Съдът остави в ареста обвиняемия за смъртта на таксиметровия шофьор в София

Иззе е на 23 години и работи като фризьор, осъждан е за причиняване на средна телесна повреда при катастрофа, за което има условна присъда, която е все още в сила

Обратно в новината

Коментари - Съдът остави в ареста обвиняемия за смъртта на таксиметровия шофьор в София | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Бандата на Семерджиев полудяха Тя вече се води от Стани /Чорбата/ и Младен Тодоров /Денци/дето също карат с фалшиви книжки и продават масово дрога и то пак безнаказано обаче на другата им Автомивка Витоша Парк там има дори сутрин опашка за метамфетамина и пак са пазени нагло от МВР служител действащ някъв си там Петър Байчев съвсем изнагляха - за да имат повече клиенти пуснали Безплатен Метадон и спринцофки

Къде сте ве Хелзински циганета ? Сега какъв ви е коментара ? Пак ли мангоиндийците са прави,а ?

аха, значи вече е съден за побой при катастрофа, приемаме имигранти, осигуряваме им условия на живот по-добри от на местното население, а те увеличават криминалния контингент, вече и украинците се включиха в трафика, а приемаме почти само жени и деца, а като дойдат мъжете им?

БХК къде стеее, бре. Или не може да разделите сеното между сирийски бежанец и тумба цигани..Трудна задачка е да. Не ми е ясно защо е задържан, като циганинът е починал от инфаркт, а не от побой.

аааа ха обиждате на цигани а този сириеб с бг момиче и майка светица айде стигя човекйт е бил работа...

Да постои малко в ареста, и после да осъди прокуратурата, много ясно че съдебната ни система, обслужва индийското малцинство.

В последната си дума 23-Иззе каза: "Желая да си ида у дома". Епа иди си у Сирия,какво правиш тук?!?

Циганинът е бил с гръдна жаба и прекаран инфаркт. Всеки във форумът знае какво е това. Той си е бил мъртъв отдавна.

Това слабичко момче с очилцата едва ли е пребило циганската горила. При това циганите са били 4-5.

И в какво го обвиняват, в самозащита от българин с индийско самосъзнание!? Значи вече като ни нападнат българоиндийците трябва да вдигаме ръцете и да се предаваме ли!?

четеш ли бе тъпак че този е сириец

Да умнико! Но за разлика от теб,той си изкарва прехраната по почтен начин.Ти като си чистокръвен българин,от това да изсереш някое голямо ла.но в тоалетната,друго по значимо нещо извършил ли си?