17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Така е правилно, колкото и да се обиждат все ще им е малко и все ще е справедливо.

Целият народ знае,че е крадец.Само съда не.

а руският /!!!/ ген. Решетников Ви даде този прякор, уважаема г-жо. След като отрекохте, че сте ходили при него да искате разрешение за обявяване на кандидатурата на сегашнишя президент.

Това решение на съда казва, че Борисов е виновен защото разпространява клевети / задължава го да плати адвокатските разходи/, но също така казва, че Корнелия от подобни обиди не се разстройва/ затова отказва исканата сума за обезщетение/. Обичай си Боеко и си мечтай за него, но без тролене.

Демокрацията на БСП ми отне ерекцията! Долу демокрацията!

Дираджиите изтрили коментара ми. Всъщност, изтрили аргументите на адвоката на г-н "Истина", че лъжата била позволена по време на предизборни кампании... За честта и достойнството на премиера писаха и американските посланици. Добре, че Нашия не чете "жълтата преса", защото щеше да се наложи да съди и тях за смъртоносното уронване на авторитета МУ...

"Ти си крадец" – думи на културна председателка. "Г-жа Лъжа" – думи на културен премиер. Това се нарича „политическа култура“ или „култура на политиците“. Няма вреда и за двамата, реши съдът. Но има голяма вреда за България!!!

Т.е. "еманацията" излъчва културни послания към "нацията";) И затова културата на нацията е на това ниво - агресия, простащина и примитивизъм... Но понеже процесът е двустранен, тази културна нация излъчва на избори себеподобна културна еманация;) - някакъв Параграф 22 в бг вариант... И така стигаме до фразата "аз съм прост и вие сте прости..."

"Аз съм прост и вие сте прости..."? За късмет не всички са прости. „Еманация“ означава просто силно излъчване, силно въздействие и нищо повече. Който се остави да го омайват, вместо да си оформи собствено мнение, сам си е виновен и не трябва да се оплаква. Културата на общуване си изгражда всеки за себе си.

+++++++++Bravo,много точно го казахте.Но, когато овчарите на двете мафиотски структори на БКП се скарат,овчиците им блеят или пладнуват.......А "културата"? Културата винаги е изтиквана някъде в ъглите.

"Исковите молби били неоснователни"?! Т.е. и двамата са казвали истината;))))))))))) Е, ай чиститу, българи - управляващите са крадци, а опозицията - лъжци;) Ами вярно е !;)

дано и двамата лидери си направят верния извод че правосъдие няма и дори да има то нищо не може да реши от което обаче страдат обикновените хора

Защо не ми отговаря онзи дервиш,щойто ме просвещаваше за гражданското право.Районният съд нямал компетентността да гледа искове.....правни неграмотници!

Тия, двамата... шо не земат да се натаквозят... ама то пък... сред тях няма мъж...

И давамата казват истината . А ало се разменят твърденията и двамата пак ще казват истината .Как да осъдиш хора дето говорят истината?

Ах как искам да ви изметем всичките дето в момента сте в парламента. С нетърпение очаквам Слави да направи партия, или Възраждане да се постегне и ориентира.

Принципът е, че на районния съд са подсъдни всички граждански дела с изключение на тези, които са подсъдни на окръжния съд като първа инстанция. В чл.80 от ГПК изчерпателно са изброени делата, които са подсъдни на окръжния съд като първа инстанция. Правилата за местната подсъдност определят на кой от многото районни или окръжни съдилища е подсъдно конкретно дело по критерии връзка на делото с района на съответния районен или окръжен съд. Общият критерии за определяне на местната подсъдност на делото е местожителството

нинова е крадец и лъжкиня - потвърдено от съда!

А,защо с теди двамата се занимава соф. градски съд, а в разни крадливи кметове и също такива министри и депутати се ангажира Специализираният съд? Специализираните съдии взимат два пъти по висока заплата от нормалните съдии,защото са много по умни и културни и би трябвало те да решават личностните им взаимоотношения,които определено нанася вреди на държавата и води до неопределености в юриспруденцията .Много го изкривиха това право.

Като минеш във 2-ри курс ще разбереш. Ами това са си граждански икове на лицата Нинова и Борисов.

Вероятно си прав за гражданските искове....но те все пак представляват държавата ни и не са пешо и гошо каращи се за една бала сено и куцо магаре. И все пак районният съд може ли да гледа граждански искове?Двойкаджиика съм и поднасям извинението си!

:)))) С това решение независимият български съд постанови: В ИМЕТО НА НАРОДА Лидерите на най-големите политически партии в България са лъжци и крадци. Кой от тях е по-голям крадец или лъжец да се разбират помежду си. Това не интересува съда, който защитава интересите на народа на Република България, защото за него и двамата са еднакви и равни.

Те са си лика-прилика. Крадец и лъжец. Важи и за двамата.

Само за пред тъпия електорат,иначе са си от една партия -партията на крадците неграмотни и се подкрепят .

Във Варна е спряна линейка от пътен полицай за да мине Боко Тиквата. Формално полицаят от пътна полиция може и да не е виновен.Но страхът от тонтон макутовците на герб , т.е. НСО е голям. "Бате Бойко" иска да стане Папа Дюк и се подготвя. "Юристката" от РАБФАК Цецка Цачева иска български граждани "законно" да бъдат задържани тайно без да се съобщава задължително на близките. Трябва да се даде отпор и да не се въведе гнусна диктатура. ОПГ ГЕРБ трябва да се ликвидира!

Пий си хапчетата!

Нинова обеща че ще дава от своята заплата по 600лв за бедни...да сте чули някой бедняк да се е зарадва от г-жа Лъжа?

другарете обещават това което ако им дойде ред няма да направят

"Премиерът Бойко Борисов и ГЕРБ са осъдени да платят 5000 лева на депутатката от БСП и журналист Елена Йончева. Това реши съдия Иво Вътев от Софийския районен съд (СРС)" Кой е следващия желаещ да изтупа тупана от ПП ГЕРБ?

Много е тъжно да установиш ,че водещите политици са с ниска култура .Простащината не е политическо говорене-това говорене подхожда за продавачки/ продавачи на рибния пазар.

Тиквата е пътник и скоро ще стане Мутра !

Единствения път на ББ е към Рубльовка. Само Путин дава сигурен подслон и закрила на всякакви тиранчета и мекерета, срещу добро заплащане разбира се, а не от любов към ближния. Понякога и кралицата на острова се отпуска, ама там не е сигурно с какъв чадър ще те посрещнат.

Щом Софийския съд е подлога на Борисов , моя съвет към съпруга на Нинова ,ловиш за гушата Борисов и бой до спукване ,може да го инвалидитираш ,изрода го заслужава ! Айде ние сме с теб ,защити съпругата си по мъжки с кръв !

че какво невярно са си казали Борисов и Нинова? Всичко си е в реда на нещата. Нинова си е г-жа лъжа, а ББ не знам колко кила е наддал.

До днес не съм наясно какво е излъгала Нинова? Дай разяснение по въпроса.

-Кога лъже Нинова? -Кокато си отвори устата.

гоше ти си толкова тъп чесигурно червени лайна сереш

браво на съда, най-после да постанови едно правилно съдебно решение ... исковите молби са неоснователни! Естествено, срещу истината и фактите и боговете мълчат!

Я прочети вниматално статията и решението на съда, защото реално присъда има, само обезщетение няма, щото началника си е началник, ако ме разбираш......

Ама никой не поведе дело за обида към народа и държавата, а колко пъти е клеветиха държавата, колко пъти обиждаха народа, само за лични обиди ги е еня Ей такива са ни полтиците, Егоисти , нарцисти, властомани. маниакални

Точните думи на Нинова бяха "Крадеца вика дръжте крадеца". И стария сикаджия веднага се разпознал.

Не помня Нинова за нещо да е излъгала, но онзи, който обеща премахване на субсидиите и привилегиите за управляващите махленски й лепна прякор, който много повече заслужава той. И клакьорите го заповтаряха, защото мислят, че така постигат някаква полезна цел. А то става обратното.

Е КАКВО ТОЛКОВА...КАЗАЛИ СА СИ ИСТИНАТА В ОЧИТЕ....

Те Бойко и Курни отдавна сериозно си ходят...

Единственият премиер осъден за лъжа и клевета е Борисов. ЕНП се гордее с такъви питомци.

И кой го е осъдил?! Г-жа Лъжа и Г-жа Клевета /Курни и Ленпето/

Който не го е хванал той не го е осъдил.

Тиквоча е осъден от Софийски Градски Съд на база на дело, заведено от Елена Йончева. А това, че си неграмотен, няма връзка със случая!

Фалшива новина.

ама и двете определения са верни

Защо се обижда от истината. Та лъжата и е на върха на езика. Щом проговори и изръсва някоя лъжа.

а марковски брани май само мутри...