Три доживотни присъди за грабеж и убийство в Плевен

Плевенският окръжен съд постанови три доживотни присъди и две - по 20 и 18 години затвор, за извършителите на грабеж, придружен с убийство в местност край града

Обратно в новината

Коментари - Три доживотни присъди за грабеж и убийство в Плевен | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

НАЙ-ПОСЛЕ СЪД ИЗДАДЕ ПОЛУАДЕКВАТНА ПРИСЪДА. НЕ ВЯРВАМ, ЧЕ ПРИ ОБЖАЛВАНЕТО ЩЕ БЪДЕ ПОТВЪРДЕНА. ЗНАЕМ ВЕЧЕ 25 ГОДИНИ КОГО ЗАЩИТАВА СЪДА - ТЕРОРА И ИЗДЕВАТЕЛСТВАТА НАД ЧЕСТНИТЕ ГРАЖДАНИ. ИМЕННО ТЕ ИМ ПРЕЧАТ ДА ДЕРИБЕЙСТВАТ - СМЯТАЙ,ЧЕ ТОВА СА СЪДИИТЕ. ТЯХ ГИ ИНТЕРЕСУВАТ КЕСИИТЕ А НЕ ЗАКОНИТЕ И БЕЗПРЕКОСЛОВЕННОСТА НА ЧАВЕШКИЯТ ЖИВОТ.

Това се нарича цигански терор , малки присъди са им дали ! Съседа имаше лозе в местността Нежовец и преди 15години го изостави , циганските набези е характерно нещо в момента и с право Гърменци искат изселването на циганите и разрушаване на копторите им !

В БГ ИМА ЕДИН ПРЕСТПНИК И ТО Й СЕ КАЗВА СЪСЕЛ СТАНИШЕВ. АКО НЕГО ОСЪДИТЕ БЕЗ ПРАВО НА ОБЖАЛВАНЕ -ЕВАЛА! ВСИЧКО ДРУГО Е ВЯТЪР И МЪЛГА.((((((((((((((((((((((((((((((((((

на тези убийци и не публикувате и снимките им, та да ги видят всички и да се пазят от тях?! За такива изверги трябва не затвор, а да умрат пре очите на целия град по същият начин по който са убили този човек в собствения му имот!!!

Божеее...ама какви са тези инициали,какви са тези тайни??? Тук където живея (извън БГ) полицейския сайт е отворен и може да видиш имената и снимките на всички арестувани и за какво са арестувани.А у нас при влязли в сила присъди журналята не смеят да напишат имената на извергите...Нямам думи...

Божеее...ама какви са тези инициали,какви са тези тайни??? Тук където живея (извън БГ) полицейския сайт е отворен и може да видиш имената и снимките на всички арестувани и за какво са арестувани.А у нас при влязли в сила присъди журналята не смеят да напишат имената на извергите...Нямам думи...

Никакъв затвор за тези животни-скъпо е! Имам идея за финансовия министър:пуснете ги тези в клетката на лъва срещу билетче за зрителите от 50лв.

Циганите ще заведат ли дело за дискриминация с помощта на БХК?

Съдейки по инициалите, двете от получилите доживотни "животни" са братя, а двамата със годините 18 и 20 също по инициалите, са също братя!А колкото до етноса, не е трудно да се сетим - такава "деликатност" се проявява само към един етнос в България!

Е как така? Какво толкова е станало? Един българин по-малко, голяма работа! Важното е да се съблюдават правата на малцинствата.

На убития бог да го прости казвате името, а убийците ги прикривате!

Чудна работа - арестувани, осъдени, но с инициали?! Що бе?! Не че нормален човек би ги познавал тези, но все пак що им крият имената?!

Крият им имената, защото утре като ги пуснат или избягат, никой няма да знае, че са били осъдените убийци.

Че как властите не са го потулили убийството на този българин?

СМЪРТНО НАКАЗАНИЕ!!!! ОТНЕМАШ ЖИВОТ - ОТНЕМАТ ТВОЯ !!!!! АЙДЕ СТИГА СТЕ ТОЛЕРИРАЛИ ПРЕСТЪПНИЦИТЕ Г-ДА СЪДИИ

Тези, които разрешиха еднополовите бракове (?!?!), забраниха и смъртното наказание!

Tani4ka69

Защо само инициалите.......имената и снимките на ромите моля.........

то е ясно,за смърт причинена умишлено се полага наказание смърт,иначе цацаркав да ходи да пасе прасета те друго не могат жалко

Ейииии, ама как ще му отива новото занимание.

дааа бе ! ами нали като дойдат да ги карат към месокомбината ще заберат и него ?

За убийство, а и дори за посегателство се полага същото, като бумеранг. Не може да отнемаш човешки живот и да очакваш да живееш и дишаш нормално. За кражби и насилие пак да се режат ръцете , носовете и други части. Така може и да се спре това безумство.

БРЦК

Извода другари е сентенцията : "по-добре да ме съдят трима , отколкото да ме носят четирима" . Имаш ли оръжие - стреляш и копаш. Нямаш ли - ходиш до Казанлък да си купиш !

да ти говори нещо семейство молотови?

Какво се възмущавате и плюете. Нима някой застана до хората от Гърмен, когато бяха на жълтите павета. Иначе секцията с коментари против циганите е залята, само че с коментари нищо няма да се промени.

Дирчета, кажете все пак убийците китайци ли са, марсианци или цигани.

Инициалите им ми говорят да са турци. Пфу!

Има много цигани, които говорят турски и наричат себе си, турци. Но те са турци, толкоз колкото и българи.

Против смъртното наказание съм ,но в такива случаи е препоръчително от финансова гледна точка ,тия тримата с доживотните ще ги храним средно по около 30 години докато пукнат ,което са няколко милиона от нашите данъци ,все си мисля ,че могат да отидат за по -полезни неща.

При толкова тежко престъпление, извършено с толкова жестокост и цинизъм, западните медии изтипосват зурлите на извършителите на първа страница!

Няма да го направят, защото всички ще видят, че са мангусти!

То и без снимки на всички е ясно какви са...

пак гавра с хората щом има убииство дозивот или смарт на убииците *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Това не е просто грабеж. Това е бандидитизъм и тероризъм. Темида мълчи, политиците - също. Странни издевателства се случват на островчето на стабилността. сякаш мизерията и икономическия геноцид не ни стигат. Как хората да се заемат с производство по провинцията, след като ги дебнат е такива получовеци????

Защо в статията не се споменава, че всичките участници са от ромски произход. Но не, нека бъдем толерантни!!!

Защото са цигани.

пак гавра с хората щом има убииство дозивот или смарт на убииците *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

За убийство в България максималната е 20 години (ако има някой адвокат да ме поправи ако бъркам), в ЕС няма смъртни присъди. Това е положението.

В САЩ в доста щати си има смъртна присъда за такива изверги! Ама ние нали сме "по-набожни и от папата" така е у нас! На какви се правим не мога да разбера!

БХК е за затвора барабар с циганите.

Защо такива нападения не са разглеждани, като етническо посегателство и терор? Нима, ако престъпна въоръжена група от един етност измъчва, насилва и убива невинни хора не се цели всяване на страх и етническо напрежение. Как пък веднъж група роми не нападнаха някой по-заможен от техния етнос? Как веднъж не нападнаха мюсюлманин? Тероризират избирателно българи и целят всяване на ужас и страх, провокират етническо напрежение и конфликт.

Абе, не разбирам, защо само инициали давате, а не напишете пълните имена?

Какъв е извода? Имате ли оръжие, в такъв случай го употребете, иначе някой друг ще лежи в затвора вместо вас.

Това беше добро :)

След 35+4 години циганско ръководство на България,резултатите са налице, Пълна циганизация и абсолютна безнаказаност за престъпниците с цвят лилав.

Не е вярно. Точно социалистите добре ги държаха под контрол и нямаше такъв произвол. Днес циганина трепе хора без да му мигне окото, защото се чувства безнаказан.

първо почети малко,след това говори.живков беше циганин според изследването на Тодор Балкански,а един от предците му е носел отрязаната глава на Бенковски.

а за циганина шахо които е трепел българи в концлагерите по живково време,чувал ли си?

Браво на съда!

Български хелзинкски комитет сега само да е посмял гък да каже в защита на циганорите! Все по-нагли стават! Съвсем загубиха респект към законите, а човешкия живот за нищо го нямат. Дано гният доживот зад решетките. И пак им е малко.

скоро ще ни напомни за присъствието си и как нарушаваме правата на "невинните граждани".

А, какво ги отглеждаме и чакаме циганите, за да ни убиват ли...? При всеки опит за репресия тази сган трябва да се разстрелва, но също така какво ги гледаме и тези нагли КОМУНИСТИ, които ги храниха с нашите пари, за да ги използват като електорат - избиратели, които да ги държат на власт !? Идва време разделно, гответе пушките - първо комунистите, после - циганите !!!

не че нещо,ама ще останат ли хора да живеят в България след това))))

Естествено че са цигани. Но други медии за ралзика от дир-а им казват имената: Кольо Йорданов, Мирослав Йорданов и Юсеин Меймишев получиха присъди доживотен затвор, което да се изтърпи в затвор при първоначален специален режим, Ибрахим Салиев получи 18 години лишаване от свобода при първоначален строг режим на изтърпяване на наказанието, а Мехмед Салиев 20 години при първоначален строг режим на изтърпяване на наказанието.

Само да не е след няколко години да променят присъдите,наскоро видяхме такъв случай,така че не бързайте с хвалебствията.

И отпуски по коледа и великден за юсен, ибрахим и мехмед.

Жертвата е бил роднина или приятел на някой много влиятелен и състоятелен човек, а убийците са били никои, че тези да получат такива заслужени присъди!!!

е, какъвто и да е бил убитият човек, изродите с инициалите поне в този случай са си получили, каквото са си търсели.

Най-после адекватни присъди за тази нечовешка измет!

а по-полека с адекватните присъди . те са само за потушаване на обществено недоволство . предстои обжалване . ше се напукам от учудване , ако не ги намалят . 'се пак - булгаристан съдия хуманен .

Малък пропуск,доживотни без право на замяна!

Най после дойде ред да хвалим българският съд. Плевналии направо могат да се гордеят с тая справедлива присъда на техният съд.

минуса е от мен . аз ще поизчакам с хвалбите до последната инстанция . според мен сега са им дали макс само за да поуталожат оПществото , а после ще ги намалят . даже залагам едно виски . само че , понеже не те знам кой си , ще черпя първия свестен пич у кръчму , ако не позная , де . :)

Дори само по инициалите е ясно от какъв произход са тия нещастници... Ние за тях сме по-долното ниво от хранителната пирамида.Буквално и преносно..!!!

Това е групата на "гръцките цигани" - БРАВО, най-накрая адекватни присъди.

Каквото и да коментираме, май , май рядко такива присъди се получават в БГ, това е важно. За да знаят следващите кретени като тръгнат да колят и бесят стари хора по селата за левчета, че така не може. Иначе, да, щом присъдата е произнесена , дайте целите имена , че и снимки на "юнаците" някой може да ги припознае и за други престъпления.

Още нищо не е сигурно, да почакаме, какво ще каже Апелативният съд. Няма да се учудя, ако им намалят присъдата.

Покажете имената и лицата на тези изверги,може да е пострадал още някой и ще ги разпознае.Не ги криите.

За тройни убийства дават по 10-12 г. затвор, сега за едно убийство три доживотни.... Противоречивата практика на БГ е толкова долна, че не знам... Не се знае кога каво може да се очаква от корумпираният БГ съд. Дано осъдените по това дело си "излежат присъдите" според постановените срокове и не се намери друг съд, който да намали присъдите на осъдените като несъизмерими с извършените престъпления...

Зависи и от начина, по който е извършено престъплението. Огромна е разликата от убийство по невнимание и ужасното зверство, извършено от тия отрепки или от оня изрод с брадвата в Търново - такива просто трябва да се разстрелват като бесни животни!

за близките на жертвата дали е така,мъртвият си е мъртъв.

Дайте да поздравим съда за заслужено тежките присъди на тези убийци. Не се споменава само дали са задържани, защото много такива са навън с т.нар. "висящи дела". Дано не са, защото това са брутални убийци. Иначе кажете къде в Европа нападения над старци са ежедневни престъпления и държавата е абдикирала. Същевременно подобни нападения няма над старци българомохамедани. Защо циганите се страхуват да атакуват техния етнос, а нямат грам страх да атакуват българи? Трябва ли станем малцинство, за да се държим заедно и докога престъпните изстъпления ще са оставяни до безкрай.

Браво. но народа да ги храни не е много удачно. Трябва да се направи колония където да работят, за да си плащат престоя в затвора.

В САЩ имат практиката да сумират присъдите по престъпленията, не да се взема най тежката - като тука. Не е зле да се поучим и да почнем да съдим на по 3-4 доживотни присъди на калпак!

Не, че нещо, но какъв е смисъла от 3 доживотни присъди без право на помилване? Една доживотна е достатъчна :)

метода на сумиране е по-добър , отколкото най-висока стойност

... трите доживотни присъди са на трима от убийците, други двама са с различни срокове... бандата е от пет човека...

Нека добавя, че според други, по-откровени сайтове, убийците са от 'брутална банда грабители, известни като гръцките цигани, които са взели страха на цяла Северозападна България' (виж в търсачката, задавайки текста между ' ' ). Няма ли кой да спаси българите от тези изверги ??!

да се прилагат крумовите закони. това може и да спре пресапниците *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Искам като унгарците- ВРЪЩАНЕ НА СМЪРТНАТА ПРИСЪДА ЗА УБИЙЦИТЕ! Без право на обжалване! Такива изверги няма защо да продължават да съществуват и да тежат на обществото.