Съдът отхвърли искове за близо 2 млн. лв. срещу Христо Бисеров и семейството му

КОНПИ е осъдена да плати над 130 000 такси и разноски по делото. Решението може да се обжалва пред Апелативния съд

Обратно в новината

Коментари - Съдът отхвърли искове за близо 2 млн. лв. срещу Христо Бисеров и семейството му | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Горкият ,жив да го ожалиш ,последните левчета и тях искат да му вземат.Друго си е да си с права и свободи .

Съдии, станаха по-богати.

После ни разправят разни басни за правова и демократична държава. Остава ни успокоението, че всичко се връща на този свят.

Като с Вальо топлото, където "Х" милиони липсват от сметката на топлофикация и същевременно същата сума е в сметката на майка му. Но накрая това било просто съвпадение и жената просто ги заработила тия пари чрез спестяване през годините. И като при лекарска грешка довела до смъртта на пациент. От до описано как именно заради лекарска грешка пациента умира, но същевременно няма обвинения!? Прегазваш човек на пътя/пешеходна пъкета/тротоар и след това си напълно свободен заради фактори които нямат общо със ситуацията. Като "ама трябва да се грижа за семейството си/децата си". Абсурди колкото си искаш. Хем основното обвинение е за пране на пари ама някак си това не стига до съдът защото ...... причини!?

Който плаща, той поръчва музиката!

Поредният провал на съдиите , които вместо да се реформират , продължават по старому! Не може КОПНИ да открие нещо за определен човек и съдът да го оправдава! Но не ме учидва след като съдии пускат предарочно убийцина свобода или намаляват присъдите или ги оправдават!

осребрил част поне от иска. Държавата да го духа.

Защо го тормозят тоя хубав човек.

А колко му е струвало отхвърлянето?

имаше един МВР ГлавСек - Светозар Лазаров, заършил Първо Основно Училище в Горна Оряховица. Това мекере бе отишло до НС и бе предупредило Христо Бисеров 2 дена преди МВР да го потърси. Затова и Христо Бисеров тогава спешно си подаде оставките и се оттегли от Политиката. Ама се оказа, че родните съд и МВР са супер калпави, както винаги, де :)

И Семерджиев ще излезе невинен.....

Той се е родил невинен.