Съдът пусна предсрочно Сапунджиев, прегазил и убил малкия Паоло

Георги Сапунджиев не е имал провинения и излежал половината от присъдата си

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Е не! Нема такава държава!!!

Съдиите на сапун!

Значи... осъден на 9 години, намаляват му ги на 6,защото било при съкратено производство и накрая лежи 3... Е, няма такава държава!!!! О, забравих, това всичко за убито дете!

Гад! Как изобщо има очи да поиска такова нещо! Да убиеш дете и да го лежиш 2-3 години-истинска гавра с родителите..

В България почти всеки може да убие и да се измъкне.

Тези съдии деца нямат ли. Егати и правосъдието имаме - едни присъди, които и без това не са много високи и често ме сащистват как за сериозно престъпление релевантното наказание е само няколко години, но освен това като се признаеш за виновен ти го намалят с 1/ 3 и после за добро поведение - наполовина. Смешка. Всъщност не е смешка, тъжно е.

Сега остава и да осъди България в Съда за правата на човека, че са му ограничили правото на свободно предвижване за срок от 3 години и циркът ще е пълен!

Прав сте.Ако можеше щях да сложа много плюсове.

Абе хора, къв е тоя абсурд???? Убиваш дете с джипа си, карайки не където трябва, съдят те на 9 години и накрая лежиш ....3!!!!! В какво сме се превърнали бе??? 3 години не трябва ли да е присъдата за разбит магазин или даже нещо по-дребно? Пълна подигравка с живота на едно дете, убито по най-гадния възможен начин!

Затова ще се чувстват безнаказани,защото няма никаква строгост!!! и ще продължават катастрофите и убийства по пешеходни и тротоари,но на кой му пука... На съдиите не им пука,на управляващите също,какво остава за джигитите...

В Европа е така! Целта на наказанията е превъзпитание, а не отмъщение!

Скапана държава, скапана съдебна система, скапан народ..... Всичко ни е скапано и ние сме скапаняци, щом приемаме па макар и мълчаливо такива изродщини!

В България няма ПРАВОсъдие! НЯМА!!!

ПРОМОЦИЯ ! ГАЗЕТЕ И УБИВАЙТЕ ДЕЦАТА НА БЪЛГАРИЯ . САМО 3 ГОДИНИ В ЗАТВОРА,ВМЕСТО 9 . НЕ ПРОПУСКАЙТЕ СВОЯ ШАНС. Допълнителни отстъпки при убити 5 деца.

Това показва само колко струва живота в БГ. Без коментар.

но има и друг съд - свише! Убитото дете си е убито, невинно 4 годишно дете и това има друга цена, както всички смятат.

Има проблем със съдебната система.знаем го.

Мда, убийци се пускат от затвора, но Иванчева, която е трън в очите на герб е много по-опасен престъпник?!?!?!? Май нищо не разбирам от правораздаване?!?!?!

За пореден път ЕС ще '' преоткрие '' България ,според вчерашното изказване на неуважаемата Лиляна Павлова.Но всеки път е заради простотията и корупцията на нашите управляващи.Но ние сме виновни.Разделени сме по най-различни критерии,всеки мисли как да прецака другия и от това печелят нашите политици.

Хайде сега 9 години и на съдията за размисъл и отдих. Чист въздух, едри пениси и много 'прители' - и няма нужда да плаща за нищо!!!

Смешници... тия съдилища са напълно излишни.

Така е в БГ. Газиш деца. Дори и да влезеш по случайност в затвора. Работиш във външна фирма. Пееш в хора. Излизаш от затвора, неизтърпял и една десета от наказанието, което ти се полага. И така ще бъде, докато българинът продължава да бъде дрислив страхливец. Защото нито един такъв примерен затворник не е насечен на парчета на следващия ден след излизането си от затвора? 500 години ли? Ако не бяха руснаците и царските им интереси, 500 хиляди години щяхме да си стоим под турско "присъствие" с анадолски ... отзад и ятаган на врата.

ТОВА Е ГАВРА с убитото ДЕТЕ!

Ами те и затворите ни такива . 2 надзиратели охраняват 100 затворника . В затвора - мобилни телефони,телевизори,луканки,уиски,наркотици,А ВЕЧЕ И ПРОСТИТУТКИ сигурно. Мафията не спи .

stankow

Важно е, че е лежал в затвора, ефективно !

stankow

Какво общо пък има тука българския народ !?

Стара Загора покажете , че има и нормални хора.Веднага и на момента.!!!

ОКО ЗА ОКО ! ЗЪБ ЗА ЗЪБ ! ДЪРЖАВА НЯМА !

Мдам, факт е че на пътя всичко може да се случи на всеки, няма застраховани, колкото и да си внимателен и да спазваш правилата, просто стават тъпи случайности и грешки и можеш да си откиснеш в затвора като едното нищо. Тъпото е, че доста народ се разминава с условни присъди при доста драстични нарушения, а осъждат ефективно хора, които просто са имали кофти късмет. Ама това е положението, докато има човешки фактор на пътя и в съдилищата, правосъдието ще е едно--към-кой-колкото-даде...

Може, слагай плюсове от различни браузъри (или минуси, според случая), както правят троловете.

Ужас! Тоя боклук е знаел предварително!

как гледа само от снимката,като МИШОК. А иначе става ясно ,че живота на това малко ангелче което си отиде без време, струва 3 год.Много жалка картина.Потресена съм.

Съжалявам, но това неговото не е случайна грешка!!!

Само че този не е спазвал правилата.Разбираш ли.Карал е в пешеходна зона автомобил с размери на танк

Извинявай, ама да влезеш на забранено място да правиш маневра не е "кофти късмет" и "може да се случи на всеки". Писна ми да чета, можело да се случи на всеки, при каране пиян, каране с висока скорост, неспазване на знаци. Не, не може да се случи на този, който спазва правилата. Но на всеки може да се случи някой да не ги спазва.

Има, има , но му казват саморазправа.

Дай Боже да сгази съдия следващия път.

вижте снимката на преднамерения хладнокръвен убиец(най-нагло навлизане в абсолютно забранена за таралясници пешеходна зона, безнаказано вилнеене сред майките с деца!), вижте снимката на детето и си отговорете-кое й е важно на тази държава, кое покровителства и ПООЩРЯВА тази "държава"!!! отговорете си кое й е бъдещето на нашата стана, кое ще остане за УТРЕ при такова "правосъдие" ДНЕС-приматската мутра или прекрасното детенце???!!! хареса ли ви отговорът???!!! п.п. единственото хубаво в цялата гнусотия е, че през тези години майката е родила още едно детенце. българска майко, грабвай ги и двете дечица и бягай, бягай, бягай...защото покровителстваният примат ще остане тук и може да сгази още някой, защо не-при това "правораздаване"...

ПОЗОР!!!

Бре - чудеса постигат в нашите затвори с превъзпитанието! От бесен хулиган на пътя преди да убие дете, до "отговорен шофьор"...ама в затвора! Колко ли ще са трайни резултатите... Как не ви е срам бе, магистратите?!

Според теб шофирането в пешеходна зона е случайна грешка?!

О, Бълагрио герберска, блуднице вавилонска...

Познавам Сапунджиев от средното училище. Още тогава беше много нагъл и нахален. Той няма да се промени, а съдиите са за ...

това е прекрасно! осъден на три години и половина, излежал почти 16 месеца, и го пускат, щото по време на живота си във външно общежитие е показал отлични резултати в курса по шофиране, нищо че е лишен от правото да шофира 8/ осем/ години! прекрасна присъда, прекрасно изтърпяна прекрасно помилван, прекрасно ще го реабилитират! май се налага таткото и чичото на затритото дете да се заемат да довършат нескопосаната работа на прелатите ни!

по добре цялата колегия!

Матистратите са по-долу и от калта, която газите по разбитите улици.

да ви е ба у съдиите ска пани, а на този нагъл цървул мога само да му пожелая да му се случи това което е причинил

Не може! Ще му друснат една "яка" условна присъда, която ще му тежи до...а бе до следващия понеделник...

За определено извършено престъпление се получава определена присъда, каква е логиката да се намалява присъдата, защото Е БИЛ ПОСЛУШЕН в затвора ! Ако не е слушкал ще му увеличат ли присъдата ?

Май единтвеното решение е сами да се оправяме. бащата да го гръмне, да лежи година две и след това навън за добро поведение.