17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Точно това беше идеята за премахването на специализираната прокуратура и съд: да може такива дела да се изместят по окръжни съдилища, където големите престъпни тартори могат да влияят на съдии. Сега тези четиримцата повече никой няма да ги види. Премахването на специализираното правосъдие беше направено под предлог, че се бори корупцията, но е очевидно, че Подмяната обслужи мафията мафията. Запомнете и клакьорите на мафията: тулупите от ДБ, които оврещяха орталъка с измислената си „съдебна реформа“, но всъщност обслужиха тежката организирана престъпност. А вие продължавайте да гласувате за тази шайка, която ви разказви приказки под шипковия храст.

ПП начело с премиера Кирил Петков на първо място постави борбата с корупцията. Ето как борбата с корупцията и върховенството на закона продължава да подкрепя престъпността и нейните извършители. Жалко за действията на полицията, защото тя се обезмисля или се използва за саморазправа и разчистване на сметки между престъпните организации и техните тартори.

Това не е ли контрабанда в особено големи размери и злато с неясен произход?Колко години се дават за туй? Или ко си викат?дай ше си делнем златото,а вътре ще поставим жълта тел и така продължава както и си беше преди.Няма никаква промяна!

България щеше да е чудесно място за живеене, ако ги нямаше циганите и мюсюлманите!

Турският мангалин-мсфиот си платил нагоре по веригата и готово. Току-виж на Чебурашков кенефите му станали 20! Да, това е гнусният кенеф България! Отявлени престъпници като си платят и закон за тях няма! Що не пишете, че цял Сливен проревал от този мазен, неграмотен мангал! Върти на пръста си цял Сливен. Мафиот и контрабандист от над 30 години! Едната му дъщеря на тоя Салим, с купена диплома, не може да си напише името, ама я направили шефка в Областна дирекция по горите-Сливен. Другата му дъщеря, и тя неграмотна, ама и тя с купена диплома - началник отдел в Паспортна служба в РДВР-Сливен. Зет му пък е на висока служба и той в РДВР-Сливен. Ето ги "чадърите" от къде идват и кой го прикрива тоя миризлив, прост и неграмотен мангал!

Ха тия от съда станаха и те търговци - продават свободата. Най-корумпираните са в съда. За тях всичко е търговия, както и длъжностите там.

Недейте така, съдията и той за парче хляб се бори!

Турско-мангалска рапсодия, ти казвам ... няма оправия с тъмнозелените. Пак гласувайте за Д(п)С, те ще ви "оправят", мда.

Чакам съдията да ми духа довечера(включено е в цената).

Е парите сса си пари поне те не миришат..... пък и срамна работа няма....пак ще може да се храни с тази уста.....

При тези леки мерки.... Май ще има прекратяване на делото!

При толкова много "торби и буркани" все някой е достигнал "точния адресат" !!!

Как се слага гаранция 50к на социално слаб, и от къде намира той парите да ги плати?

Само от цигари ще са тия 2 милиона. Канал за женска плът.

Както се предполлгаше - цветнокожи

Явно тук коментиращите, както обикновено хал хабер си нямат от наказателен процес и наказателно право. Говорете си, не ми пречите!

Този 54 годишен от Сливен, да не е Йордан Лечков, че толкова бързо го пуснаха?

Някой някога виждал ли е неподкупен съдия?

Колко от тези пари е взел съдията?

Ако се укрие тези пари да се вземат от съдията в сливен.

Ето това е европейска демокрация и свобода.

И кво пускат ги и пак същото продължават

А кога ще ОСЪДЯТ задържаните са Трафик на Арабско негърски башибозуци през турската граница ?? И да Унищожат( разстрелят) нелегално влезлите в България- араби.. Трябват УВОЛНЕНИЯ на всички Шефове на митници и митничари, Военни и Граничари.. Тия НЕ пазят България, а взимат ПОДКУПИ като поп Кръстьо да пускат арабите да ЗАВЗЕМАТ България !!! УВОЛНЕНИЕ на всички турци ( заптии ) дали ПОДКУПИ на Боклук Борисов да станат Шефове на Полицията...

Ни казвате че е ок да се занимаваме с контрабанда при положение че за 50хилки шефа им е вънка.То като гледам за тях са джобни

Време му позволяват да плати с парите които е направил от това за което го съдят

Бравос а съдията колко взе . безобразие,а уж борим корупцията хахаха

Намерили им 2 милиона. Още колко не са им намерили, никой не знае. А гаранцията - само 50 000. И нямало да се укрият. Явно ролите са разпределени. Едни ги хващат, други ги пускат и после заедно делят подкупите.

,,контрабанден канал ,,е някой да се качи легално на самолет с една чанта цигари и да иде да ги продаде? Контрабанден канал е когато има организация с включени митничари и други гранични служители. По тази логика да овинят и дежурните служители на смяната когато са преминавали тезилица. Преди Брекзит масово се купуваха големи количества цигари от магазина след паспортен контрол и така излитаха към Великобритания.

Най интересно , каде ги държат тия 2мил и злато то? Някой знае ли ??

Кокошкарска акция. Звучи гръмко - 2 млн в чували и злато. А тия дето грабят милиарди от Еврофондове шшшшт тихо. Какво е стигнало до мен от тези милиарди, какво е стигнало до теб, българино? Нищо! Дупки по магистралите, стандарт на живот от 2008-ма година. Нищо! Никаква промяна!

Ти откъде ги грабиш и защо не си арестуван?

Дори не им споменавате имената. Колко важни са тия, че са ги пуснали. Няма да се укрият? Таратанци. Да не стане като с галеви, маргини и подобни. 2млн не са смешни пари, но бг съдът е смешен и го доказа за пореден път.

Позор за този съд, позор за България.

Прокуратурата на Гешев и герберастите - всички утрепки и престъпници - на свобода!

Взеха им парите и сега ги пускат?

За да знаят другия път къде да се отчитат !

Неща за 2 милиона ама нямало как да продължат дейността си.Да хич!

Вече са един милион.

Е как е възможно?