Убит е ”мозъкът” на джихадистите в Ирак, човек на Саддам

Един от най-близките съратници на Саддам Хюсеин - Иззат Ибрахим ад Дури, е убит в Ирак, съобщи телевизия "Скай нюз арабия", цитирана от ТАСС.

Обратно в новината

Коментари - Убит е ”мозъкът” на джихадистите в Ирак, човек на Саддам | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Този филм американците се грижат за световната сигурност и да я плащат , включително с жертви свърши. Гърмят те разни луди , атакуват те халифати, ако смяташ ,че е нужно взимаш мерки, ако не като турците търпиш и стискаш бузи. Американците са прави да не се месят сериозно . Тъпо е даваш пари и жертви срещу масови убийци и да те обвиняват че си жандарм, че всичко е виртуално и даже че си едно с тях. Добре е всички да разберат що е терор, че не е виртален и да се потърсят този който наистина може да ги защити от това и да почнат сами да поемат инициатива и да плащат за собствената сигурност, а не други да им я дават наготово и да плащат , а те да ги плюят.

Прав си! Американците плащат на терористи като муджахидини и ислямска държава за да има световна несигурност! А както знаем от опита ни с мутрите - след заплахата следват "застрахователните" вноски за "сигурност"! Отработена схема! Фашингтон си е фашингтон!

Запада с или без Русия трябва по-сериозно да се захване с ИДИЛ и ще се свърш за месец! Но не им се харчат пари и губят хора ....

проблемът е в думите. идил е навсякъде и никъде, ти си някъде и ще те намерим, неверник! хахахахааа

на мен ми беше интересно как ще реагират на това съобщение путинофилите. Е разбрах - путинофили, какво повече, платени хора за съжаление.

Виж ся, "платените" обикновено пишат с номера си от ведомостта, по която ще си получат центовете! В твоя случай - 12!

"Десеттяф" милиона кой ще ги получи?

Ако въпросния е бил министър през 1974 г. и е бил на около 40 години (по-млади арабите просто не поставят на такива постове), то сега трябва да е бил на около 80 години!А защо да не е умрял от старост?

не сте прави. всяко пипало на октопода има свой мозък. това е само част от 3D играта, която няма как да свършите докрай. хахахаааа. много опростенчески го давате. нещо като "измита ябълка" плюс пари = пари прим...т.е. - измити ръчички плюс корупция=пари прим в кайманска касичка... хахахаааа. начи, нищо, че на садам не му откриха омп = той е създателя на исис. маймуни ни правят на маймуни.. хахахаааа. ще видите вие!

До вчера ме уверяваха,че джихадистите нямали мозък,днес го убили.Нещо,а,...?

Американските терористи пак пускат кьорфишеци.

Няма как да бъде убит мозъка, поради простата причина, че той се намира отвъд океана.

Да, ама не. Ал Арабия опроверга, представител на партията му Баатили Баас (както го предпочитате) също го опровереаха. Засега не е ясно, жив ли е убит ли е, заловен ли е...

Ето тук е описана цялата технология на създаване на такива "новини". Наслаждавайте се и се замислете и за други случки, като атентат в Сарафово и подобни как се правят. Така ни правят на маймуни: "ЦРУ произвежда джихад навън, ФБР фабрикува терористи вътре"

А мозъка на джихадистите от сараите кога?

И неговия ред идва.

h 1

АМИ ВРЕМЕ МУ Е !!! АМА НЕ с ГАЗОВ РАЗВАЛЕН ПИЩАК, АМИ С "РПГ"х10 ... БАРАБАР със САРАИТЕ !!!

Световната военна сила 1 ще "воюва" там поне десетина години-докато изтласка милиони бежанци в Европа!

Рижав арабин?

Мозъците на ИДИЛ са в Пентагона, ЦРУ и Мосад. Всяко друго твърдение е промиване на мозъците на роботите, хуманоидите, андроидите и безправните роби- скотов.

Съжалявам, но не можах да намеря статия от преди около 2 месеца. В нея ставаше дума за двама от ръководството на ИГИЛ, убити в Ирак. Само дето у единия намерили американски, а у другия израелски паспорт. Тези две държави спонсорироха и създадоха тази групировка, за да свалят Асад. А сега се правят на невинни ангелчета, които нищо не разбират.

Що ли ми се струва че и този човек, дясната ръка на Садам е мъртъв от много години...както бе мъртав и Осама бен Ладен...Когото американците уж застреляха преди 2 ....3 години ... А истинския мозък, да си е жив и нищо да му няма...И да си пийва биричка някъде в централата на ЦРУ в Ленгли в Краваристана......

150 - помяра от ИД избити като бездомни кучета ЯКООООООО

Путьо да се готви !!!!

Аз пък си мисля че за тях работи цял стратегически отдел изнесен зад граница.

до гост Не лъжи че можеш да мислиш.

Аз пък все си мислех че мозъка на ИД се намира в белия дом а помощниците му в една сграда с 5 ъгъла! Най-лошото е че досега не ми се е случвало да греша!!!

Абе, тоя защо е закичен с мартеница бре?

Аз пак мисля и смятам чи идил тряа са закрий.

Тва и след 100 години ще убиват "приближени на Саддам". Смешници.

ПРИШИХА НА ТОЗИ ПЕНСИОНЕР ПРИНАДЛЕЖНОСТ НА ИД. СЕГА НЯМА НУЖДА ОТ НОВА РЕЗОЛЮЦИЯ НА САВЕТА ЗА СИГУРНОСТ- ПРОСТО ЩЕ ПУСКАТ БОМБИ ДО ОТКАТ. И ТО БЕЗНАКАЗАНО!

Абе май мозъка на ИД се намира доста по-на запад от Ирак... А този вече могат да го изкарат всякакъв.

На кучето - кучешка смърт!

Със сигурност е човек на Хюсеин. Дали Саддам или Барак няма значениел

а не беше ли човек и на цереуто?!

деер

Убили са 73 годишен човек!!!! Те много бойни от американските спец части!

Абе нали си пълнят колекциите на запад с ограбеното от ИД....

Да не искат да ни убедят, че Садам е искал да прави Световен Джихад???! Хамериканците нахлуха в суверенна държава под предтекст, че има химически и ядрени оръжия -и ще ги използва! Това върви в Уошингтън , ама в Москаля - не!!

Повод-извинение за нахлуването, но всъщност истинската/основна причина бе друга. Садам пазеше в юж. Ирак един артефакт от времето на Вавилон и Шумер, оставен от цивилизацията, дала началото на тези две цивилизации и представляващ устойство за рестартиране на разпадащата се в момента виртуална реалност на планетата, осигурявала досега контрола и властта над човечеството . Колкото и фантастично да звучи това за публиката, нещата (въобще) не са такива , каквито ни ги представят, а ние хрупкаво ги мислим.

Да не се окаже само поредния двойник :) В САЩ ги правят копие, едно към едно :))

Не знам защо съм останал с впечатлението, че идеолозите на ИД са далече зад океана.

ВРЪЗКАТА С МОСКВА ЗНАЧИ!

Дано скоро унищожат тия от ИДИЛ.

деер

Не говори срещу Обама!!

това е добре, че има успехи срещу "Ислямска държава" в Ирак. Лошото е, че ИД вече се разпростря в Либия, Сомалия, Нигерия и т.н. Това разсейване на рака няма оправяне май.

Абе една международна коалиция ще ги изтрие от там за 1 седмица.

И в Чечения и Дагестан май,че започва да се разпростира.Путин каза като отговаряше на въпросите на руснаците.Че за съжаление много руски граждани се бият на страната на Ислямска държава