Коментари - Съдът остави в ареста обвинения за подкуп съдия от Търговище | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

да видим как гарван гарвану око да вади ,но едва ли........

милите ни политици, като искат да реформират СЪДЕБНАТА СИСТЕМА, трябва да започнат от съдилищата а не да сменят чистачките в прокуратурата !!!!!!!!!!!! Проблемите , огромните проблеми на България са в съдилищата

Никога не е късно да станеш за резил. Съмнява ме, че това е за първи път. Гарантиран рецидив. Следва да се провери имотното състояние на лицето и близки по златна и сребърна линия. Ако бъдат установени несъответствия, съгласно законовите разпоредби, прокуратурата е задължена да се самосезира и да повдигне обвинение срещу организирана престъпна група. Ох, размечтах се, че живеем в нормална държава.

ченгето професията си мени, но школата никога. Трагедията е, че минимум 1/3 от "юристите " в България са със Симеоновска тапия

Всички боклуци идват от Попово

щот не се отчита дето трябва

Tozi amatior se ostavil da go hvanat. Sistemata sega triabva osht po-taino da raboti. 2-3 meseca shte minat dokato bg sadiite se pootpusnat da vzemat pak pod masata. A dotogava tozi shte go razjalvat do skasvane, za tova 4e se e ostavil da go hvanat.

Започнете разследване не само за този, а за всички български съдии. Всеки знае, че те са подкупни до мозъка на костите.

Това е добре,но кога ще видим тези от парламент и правителство!

Когато съдиите станат почтенни!

Ха хаа, дойде Видов ден! Този беше съдия в Попово и тогава помогна на едни мутри от БСП да окрадат и съсипят бизнеса на мой познат!