Съдът пусна на свобода Анита Мейзер срещу 5000 лева

Варненският апелативен съд ще обяви решението си по делото в двумесечен срок

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Има други прости мъже за връзване!!!!

От "няма такава държава" до "няма държава" разликата е само една думичка...

Не мога да преценя кое е по-силно - миризмата на корупция или тази от бактериалната инфекция на подсъдимата. Очевидно е че става въпрос за корупция, т.е. "мисис-ката" си е купила "разрешително", за да може "доводите" на защитата й да бъдат приети от независимия и безпристрастен съд и тя да бъде пусната под "символична" гаранция. Парите натрупани от "занаята", както и контактите установени с дискретни услуги са свършили работа и госпожата отново е в играта. А останалите за пореден път ставаме свидетели на съдийското усмотрение и ни остава простият избор - да продължим да живеем така тук или по друг начин и на друго място.

Правосъдието е безкомпромисно, търсят да ги хванат след като са брадясали и ги пускат преди да са брадясали ... хвала тебе Темида.

Значи скоро ще я пуснат за издирване!!!

Няма ! Тази свърши парите !

това нещо вЕрно ли е било избрано за мис? Да не дава Господ. Вие сериозно лииии :-D? Боляла е дясната гърда, а нас дали ни болИ фара ма овсъ? Сега ще излезе, ще си сложи нови импланти, ще се наточи иии NEXT. Балъци има още.

кво е туй животно на снимката бре....те са я пуснали да не плаши другите затворници

Явно някой се оплакал от психически тормоз :D

никакво пускане при иванчева в затворническата болница !

Иванчева е посмяла да се опълчи на наши хора/ клиенти, зотова ще я мачкаме за назидание! А тази явно е намерила на кой да даде подаръче, иначе ако беше толкова невинна защо ще предлага подкуп на 112...

Защо трябва да знаем какво се случва с тая циганка?

добре че я боли само дясната гърда, щото ако знае как боли лявата, направо ще си признае за убийството!

Разбирам, че това да си със силиконови цици е голям келепир и има още една положителна страна, за която аз не подозирах , а именно е основателна причина ако си в затвора да те пуснат, защото едната ти цица е дала фира и те боли. Така ,че слагайте смело силиконови цици не е ясно кога могат да ви послужат .

Името на тая е Айше , и няма как някой да я избере за каквото и да било В България преди 30 години .Жалко за пича , ама как можеш да се вържеш на тая уродлива бангия.... Много смрадлива история , тъкмо като за варненеския" съд "".....

Не се чудете!Това е България!

Варненските магистрати са като шефката си Темида - не виждат, не чуват и не разбират за какво иде реч. Но все пак във варненския въздух се въртяха едни 60000 евра и те явно си намериха потребителите. След това тяхно решение във Варна вече спокойно могат да се душат с мейзерки, след това да се обадят на прокурор Радева и накрая както се казва всичко е точно - виновни нема да влезе мъртвия. И да не забравя ако на някой му трябва поръчкова експертиза да се свържат с доцента в Плевен - върши идеална работа, само се чудя как слепец може да работи като патолог. И накрая - наздраве за балъците.

да отстъпи кметуването си в сливенския на иванчева

Яко ви нерви Иванчева. Тя, че не става за кмет на всички е ясно. Ама защо толкова ви нерви само не разбирам, че навсякъде я дъвчете. Май не ви харесва, че хората поискаха да си изберат някой непосочен от ГЕРБ??? Да не беше най-подходящата, ама спря строителството в Младост....е само докато не и намериха цаката де.

Едва ли някой е изненадан от този тотален абсурд . Съдебната ни система е гръбнакът на организираната престъпност в България . Факт неоспорим . Аз обаче съм шокиран , че това нещо е било " мисис " .....преди 30-40 години. Явно това си е фейк :))))) Или е някакъв катунарски " конкурс " , който няма нищо общо с България.

направо в манастир ще влиза!

Не е голяма файдата - вече и за е..не не става...

Полицаите отказали подкупа са получили нервна криза придружена с епилиптични припадъци заради тази грешка„ Нооо съдът в никакъв случаи няма да повтори това Те ще гушнат тези 30 000 като нищо и Анитка ще илезе чистичка като къпана мома във вана с прясно млако

Защо не? Брендо - на свобода! Братя Галеви - на свобода! Колко още убийци избегнаха наказание. Защо не и тая баба? МВР-то спи, съдът се продава за пари...

Браво, в Капитализма няма това онова, всичко е пари. Умрелия умрял, Парите са си Пари

в соц капитализма, който започна с делото срещу Тодор Славков и компания и завърши ... по бай тошовски

като ѝ гледам снимката си мисля , че покойникът се е отървал от ужасен живот ....

Заслужаваш награда с този лаф

Човекът може и сам да си е стегнал свинските опашки. То с такова чучело колко му е да психясаш.

жуотното!!! жуотнооооооо!!!!!

Не обиждай животните ,бе !!! Извини се !!!!

Тази изпаднала жена никой не е убила умишлено. Кво ривете?

Първо тая може да е всякаква друга но не е убила никой а ония малоумник се е задушил сам правейки се на мъж а тази се е паникьосала и не е успяла да му помогне и срежи пластмасовите свръзки. Второ корумпираните алчни ченгета и съдии като гладни хиени се възползват от трагичната ситуация и рекетират за пари. Тая Мозер има също американско гражданство и ако бе платила и се бе обадила на някой евреин адвокат да я защитава тия наши профан съдии щяха раболепно да я пуснат без стотинка гаранция и да и се извинят дори за причиненото и неудобство …….и последно Трето тази псевдо новина ли е най-достойна за първа страница на соросоидния лакей и манипулатор дир бг

Значи за убийство по малко от подкуп?? Вие нормални ли сте?

закона е супер логично направен защото от умрял какви пари може да чака съдията примерно но който си мисли да се подиграва със съдебната система и плаща рушвет нерегламентирано под минимума да бъде наказан жестоко за назидание ….да си правите добре сметката ей бантусотове че съдебнат система работи безотказно и всички бандити ,мошеници ,убийци и крадци вярват дълбоко в нея

Това ако е съд,аз съм трамвай....

всички съдилища в бг са такива,така че ще виждаме много трамваи по пътя надолу

Смилили са се над съкилийничките и. ;)

Каква комунистическа партия бе! Сега ни управляват мутри!

Мутрите откъде изпълзяха?

тия "съдилища", и милиоционерищини, както и прокуророрвците от колко години са на "работа", калинке?

Срокът на имплантите е уважителна причина. ТАЗИ СТРАНА никога няма да се оправи!!!

Ама какво се възмущавате и чудите, не ми е ясно? Каквото е отсъдило журито, като се е явила на мисис България, такова е отсъдило и съда, по повод на убийството. Двете присъди ми се виждат абсолютно еднакви :)

Да я пускат тая убавица, че що народ не издържа и избяга от затвора....а иначе това е поредното доказателство, че у нас всяко чудо за три дни. Това не е обвинение за дребна кражба,това е обвинение в убийство и тия съдии сърца нямат ли да поискат 5000 лева,ами това са парите за нов имплант.Много мъка има по тоя свят, много...

При положение ,че "Кой" е чист като сълза и даже има предложение да бъде канонизиран вие какво искате от тая скромна женица ?

Да дойде да излежи в мойта клиника остатъка от присъдата. Явно този път опита на Майзер за даване на подкуп е бил успешен :-)

Голяма гаранция са праснали на циганката , направо са я смазали :)))) Предлага на куките 30000 еврака , пускат я за 5000лв. , цирк , та дрънка . По-любопитно е , колко е шарила на магистралките , щото убийството си е абсолютно умишлено и извършено по особенно жесток начин . Орката си смени показанията стотина пъти и яко се оплете в лъжи . Но това не можа да спре съдът смрадлив , да си вземе парсата под масата..Точно от тия жалкари продажни трябва да почнем . За да спасим България !

Системата ни убива :)

Н

Ние ще смажем системата !!!

Ами за какво да я държат!? Само да виси на бюджета и тя. Явно си е платила, където и колкото трябва. Нещо необичайно за Бантустан?

Значи вече за убийство дават 5000 лева глоба?

Защо я наричат "бивша мисис България"? След като президентът не може да е бивш, а само се слага в скоби мандатът му, значи и миската трябва да е пожизнена такава, а не бивша. Нима тази красота е по-малък повод за гордост от Роско Плевнелиев?

България - страната на неограничените възможности! Участваш в убийство, не даваш обяснение, какво се е случило, подкупваш полицай...и излизаш чиста като момина сълза, щото цицата уж те боли и трябва да си сменяш силикона. Защо са умирали хора като Васил Левски и Христо Ботев? За тая кочина ли? За това ли?

Значи ко излезе ся? Оня пич вчера дет го гониха 300 жандармеристи в царевичака да го върнат у панделата е трябвало да каже на съдията че го боли десното мъдо и щяха да си го пуснат да си го лекува.

Е, такова съкровище изящно държи ли се зад решетки??? Такава дива, прелестно и нежно създание... хахаха

Дори сега да я освободят, затвора и е сложил печат докато е жива.

СТРАХХ Х_ОТНА МИСИС! Правилно решение!!! Някой обитател може да получи уплах и да излети от кауша.

ужас ще сънувам кошмари

Правосъдната система занули паричните сметки на госпожата и тя става неинтересна за нея.Най вероятно това са и последните пари.А иначе старата схема работи безотказно(виновна,невинна,виновна,невинна..) докато и приберат каквото могат.

Точно в десятката!

Тъпа държава, беден народ, силна комунистическа партия...

Смятай в каква "държава" живеем! Значи за 50 000 лв спокойно може да хвърлиш обвинението върху умрелия.

По добре всичките да ги пуснат иначе бягат.