Съдът не се смили над убиеца на доцент Стефан Нейков

Илия Стоичков е пребил доцента до смърт. Накрая дори се е изгаврил с него.

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

от де такива изроди

Имало едно време Правосъдие- око за око , зъб за зъб, глава за глава.ВЪПРОСЪТ е : по-глупави ли са били предците ни от нас?

зевзече, тъпичко си , детето НИ ! ми точно тоя индивид е действал според същият закон от Старият Завет! око за око, зъб за зъб сега има общество, дете неуко, и в Новият Завет е казано обичай ближният си като себе си не прави на ближният си това което не искаш да правят на тебе!

на циганин. Изверг - не разбрах по каква причина е убил с такава жестокост професора - ама и дете да му е убил, , такъв бой никой не заслужава. Изпочупени ребра и пр. а на него да му заврат бухалка отзад как ще се чувства, а жената помагачка. Явно е имал причина да бие и убива, ама не са се разминали с грабеж. Какво да кажа - умът ми не го побира, не искам да вярвам че е българин.

Е - може да му идеш на свиждане в панделата, дето ще му разпарят аналния отвор. И лично да го попиташ.

съдът не се смилил, га че ли са му дали 100 годишна присъда. да ви бем и жулналистиката и правосъдието

а съпругата?? защо не е закопчана и съпругата бе смо.таняци??? та нали тя го е навила, помагала, и мародерствала?! и продавала! ба.си ск.апаните следователи, ба.си ска.паните прокурори, ба.си скап.ания съд!!

имало е много начини да го изоблечат ако е имало причини А ТЕ СА ГО УБИЛИ МАКСИМАЛНИ ГОДИНИ В ЗАТВОРА НЕ САМО МЪЖЪТ НО И " СТУДЕНТКАТА"

На тази държава и е нужна смъртната присъда да изчисти всеки боклук.

Ефективен затвор за дълго време

Тъпото парче, вместо да натроши кофата на ку.рвето и да ѝ набие шутовете, утепал дъртия. Е ся кат е вътре, мисли ли, че благоверната му ше си вари боб в амджика?

Убийството е не по-малко жестоко от това на мръсния мангал който вчера докараха от Франкфурт. И е извършено от българи шофьор и студентка.

Бе каква студентка е тая дърта парангия бе?!

била студентка на въпросния доцент, който я канил на "лични" консултации и от там започнала драмата. Дир-а ни спестява тази информация този път за да нагласи мнението ни, според желанията си.

Студентка 15 години? Много е учена тази студентка!

ТОВА, ЧЕ ИЗНУДВАЛИ ЖЕНА МУ ЗА СЕКС Е ТЕЗАТА НА САМИЯ УБИЕЦ. ОПРАВДАНИЕ. А ние не сме длъжни да вярваме на един убиец и трябва да сме луди да му повЕрваме. Може да са го изнудвали да й пише тройка и й подари изпита, а доцентът не се е съгласил. Защо смятате, че не е възможна такава версия? Може дори да са му предлагали пари за да й подари изпита? В пристъп на гняв го изтезават и убиват (и двамата!), а жената го ограбва. Намерен е златният му синджир, но ние не знаем какво още е ограбила крадлата, апашката. Нали уж го убиват (според тяхната непроверена версия) заради искане за секс. Е, КАК ТОГАВА ГО ОГРАБВАТ? НАЛИ УЖ ЗАРАДИ СЕКС ГО УБИХА? За грабежа какво е оправданието? Абе тоя за големи балъци май ни взема?

Сега на него да му вкарат бухалка в задника на тоя изрод

Проблема е че ако доцента изнасили някое момиче няма даори да лежи бяма закони за това е такива взимат правосъдивто в свойте ръце онова момиче от стара загора и тя ли заслужава затвор а смешен народ

Така разсъждаваш защото слушаш обясненията само на едната страна. И за двата случая които споменаваш другата страна е мъртва.

онова момиче от Заара, заслужава не само затвор, а и мандръсане! 1. 18-годишна отива след работа (сервитьорка) у дома на 62 годишен дърт коцкар, рецедивист, с прякор и предварително е знаела кой е той! 2. Доводите и - отивала да го сдобри с дъщеря му!? 3. Размислила е и е решила, че няма да му пусне. Онзи не я пуска без нищо и тая грабва ножа. Защитила себе и т.н ит.н.... 4. Малшанс е че му резнала голяма вена или артерия и тоя умрял от кръвозагуба. 5. СЛУЧАЙНО, ама съвсем случайно му е взела в уплаха си банковата му карта и поугола е избягала от дома му... Просто не знае как така тази дебитна карта се е оказала у нея... 6. Спправка от банката показва, че са правени 6 опита да бъдат изтеглени пари от тази карта. Сега онзи че е бил отрепка е само съвпадение. ГОВОРИМ ЗА ТАЗИ НЕВИННА ученичка. Какво друго би казал в нейна защита? Какво би казал за постъпката и?

теб проблемът ти е, че не можеш да пишеш, освен, че си глупав да коментираш неща, които не знаеш!

Сега ще влезе в сила пак "съкратената процедура" - убиецът ще се признае за виновен, после ще му намалят присъдата с 1/3 и на 50 години ще излезе от затвора, като през това време е "обменил опит" със себеподобните си в затвора. Този закон трябва да се промени за тежките престъпления !

20 години му е малко на тоя изрод!!!

Това че доцентът уж искал свирка от жена му е тезата на самия убиец и жена му. Те всичко могат да кажат след като са го убили. Няма да кажат, че го убиват за грабеж я. А ние не сме длъжни да вярваме на оправданията на един убиец, които няма как да се проверят. Нека да докаже, че доцентът е искал такова нещо. Някакъв запис има ли? А ЗЛАТНИЯТ СИНДЖИР НА ДОЦЕНТА КАК СЕ Е ОТЗОВАЛ ПРИ УБИЕЦА И ЖЕНА МУ? Нали уж са го убили заради секс, а не за грабеж? А са го ограбили?

До всички, които смятат че доцента е изнудвал жената за секс, за да и пише оценка!Спомнете си, че този човек от години е бил пенсионер и не е преподавал, нито изпитвал!Дори и да е търсила някаква помощ от него, то е било за евентуални връзки с негови колеги или нещо от сорта, което не е доказано.С какво се питам доцента е заслужил подобна мъчителна смърт?И защо жената не е привлечена, като обвиняем?Ако е била толкова читава, защо не си е взела години наред образованието и не се е явила почтено на всички изпити, както се полага за студент, а е търсила под вола теле?

Това че доцентът уж искал свирка от жена му е тезата на самия убиец и жена му. Те всичко могат да кажат след като са го убили. Няма да кажат, че го убиват за грабеж я. А ние не сме длъжни да вярваме на оправданията на един убиец, които няма как да се проверят. Нека да докаже, че доцентът е искал такова нещо. Някакъв запис има ли? А ЗЛАТНИЯТ СИНДЖИР НА ДОЦЕНТА КАК СЕ Е ОТЗОВАЛ ПРИ УБИЕЦА И ЖЕНА МУ? Нали уж са го убили заради секс, а не за грабеж? А са го ограбили? Я сега да видим, тука плува ли корабче? Ще повярвам на един убиец и една крадла, как пък не?

да го набият,ама чак пък до ибийство...Тя сега студентката как ще си взема изпитиъе?

Смешен народ човека е прав малко му е било на оня плъх дето спи с млади момичета за да си взимат изпитите но няма държава комунизма е на власт

Да, и такива плиткоумни примати , като тебе драскат в чата малоумия и тъпотии !!

Другарю господин! По времето на комунизма издаваха СМЪРТНИ ПРИСЪДИ ЗА ПРЕДУМИШЛЕНО УБИЙСТВВО! Това известно ли ти е? По времето на комунизма токът и водата струваха по няколко стотинки, а цените се вдигаха веднъж на 10-15 години и то след няколко повишения на заплатите и пенсиите. Това известно ли ти е? По врметоп на комунизма нямаше частни фирми, частни банки и частни магазини, а цените се определяха от държавата. Това известно ли ти е? По времето на комунизма по селата не си заключваха къщите, а по градовте много често оставяха ключа под изтривалката, а вратата на входовете в блока въобще не се заключваха, а ори не се и затваряха и зееха широко отворени. Това известно ли ти е? Нито един апартамент, къща или магазин нямаше желязна врата и решетки по прозорците. Това известно ли ти е?

Няма значение колко е бил тока и водата. Има значение колко е била средната заплата и колко е сега. Сега в София е 1500лв среданата заплата, неофициално е повече. А тогава е била 200лв. Вече не останаха тъпаци да ви се връзват на глупостите. Да не говорим, че и 10000 да е била заплатата тогава е нямало какво да си купиш. Москвич, лада, гнусна панелка, 2 вида салам, калпав марципан. Няма почивки в Гърция, Италия. Няма красиви дрехи. И най-важното, няма свобода на МИСЪЛТА!

Да допълня само, че дрехите бяха много по-красиви. Хората, съвсем обикновени хора по улицата ходеха елегантно облечени. И това може да го видиш както в игралните филми от онова време, така и от документалните (Първите митинги на СДС в 1989 г, Русенските протести от онова време за замърсения от румънски заводи въздух в Русе). Огледай добре хората от онова време, Носят дрехи, които сега биха стрували стотици левове по сегашни цени. Носехме обувки от естествена кожа-телешки гьон, а не както сега от изкуствени синтетичн материали. Спарващи краката и съдържащи неизвестни отровни химикали. Майка ми, счетоводителка в градска фирма, си шиеше рокли от японски платове, много красиви. А имаше и рокли и костюми от наши български, също много ефектни и красиви. Братовчедките ми, инженерки ходеха често на почивка в Гърция, ходили са и по-рядко в германия, Швейцария и Франция. Имаше обяви във вестниците за екскурзии както в бившите соцстрани, така и на запад, но там и в Куба беше доста по-скъпичко. Даваха се доста пари за по-далечните дестинации. Тъй че който искаше да пътува зад граница, имаше тази възможност с Балкантурист.

Каква свобода на мисълта има, като няма никаква разумна мисъл! А свободата на изказването се вижда от 111 място (и от триенето на дир-а).

Абе и тримата са едни боклуци. Ако бях диктатор, вече и тримата щяха да са премахнати.

Що за тъпо заглавие? Съдът не се СМИЛИ... Ами, на съда работата му не е да се СМИЛЯВА, а да СЪДИ...

Не мога да се начудя как за толкова отвратителни изстъпления се предвижда някакво символично наказание. Значи всеки идиот може да издаде присъда над всеки гражданин. Всеки идиот може да осъди всеки от нас на зловеща, мъчителна смърт, чрез изтезания и унижения. И после, дори и да бъде заловен, да разчита на символично наказание. Па то значи "правораздавателните" институции у нас призовават всеки садист да убива както му е кеф. Садистите и идиотите имат право да осъдят всеки на смърт, и то на най-страшна смърт, а обществото няма право да ги съди. Това право ли е!?

jingiby

Вместо доживотен затвор без право на помилване или смърт този изрод получава предвидените в нашия анти-закон: от10 до 20 години. Ще полежи 7-8 години и ще го пуснат да трепе на воля ...

Спомням си бяха другите коментарите за този когато се знаеше, че изнудвал жената на този господин за секс и на уговрената среща с нея този го е наказал. Не го подкрепям, но и преподавателя не е бил чист. Такива по принцип се толерирани от работодателите им защото ако ги уволнят няма с кого да ги знаменят, за това по-често отколкото можете да си предствите шефовете им си затварят очите за "леките" им отклонения.

Ами жена му???

Тези изроди стават все повече.И този е като русенското цигане.Не е човек

Новината е написана така, все едно мъжът и жената са причакали добричкия доцент, пребили са го, ограбили са го и са се изгаврили с него или с трупа му. Де факто разгоненият доцент е извикал жената да му направи свирка и да ѝ пише оценка различна от двойка - продавал е изпити срещу сексуални услуги. Обаче мъжът е разбрал и го е набил, и сексуална услуга с бухалката му е върнал. Сега това, че мъжът си е жив престъпник и убиец - ясно. Че жената и тя явно не е капацитет, щом се е стигнало дотам - ОК. Но доцент на място би ѝ напсиал двойката и всичко щеше да е наред. Така че, като пишем една новина - да я напишем цялата - А? На каратко - доцентът си го е просил. Дали си го е заслужил всичкото това е друг въпрос...

Това, че доцентът е боклук не оправдава убийството му, нали?

Не. Но има малка разлика м/у човек, убил случайна преминаваща, човек, убил и ограбил някой и човек, убил по някакви причини - изнудвали са жена му за секс, блъснали са сестра му, убили са или са изнасилили детето му... Така че убиецът си е убиец, но е важно как се е стигнало дотам - не мислиш ли?

ТОВА, ЧЕ ИЗНУДВАЛИ ЖЕНА МУ ЗА СЕКС Е ТЕЗАТА НА САМИЯ УБИЕЦ. ОПРАВДАНИЕ. А ние не сме длъжни да вярваме на един убиец и трябва да сме луди да му повЕрваме. Може да са го изнудвали да й пише тройка и й подари изпита, а доцентът не се е съгласил. Защо смятате, че не е въузможна такава версия. В пристъп на гняв го изтезават и убиват (и двамата!), а жената го ограбва. Намерен е златният му синджир, но ние не знаем какво още е ограбила крадлата, апашката.

И за да не са валат - гепили му златото. Не им е чиста работата. Можеи и жената да си е предложила услугите. А после пред мъжа си да го и изиграла непорочна жертва

Жена съм. Но мисля, че жената си го е просила ,а него направо го убиват! За мен той е виновен но много по-малко от нея! Тя също е убиец ,нахален и брутален! Вината най-вече е нейна! Така мисля аз.

Не съм чул жена да има добро мнение за друга такава. Особено ако е намесен кекс.

Чукча писател, чукча не е читател. дали е прочел ,че доцентът е пенсионер. какви изпити ? Друго - ако и правил това,което описва - има начини да го накажат по академична линия. Но това което направи убиец не ми се вижда нормално. Извращения ,които е направил, а и откраднат синджир - отхвърлят състояние на афектът. И друго - оная "престаряла студентка" трябва да бъде съдена за съучастие. Чудя се, какво ли дете ще възпита тази изродка

Това, че е бил пенсионер не пречи да изпитва. А наказание по академична линия - знаеш ли кога! А тези определено и двамата са виновни, за различни неща.

Това че доцентът уж искал свирка от жена му е тезата на самия убиец и жена му. Те всичко могат да кажат след като са го убили. Няма да кажат, че го убиват за грабеж я. А ние не сме длъжни да вярваме на оправданията на един убиец, които няма как да се проверят. Нека да докаже, че доцентът е искал такова нещо. Някакъв запис има ли? А ЗЛАТНИЯТ СИНДЖИР НА ДОЦЕНТА КАК СЕ Е ОТЗОВАЛ ПРИ УБИЕЦА И ЖЕНА МУ? Нали уж са го убили заради секс, а не за грабеж? А са го ограбили? Я сега да видим, тука плува ли корабче? Ще повярвам на един убиец и една крадла, как пък не?

10-20 години? T'шаци, другарко

"може да получи от 10 до 20 години "лишаване от свобода". Ето това направо ме вбесява, МОЖЕ!!! Убиецът е сбъркан, но и системата, която го съди е не по-малко сбъркана.

Ей как бързо забравят хората... За "мангала" от Русе - СМЪРТ! А за този пухкав и розАв българин няма нищо... ни един коментар с призив за убийство на всички българи!? Що така бе? А? Този урод освен, че е умъртвил жертвата си по особено жесток начин е и измародерствал човек в безпомощно състояние! Каква трябва да е присъдата? Хайде булгарбабаити, чакам вашите мнения.

Двата случая нямат нищо общо. Дъртия коцкар е изнудвал момичето за секс. Мъжа и е полудял и го е пребил. За капак е решил да му удовлетвори желанието - искаш секс, ето ти секс с бухалка. Цялата работа е гадна, но ако някой почне да тормози жена ти, ти как ще постъпиш?

Ти, Наблюдателю, беше ли там да видиш точно какво е станало? Откъде ще знаеш за мислите и намеренията в главата на жената, на доцента и на физическия убиец, че да съдиш?

Тя , какво прави там??? На тази "среща" а ???

Мюре.

Когато осъдят д-р Иван Димитров и Илия Стоичков, тогава ще осъдят и предполагаемия убиец от Русе! Тези първите двама са извършили доказано убийство!

Като му видиш неграмотната аграрна физиономия и разплутото шкембе, ти е ясно, че това е един денгенерат.

Щото па доцента е бил нобелов лауреат за награда за ... секс със студентки.

Е па кой не мандръса студентки отива у ада. У светото писание така пише. Глей ко става в Студентски град - разврат, пиьенье, чалготеки и киризчийници на всеки ъгъл. Там по-лесно ще намериш студентка за 50лв отколото сносна вечеря за двама на същата цена.

Защо съучастничката – жената на този не е също обвинена в съучастие в престъплението! Тя е подбудителката на това престъпление.

По тази логика и доцентът трябва да е съучастник и обвинен към склоняване към проституция...