Съдбата на Европа е заложена на карта заради миграционния въпрос, предупреди Меркел

Темата за миграцията вече определя "изхода от избори" и "състава на правителства"

Обратно в новината

Коментари - Съдбата на Европа е заложена на карта заради миграционния въпрос, предупреди Меркел | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Аз

Ибаси политиката... Ибаси ценностите... 6-7 години вече всеки кръчмарски политикан знае точно какъв е проблема и как точно да бъде решен. Но политиците на ес-кенефа, понеже са много умни и са елит, докараха нещата дотам, че вместо да се влошават, те стават все по-зле. Да са живи и здрави още няколко годинки и тотално да загробят комунистическото изчадие ЕССР! Като си тъп, не ти трябва нито Путин, нито Ким Чен Ир, нито Големия лош вълк - сам ще се нахакаш с 300 в дувара, същи ЕСена...

Банков документ от досието на Бойко Борисов /в европейска страна/ за 500 тона злато депозирани през 1982 година от България в централна банка в Европа, на стойност около 2 милиарда долара, на името на Тодор Живков, през 2005 година първия трансфер от сумата отива към Фондация „Аденауер“, след което от Фондация парите отиват към политическия проект ГЕРБ.

Всичко ще се оправи.

Аз

Така е. Ес ще се разпадне и готово.

бабето е напълно изкукалу и не дзнай ко прай там?

Обединена Европа е един прекрасен хуманистичен проект. Няма начин това да изчезне- стремежът към единение и добро е заложен в човешкото същество. Тирани, всуе се морите- не се гаси туй, що не гасне!

Аз

Мбухахахахаха... Това си го биваше... Я кажи още нещо, да се посмеем още!

И тая клетница е заложена на дузпата и ще свърши като швабските национали ... Да не забравяме кайзерсакт - всички лидери в немско се избират пряко от.... сащисаните по договор , който все още в пълна сила . Колко уса военни бази има там , къде е златния резерв на германия ?!!! Заложници в собствената си страна . Познато , а ?!!! Докато Стария континент не се оттърси от влиянието на зомбитата , ни чакат нови трусове от всякакъв десен и разцветка . Отвъд океанските пък играят по свирката на комитет 300. Печално известните ни влечуги . Пъзелът се подрежда лека - полека . Добрата новина е , че тия с новия световен ред , въпреки че държат/ т.е. ограбили са / 96% от световните богатства , губят почва под краката си. Щото освен материалното цялата ни Вселена се крепи на Духовността . Когато тя е в явен дефицит намира начини и пътища да възстанови равновесието . По един или друг начин . Оптимист съм . Със здраве :))

Тъй де -и ние откога чакаме да се възстанови равновесието на справедливостта, но отговорните за нехармоничността все се извъртате и пребоядисвате. Но и ние сме оптимисти, не само вие. ;)

Може би ще свърши като Роза Люксембург!

Колко глупаво!Пример:Идва у нас един циганин с циганката и циганчета и казва,че иска да живее у нас и да ги издържаме.Жената и децата са против,но аз от глупаво милосърдие,настоявам да ги приемем.След голям конфликт в моето семейство,скарваме се и аз се развеждам с жената заради тях.Същото е и с глупавия ЕС!

Оказа се,че "дъртия гръмоотвод" /баба Меркел/е не само тъпа,но и нагла ,ето от кого Боко черпи опит и пример....а и било заразно..май...

танте, а не на Европа! Твоята!

Тази ще излезе по-нагла и от най-наглия гербаджия. Втрещява ме обаче плиткоумието и овчедушието на немския народ... ние може да сме дебили, но до сега тази ако е при нас, щяхме да я изметем.

Толкова, колкото измете и този и всички ония дето докараха България до поредната национална катастрофа и демографски сриф, нали...

Всичко ще се нареди по най-добрия начин. Господ си има грижата, не бойте се.

Вкарайте дъртата в затвора ако не искате ЕС да рухне!

Спасяването на давещата се Европа, е дело на давещите се. За целта: 1. Меркел и компания да се изритат от власт. Да се назначат Орбан и компания. 2. Европейския парламент и ЕК временно да се суспендират до настъпване на датата за нови избори, а през това време Орбан и Ко. да се овластят за да действат от името на ЕК. До следващите избори за европарламент в Европа ще останат само 7% от нашествениците, които всъщност са истинските бежанци от войната в Сирия. Всичката останала паплач ще бъде изритана от континента. Бъдете сигурни в това. А дано, ама надали...

не, разбира се, кой би направил такива глупости.

Когато трябва да се спаси един организъм заболял от гангрена, реже се цялата тъкан до здраво място и се отстранява. Ганрената в момента е в начален до средно напреднал стадий. Ако не се отреже до здрава плът, Европа ще умре от гангрена. Извинете, че съм толкова иносказателен, но ако не можете да раберете какво имам предвид. Причината е във Вас -мон "Ами".

Мон шер -има и по-елегантни начини за лекуване на такива процеси. Разбира се, те са още в период на тестване, но от изключително професионален медицински източник знаем, че работят много добре. Бруталните методи никак не са за предпочитане при лечението на един организъм. Имайте търпение, Европа ще се изчисти и , което е по-важно, ще сложи надеждни превантивни механизми срещу истинските вирусоносители. Моля, не забравяйте, че г-жа М-л, като един истински християн- демократ, прие само въпросните 7% истински бежанци. Останалите бяха вероломно натрапени не без недалновидната или пък коварна "помощ" на местни леви организации. Добавете към това и шумната съпротива на появилите са като от нищото крайно десни националисти и ето ви един гангренозен микс. Но, планът няма да успее, съжалявам за напразно положаните огромни усилия на заинтересованите. Организмът Обединена Европа ЩЕ просъществува. Не всички сънуват "Сън в лятна нощ." С уважение: Ами

Европа няма да е мултикултурна, това е ясно. Но и няма да е цялата в телени мрежи. И това е ясно.

МНОГО Е НАГЛА ТОВА БАБЕ :) ВСИЧКИ ПРОБЛЕМИ ЗА ЕВРОПАТА ДОСЕГА СА ИДВАЛИ ОТ САМАТА ГЕРМАНИЯ И ДРУГИТЕ СА ИМ ОПРАВЯЛИ КАШАТА. А сега пак мрънкат за своите нескопосани действия и нагалат пак свое недалтовинно решение. Докога ще се търпи тази арогатна и нагла политика на това бабе !? Рано и или касно този ес ще се разпане от самосебеси.Дано да е по скоро иначе пак ще се на губещата страна .

Глобалното(международно) управнение, което унищожава местното законодателство и идентичност. Така чрез АНАРХИЗЪМ(обезсилване на държавността и законите на всяка една страна поотделно) се дават права на престъпници без никакви причини или заслуги към съответната нация, култура и религия. Тези мигрант-хуманоиди „претендират“ да ползват блага и привилегии и да налагат и формират чужди, долнопробни, нетолератни, екстремистки, терористични и враждебни общности(анклави). 1. Бежанци (мигранти) е сган от диваци, некадърници и престъпници, които трябва да се третират както КРАВАТА ПЕНКА (евтаназия или траспортиране извън ЕС). 2. ЕВРОПЕЙСКИ ЗАКОНИ И СЪД. За всички, които пренасят тероризъм, разврат, болести, зарази, наглост, диващина, радикализъм, злоупотреби и простотия. 3. ЕС НЯМА НИКАКВИ грижи или отговорности за правата на брадати, космати и забулени диваци дет са са вардят някой да не ги загледа!? 4. Всички незаконно влезли или пребиваващи паразити, номади, изроди, изнасилвачи, терористи се а) дислоцират краткосрочно към живописни НЕОБИТАЕМИ резервати далечни острови на хляб и вода. Където Г-жа Меркел ще ги приветства и запознае с инструктури по сървайвър и оцеляване в екстремни ситуации. б) картотекират и лишават до живот от право на достъп в ЕС. в) качват на товарни кораби, влакове и самолети и се разтоварват по родните им места.

Европейският данъкоплатец издържа СТОТИЦИ ХИЛЯДИ евротъртеи,политици,хиляди НПО и милиони нашественици,поканени от тази психично болна жена.Търпението ни свърши.Парите-също.Време е да за нови политици като Виктор Орбан и Матео Салвини.

Ето как "поканата на Мама Меркел" без да се обмисли и без да се извърши един цялостен и обстоен анализ до какво ще доведе,какви проблеми ще се появят и как ще бъдат решение се стигна от една типична женска плиткоумна глупост до огромна политическа криза в Европа. Какъв беше този лидер да взриви язовирната стена на огромен язовир за да си напои зеленчуковата градинка. По пътя водната стихия помете всичко,но мама меркел копа с мотичето арпаджика и много му се радва. Боже,какви случайни хора имат думата в Германия и Европа. Краят е ясен. То започнат хората да правят предприятие,пък изготвят технико-икономически доклад , а тя-Идвайте пришълци колкото можете ние ще се справим. Пък сега,ама вземете ги вие иначе глоба по 250 хил. на отказан негър. Меркел,върви си с мир.Вече е ясно колко можеш. И ББ да внимава с какъвто се събереш,такъв ставаш. Дуракам нельзя помагать, а то сам дурак станешь. В случая тя изпълни една задача на Сорос -да наводни Европа,да я отслаби и да породи един огромен проблем,който ще расте с годините. Справка- Косов. Чий интере е? На САЩ.

Така е. И докато ти си на власт, тази карта е бита.

"съдбата на Европа е заложена на карта заради миграционния въпрос.." Точно ! Интересно от кого Анджи ? Не се ли сещаш ? Ако не се сещаш - не си за този пост, а ако се сещаш - сама ще си подадеш оставката !

"Съдбата на Европа е заложена на карта"! Да се чете "Съдбата на Европа е заложена на карта, заради мен - другарката Меркел"! Нагла до безобразие!

Съдбата на Европа ще бъде много по- добра когато ти и Макрон се презимите на политическото бунище. Всъщност защо завися от вас ??? Какви сте ми вие за да ми определяте живота и битието ??? Не искам да имам нищо общо с вас !!! Времеанта на империите отминаха !!!

прЕзИмите нещо като да презимуваш ли означава? да не би да искате на ги ПРИзЕмите?

Перфектно си е в ЕС- те вече се усещат откъде духа леденият вятър и взимат мерки, спокойно. Изключително позитивни сигнали за целостта на ЕС са както решението да се засили контролът по морските граници, така и това за създаване на мигрантски убежища в близост до съответните проблемни страни, както и активната финансова помощ за тяхното развитие на място. Европейците съвсем не са глупави, не ги мислете балкански друзья. Само на евро-левичарите не им стана ясно каква клопка е приготвена за държавите им, но пък те затова са левичари- малко недобре с ума.

Хахахаа, твоят коментар е по-голяма гавра и от нейният! Абе ненормални ли сте, та допуснахте НАРОЧНО това да се случи? Перфектно е за църните маймуняци като тебе може би, но ще секне, помни ми думата, ще секне!

Ангела Меркел на бесилото!!!

време е тоя съюз командван от тъпи кукувици и тъпи кукувци да се разтури то се вижда че не става!!!!! всеки дърпа към себе си разтурайте тая тъпотияи си върнете старите режими и визи и ще се оправи. европа ............

без, без - гладен партиец бюро сънува ама няма да стане тая работа повече

Охоооо, ще стане и още как. Няма да точно същото, но мнооого близко до соца ще бъде! И Нострадамус го е предрекъл - а това е ясен знак, ЩЕ СТАНЕ!

да да, и слава севрюкова, и баба ванга...айде изкарай целия рАпОрт-оар, ама бюрата свършиха. нема. и в склада нема. нъц. хаха

е докарана до това състояние имено от чучелото, което най-нахално стои на власт. Политци с достойнство поднасят извинения пред обществото и се отеглят от заеманите постове в случай на провал. Това недоразумение обаче заинатено продължава да заема длъжността точно в стила на латино-американските диктатори, които никога не подават оставки докато не видят дебелия край.

И оня Йоаким Льов също не ще да си тръгва, имал договор до 2022 година. Нищо, че ос...ра работата в Русия. Тия май са нещо рода...

Спокойно с тия бежанци бе! Кой иска да е беден, гладен,болен и облечен ,,секънд хенд,,модерно! Нека заповядат в държавата която ще им даде всичко това!!! Колко ли време ще останат се питам??

,,..“Какво изградихме, та ние ги разсипахме. Латвия е загубила почти една трета от населението си. Там остават предимно старци. България е с четвърт по-малка. Нямат икономика, няма никаква сигурност. И това го направиха нашите НПО, нашите пари, които изляхме там в шепа елит, за да пропагандират глупави идеологии. Сега без общество там, на мястото му ще дойде някой друг…” – обясни Тръмп. Тогава водещият попита: “Тоест, вие казвате, че политиката на предните администрации, вместо да превърне тези страни в съюзник на САЩ, е създала проблем на САЩ?” “Точно това твърдя. Семейство Клинтън и техните производни, които ни управляват от 20 години, изгубиха Източна Европа за нас. Те насадиха псевдо-ценности, накараха ги да се разоръжат, да си закрият фабриките, и всичко това – в името на някаква абсурда идея, че “атлантизмът” ще ги направи богати и силни. Но какво е “атлантизмът”? Атлантическият океан ли ще дойде да ги нахрани? Той ли ще ги пази от пълчищата, които нахлуват през границите им? Аз изобщо не разбирам например, защо накарахме тези страни да се разоръжат, като условие за влизане в НАТО. Нали НАТО е военен съюз, защо караме съюзниците ни да стават по-слаби, преди да влязат? Може би някой си е мислел да им продаваме оръжие. Но с какво ще го купят? Като им закрихме и заводите, а народът емигрира. Ето това направи сем.Клинтън, и то просто означава, че Студената война накрая ще я спечелят ислямистите…” – завърши човекът от Белия дом.

Я виж ти?! Оказва се, че Тръмп пише под прикритие в коментарите на ДИР.БГ?! Тц-тц-тц-тц... Бровосссс!

соросоидите миришете отдалече

Западните шваби вкараха мюсюлманите в Европа. Понеже не им се работеше- започнаха да наемат турски гастарбайтери.Но от "Гаст" те си останаха за постояноо и все повече се увеличават - до към4-5 млн- почти една България. И имат всички права на немците. Ето дотам докараха дойчовците Европа. И ако досега мюслите бяха тихи - сега вдигат глас, както и у нас и " етническияят им мир" се клати, както и у нас, подкрепен от пълчищата навлеци от Африка и Азия

Убийството на еврейското момиче преобърна нещата, вече и медиите ѝ искат оставката, а при предишните насилия криеха, отричаха, манипулираха.

Меркел веднага в затвора с доживотна присъда.

Да не споменавам майката на Меркел , но преди ги приемаше едва ли не под полата си , сега жалката Меркел се чуди какво да ги прави ..мигрантите....Един разумен човек би бил последователен в действията си , но има поговорка , че Господ е сътворил жената от 13 или 14 ребро на Адам.

Ти я сложи там , кукувице!

Мръсна см ра ва демагогия! Тя създаде проблема, защо сега други да и го решават, изк уфяла баба

Русофобските подлоги, кво стана, вашата фрау си призна, а? Да са мащате вЪднага от тъдява и да не ви видиме в сайтовете. Усраха се ваще господари, омазаха цела ЕВропа - РЕЗИЛ! Долни Минджевци сте сите до един!

Аха! Да! А баш... Сетила се Мара-Меркел де, да се побара. Нали ти ги докара тия навлеци, сега какво си ревнала?!?

Тази жена живее в паралелна реалност. Има нужда от лекарска помощ. Безпрецедентно от АРД й поискаха оставката.

Тая "Европа" огън да я гори. Нищо хубаво не видяхме от нея.

Бягай в Азия при Путин да те оправи

ДА ИДВА ПУТИН И ДА ОПРАВЯ ОТНОВО ЕВРОПА! ВРЕМЕ Е! ДАЖЕ ПРЕВРЕМИ!!!

Путин ще дойде, не страхУйся! И без това немският народ я прати кравата в Сибир и иска Путин в Берлин! Усетиха се и дойчовците, че Путин е доброто, а тантето е злото. Боят настанааа, тупкат сърца им!

Кукувицата гнезди в чужди гнезда.Ти меркел докара на Германия най големите беди. Не знам какво наказание трябва за това,но най добре ще е ти да се гръмнеш. Но така както се видя и ти си на нивото на боко,и си същата като него,едва ли ще имаш доблестта да си признаеш за поразиите които сътвори.

''Меркел призова за сключване на споразумения за прием на мигранти с африкански страни''. Меркел, без да получавам стотици хиляди евро заплата от европейсата хранилка ти предлагам перфектен план за разселване на африканските мигранти: Обаждаш се на военния министър да задели 10-15 товарни самолета. После назначаваш по 1-2 самолета за съответната африканска държава с най-много мигранти и започваш масово извозване по родните им места. Цената за еднократно пътуване на човек няма да е повече от 100 евро. И така със има няма 100-200 милиона евро си решаваш проблема завинаги. Моля, не ми благодари и не ми плащай. Разрешавам този ми план да може да бъде използван от всякак друга европейска страна бзеплатно.

И как точно закарваш до и вкарваш във самолетите съответните мигранти?:)) Никак... не става тя тая така лесно....каруцата се обърна...

Как се дресира глупаво неразбирашо куче което не разбира от дресировка, моля дресиращите да кажат.

Дани, сериозно ли мислиш, че нещо оригинално си написал? Първо, голяма част от политиците и населението в Германия се чувстват уютно с бежанците. Доста браншове на икономиката профитират от увеличенито потребление на стоки и услуги и то от страна на новодошлите. Второ, насилствено извеждане на неканените гости е дълга и не винаги успешна процедура. Доста често бежанците не могат да бъдат намерени на адреса, който те са посочили за постоянен. 90 процнта от тях оспорват по съдебен път решенията за напускане на страната и така си спечелват още 2 или 3 години престой. Трето, не можеш да накараш никоя държава да приеме на територията си хора без паспорти или други лични документи. Само немците са толкова загубени да го направят през 2015г. и сега не могат да ги върнат обратно в Мароко, Либия и Тунис. Виж, на нас с удоволствие ще ги натресат.

Еквивалента на Горбачов.Ръководителите на ЕС са поставени от антихристиянските сатани.Тези действия на Меркел и КО на 100% го потвърждават.Някой може ли да разясни от какъв зор и за какъв чеп са ни по никакъв начин не интегриращи се индивиди главно мюсюлмани.От какъв зор се приемат с един куп превилегии противоречащи на християнските и европейските ценности.Мигрантсвото и Истанбулската конвенция са юдейски трикове за унищожение на християнска Европа.

+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

По-зле е от Горбачов! И Горбачов бе машата на запада, за да разсипе изтока и СССР, но Горбачов разсипа и СССР и Източните соц държави, но не докара глутниците от получовеци в ЕВропа. Тая затрива Европа. За трети път Германец се опитва да затрие европейските народи, но тая фана палмата!

Комсомолката Меркел упорито отказва да признае грешката си с това "Добре дошли" за шебеците през 2015 г. Милозливостта е хубаво качество, стига да не е за чужда сметка, каквото се опитва да натресе тази камерадин на другите страни в ЕС. Щом ги е поканила, да се оправя с тях, което е невъзможно. Да ги връща там, откъдето са дошли, а не в Италия, Гърция и България. Не друг, а Меркел постави бъдещето на ЕС под въпрос. И без това вече не можеш да отидеш в голям европейски град като турист. Навсякъде е фрашкано с мургави или черни шебеци от които може да се очаква всичко.

Я какво сходство с мисленето на Бацето. И той счита че ако ГЕРБ не управляват, няма да има държава. Спокойно и преди вас е имало ЕС и след вас ще има. Какъв точно не се знае.

Меркел мен ще ме приемеш ли? МНОГО МНОГО МНОГО ти се моля

Съдбата на Европа е заложена на карта заради миграционния въпрос, предупреди Меркел Меркел,съдбата на Европа я заложи ти , а сега даже ни предупреждаваш за тази съдба. Явно,че да си политик не само в България, но и в Германия отговорността е едно голямо нищо.

Ама че нахално бабе. Тя потопи Европа. Тя заложи на карта ЕС сега ни предупреждава. Тя покани мигрантите, после каза вземайте ги. Тя се заблуди че е командващия ЕС. Който не му харесва да духа супата. Сега страните се дръпнаха. Не им допада ролята на духащите супата.

ПРОСТО Е - МЕРКЕЛ И ТИЯ КАТО НЕЯ, ДЕТО ПРИГЛАСЯХА С ПОКАНИТЕ ОТИВАТ В ЗАТВОРА , ЗА МНОГО ВРЕМЕ ! ПОКАНЕНИТЕ ЛЮБЕЗНО-БЕЗАПЕЛАЦИОННО СЕ ДЕПОРТИРАТ ДО НАЧАЛНА ТОЧКА !

На думи е лесно, на дела..не. Това за затвора е в сферата на ненаучната фантастика, а депортацията до начална точка , за съжаление е твърде малко възможна...почти невъзможна! Лесно е да ги вкараш, трудно да ги изкараш.

Потресающа наглост? Кой вкара арабските терористи в Европа? Кой твърдеше, че трябва да ги приемаме и да сме състрадателни? Тази ГДР-манска комсомолка отдавна трябваше да бъде изметена!

Ми ти си виновна бе лельо!

Вярно, съдбата на ЕС е заложена на карта - или Меркел си отива или ЕС.

ЕС си отива благодарение на нея! Тя МРЪСНАТ СИ РАБОТА Я СВЪРШИ и достатъчно голяма поразия направи, сега й се все тая! Духът е пуснат от бутилката, бацилите са плъзнали по Европа, Европа е заразена и много болна. А дали шмеркелица ще остане - боли я ...