Коментари - Съдът задържа под стража бивш директор в Комисията по хазарта | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Този Данаил Кирилов/Барни Ръбъл/ не е ли станал доцент или професор.Ето Лъчо Мозъка вече е доцент и преподава на студенти /интересно по какво/кАТО ГО ЗНАЕМ КОЛКО МУ Е УМСТВЕНИЯ БАГАЖ МИ СТАВА МЪЧНО ЗА ГОРКИТЕ СТУДЕНТИ

Къде са били министърът на финансите и шефът на НАП през всичките тези години.Звучи малко смешно ,че други са виновни, а Горанов е министър от 2014 година.Шефката на НАП си почива на Малдивите,а Бай Ганьо ще си плаща данъците като поп.

Заради 700 млн. лв. несъбрани данъци от Божков първите двама, които трябва да влязат в затвора, са Горанов и Началника му. Следващите в колона един по един.

''За лицензите и контрола по събирането на таксите отговарял друг отдел в комисията.''????? Отдели, отдели и всеки иска да пълни джоба ама после и тоя дето им плаща за да има бизнес виновен????? Ако си бяха на място нямаше сега да си измисляте обвинения за опг ''ръководена'' от Божков нищо че шефа им е съвсем друг а се знае че не разпоредили ли ишефа друго се не изпълнява.. Между другото се въртят едни ШЕСТ въпроса от Божков ама не съм видял някаква реакция или и отговор от запитаните.

Циганин ли е, българин ли е, циганска ли е престъпността, българска ли е ?

Не е ли имало някой от майка роден,да предупреди министъра на финансите за хазарта, и злоупотребите?

Ако трябва някой да го предупреждава да ходи ''да пика'' незнам защо ''памперси'' не му купуваме...

Юрист 18.02.2020 в 9:46 А НЕДЕЙТЕ ТАКА! ДАНАИЛ КИРИЛОВ ПО ПРЯКОР „БАРНИ РЪБЪЛ“ Е УМЕН, УМЕН, УМЕН И Е ЗАВЪРШИЛ ПРАВО В ДИМИТРОВГРАД НА ПАЗАРА. ТОЙ Е ПРАВЕН КОРИФЕЙ! ТОЙ Е ИДОЛ ЗА ЮРИСТИТЕ В БЪЛГАРИЯ! ТОЙ Е ЗНАМЕ ЗА ГЕРБЕРАСТИТЕ И ПЪТЕВОДНА ЗВЕЗДА КЪМ СВЕТЛОТО БЪДЕЩЕ НА 1% ОТ БЪЛГАРСКОТО НАСЕЛЕНИЕ. ТОЙ Е ЛЮБИМЕЦА НА БОКО-ТИКВАТА, НА ЦЕЦО-ПЪПЕША, НА ДОМУСЧИЕВ-ГЕЛОСАНИЯ, НА БИКОВ-ИБРИКЧИЯТА. НЕ ПИПАЙТЕ МАЛКИЯ МОЗЪК НА ГОЛЯМАТА БЪЛГАРСКА МИСЪЛ!

Като прочетох Пламен Георгиев, в първия момент реших, че става дума за онзи Пламен Георгиев, бившият директор на КПКОНПИ, и си рекох, че Гешев наистина пипа здраво. След като дочетох материала, си рекох - още един наивник на малко над средната възраст. Отивам да паля свещ двамата Пламен Георгиевци да се съберат на едно място, таман ще си жулкат сантасе без да ги притесняват... А на кое място да се съберат двамата хубавци, един Господ /или неговите наместници в България/ да решават.

Не е оня Пламен, дето живее на покрива, той вече е във Валенсия. Между другото, креватната партньорка на Карсон е била председател на Комисиято по хазарт повече от година.Непосредствено след арестувания Огнемир Митев. Но за Мария Филипова, няма обвинения, няма арести, ни дума, ни вопъл, ни стон. А Гешев не пипа здраво, той просто изпълнява поръчки, и това че не закача бивш шеф на комисията е поредното доказателство. Хайде да видим до колко време лафките ще се превърнат в тото-пунктове. А когото обвиняемия Божков борави по-добре с правните термини от обвинителя Гешев, то какво повече може да кажем за обвинението. Нищо по-различно не се случва от това, което е било при народния съд. Безпорно Божков не е цвете и е трупал пари по не съвсем законни начини и заслужава всякакви проверки, но не може да се бориш беззаконието с беззаконие.

Даа, за тази дама НИТО ДУМА! Е да не би по нейно време, т.е. само допреди година Божков да не е вършеел в ДКХ?!

Апелативен Специализиран Наказателен Съд! Това по коя Правна система е: Англосаксонската или Континенталната?

Арестувайте шефа му Горанов. Ще избяга и той

Най-добре и шефа на Горанов - Бойко. Иначе как да направим Нинова Премиер?!

тоя и в затвора ще харчи толкова на ден, колкото пенсионер за месец

Ще го порицаят и изключат от гетб

А голият охлюв с фобиите Министърчето Кога?

Имаше един персонаж в "Дванадесетте стола" , казваше се Фунт! Председател на дружеството "Рога и Копита". Колко Фунтовци има в днешно време, а колко още трябват.

изгори за да свети #Той !

Главният прокурор бяга като дявол от тамян, колчем стане дума за Делян Пеевски. Питайте го защо Пеевски отсъства от делото „КТБ“ и ще ви пита за времето в Москва или Белград, но сериозен отговор няма да получите. А дори децата знаят за две по половин милиард от КТБ, които е ползвал недосегаемият олигарх.

e това име са му го изтрили от протоколите като са му инсталирали човекоподобния софтър,грешка на програмистите

Гърмят бушоните....а техният шеф,финансовият министър,дали умишлено не си е затварял очите или пък е и той в играта?!

Бушоооооон!!!

ядоха кюфтета не реваха, боклуци алчни

А защо Костов и Петър Стоянов още не са арестувани? Нали Ханке даде доказателства за корупция?

На кой ги даде.

айде чакаме и принципала и главен счетоводител на народа,който все не знае какво става в неговото министерство ,да мине под прокурорското венчило(каскет)

да мине преди него...

ши има да си чакаме докато дпс и герб ни управляват!

Да са мислили навреме! Сега Черепа се пече на плажа, те ще гледат слънцето през решетки.

Какви решетки бе, той е под домашен арест! Мижи да те лъжем!

Понимаеш?!