Съдът върна обвинителния акт за смъртта на Тодор от Враца

Районният съд във Враца върна на прокуратурата обвинителния акт срещу братя Дамянови за смъртта на 18-годишния Тодор Йорданов.

Обратно в новината

Коментари - Съдът върна обвинителния акт за смъртта на Тодор от Враца | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

резултатът е инфаркт вследствие на причинен стрес. Непредумишлено убийство, убийство по непредпазливост, няма други опции. Кой какво е казал, кой първи е казал вече не може да се установи. Едрите момчета с малкия шанс ги чака панделата, въпросът е само за колко години.

че пишляка сам си е търсил боя, със вещ го е търсил поред бял ден. И като си толкова напорист, накрая намираш к'вото търсиш. После им били виновни Поничките, Баничките и Кифлите. Ако Пишльо беше си седял в колата да си наляга парцалите сега щеше да е жив.

Още една жертва на демократичните убиици и на мафиотизираните ни съдилища, после и за Стоичков , защо не е потърсил полицията , ами те затова

Ако започем за Всяка Дивотия да се извиняваме с Мутри ... направо сме се Затрили. Детенцето е било " с метален бокс" в ръката ... както и онзи "ебач" е Доктор по право...

Циркът наречен "Българско правораздаване" продължава. Затаете дъх!Следва оправдателна присъда.

Оправдателна, едва ли. Важното е, че правилно квалифицираха деянието и повдигнаха адекватно обвинение, щото със старото обвинение за предумишлено убийство със сигурност присъдата щеше да е оправдателна..

доказват, че момчето е умряло от "естествена" смърт (починало е от сърдечно заболяване, т.е. обвинените не са произвели действие, което пряко е станало причина за настъпване на смъртта) но ако те са предизвикали пряко причината, която е стартирала сърдечния инцидент, предизвикал смъртта, то те също имат вина може би не за умишлено убийство (макар че, ако са знаели за сърдечното заболяване, в случай че такова въобще е налице, то те могат да предизвикат стрес, който е фатален при такъв вид заболявания - т.е. дори тогава, теоретично, не е напълно изключен умисъл - за вина - още повече можем да говорим) правото е наука (според древните - даже изкуство), а не обичайно право в см. "както го чувства старейшината"

Викаш, като им налетял с бокса, да се бяха проснали по кореми, да ги понапердаши малко, че да не се е стресирал Тошко ли?

въпросът е защо им е налетял? и въпросът се задава не като "твърдение", а именно като въпрос ето затова по-долу е отговорено на "Красная кухая лейка" какво е правото, каква е работата на съда и защо фактите трябва да са изложени конкретно и ясно, защото подлежат на доказване - всеки един от тях, относим кам делото

vasil

Ами да бягат бе.Нали и тия бяха келеши на 30,30 и нещо.Прясно месце за батковците в панделатаТам много обичат ткива повервали си и там килограмите не са гаранция.

а така поиграйте си още малко на експертизи,комисийки,вещи лица и т.н до второ пришествие...

А заканите на келеша с бокса?! Кой и за какво би носил бокс и защо напада пръв?!

Момчето не е ли излязло, след като тези са ритали колата му и са го обиждали? и ако да - как да слезе един ученик при двама огромни мъже, които ритат и се заканват а дали е имало или е нямало бокс онзи "спасител" ли ще каже?!, дето най-вероятно му е премазал ребрата с масажите си и ходеше от студио на студио да разправя неща, дето не си пасваха много с видеото, изтекло в нета, а звучеше като повикан на местопроизшествието от някого, който има нужда от свидетел така поне изглеждаше, защото когато момчето пада на земята, спасителя е от другата страна на пътя - вижда го, инстинктивно понечва да тръгне към него, но после остава на мястото си, пропуска и някаква кола да завие и мине по пътя и чак тогава се отправя към падналия от другата страна на улицата а в студията разправяше какво бил казал младежа точно преди да падне, какво била казала майка му в същия този момент, докато той изобщо не е на същото място, а през шосето оттатък естествено записите не са читави доказателства за всичко, ако не е един цял и немонтиран запис на всички действия, даже - не само един, а от няколко гледни точки: само така могат да се правят правдиви заключения, и все пак се вижда, че секунди преди да падне младежът и малко след това въпросният свидетел-спасител е от другата страна на шосето не оправдавам никого, нито обвинявам, понеже не са ясни никакви факти за аудиторията, това е работа на съда може и момчето нещо да е сгрешило но е жестоко да се твърди, че смърт, настъпила при подобен инцидент, нямала била връзка със самия инцидент все едно някой да даде ягоди на алергичен от ягоди, алергичния да се задуши и после този, дето му дал ягодите да няма общо със смъртта му друг е въпросът - съзнателно или не вината е едно, умисълът - друго и т.н.

Наистина си грозен и страшен случай. Боже, опази! Тези видения след гъбена каша или спирачна течност те обладават?

Ми не. Излязъл е да раздава улично правосъдие, после са му наритали колата.

Спасителят честно си е изпълнил дълга, позна и причината, не се нахвърли с вътрешна безпричинна злоба да клевети хулиганите. Човек за пример, не завистлив, не лъжец, не злобар и пръв и единствен е помогнал на Тодор. Браво!

Абсолютен пример за типичните български масали - кратко и ясно си личи че става дума за целенасочено убийство. Ама не, в бг така се прави - една статия от която човек една дума не разбира ама масали да се разтягат - ужким, че нещюпо се прави по въпроса. После се чудете защо хората са принудени да опират до саморазправа. Аз ако бях родител на момчето тия и двамата щях да ги утрепам - и да си го отлежа, но да знам че има справедливост!!

МУРЗИЛКО!!!! ЗАСРАМИ СЕ, БЕ!!! НИКОЙ НЕ ВИ СЕ ВРЪЗВА, САМО ПИЦА ХАБИТЕ!!!!

Ъ, ко речи..?!?

ами направо да им дадат по един нов бокс и по един нов телефон и може би една яка запивка в кръчмака, да са добри деца и другия път и да не обиждат! държава викаш , било ...

Ами боксът е бил на таекуондиста. Той е налетял на бой. На тебе да ти дадат малко мозък ама колкото и да го смучеш не си поумнел!

това си е чисто убийство от двама лумпени - колко обиди срещу Стоичков за няма нищо и колко обвинения срещу убитото момче и защита на двамата побойници-убийци. Какви са ви критериите - ами завист за успелия и злоба за този, който се е опитал да се защити от градските биячи. Е, не е успял, значи - долу!

Още след като бяха обявени резултатите от експертизата ви казах, че обвинението за предумишлено убийство на момчето е абсурдно. Сега просто ще прецезират и конкретизират фактическата част. По същество обвинението си остава същото - за хулиганство. Драма няма. Не търсете под вола теле!

когато двама 100 килограмови пердашат до припадък един 60 килограмов, убийството си е умишлено! А това , че бил умрял от "сърдечни проблеми" беше храна за баламурници!

neXus

Ами хубаво е 60-килограмовият да не се прави на интересен и да свири с клаксон и да вади бокс, а да прави път на пешеходните пътеки + да не се държи гаменски и всичко ще е ОК. Я си представи да беше извадил бокс срещу някой пенсионер, а не срещу тези двамата? Добре, че са били те, та си е получил заслуженото!

Никой не го е пердашил до припадъл! Крайно време е троловете да плащат солени глоби за всичката дезинформация и лъжи!!!

Никой не го е пердашил до припадъл! Крайно време е троловете да плащат солени глоби за всичката дезинформация и лъжи!!!

НЕГРАМОТНИ!МИСЛИТЕ,А СТЕ ТЪПИ! АКО ПРАВИЛНО Е НАПИСАНО,СЪДЪТ ВРЪЩА ДЕЛОТО ИМЕННО ЗАЩОТО ИСКА ДА ИЗЯСНИ ПРИЧИННО-СЛЕДСТВЕНАТА ВРЪЗКА МЕЖДУ ПОВЕДЕНИЕТО НА УБИЙЦИТЕ И НА МОМЧЕТО!ЗАЩОТО ТРЯБВА ПО БЕЗСПОРЕН НАЧИН ДА СЕ УСТАНОВИ ДАЛИ НЕГОВАТА РЕАКЦИЯ Е ПРЕДИЗВИКАНА ОТ ТЯХНОТО ПОВЕДЕНИЕ ИЛИ Е ПРЕКОМЕРНА!!!

сега ще затоплят старите манджи( а те са толкова много!!) , за да не се притесняваме какви ни ги готвят за днес и утре ...и така до изборите и докато ни напълнят с ислямистите !

те Поничките сигур са духнали при братя Галеви?

Нямат причина.

Те са прости дилъри, нямат пари да духнат. Имат си "батко" който изметна делото и ги опази от пандиза ама кинти за при Галеви няма кой да им даде.

Уффф, пак трябва да работим. Дай да отложим за половин година това досадно дело - насред лято и курорти ще ни карат да работим... я друг път.

Вещественото доказателство е откраднато.

Май някой бяга от отговорност?

"Не са установени какви са точно обидите" - на майка или на баща. Ами важно си е. Нито дума за прословутия бокс.

лейке, стига си кънтяла на кухо Естествено, че трябва да бъде уточнено всичко, което подлежи на доказване трябва съвсем ясно и точно да се формулира изразът, за който се твърди, че е обида, а после свидетели или други доказателства да го докажат дума по дума само така ще се прецени дали твърдението за произнесена обида е истина, дали е обида, отделно - какво е предизвикала тя у обидения (последното също трябва да се докаже) и т.н. и т.н. правото и съдът да не са ти драскане по форумите на общи кухи лафове - правото е наука като математиката - решението на задачата се състои от формулиране на условието, за да се установи законовия текст, в който такова условие е формулирано от Законодателя и, съответно - където той (законодателя) посочва и наказанието В случая с наказателните дела, за съжаление, това трябва да прави единствено прокуратурата (държавния обвинител), а дали от невежество, некадърност или нарочно, прокурорите не го правят, което решава и делото - т.е. проваля се обвинението Т