Съдът в Ню Йорк глоби Тръмп с 454 милиона долара по делото за финансова измама

Санкцията му скочи със 100 милиона за три месеца, докато траеше процесът, като в сумата бяха включени и лихвите

Обратно в новината

Коментари - Съдът в Ню Йорк глоби Тръмп с 454 милиона долара по делото за финансова измама | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

И този ще им става президент? Ха ха ха ха!

Що се отнася до завишаването цената на МарАЛарго всички казват че цената му е поне милиард.Според съда е няколко десетки милиона.Много други като Трумп в този бизнес се изнасят от Ню ЙОРК заради политически мотивираното дело.

Журналисти ! Тая новина се случи преди 5 дена бе ?!? Тоеа не е новина бе това е архив на 5 дена.

Имат най добрата съдебна система . Там няма политика в съда . Тръмп е един бандит и сега обвинява "матрицата " като всеки Уок

В договора за застраховка на моя апартамент със застрахователя "ХХХ" декларирам, че стойността му е 1 милион лева. Застрахователят се съгласява на тази оценка и подписва договора. Т. е. това е сделка между две частни лица за застраховане на имущство. И изведнъж Семерджиев завежда дело срещу мен за измама, защото според него апартамента ми трябвало да е оценен и застрахован за 100000 лева. Това е накратко обяснението, което не се казва в публикацията, целяща да попречи на Тръмп за изборите, като го представят за измамник. Според Летиша Джеймс прокуратурата има право да се намесва в договорите между частни лица, което е груба грешка и ще бъде прекратено след обжалването, но дотогава ще се леят помия и интервюта срещу Тръмп от всички купени медии с цел дезинформация. Стандарт на Западна демокрация, която се копира и тук в медиите.

Делото. Не всичко което четеш в дира е вярно.Може и да е завишил цената но всички в този бизнес го правят за да вземат по голям и по евтин кредит.С него са построени други згради, като е създал работни места и е върнал заема с лихвите на банката.В случая Дойче Банк.Те казват че са доволни от бизнеса си с Тръмп.Само че делото е частно от главния прокурор на щата.И в крайна сметка няма потърпевш(измамен)Щата казва че по този начин е ощетил други кандидати за заем на което един банкер се измя.

Демократите ще направят всичко възможно, за да спрат Тръмп.

Нито е имало заседатели нито е позволено на защитата да даде всички доказателства.Би ли ми обяснил кой е пострадал и аз ще ти докажа че не е вярно.Мъск го коза най дабре…”сега на кого трябва да даде тези пари?”Защото пострадал Нама.

Тези демократи и соросоиди правят всичко възможно да спрат Тръмп.Да е жив и здрав той ще бъде следващия президент

Ами заграбили са му печалбата от първата партида златни маратонки. Голема работа, ще пусне втора партида и пак ще е на плюс. Най-големия майтап е че тия златни маратонки сигурно му ги правят китайците дото им слага санкции като беше президент, ама в САЩ понеже няма никакво производство и няма как там да си ги направи. Записвайте се за канала ми в телеграм ППРАЗУМ с латински букви за да ми помогнете да направя България нормална просперираща и модерна държава която работи за народа и в която няма насилие, няма разделение и омраза и всички сме равни. Не хапе, не боли, нищо не ви струва. А ако спечеля аз печели цял народ, а ако загубя печелят само мутрите. Аз за разлика от дебилите в ЕС в парламента и правителството знам и мога. Искам да кажа на дирниците и на тези които ми пречат да направя от България нормална държава, а помагат на всякакви продажни мутренски тъпанари за пари, че ще направя всички да сме равни, ама без тези които са пречили. Така ще е честно нали?!

Тръмр има малко спонсори или поне не толкова богати както тия от фарма и военнопромишления комплекс.Затова е принуден да продава маратонки.Финансира си канпанията.Може би са правени в Китай на по вероятно НЕ.Ако бяха от Китай цялата западна преса щеше да коментара това.Виждам че и ти не си сигурен но това не ти пречи да хвърляш съмнения.

Много си прост

цитат: Тръмп е американският Навални !

-Сър, къде е пункта за записване на руски агенти? -Джон, в американското посолство е!

Давай, Тръмпто, смажи ги и вземи Властта! Тя си е твоя! Ний от Маалата сме с тебе!

Нищо ново ! Това го беше предвидил Уорън Бъфет още преди 30г !

jingiby

Срещу Тръмп има заведени редица граждански искове и наказателни дела и то в различни щати. По някои от тях той вече е осъден, по други оправдан, а много продължават. Разбира се, руската агентура твърди, че всичко това е фарс. Иначе, дела срещу Путин биха били кощунство в Русия, понеже там има диктатура. Самият бай Дън също е следствен, а синът му го осъдиха на първа инстанция по някои от делта срещу него.

го ухапала той и семеството му притежават около 80 милиарда.....само една кампания па 2 долара от избирател и глобите са платени

Въпроса не е колко притежават , а колко от това не е ипотекирано ! Май всичко е ипотекирано ! И то няколко пъти !

И когато Тръмп стане пак президент, същите тези съдии, които най-вероятно са заклети демократи, ще се простят с постовете си. Ще кажете, че това няма как да стане, но не забравяйте, че лицемерната демокрация е измислена точно от САЩ.

Либералите одесняват: "Смятам, че ако нещо се случва последния месец в резултат на изреченото от Доналд Тръмп, е че Европа се събуди. Затова, че е нужно да се отбранява сама. Европа не винаги може да разчита на американците. ... За първи път Европа има бюджет за военна подкрепа и помощ и скоро ще има комисар по отбраната" /БНТ/ "Десните" олевяват с повторната номинация на Урсула. "Фон дер Лайен: ЕК ще отблокира 137 милиарда евро за Полша" за Туск, които беше блокирала за победителите в изборите от ПИС /по БНР/ На родна почва "сглобката" ни занимава със семейните си драми и допринася за ниска активност на евроизборите. "Трансатлантизъм" или "евроатлантизъм" - мислете.

Изборът на ес е ясен - транссексуализъм...

Тръмпо.....американците си го харесват и обичат ЕДНА КАМПАНИЯ ЧЕ СОБЕРАТ ПО 2 ДОЛАРА И ЧЕ МУ ПЛАТЯТ ВСИЧКИ ГЛОБИ И ДАЖЕ ЧЕ ИМ ОСТАНАТ ЗА ЕДИН МАНДАТ ЗА ТЕЖКИ СОФРИ а пенсионера Байдън мястото му е в болница за да се лекува ипгледа старините на спокойствие..

Тоталитарна държава управлявана и разрушавана от шепа евреи.

Каква руска агентура?!? Всички които гласуват за Тръмп са руски агенти?!? Въпреки всички дела Тръмп води във всички проучвания - това показва мнението на избирателите за съдебните дела

Лесно е да клепеш но някой ден ще те наклепат и теб.А да ти прави впечатление че всичките тези дела започнаха по времето на демократите.Ако бяха едно или две щеше да е случайност ,но поредица от случайности не е случайна.

Тя тази писателката с черните очила дето не ги сваля защото я е страх че очите ще я издадат си каза че демократите са я посаветвали да го направи.

Повече от половината американци са руски агенти.