и възмездие. Позор е за България тази безнаказаност и арогантност на отказващата да се прочисти власт.

Направо при бай Ставри на "почивка" , заедно с онази твоя колежка - "Аналова"

А вие, г-н Пенгезов, нямате ли никаква вина?Ама честно?

От снимката право в кочината!

Пенгезов, щерката не можа ли барем за пиколо да те уреди в хотела си? Толкоз нищо ли не става от теб?

Това не е хотел бре. Нищо не си разбрал. Това е земя до морето дадена за построяване на жилище на крайно нуждаещата се щерка.

Е как се живее година и половина без никакви доходи , хайде обясни ми . И аз искам така.

Всъщност човека се е изразил много точно. На него нему е за някакви 10-20 хиляди на месец, той тях си ги има, другото е по-важно - отнасят се с него като с обикновен гражданин, а не като с патриций от съдебната система.

аааа пенгезов черната златка пак е бременна

Хайде , хайде. Точно този е за затвора . Доходи за какво са му. Една райрана униформичка и готово.

Ау, Пенгезов, сърцето ми се къса за теб! Сигурен съм, че ти си един честен, неподкупен и доблестен човек като всички български съдии! Сигурен съм, че си несправедливо обвинен и не само финансови, ами никакви злоупотреби никъде не си правил от позицията си на председател на САС! Айде, че кофата, дето съм си подложил да събирам сълзите си от мъка по тая несправедливост, която се извършва срещу теб, взе да прелива! Да знаеш, че тая вечер като почерпя приятелите, няма да бъде, защото един честен български съдия го е закъсал!

Купил на щерката хотелче на плажа , ама преди това забравил да се отчете нагоре ... И естествено, сега си има проблеми !

Тоя 'убостник беше заснет от професионален телевизионен екип КАК ФИРКА ЧЕРВЕНО ВИНО в работно време , а след почерпката отива ДА СЪДИ хората ! За такива - ЗАТВОР !

Щом Пенкезов при тази правосъдна система и корупция е успял да се добере до поста председател на Софийския апелативен съд. Едва ли е невинен. Невинни в правораздавателната сустема няма. На всеки там му се е налогало да "слуша" някой началник, за да израства в йерахията.

От снимката му не личи да е останал без доходи....

Оставиха ме без никакви доходи за година и половина, оплака се Веселин Пенгезов Снимката показва нещо друго!

TMontana

Един боклук по-малко!

Да вземе да се гръмне като е толкова отчаян?!

на този щерка му с хотелче, на Сирищника синовете му с хотелчета- чакам кога и него ще подкарат. Абе народе-е - и синовете на Първанов - почти в невръстна възраст, и те като Пеевски, ама много кадърни, гении някакви та са си изкарали за хотелчета.

Абсолютен мафиот.

да сте чували поне един престъпник да каже, че е виновен. Всичките невинни. Аско един се рпризнае за виновен - да влезне в Гинес.Както и този шопар. Аз питам друго - защо всички престъпници - този,Пеевски, Цацата - абе щом влезнат във властта се охранват като свини.

Каква гражданска смърт. Кат та гледам жив си още бе наглец. Пусни си едно номерче за набиране на средства нещастнико. А най добре да те приберат за дълго на държавна издръжка в затвора. Там поне ще си нахранен и няма да ти трябват доходи.

Заплатата се дава от народа чрез данъци и такси, а не съм чул господина да е проявил загриженост в това отношение . По-скоро жалейката е заради хонорарите получавани при определен вид услуги. Нямайте грижа, няма да ревем за тоя.... Друг ще го наследи.

Абе изрод, с какво построи "белия си дом"?! Всички сте едни и същи боклуци - само Сибир може да ви оправи! Заедно с оная свиня Цацков!

4 години разследване !!!!? В Индия са по-бързи .

А дано си сит, но в затвора алчно ко...ле.

jingiby

Пенгезов не е цвете за мирисане. Като повечето високопоставени личности у нас, той си е за едно топло местенце, където няма да влезе. Но, че делото му е спретнато по политически подбуди от други двама гешефтари, които също са за там, но също не ги виждам скоро да влязат на топло, е доста вероятно...

Точно така. Две-три глутници от ненаситни БГ-вълци от няколко години са се хванали за гушите и ни занимават с това кой колко е бил хуманен, като е изял...хляба на народа. Битката между тях загрубя, след като оглозгаха (разбирай приватизираха и прахосаха) БГ-кокала и сега единствената им храна са гранулите от ЕС. Ама те не знаят, че гранулите са белязани и е определено коя глутница кои гранули да изяде.

На тоя щерката нали с подкупи и откраднати пари хотелче в Приморско беше построила... Ама че е нагъл ! Гад с гад !

А къщата му, наречена Белия дом. Боклук.

Щерката му като "социално слаба" и беше даден парцел някъде по морето.

Като този господин разсъждават милиони българи, а и тази песен я пеят всички медии. На всеки някой е длъжен да му осигури доходи. Това мислене е наследство от едно време на което галено му казват соца или по времето на Тато. Българинът скъпо ще си плати затова.

Ама, вие, туй съдиите и заплата ли получавате ?

Пенгезов, ти колко хора съсипа по поръчка, направо да не говорим! ... И вечно виновните са ви Делян Пеевски и Цв. Цветанов. Вие никога нищо несте направили и така ви обвинянат, без да сте взели нито лев, от никъде...Дайте и някое друго име де, освен обичайните заподозрени Пеевски и Цветанов! Просто за разнообразие, за цвят, дет се вика...:)

Хаха ,ти на една гола заплата ли разчиташ, бе ? Че за какво са"страничните доходи" ?

хотелчетата по морето? стани сервитьор в хотела на щерка ти в краен случай! Наглец !!!!

Да те оставят без доходи, без собственост и без възможност да се защитиш, без правото дори да присъстваш на "процеса", се случва от години в милата родина на хиляди българи. Не съм чул съдия да е възроптал срещу тази практика, освен ако не е засегнат лично.

d4

да продаде нЕкое апартаментче, парцелче, нивичка, виличка, ... нЕма да умре от глад! а сега и цените на недв.имоти се покачиха...

Пенгезов, над 100 000 българи са обречени на живот без никакви доходи! Някой да не би да ти е длъжен, та се жалваш?