Лишиха от права частен съдебен изпълнител

Дисциплинарната комисия на Камарата на частните съдебни изпълнители (КЧСИ) лиши от правоспособност за 3 години частния съдебен изпълнител Иван Чолаков.

Обратно в новината

Коментари - Лишиха от права частен съдебен изпълнител | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

три години ли е оценката на съсипани човешки животи - смърт по корейски в клетка със гладни свирепи кучета - близо е времето когато ще се надигнем и ще избием тая пасмина ЧСИ - колекторски фирми на нож братя

Физиономия на престъпник, пука му,че го лишили отправа, Как някой дядо не си е прочистл цевта на манлихерата в главата му,да освободи гражданите от него.

Колко живота е съсипал, върнал ли е парите??? Г-жо Цачева тая заран дрънкахте по БТВ общи приказки и пожелания. Ножът е опрял до кокала. Този трябва да е в затвора.

Това джудже чолаков,висок не повече от 1.60м.,пак се е отървал почти ненаказан,за гадостите.които е причинил на хората."Разстрел и след разстрела червей.Какво тук значи някаква си личност"?Колко хубаво го е казал великия Вапцаров.

Тоя Вапцаров е комунист, вече не е актуален. Сега може да цитираш титаните на изказа Цецо и Боко. Тях ги има в учебниците даже.

Хаха дреме му на капата този има поне двама помощник Чси които ще му поемат делата и всичко ще си продължи по старому, а лаиците да вярват че има справедливост

МАААЛКО МУ Е! :)

Кофти е да живееш в държава, където овластените правят измами и няма кой да ги спре. Всичко това е нормално за страна, която е лишена от своята интелигенция.

а многоуважаемите другари от прокуратурата защо подремват в канцелариите вместо да го вкарат в съда?

какви са тя наказаня,тия мошеници закон не ги ли лови ,затвор и така нататък ,какво става , чси-тата могат да мамят и да крадат без да ги вкарват в затвора , те над закона ли са!!????????

Това е съдебен изпълнител, съдебен изпълнител нарушил законът. Те могат да докарат човек до самоубийство. Както се защитават полицаи и лекари защото са жизнено важни за обществото, така и наказанията трябва да респектиращи. Три години нямало да работи, това да не ви е шофьор, хванат с превишена скорост? Отнема не на правата до живот и затвор поне 20 години. Те не са богопомазани.

Този има до момента доказани около 1.6 млн. лв. откраднати с фалшиви документи само от физически лица,за юридическите да не говорим.Прокуратурата го укрива!Нямало да работи 3 години.А,бе вие луди хора ли сте!

ами за такива ...,,глог..,,??? печатна грешка...!!! за сто лева такива ,,бирници,, ти вземат ,,всичко,, по законен път....??? за ктб-то и толкова млр-ди...??? нищоооо...!!! да викаме ли...??? коиии...????

отвратителни мародери и не вършат никаква работа по частни вземания....

Това най-тежко наказание не е никакво тежко наказание . Да се забрани да работи - това не е изобщо никакво наказание . Изобщо за съдия .

Цацаров,този защо не е в ареста?

На ортака му адв.Миков правата ги възстанови др. Негенцова.И на този не му пука-има си прокуратура,която ги обгрижва-за някакви си над 100 000 лв с фалшименто документи преписката се мотае в 6 районно вече 8 / ОСЕМ/ месеца.Ченгесарите са принудени да им играят по свирката.Тва е положението.!

БИВШЕ ЧЕНГЕ!

И в Добрич има една дърта кифла, подобна на този урод. Лучия Тасева, много нагла и безскрупулна.

пич кола нямаш ли ? най-много условна

Този боядисан дърт пръч е за убиване...

Е това е изродско!Сигурно за дребни задължения е продал апартаментите на безценица!няма кяк да не играе в комбина и няма как да не е злоупотребил с правата си !

Къде виреят , такива като Чолаков?---при Суджук паша Симитлията!...... ...Как да ги премахнем?-----да отсраним Банкянския манаф!:)))))

НА ВЪПРОСА! ЗАЩОТО ИСТИНАТА Е,ЧЕ"СОЦИАЛНАТА ПАРТИЯ"БСП,ЗАЕДНО С НДСВ,ВНЕСОХА ПРЕЗ 2005Г.ЗАКОНА ЗА ЧСИ В НС!!! И СИ ГО ГЛАСУВАХА!!! КОЙТО НЕ ВЕРВА-ДА ПРОВЕРИ!!!

Този е тормозел хората, краднал е от тях и то насилствено по закон. Каквото и да е юридическото определение на престъплението то си е престъпление. Искам обаче да повдигна въпроса за един вид СРАВНЕНИЕ на неговото престъпление с престъплението на един обикновен крадец дето ще ви разбие вратата на жилището и ще открадне нещо. Ако подобен крадец го хванат и осъдят то той ще лежи няколко години в затвора. А този??? Защо закона е толкова МИЛОСТИВ към такива наглеци??? Това, че са му отнели правата за няколко години и са го глобили е НИЩО. Та този е натрупал имане за цял живот, а вероятно и за внуците си. Проклети да са такива като него! Ама Господ си знае работата. Знам за едни цигани дето са богати, ама всичкото им богатство е от лъжи и измами. Синовете им са - единия пияница, другия наркоман. Та и този няма къде да иде. Нека да се сети, че е смъртен и дори да е атеист не е сигурен какво го очаква после. Ако ли е жив дълги години може пък да види нещастието на децата си.

КЧСИ е наложила наказание според техния закон,защото не е съд за да произнася присъди.Няма пречки обаче да бъде подведен под наказателна отговорност от прокуратурата.

Не мога да повярвам, че са му отнели правата и не му вярват. Ми той има честни сини очи.

защо като го лишиха от едни права не му дадоха други права , да поживее на държавни разноски 3 години примерно ?

за изваждане от ГПК и ЗЗД хартийката "Запис на заповед" и всички частни сделки задължително да минават през нотариус и да се вписват в специален регистър !!!

ДА. Определено трябват законови промени. Другия вариант е подобен документ като "Запис на заповед" да бъде ограничен до определена малка сума. Или да има някакъв вид бърз съд за решаване на възникнали спорове по подобни документи. Също така е добре да се премахне възможността системни престъпници да бъдат пускани под гаранция. Щом има няколко висящи дела да бъде единствено с мярка за неотклконение "задържане под стража"стража", демек в ареста. Тези дето се разболяват в ареста да ги настаняват в един вид арестантско отделение в Областните болници. И да си ПЛАЩАТ за престоя там. Така основния криминален контингент ще е зад решетките и до голяма степен ще се разбият връзките им.

Трябва отново да се отвори лагера в Белене и всички частни съдебни изпълнители да бъдат изпратени там. Там да се лъжат и да се крадат помежду си.

в еу този отдавна да е в затвора за 10 г за това че е нагъл !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

"...текстовете от Гражданско-процесуалния кодекс по схемата "запис на заповед". Те позволяват на всеки, без писмено доказателство или с елементарен за фалшификация документ..." Тука е проблема! Мафиотите са си направили държава и са си написали закони!

Най-добре е практикувал юридическата теория---другаря Вишински!:))))) ...такива гадинки като Чолаков--щяха да секат дърва на -50градуса, освен ако не са застреляни за 24 часа!:)))))

на разстрел

Национален референдум за освобождение на България от финансово робство и управление чрез пряка демокрация въпроси са: 1. Да се забрани ли на банките да променят едностранно лихвите и условията на договорите за всички видове кредити за физически и юридически лица ? 2. Да се отмени ли чл. 417 и чл. 418 ГПК, който задължава районния съд да постановява незабавно изпълнение ? 3. Да бъде ли освободено физическото лице от всичките си финансови задължения в срок до една година от обявяването на несъстоятелността си пред съда на основание Регламент (ЕО) 1346/2000 ? 4. Да се отмени ли частното съдебно изпълнение ? 5. Всички актове и действия на съдебния изпълнител да подлежат ли на обжалване от страните пред окръжен и апелативен съд и да се разглеждат в открито съдебно заседание ? 6. Да бъде ли задължен съдебният изпълнител при определяне на началната цена за всяка първа публична продан на недвижим имот да назначава независим оценител за определяне на пазарната му стойност ? 7. Да бъде ли създаден финансов омбудсман, финансиран от държавния бюджет, пряко избиран от гражданите за срок от четири години, който безплатно да разглежда жалби и спорове между банки и потребители ? 8. Да имат ли право всички потърпевши лица и организации да завеждат колективни искове, без да им се налагат ограничения от държавата или съда ? 9. Да се провежда ли национален референдум по всички въпроси от компетентността на Народното събрание, поискан от инициативен комитет с подписка от 100 000 подписа, събирани в продължение на не повече от една година ?

Лесна работа! Само малко повече писане. Значи мамиш, крадеш, лъжеш. После случайно те хващат въпреки някакви си там 20 жалби, отнемат ти правата и.....после обжалваш и всичко е наред. Каквото си взел си ти остава, пък и правата ти връщат ,че да продължиш да действаш. Чудно!

Bижте му само, двойната гуша на този наглец, само ония, от "Hаглите" ще го оправят!! и тях ще ги почнат... защото има много какво да им се вземе!! Bъпрос на време е!!;)

Тоя как се гледа в огледалото , не му ли се повръща ?

loyola

а какво правим с всички измамени, ограбени и изобщо жертви на мафията?

Ало на БТВ-то!!!

B най скоро време, може и да четем новина като за онези две нотариуски(майка и дъщеря) които бяха смлени от бой!! Hаред са тези, защото и те са от тяхното котило!!

Само с куршум може да си изкупи вината дето е почернил стотици бедни хорица !

3 години е нищо за този крадец, да не говорим, че е чудно, че все е още е жив!

Не е късно за второто! Може и да му се случи! Ще падне от моста на Витиня докато се бръсне в банята!!!

BG-то се управлява като Eоод, защо да няма и такива като тези! Oчаквам утре, да направят и частен съд, частна прокуратура, частна армия, частна полиция и.т.н!!Kое, ще бъде държавно на народа?? Eга ти, кенефа!!

пък искам да имам, "частно" Hародно събрание и "частно" президенство!!;)

Започна се ! За една разумна и правова държава!

А затвор няма ли?

затвор има, ама закон нямало, разбирате ли... - лъжи, лъжи, лъжи и пак лъжи. те са арогнатна измет от най-долната тиня.

Съдби е разбил.Отнели му правата на съдия,а той може да стане прокурор,може адвокат мошеник,юрист консулт има много възможности

Саморазправата е единствения начин с такива.

ако не вземем правосъдието в свои ръце сме загубени като народ,нация и държава

смях в залата! съсипани и ограбени са десетки, ако не и стотици хора, само от този дрис и комбината му от мутромилиционери. щял да плати 10 000 и щерка му да го замества за три годинки. тези отрепки са организирана престъпна групировка и това е ОЧЕВАДНО! мутресата галева им е адвокатка, а не съдница, винаги е било така! да не говорим за фактът, че е законно крадецът да може да бъде "съден" само от колегите си, при положение, че трябва отдавна да гният по затворите и да обслужват зелените, които никога не пипат... повърнта мутротеритория

Какви са тези глупости...спират правата за 3 години! Правата трябва да се отнемат до живот, имуществото му конфискувано в полза на държавата до 9-то коляно, а той в затвора до живот! Това е магистрат, той прилага законите и то в опасен рецидив...за каква справедливост говорим щом съдиите не спазват законите?!

все едно доган да съди пеевски. как да е един цирк за пред подчовеците !?

Tези уроди, трябва да знаят, че когато на един човек му вземеш всичко, той става Mного, ама Mного опасен!! 3ащото, няма какво да губи!! да внимават, защото когато се изчерпи търпението на хората ще има тояги!!

AbuTalib

тази частна съдебна структура не се вмества в съдебната власт.Гледайте конституцията, няма ги. Как така нещо по принцип правомощие на власта да се дава на безвластниците. Този извод важи и частните нотариуси.Там не бива да се допуска частен нотариус.

Тази структура не съди, а изпълнява решенията на Съда. "Частен съдебен ИЗПЪЛНИТЕЛ".

AbuTalib

СЪДЕБЕН, не военен или изпълнителен, посвледното предполага МС.

AbuTalib

Преди тези ЧСИ пак имаше съдебни изпълнители, бяха на щат към съдилищата. Не бяха на щат към изпънителната власт.Ама нищо не изпълняваха, а само провеждаха дадено решение , а изпълнението най-често опираше до милиционерите.

ЧИЙТО СТАТУТ Е УРЕДЕН В ЗСВ,НАРЕД С МАГИСТРАТИТЕ! ЗАЩОТО СА ЧАСТ ОТ СЪДЕБНАТА СИСТЕМА,ЗА РАЗЛИКА ОТ ЧСИ-ТАТА,КОИТО НИКОЙ НЕ ЗНАЕ КАКВО ТОЧНО СА!

Да бе,след като натрупа милиони и ограби стотици хора,пука му на него,сега ще обжалва и пак ще го върнат,да живеем в филм на ужасите...

Скоро имаше репортаж по БТВ, за незаконния строеж край Каварна и, мисля, Виктория Петрова констатира - ЖАЛБИТЕ СРЕЩУ СТРОЕЖА НЕ СПИРАТ ПРОДЪЛЖАВАНЕТО НА РАБОТАТА!!!!!!!!! ЗАЩО бе потулено разследването срещу ЧСИ, ЗАЩО любезните журналисти не обърнат същото внимание и, на това, че в ГПК има няколко текста, които ИЗРИЧНО информират, че ЖАЛВАНЕТО, срещу ЧСИ действия НЕ спират изпълнението?????? Как е възможно да се жалваш в съд и ЧСИ да не спре - ето ви пример за лобистки закон! Аз имам ОПРЕДЕЛЕНИЕ, което ОТМЕНЯ и Обезсилва ИП, и ЧСИ-то беше в потрес, как е възможно това. НЕ СПИРАЙТЕ ДА СЕ БОРИТЕ И ДА СИ ТЪРСИТЕ ЯРОСТНО ПРАВАТА - ЧСИ РАБОТЯТ НА РЪБА НА ЗАКОНА, КАТО ПО-ЧЕСТО СА ОТ НЕЗАКОННАТА СТРАНА.

Този по-скоро е за бесило, отколкото за някакви си 3 години през които ще си живее прекрасно със спечелените по нечестен път пари.

Бой с метална тръба за такива !

и еване, и яко еване!

Само където него, бълха го е ухапала , нали си е ЗАЛЕБИЛ за до живот !