Съдът пусна предсрочно Сапунджиев, прегазил и убил малкия Паоло

Георги Сапунджиев не е имал провинения и излежал половината от присъдата си

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Съжалявам ,но майката също има вина.Тя не е вчера доведена в града за да не знае ,че там правилата се нарушават. Какво е правила в кафето Защо една от първите й задачи е била да провери кой какво пише във Фейса т.е.видял ли я е някой ,че е пуснала детето си ,,на пустопаш".Да ,видели са я. Тя е трябвало също да бъде съдена за съпричиняване . Безопасни улици няма Няма.

Щом смятате че за 3 години на родителите им е минало и са забравили детето.... ок пускайте го...

В БГ е достатъчно да поискаш предсрочно освобождаване, та дори да си виновен за убийството на дете. Веднага ще те пуснат с потупване по рамото за примерно поведение в затвора. Какво тук значи един детски живот и този на родителите? Нищо ! В страната на разложените морални ценности, където огъната броня на джипа е по-скъпа от детския живот. Българско "НЕправосъдие" в действие. Каква правосъдна система, какъв морал на съдии и магистрати........За какво говорим ако не Царството на безправието и корупцията.

Убийството си е убийство и не може да бъде наречено по друг начин. Неоправдано ниски са присъдите за шофьори, причинили смърт на човек. Наказанията трябва да са много по-строги и ако законите важат за всички, водачите на МПС ще се замислят как да шофират.

Срам ме е, че съм българка. Срам ме е, че имаме такива управляващи и такава съдебна система. Срам ме е, че живея сред такива зомбита, които освен да ядат, пият и мрънкат, не са способни на нищо друго. Срам ме е, че мъжете ни освен шампиони по пиене, са на последно място по всичко останало, нищо, че се броят за силен пол. Да живееш тук вече е голям срам. И почти диагноза.

Разпространявайте снимката на този убиец по всички възможни начини

Великият Монтен в '"Опитите" си казава; Като осъждаме престъпника ние не целим толкова да поправим него, а тези около него със склонности към престъпления, които ще видят , че нищо не остава безнаказано о ще се замислят преди да извършат престъпление. Като осъждаме някой на смърт, ние не го поправяме, но той трабва да си понесе наказанието , за да се поправят тези около него. Т.е Мутрата на снимката трябва да си отлежи цялата присъда, за да се постигне целта на превенцията в лицето на другите мутри защото ,ако мине само с 3 години затова , че е отнел живота на едно ангелче, това ще подействува развращаващо на и без това безмозъчните БГ мутри, мног от които са на високи политически постове

До Баща от Стара Загора По цялото езеро има опасни места подлежащи на обезопасяване... освен това цигари не пуша и пишки не ме нълнунат

Тоя на снимката си е направо за премиер, бе ! Като близнаци са с премиера

Браво, който не му харесва да хваща самолета за Иран или Саудитска Арабия

Това дете можеше да е ЖИВО!!! Ако Общината беше забила три метални колчета (както по тротоарите на ул. Столетов)...ама не...Простаци като Сапунджиев много има и ще има винаги за жалост.... А нормални ограждащи парапети на езеро ЗАГОРКА точно до детския кът има ли? Там малките деца на каишка ли да ги водим?!

за в центъра ясно - изцяло грешка на Общината и вина на Сапунджиев с големия джип , ама на детските кътове това ви е работата, не да хвърлите децата там, а вие с друга подобна майка да запалите по 1 цигара и да си говорите за пишки. Това ви е работата като родители, да се грижите за децата си !

Човече, не прдизвиквай съдбата! Сигурно имаш деца .... Да не вземе някоя майка да ти пожелае нещо ...

Ако този гусин беше прегазил внучето на Цацата, дали щеше са е осъден само на 6 години, и дали щяха да го пуснат предсрочно? Само питам..

Тия дето не им харесва в България и е "най-гадното място за живеене" да си събират багажа и къш. И не се връщайте повече, негативни душици.

да не си друсан...?

друсали са го отзад

Там цялото езеро не е обезопасено...а аз цигари не пуша и пишките не ме впечетляват

Е, НЕМА ТАКАВА ДЪРЖАВА!!! А дано поне сега отговорно забърше някой магистрат. Много ми е интересно, как очакват някой да спазва нещо по пътищата, като убиваш съзнателно невръстно дете, и получаваш потупване по рамото, едва ли не? Че така всеки комплексиран селяндър ще си каже, я да си правя каквото знам, пък като ме оставят на държавна издържка, ще се уча на отговорност.

Чудя се ,къде е по–гадно да се живее, в Германия с напълзелите тарамбуки или в България с беззаконието.... Май вероятността тарамбуките да се цивилизоват е по–голяма, все пак хора са.

Не знам, но със сигурност знам че най-гадното място за живеене е Б-я.

"Тарамбуките" (както ги определяш) в Германия, са на порядък по-малко (дори като бройка) от орките на електорато. А като процент от населението пък са направо пренебрежими. И да, ако спрат да приемат повече, като нищо ще цивилизоват вече влязлите. Немците, за разлика от французите са способни на това.

Тия пак съдий нашите как така са го държали досега затворен че той нищо не е направил какво толкова като е убил едно дете да не е престъпление това в България,я го пуснете човека да си върви и дайте ми даже и обещетение дето сте го държали затворен.Смешници

Мутрата на снимката изглежда също като премиера- може затова да са го освободили...

22 куршума! Този и всички от съдебния състав!

Българския съд е като Господ... помолиш му се па той земе че ти прости....

Нали му намалиха присъдата с 30%. (признал си) и сега с още...?!

е български римейк и реалното време за приемане на 1 закон. 240 Кауна седят в парламента а Прайм Кауна на България ги управлява чрез така нареченото мнозинство. Съдебната система е такава....каквато я гласуват депутатите. Правата на съдии, прокурори и полицаи са дотам....докъдето са гласували депутатите. Не съдиите а депутатите са гласували закона....При доказано убийство или друго доказано от следствието пръстъпно деяние, да бъде намаляна присъдата наполовина при самопризнания. Самопризнания се правят в момента на ареста пред прокурор при тежки криминални престъпления с липса на преки улики. Затова е създадена системата със съсамопризнания в .... другите държави. Да се помогне на следствието по разкриване на престъплението....не да се помага на престъпника вече в съда, при доказано от следствието престъпление.

Български съд.... ко... не...

Такава ни е и цялата държавна кочина !

ако съм на таткото тоя ще го дебнем ден и дощ...

И тоя ли е много ''болен''?

абсолютно порно

Питам се, тозе не го ли е страх да е извън затвора? Ами ако му се случи случка?

Вдигаме ли се? Ама тоя път всички омитаме барабар със съдебната система с чукчетата по главите им, инак няма смисъл !

българските съдии за пореде път доказват че не работят за българския народ

Те са както всички обикновени българи - работят за пари. Вие си избрахте него, той си избира тях! И Те и той, че и вие сте прости - гарнция, че ще се разберете!

Значи така - този убиец го пускат, а кметицата на Младост стои в ареста. Тази женица има ли повдигнато обвинение?

Не, но е разпоредено да остане там. Дори ако трябва после държавата да и плаща обезщетения!

Този изр*од щеше да се отърве с условна присъда най-вероятно, ако не се бяхме вдигнали тогава заралии. НЕ ГО ПУСКАЙТЕ ПРЕДСРОЧНО!!!

всичко е точно!

Щом детският живот е толкова евтин в България, а убийците на деца се ползват с привилегията да не бъдат наказвани, най–добре да си взема децата и беж от тук. Ще повторя думите на една изселила се вече българка. България изгуби две деца, Канада спечели три деца.

за жалост напипваш верния път извън БГ... нямаш представа колко много хора обмислят бягството си от тая територия..... дори прешълците от Африка не искат да останат тук...

Платил си е...

В правораздаването дефилира победоносно неграмотността и корупцията! Един куп щерки на овластени станаха магистрати през задната вратичка-като съдебни помощници с мижава заплата от 1500 лв-"помагат" една година,но спестяват конкурси.Естествено, след това не могат да скочат на тате или съратниците, които са им купили дипломи и остава само да навлекат тогите.Правосъдието отдавна е на концесия!

Смятам, очите да не са му нужни на Жорката... Нека живее иначе. 3 години живот в ОБЩЕЖИТИЕ не се равняват на това дет е направил. Никак даже. Ми то има студенти дето никого не са убили/прегазили и живеят в ОБЩЕЖИТИЯ по 4 години и повече дори... Сапунката какво? Той да не е по-спецеален от теа студенте?!? Мисля да нема нужда от очите. И без това не ги използва правилно...

Да караш в забранена за движение на коли пешеходна зона с немалка скорост и да прегазиш дете не е убийство по непредпазливост, а такова с евентуален умисъл и съответно наказанието е по-голямо.Ясно е, че нито една присъда няма да върне това мило дете на родителите му, но да пуснат на свобода извършителя след някакви си смешни 3 години е подигравка с човешкия живот и изобщо с всякаква представа за справедливост. Работата на съда е да осъжда според тежестта на извършеното, да квалифицира правилно престъплението,а не да подарява милост за добро поведение и изкаран,представете си, курс по шофиране, който ние, освен всичко плащаме с данъците си. Нали няма право да шофира 8 години, защо сега го кара тоя курс, изобщо що за абсурд е това?

Типично... детето го няма, виновния съжалява, съда му прощава...Ей за това няма се оправим, никога

навлизаш в забранена алея и причиняваш смърт,кое му е на това по непредпазливост.това си направо предумишлено убийство.

Законите се тълкуват в зависимост от паричните знаци или кой на кого е човек, останалите не сме човеци...България 2018г. член на какво ли не...

Да му разлепят снимката из целия град! Нека всеки да му знае лицето на убиеца! Той е работил във фирма извън затвора през всичките тия години?! С една дума си е живял почти нормално, само е трябвало да спи в затвора. А детето е изгнило вече и е станало на пръст. Милото дете.

А какъв е смисълът да ходи на курсове за "отговорно шофиране" (wtf?!?!), след като е с отнета книжка за 8 години и не би трябвало да се качи на кола скоро? Къде се организират и за чия сметка? Общо взето човекът си е карал кола, уж е работил извън затвора, а го пишат, че е лежал....То с такова 'лежане в затвора' как да не искат хората да нарушават закона....

научил да кара в забранени зони- това е !

СРАМ И ПОЗОР!!1 ЕНИЧАРИ СА ТЕЗИ СЪДИИ, БЕЗСРАМНИ И БЕЗСКРУПУЛНИ!! НЕ НИ ТРЯБВАТ ЧЕРКЕЗИ И БАШИБОЗУЦИ. С ТАКИВА ЕНИЧАРИ САМИ ЩЕ СЕ ПОГУБИМ. БИХ СЕ ИЗПЛЮЛА В ЛИЦАТА НА ТЕЗИ СЪУЧАСТНИЦИ В УБИЙСТВООТО НА ПАОЛО!!! - СЪДЕБНИЯТ СЪСТАВ ОСВОБОДИЛ ПРЕДСРОЧНО ЕДИН ДЕТЕУБИЕЦ!! КОЛКО СТРУВА ЕДИН ДЕТСКИ ЖИВОТ!!!

Що плюете човека обаче? Не е луд тоя дето яде баницата нали знаете... Той се е явил даже без адвокати в съда, пък и надали някой иска да знае какво му е минало през главата - изтърпял го е. Въпроса е по-скоро принципен. Как така получаваш присъда за убийство от 8 г например, искараш една в съдебни препирни в следствието, лекуваш се още една от кариеси и пъпки по г..за, ходиш на курсове 1 г., работиш 1 г извън затвора и хоп - пак свободен с 4 години предсрочно. Е това ли е наказанието за убийство в България. И не само убийство - а за абсолютно всякакви тежки престъпления.

Толкова струва животът на едно дете... Какво повече да говорим... Подиграват се на целия български народ разните му там магистрати, политици и прочие смърдяща сган!!!

предполагам, ще има обжалване.

Имал пари, платил си, пуснали са го! Оная Иванчева явно не е виновна, но няма пари (ако беше взимала щеше да има), не може да си плати и ще си гние в ареста. Е, ако пък оня Гешев някога го арестуват ще стои само минути в ареста. Защото за поръчки се плаща много добре. Това е картинката на българското правосъдие! И ония в Европа знаят, затова ще гледаме Шенген през крив макарон. Но пък се нагледахме на смехории в правосъдието ни.

Иванчева имала желание да забременее ин витро, взела е пример от Цола Драгойчева тя така спасява кожата...

Започнала е процедури, не знам точно какви, още ПРЕДИ задържането. Четеш само това, което ти изнася. И да уточня - нямам никакви преки впечатления от Иванчева.

За умишленото убийство на дете от изрода сапунджиев решението на анонимните подлеци съдии е равносилно на съучастие

Абсолютно! Ама защо ние седим и само по форумите пишем - и това не мога да си обясня.Толкова ли трудно се вдига шепа народ като нашия???

Трябва да четеш повече! Отговора на твоя въпрос са го дали още Левски, Ботев и Захари Стоянов.

А родителите на Паоло съгласни ли са......или паричките прибрани от застрахователя ги утешава...… или съда лекува мъката на хората и "къпе" мнението на обществото ….или....?????

Ти идиот ли ли си?Кое може да ги успокои?Ти или не си родител или си пъпчив пубер.Те се трудят,образовани са-имат си пари.Нямат си това дете,което обичат до болка.

“Народе???”

Интересно, как се казват съдиите пуснали убиеца на свобода. Нека самото общество да ги отхвърли като не им дава покупки по магазини, местоживеене и т.н.