Съдът в Ню Йорк глоби Тръмп с 454 милиона долара по делото за финансова измама

Санкцията му скочи със 100 милиона за три месеца, докато траеше процесът, като в сумата бяха включени и лихвите

Обратно в новината

Коментари - Съдът в Ню Йорк глоби Тръмп с 454 милиона долара по делото за финансова измама | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Тоталитарна държава управлявана и разрушавана от шепа евреи.

Тръмпо.....американците си го харесват и обичат ЕДНА КАМПАНИЯ ЧЕ СОБЕРАТ ПО 2 ДОЛАРА И ЧЕ МУ ПЛАТЯТ ВСИЧКИ ГЛОБИ И ДАЖЕ ЧЕ ИМ ОСТАНАТ ЗА ЕДИН МАНДАТ ЗА ТЕЖКИ СОФРИ а пенсионера Байдън мястото му е в болница за да се лекува ипгледа старините на спокойствие..

Либералите одесняват: "Смятам, че ако нещо се случва последния месец в резултат на изреченото от Доналд Тръмп, е че Европа се събуди. Затова, че е нужно да се отбранява сама. Европа не винаги може да разчита на американците. ... За първи път Европа има бюджет за военна подкрепа и помощ и скоро ще има комисар по отбраната" /БНТ/ "Десните" олевяват с повторната номинация на Урсула. "Фон дер Лайен: ЕК ще отблокира 137 милиарда евро за Полша" за Туск, които беше блокирала за победителите в изборите от ПИС /по БНР/ На родна почва "сглобката" ни занимава със семейните си драми и допринася за ниска активност на евроизборите. "Трансатлантизъм" или "евроатлантизъм" - мислете.

Изборът на ес е ясен - транссексуализъм...

И когато Тръмп стане пак президент, същите тези съдии, които най-вероятно са заклети демократи, ще се простят с постовете си. Ще кажете, че това няма как да стане, но не забравяйте, че лицемерната демокрация е измислена точно от САЩ.

го ухапала той и семеството му притежават около 80 милиарда.....само една кампания па 2 долара от избирател и глобите са платени

Въпроса не е колко притежават , а колко от това не е ипотекирано ! Май всичко е ипотекирано ! И то няколко пъти !

jingiby

Срещу Тръмп има заведени редица граждански искове и наказателни дела и то в различни щати. По някои от тях той вече е осъден, по други оправдан, а много продължават. Разбира се, руската агентура твърди, че всичко това е фарс. Иначе, дела срещу Путин биха били кощунство в Русия, понеже там има диктатура. Самият бай Дън също е следствен, а синът му го осъдиха на първа инстанция по някои от делта срещу него.

Каква руска агентура?!? Всички които гласуват за Тръмп са руски агенти?!? Въпреки всички дела Тръмп води във всички проучвания - това показва мнението на избирателите за съдебните дела

Повече от половината американци са руски агенти.

Лесно е да клепеш но някой ден ще те наклепат и теб.А да ти прави впечатление че всичките тези дела започнаха по времето на демократите.Ако бяха едно или две щеше да е случайност ,но поредица от случайности не е случайна.

Тя тази писателката с черните очила дето не ги сваля защото я е страх че очите ще я издадат си каза че демократите са я посаветвали да го направи.

Нищо ново ! Това го беше предвидил Уорън Бъфет още преди 30г !

Давай, Тръмпто, смажи ги и вземи Властта! Тя си е твоя! Ний от Маалата сме с тебе!

-Сър, къде е пункта за записване на руски агенти? -Джон, в американското посолство е!

цитат: Тръмп е американският Навални !

Ами заграбили са му печалбата от първата партида златни маратонки. Голема работа, ще пусне втора партида и пак ще е на плюс. Най-големия майтап е че тия златни маратонки сигурно му ги правят китайците дото им слага санкции като беше президент, ама в САЩ понеже няма никакво производство и няма как там да си ги направи. Записвайте се за канала ми в телеграм ППРАЗУМ с латински букви за да ми помогнете да направя България нормална просперираща и модерна държава която работи за народа и в която няма насилие, няма разделение и омраза и всички сме равни. Не хапе, не боли, нищо не ви струва. А ако спечеля аз печели цял народ, а ако загубя печелят само мутрите. Аз за разлика от дебилите в ЕС в парламента и правителството знам и мога. Искам да кажа на дирниците и на тези които ми пречат да направя от България нормална държава, а помагат на всякакви продажни мутренски тъпанари за пари, че ще направя всички да сме равни, ама без тези които са пречили. Така ще е честно нали?!

Тръмр има малко спонсори или поне не толкова богати както тия от фарма и военнопромишления комплекс.Затова е принуден да продава маратонки.Финансира си канпанията.Може би са правени в Китай на по вероятно НЕ.Ако бяха от Китай цялата западна преса щеше да коментара това.Виждам че и ти не си сигурен но това не ти пречи да хвърляш съмнения.

Тези демократи и соросоиди правят всичко възможно да спрат Тръмп.Да е жив и здрав той ще бъде следващия президент

Много си прост

Демократите ще направят всичко възможно, за да спрат Тръмп.

В договора за застраховка на моя апартамент със застрахователя "ХХХ" декларирам, че стойността му е 1 милион лева. Застрахователят се съгласява на тази оценка и подписва договора. Т. е. това е сделка между две частни лица за застраховане на имущство. И изведнъж Семерджиев завежда дело срещу мен за измама, защото според него апартамента ми трябвало да е оценен и застрахован за 100000 лева. Това е накратко обяснението, което не се казва в публикацията, целяща да попречи на Тръмп за изборите, като го представят за измамник. Според Летиша Джеймс прокуратурата има право да се намесва в договорите между частни лица, което е груба грешка и ще бъде прекратено след обжалването, но дотогава ще се леят помия и интервюта срещу Тръмп от всички купени медии с цел дезинформация. Стандарт на Западна демокрация, която се копира и тук в медиите.

Журналисти ! Тая новина се случи преди 5 дена бе ?!? Тоеа не е новина бе това е архив на 5 дена.

И този ще им става президент? Ха ха ха ха!

Що се отнася до завишаването цената на МарАЛарго всички казват че цената му е поне милиард.Според съда е няколко десетки милиона.Много други като Трумп в този бизнес се изнасят от Ню ЙОРК заради политически мотивираното дело.

Имат най добрата съдебна система . Там няма политика в съда . Тръмп е един бандит и сега обвинява "матрицата " като всеки Уок

Нито е имало заседатели нито е позволено на защитата да даде всички доказателства.Би ли ми обяснил кой е пострадал и аз ще ти докажа че не е вярно.Мъск го коза най дабре…”сега на кого трябва да даде тези пари?”Защото пострадал Нама.

Делото. Не всичко което четеш в дира е вярно.Може и да е завишил цената но всички в този бизнес го правят за да вземат по голям и по евтин кредит.С него са построени други згради, като е създал работни места и е върнал заема с лихвите на банката.В случая Дойче Банк.Те казват че са доволни от бизнеса си с Тръмп.Само че делото е частно от главния прокурор на щата.И в крайна сметка няма потърпевш(измамен)Щата казва че по този начин е ощетил други кандидати за заем на което един банкер се измя.