17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Чуждестранните студенти са излизат тотално неподготвени и без минимум знания, дават им се изпитите по милост за да се разкарат от главата на преподавателите, никакъв контрол

Добре де, имаше и записи по Господарите на онзи от Перник Наско Циканделов как урежда чрез декани и ректори "студентите" с фалшиви студентски книжки и купени изпити за 50 000 евро. Ама и той си каза , че не гарантирал -" днеска еди кой си бил ректор, утре не бил", та нямало гаранция че ще си получат дипломите мнимите суденти

Тези корумпирани, безскруполни и алчни твари!

Ха такаа...."Големи разкрития", "големи злоупотреби" и накрая оправдан. И сега какво? Май, май още един готов да осъди България в Европейските съдилища.

146 чуждестранни студента са си платили кеш на когото трябва

goose

Поредния провал на цацаратурата :-) Да видим сега с каква акция ще замажат очите ...

Това не е новина. Това е ежедневие в тази кочина.

Напук на всички държавници дето унищожават България , тя ще ги преживее

Не с много обаче

Защо да подкупваш съдии , като много по сигурно е да подкупиш прокурор.Кой ще обжалва после , подсъдимия ли

ДА ВИ Е ЧЕСТИТ ОПРАВДАНИЯ, БЪЛГАРИИИИИИ! ДА СТЕ ЖИВИ И ЗДРАВИ!!!!!! ДА СЕ МНОЖИТЕ В ТОВА ОБЩЕСТВО ОТ КРАДЦИИИИИ!!!!! КРАЛ, КРАЛ, КРАЛ ...МНОГО ПАРИ ...И С ТЯХ ПЛАТИЛ НА СЪДИИ И...... ЧЕСТИТО! И ЧЕСТИТО ПРАВОСЪДИЕ!!! ОТКРАДНАТОТО ОТ ВАС просто се прелива от един джоб в друг, а на вас - тежко ви! Събирайте, бедни българи всяка стотинка, щото утре може да ви трябва, поне до Румъния да стигнете! Не може такава разрушена държава да не бъде нападната един ден! Пестете всяка стотинка, за да се спасявате тогава от тази ограбена от алчници и безбожници, територия!

точно този е ректорът-милионер, който е любовник на моя позната и сътрапезница. С години я води по Малдивите и света - всеки уикенд с полет в скъпи дестинации. Плюс, че осигурява висок стандарт на деца и семейство. Накрая се разделиха с нея, защото имал и други млади любовници, ползващи благата му, възлизащи ежеседмично на едногодишна заплата, плюс разходите по семейството му. И сега - оправдан! Честито на българския народ и образование!!!!!!

Коя от всичките любовници е водил на Малдивите, защото тоя е много скръндзав. Едната любовница я е направил главна асистентка, без да има защитена докторантура, сега е хванал една от доцентките да й я изработи най-накрая тая докторантура, после ще препишат и една стара докторантура и ще я направят любовницата доцентка. А секс кадри с него, дали ще излязат по медиите???

Нищо ново У нос "виновни" няма, когато става дума за властимащи. Съдът ни е порнография..

И за кой Медицински университет става въпрос? В България има няколко такива. Що за смотано написана статия?

Никога няма да се оправим. Румъния вече е няколко обиколки пред нас-не ни вижда дори в далечината. Сърбите дори имат по-добра съдебна система. За Полша и Чехия да не говорим. Кръговратът на парите, а- присвоил ги от подкупи и ги е дал за подкупи.... |

добре де, дираджии! нали сте новинарски сайт?? ми5 пишете новини бе!!!! това не е новина новина ще е, ако пише съдът осъди бившият директор на ..... или съдът осъди настоящият кмет на ..... или министърът на ..... а че някой не е осъден за поразиите които е сътворил възмездно, ние си знаем!

Шило

Нещо не разбирам- приети и записани студенти без изпит? И няма престъпление?

шило, проблема не е , че 146 души са приети без изпит! навярно и не са само те проблема е, че са и завършили, и то медицина, а не примерно спортна психология, или документалистика, примерно!

Оправен... Оправдан, но не от народа. А, кмет Иванчева с белезници в съдебна зала

Защо е оправдан? Господа съдии какво показвате-моралът, на държавата, в която искате да растат децата и внуците Ви? А проф. Божидар Ангелов-декана на ФНПП на СУ и на него не дадохте присъда - СУ извън закона ли е-Ректорът къде е -разделят си пари ли, какво?

Ето отново показваме,че сме безправова държава

Жалко за държавицата ни. У нас осъждат наивниците, а за тарикатите, крадците и бандитите няма нито съд, нито присъда.

И само да допълня,че сигурно и преди години е имало хора,взимали си изпитите по този начин,но сега е масово.

Единствената вина на Митев е, че не прехвърли сметките на МУ - София направо в личната на Баце. Сега гледаме същите драми и с кметицата на Младост. Вероятно със същия изход. Питам се само - защо накрая обезщетенията ще ги плаща данъкоплатеца?

Трябва да го осъдят за това,че в университета се толерира преписването и незнанията на студентите.Ама кой го е грижа-после лекарите били некадърни,ами така е-като са си взимали изпитите с преписване или "хайде от мен да мине една тройка,че не ми се занимава с теб..."Преди 10 години ако се хванеше студент с помощни материали,се съставяше протокол и студентът се отстраняваше за една година от университета.Сега решиха,че не е демократично и наказанието е порицание-тоест направо похвала-един вид внимавай следващия път да не те хванат.

Въпреки всички слабости, Медицинският Университет - София, превъзхожда със светлинни години всички останали висши учебни заведения в България!

Да,съгласен съм и това не го оспорвам,особено за тези ,които искат да учат.Проблемът е,че тези,които не искат,също завършват.Вече обясних как.Предполагам,че не е много редно един преподавател да каже-аз като видя един човек да ми се явява на трета поправка и му пиша една тройка,защото ми е омръзнало да го гледам...

Напълно съгласен съм с всичко написано от Вас. Нямате, обаче, представа в другите университети каква пародия на следване и дипломиране е! Темата е сложна и многостранна. Действително, вината не е в студентите, а някъде другаде...